Home / Islive.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Islive.nl logo

Islive.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Als je de website van Islive.nl bezoekt dan zie je meteen vele leuke dames en heren zich aan je voorstellen. Het is een website waar je aan webcammen kunt doen maar dit is nog niet alles. Wat zo leuk is aan deze website dat is dat je meteen weet dat je echt met de dame of heer van de foto aan het praten bent. Je ziet deze personen immers voor je op het scherm via de webcam. Laten we maar eens met de mogelijkheid beginnen om spannend te daten via de webcam. Dit is namelijk een zeer uitgebreid. Wanneer je de persoon aanklikt dan zie je meteen een paar screenshots van de laatste paar minuten.

Islive.nl
3
Beoordeling 3

Bij de meeste personen zie je dan ook al dat het er zeer heet aan toe gaat. Het is vervolgens meteen mogelijk om te gaan chatten. Om te betalen heb je dan meerdere mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om een account aan te maken en dan kun je bijvoorbeeld met iDeal of je creditcard betalen. Wil je nu liever anoniem blijven dan hoef je geen account aan te maken maar dan kun je ook bellen met een betaald nummer. Zo lang jij de verbinding in stand houdt kun je met de dames of heren gaan praten. Je zal zien dat het beeld zeer helder is en dat je bij veel personen ook een ander camerastandpunt kunt kiezen of dat je kunt inzoomen. Zo krijg je precies de show zoals jij dat wilt.

Wil je eerst meer informatie over de personen wilt dan is dit ook mogelijk. Iedereen heeft namelijk ook een eigen pagina. Hier zie je dan de interesses zoals het favoriete eten en of deze persoon huisdieren heeft. Misschien ben jij wel meer geïnteresseerd in de intieme gegevens en dan kun je deze ook gaan lezen. Hier wordt onder andere verteld wat het favoriete plekje is op het lichaam en welk standje deze persoon het liefste doet.

Spreek ook af met de dames en heren

Wat wel zeer leuk is dat het niet alleen bij chatten blijft. Er zijn namelijk vele personen waar je ook mee af kunt spreken. Dit zie je dan duidelijk bij het profiel aangegeven. Je kunt dan eerst een webcam sessie starten en vragen hoe dit in zijn werk gaat. Misschien is het lid nog vrijgezel en op zoek naar een leuke date. Je kunt je dan voorstellen aan hem of haar en op deze manier een leuk gesprek gaan hebben. Je weet dan nooit wat er dan allemaal nog gaat volgen. Het is zeer makkelijk om te zoeken binnen de personen en je vindt dan ook snel de personen die bij jou passen.

Wil je het nu helemaal spannend maken dan heb jij ook de mogelijkheid om de webcam aan te gaan zetten. Zo kun je elkaar zien en dit is natuurlijk helemaal spannend. Wil je nu de dame of heer liever helemaal voor je alleen dan kun je er ook voor kiezen om één op één met deze persoon te gaan. Islive.nl is een website die je zeer veel mogelijkheden biedt en waar je met plezier een bezoekje aan zal gaan brengen.

Islive.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij iSLive.nl?

De goedkoopste islive credits kosten €0,70 per bericht bij aanschaf van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van isLive.nl?

  • Veel webcammers
  • Niet voor een serieuze relatie
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 06 maart 2022

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *