Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / IShotMyself Kosten & Ervaringen: Complete Review!
IShotMyself logo

IShotMyself Kosten & Ervaringen: Complete Review!

Ontdek alles over IShotMyself op Welkeonlinedatingsite.nl! In deze gedetailleerde review vind je informatie over de kosten, functies en ervaringen van deze unieke datingsite. IShotMyself is een platform voor volwassenen waar gelijkgestemde mensen elkaar ontmoeten voor spannende ontmoetingen en het delen van foto’s en filmpjes. Onze review geeft inzicht in de kostenstructuur en lidmaatschapsopties, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees de ervaringen van andere gebruikers en kom meer te weten over de voor- en nadelen van IShotMyself. Bereid je voor op een avontuurlijke online ervaring vol volwassen content. Lees nu verder!

IShotMyself
6 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Hoe Vind Je een Snelle Seksdate op IShotMyself?

De site IShotMyself is een echte seksdating site. Hier vind je geen mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie maar uitsluitend mensen die een snelle date voor seks zoeken. De profielfoto’s die de leden bij hun oproep plaatsen spreken dan ook boekdelen. Deze zijn zeker niet geschikt voor jeugdige kijkers. Het is de bedoeling om via IShotMyself foto’s en filmpjes te delen met andere leden. Deze moeten wel van jezelf zijn, als de beheerders merken dat je filmpjes van het internet haalt of van andere gebruikers “leent” kan dat resulteren in het blokkeren van je account. Je moet uiteraard een account aanmaken om foto’s en filmpjes met andere members te kunnen delen. Ook voor het bekijken van materiaal moet je zijn ingelogd.

Chatten met andere members

Je kunt als je een account hebt aangemaakt in contact komen met andere members door ze een chatbericht te sturen. Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de website, maar hoe deze worden berekend en hoe hoog de kosten zijn wordt niet duidelijk uit de summiere informatie op de website. Je kunt als je meer wilt weten contact opnemen met de helpdesk om daar je vraag te stellen. Het gebruik van de website is verder heel eenvoudig, je kunt op een foto of filmpje klikken en daar een reactie bij plaatsen. Deze is voor iedereen zichtbaar, ook voor niet ingelogde personen. Wel krijg je als je niet bent ingelogd maar een beperkt aantal beelden te zien, daarna moet je inloggen of een account aanmaken om verder te kunnen kijken.

Verschillende categorieën

Je kunt de foto’s die je met de overige leden wilt delen plaatsen in verschillende categorieën. Er zijn rubrieken voor stellen, voor mannen en vrouwen, zowel hetero als homo, lesbisch of biseksueel. Je mag een foto of filmpje maar in één categorie plaatsen. Houd je je niet aan deze regel dan kan dat eveneens leiden tot blokkering. Je kunt een foto of filmpje altijd weer verwijderen als je dat wilt. Je kunt je ook aanmelden als Verified Member. Dit betekent dat door de beheerders is gecontroleerd of je een echt bestaand persoon bent. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je een foto plaatsen die voldoet aan speciale voorwaarden. Deze voorwaarden vind je op de website van IShotMyself.

Wees voorzichtig met wat je plaatst

Wanneer je foto’s of ander beeldmateriaal plaatst op een site als IShotMyself houd er dan rekening mee dat deze content altijd ongewenst gedeeld kan worden. Niemand kan voorkomen dat jouw foto of filmpje ongeoorloofd door andere gebruikers wordt gekopieerd. Het is dan ook aan te raden om jezelf niet herkenbaar te laten fotograferen of filmen. Zorg dat je gezicht niet op de foto staat of zodanig dat het niet herkend kan worden. Je kunt anders behoorlijk in de problemen komen of door anderen worden gebracht. Zorg er ook voor dat erotische content die van jou wordt gemaakt niet in verkeerde handen valt zodat deze niet tegen je wil op een site als iShotMyself.nl kan worden geplaatst.

IShotMyself screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IshotMyself.nl?

 • IShotMyself richt zich op mensen die op zoek zijn naar snelle seksafspraken, waardoor het aantrekkelijk is voor diegenen die dergelijke ontmoetingen willen verkennen.
 • De website biedt een eenvoudige en intuïtieve interface, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren en profielen kunnen bekijken.
 • Leden kunnen persoonlijke content delen met andere gebruikers, waardoor ze hun verlangens kunnen uiten en interactie kunnen hebben.
 • In vergelijking met andere datingsites biedt IShotMyself abonnementen tegen redelijke prijzen, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers met verschillende budgetten.
 • IShotMyself biedt gebruikers de mogelijkheid om anoniem te blijven, wat kan helpen bij het behouden van privacy en discretie.
 • IShotMyself is geen populaire website en kan daardoor een beperkt aantal actieve gebruikers hebben.
 • De klantenservice van IShotMyself kan soms traag of ontoereikend zijn bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen.
 • De expliciete aard van de website maakt het ongeschikt voor minderjarige kijkers of diegenen die op zoek zijn naar serieuze relaties.
 • IShotMyself richt zich hoofdzakelijk op het delen van foto's en filmpjes, waardoor de mogelijkheden voor andere interacties of functies beperkt kunnen zijn.
 • Omdat IShotMyself gebruikerscontent deelt, bestaat er een risico dat mensen content van anderen gebruiken zonder toestemming, wat kan leiden tot problemen met beheer en privacy.

Verken je verlangens op IShotMyself: Volwassen content en spannende ontmoetingen

In deze review hebben we de kosten, functies en ervaringen van IShotMyself besproken. IShotMyself is een echte seksdating site waar mensen op zoek zijn naar snelle seksafspraken, zonder serieuze relaties. Het delen van foto’s en filmpjes met andere leden is de kern van deze website, maar het is belangrijk dat deze content van jezelf is om problemen met het beheer te voorkomen. Het platform is expliciet en niet geschikt voor minderjarige kijkers. Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van volwassen content en het verkennen van spannende ontmoetingen, biedt IShotMyself een platform waarop je jouw verlangens kunt uiten en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten.

 • 2.5

  Populariteit

  IShotMyself is geen populaire website onder de algemene gebruikers. Het heeft niet dezelfde mate van bekendheid en populariteit als andere datingsites.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  De website van IShotMyself biedt een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is. Het registratieproces is eenvoudig en het uploaden van foto’s en filmpjes verloopt soepel. Gebruikers kunnen snel door profielen bladeren en berichten uitwisselen met andere leden.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  IShotMyself is gericht op het delen van foto’s en filmpjes tussen leden. Het biedt functies zoals het maken van een persoonlijk profiel, het bekijken van andere profielen en het versturen van berichten. Het platform richt zich voornamelijk op het faciliteren van snelle seksafspraken.

 • 2.1

  Klantenservice

  De klantenservice van IShotMyself is beperkt en niet altijd even responsief. Gebruikers kunnen mogelijk problemen ondervinden bij het verkrijgen van ondersteuning of het oplossen van eventuele klachten.

 • 2.5

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van IShotMyself kunnen variëren afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, maar de prijzen zijn over het algemeen redelijk in vergelijking met andere datingsites.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Gezien de beperkte populariteit, gemakkelijke gebruikerservaring, specifieke functionaliteiten, matige klantenservice en redelijke kosten, krijgt IShotMyself over het algemeen een gemiddelde tot lage totaalscore. Het is belangrijk voor potentiële gebruikers om de specifieke kenmerken en doelstellingen van de website in overweging te nemen alvorens zich aan te melden.

IShotMyself FAQ

Hoe kan ik IShotMyself opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IShotMyself? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw IShotMyself.nl account.

IShotMyself opzeggen

IShotMyself.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van IShotMyself en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Gegevens” een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll een stukje naar beneden tot de zin: “Account verwijderen? Klik hier“. Klik op deze link.

Stap 4: Een pop-up venster is nu zichtbaar. Klik op: “OK”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 5: Geef eventueel een reden van uitschrijving.

 

Je hebt nu je account verwijderd op IShotMyself!

Wat zijn de kosten voor het lidmaatschap van IShotMyself?

De kosten voor het lidmaatschap van IShotMyself kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen abonnement. Het is raadzaam om de website van IShotMyself te bezoeken en de meest recente prijsinformatie te bekijken.

an ik foto's en filmpjes delen op IShotMyself zonder lid te zijn?

Nee, om foto’s en filmpjes te delen op IShotMyself, moet je een account aanmaken en lid worden van de website.

Biedt IShotMyself een gratis proefperiode aan?

Op basis van beschikbare informatie biedt IShotMyself geen gratis proefperiode aan. Het is echter altijd raadzaam om de website te bezoeken of contact op te nemen met de klantenservice van IShotMyself voor eventuele updates of speciale aanbiedingen.

Is IShotMyself geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie?

Nee, IShotMyself richt zich op mensen die op zoek zijn naar snelle seksafspraken en niet op serieuze relaties. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen voordat je lid wordt.

Kan ik mijn IShotMyself-account op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt op elk moment besluiten om je IShotMyself-account op te zeggen. Raadpleeg de website of neem contact op met de klantenservice van IShotMyself voor instructies over het opzeggen van je account.

Laats bijgewerkt: 21 juni 2023

6 reacties op “IShotMyself Kosten & Ervaringen: Complete Review!”

 1. Bart schreef:

  Vorige week 23 euro betaald voor 3 maand lidmaatschap op ishotmyself. Na een week en
  al na enkele mails te hebben verstuurd, ook eentje met printscreen van de betaling, staat account nog steeds niet actief.
  Puur bedrog en zuiver diefstal deze site.

 2. watervogel schreef:

  hoe kan ik me inlogen op ishotmyself na een hele tijd weg te zijn geweest

 3. bloodje schreef:

  hallo mijn ep nummer is geblokkeerd nu kan ik niet op de site

 4. H schreef:

  Ik (vrouw) heb hier nu al bijna 2 jaar een profiel en heb het er erg naar mijn zin. Hoewel ik in eerste instantie niet van plan was om te daten, heb ik er toch een aantal hele leuke gezellige mannen leren kennen en zelfs een heuse fwb. Ja, er zitten ook fakers, maar dat is op elke site en als er genoeg melding gemaakt word, worden ze vanzelf geblokkeerd.

 5. Lovestel68 schreef:

  Ik betaal al paar weken geen abonnement , ik wil nu inloggen maar dat gaat niet omdat er gezegd wordt dat er al een abonnement via mijn telefoonnummer gaat , hoe kan dit

 6. hansolo schreef:

  Veel fake hier. 95% van de “vrouwen” profieltjes hier is gewoon een kerel (die foto’s van zijn (ex-) vrouw/vriendin plaatst.
  Ook de zogenaamde “koppels” zijn gewone mannen die foto’s van hun (ex-) vriendin/vrouw plaatsen.

  Mannen geven dus punten aan een vrouw of stel dat eigenlijk gewoon een man is.
  Een grote mannenclub dus..dat die kerels hier nog intrappen …hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---