Home / IranianPersonals.com – Kosten, Review en Ervaringen
IranianPersonals.com logo

IranianPersonals.com - Kosten, Review en Ervaringen

IranianPersonals.com is een datingsite die afkomstig is uit een complete reeks van datingsites die onder het beheer van WorldSingles vallen. World Singles Network is een internationale onderneming die eindeloos veel datingsites heeft opgericht. IranianPersonals.com is één van deze datingsites. Dit betekent dat je er als lid van de datingsite vanuit kunt gaan dat alles goed geregeld is. De profielen worden met regelmaat gecontroleerd op echtheid en je kunt rekenen op een respectvolle online datingomgeving. WorldSingles zet zich in om daten leuk te maken voor iedereen.

IranianPersonals.com
3
Beoordeling 3

Zoek jij naar een Iraanse single voor een leuke date?

WorldSingles heeft datingsites die zich richten op een bepaalde doelgroep. In het geval van IranianPersonals.com gaat het om Iraanse mensen. Je kunt je inschrijven bij deze datingsite als jij zelf een Iraanse achtergrond hebt én als je zoekt naar een partner die een soortgelijke achtergrond heeft. Op deze datingsite kom je singles tegen die nog woonachtig zijn in Iran, maar er zijn ook Iranese heren en dames te vinden die inmiddels in een ander land wonen, zoals in Nederland. Deze mensen kunnen elkaar vinden via de datingsite en zo op zoek gaan naar een leuke relatie.

Vul de online vragenlijst in

De datingsite zet zich graag in om singles bij elkaar te brengen. De datingsites van deze organisatie hebben dan ook over het algemeen een hoog slagingspercentage. Dit komt vooral doordat het beheer zich actief inzet voor de singles die ingeschreven staan. Aan iedere single die zich inschrijft wordt gevraagd om een online vragenlijst in te vullen. Meer dan honderd vragen over leven, politiek, levensstijl, geloof en bijvoorbeeld activiteit worden gesteld. Je bent niet verplicht om alles te beantwoorden. Wel is het raadzaam om de antwoorden die je invult eerlijk te houden. De vragenlijst wordt namelijk gebruikt om jou aan de juiste singles te matchen. Je kunt dan ook goede matches van de datingsite verwachten.

Zelf de profielen op de datingsite doorzoeken

Natuurlijk kun je kijken welke singles jou voorgesteld worden door de datingsite, maar je kunt ook zelf op zoek gaan naar leuke singles. Maak gebruik van de zoekfuncties op de datingsite om de groep singles te beperken tot de singles die goed bij jou passen, zoals bijvoorbeeld vrijgezellen binnen jouw leeftijdsgroep en jouw woonomgeving. Je kunt de profielen met foto’s gratis bekijken. Wil je van alle functies van de datingsite gebruik maken, zoals ook van onbeperkt chatten en berichten sturen? Dan is het nodig om een Platina lidmaatschap te nemen.

Schrijf je online in en start met zoeken

IranianPersonals.com is de perfecte datingsite voor iedereen met een Iraanse achtergrond die zoekt naar een gelijkgestemde partner. Schrijf je eenvoudig online in en maak een profiel aan. Je kunt eerst gebruik maken van je gratis profiel om te ontdekken of de datingsite echt iets voor jou is. Start direct met zoeken naar de beste singles voor jou en leer elkaar kennen via de berichtenfunctie of de chat op de datingsite. Als het goed klikt, dan kunnen jullie wellicht binnenkort al een keer op een echte date.

IranianPersonals.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IranianPersonals.com?

 • Gratis online daten met Iraanse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  IranianPersonals.com FAQ

  Hoe kan ik IranianPersonals.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IranianPersonals.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw IranianPersonals account.

  IranianPersonals.com opzeggen

  IranianPersonals account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Iranian Personals en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

  Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

   

  Je hebt nu je account verwijderd van IranianPersonals.com!

  Laats bijgewerkt: 18 maart 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *