Home / Invite Me – Kosten, Review en Ervaringen
Invite Me logo

Invite Me - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite van Invite Me mogen we best wel bijzonder noemen. Dit is een website waar je niet alleen in contact kunt komen met vrijgezelle personen maar het is ook een website waar je mensen kunt vinden die dezelfde interesses hebben dan jij. Je kent waarschijnlijk wel het probleem van het vinden van de juiste locatie voor de eerste date. Een drankje doen is afgezaagd en misschien houdt je date wel helemaal niet van een drukke bar. Wanneer jij je inschrijft bij InviteMe dan geef je niet alleen aan waar je naar op zoek bent maar je laat ook weten waar je interesses liggen. 

Invite Me
8 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Misschien vind je het wel leuk om lekker uit eten te gaan. Ben je iemand die dol is op sporten dan kun je dit ook aangeven. Er zijn dus diverse categorieën waar de leden te vinden zijn. Zie je iemand in een categorie die je leuk vindt dan kun je contact leggen. Hebben jullie een aantal berichten uitgewisseld en heb je wel zin om een date te hebben om elkaar zo beter te leren kennen dan kun je een date voorstellen. Doordat je al weet waar de interesses van deze persoon liggen is het makkelijk iets passends voor te stellen. Als je date net zoals jij van sporten houdt dan zou je samen kunnen gaan hardlopen of je zou ervoor kunnen kiezen om een stuk te gaan mountainbiken in het bos.

Activiteiten op inviteme.nl

Wil je weten welke activiteiten er allemaal zijn dan kun je dit meteen zien op de homepage. De activiteiten die zijn dan per categorie aan te klikken. Wat goed is dat is dat je ook meteen de kosten van de activiteit kunt zien. Misschien wil je wel weten welke activiteiten er allemaal bij jou in de buurt te vinden zijn en dan is dit ook mogelijk.

Niet alleen voor relaties

InviteMe is een website waar je niet alleen op zoek kunt gaan naar een nieuwe relatie. Het is ook mogelijk om via deze website op zoek te gaan naar nieuwe vrienden. Lijkt het je wel leuk om een actiever sociaal leven te hebben dan kun je ook op deze website terecht. Het is dan wel aan te raden om duidelijk op je profiel aan te geven dat je op zoek bent naar alleen een vriendschap. Zo voorkom je dat je berichten gaat krijgen van leden die zoeken naar een relatie. Uiteraard kun je zelf ook zoeken naar leden die bij jou in de buurt wonen en waar je een vriendschap mee kunt opbouwen.

Gratis inschrijving

Het inschrijven op deze website dat is gratis en na het inschrijven kun je ook direct zien welke leden er zijn. Het leuke van de website is dat men je de mogelijkheid geeft om het gratis te proberen. Blijkt het dan toch niets voor je te zijn dan kun jij je zonder verdere verplichtingen weer uitschrijven. Toch zal je merken dat dit wel een hele uitgebreide website is die je de mogelijkheid biedt om op een snelle en makkelijke wijze in contact te komen met mensen die dezelfde interesses als jij hebben.

Invite Me screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Invite Me?

Het goedkoopste Invite Me abonnement kost €4,- per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Inviteme.nl?

  • Ook voor vriendschappen
  • Uit ervaringen van bezoekers blijkt onvrede
  • 2
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  InviteMe FAQ

  Hoe kan ik InviteMe opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite inviteme.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Invite Me account.

  InviteMe opzeggen

  Inviteme.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van “Invite Me” en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Dit doe je door op de grijze “Login” link bovenaan de pagina te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen op de geopende pagina. Ook is het mogelijk om via je Facebook account in te loggen.

  Je bent nu ingelogd!

  Wij hebben geen mogelijkheid gevonden om ons uit te schrijven via een link op deze website. Maak daarom gebruik van het contact formulier op datingsite invite Me. De link naar de contact pagina vind je onderaan de pagina.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Invite Me!

  Laats bijgewerkt: 20 juli 2021

  8 reacties op “Invite Me – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for John John schreef:

   Ik geef de site maar een matige beoordeling.
   De website is onoverzichtelijk geworden. Je kunt geen overzicht van alle aktiviteiten meer bekijken sinds de website vernieuwd is, maar moet wel een zoekwoord ingeven om resultaten te krijgen.
   Bij de resultaten zitten dan inmiddels al jaren geleden plaatsgevonden aktiviteiten.
   Waarom schoont “Invite Me” de oude aktiviteiten niet op ? Die vervuilen de hele website.

   Sinds kort mezelf ook aangemeld voor een dagelijkse mail met voorgestelde aktiviteiten.
   Ook daar zitten aktiviteiten bij van jaren geleden. Wat moet ik daarmee ?
   Wat is deze site toch waardeloos geworden.

   Ik geloof heus wel dat deze site voor vrouwen nog wel interessant is.
   Niet al te veel kerels in je nek en niet al te brutaal.
   Een datingsite is dit ook niet. Daarvoor is het concept te serieus en ook te goed.
   Maar de praktische invulling is een aanfluiting. De website is waardeloos en voor mij onbruikbaar geworden.
   “Invite Me” werkt wel degelijk met fake profielen om nog niet betalende bezoekers over te halen om lid te worden.
   Het slimme van hun is dat je wel de toegezonden berichten wilt lezen en dan maar aarzelend lid te worden voor de kortste termijn; 1 maand. En daar gaan veel mensen in de fout want na die maand wordt, als je niet opgezegd hebt, automatisch je lidmaatschap verlengt met telkens 1 maand. En telkens tegen het duurste tarief, nl € 9,95 per maand. Op de berichten die je natuurlijk TERUG gestuurd hebt naar de dames, hoor je natuurlijk niets meer. Fake dus.

   Blijf je zo een half jaar hangen, dan ben je wel €60 kwijt voor een naar mijn idee, vrij nutteloze website.
   Ik wil gewoon toekomstige aktiviteiten kunnen zien die iedereen gepost heeft en kijken of daar iets interessants bij zit om aan deel te nemen. Ik als motorrijder zie dit jaar welgeteld twee internationale motor ritten, en dat is het wel zo’n beetje.
   Ik snap niet waarom “Invite Me” het ledenbestand van “Motor rijden met elkaar” heeft overgenomen.
   “Motorrijden met elkaar” was een prachtige website met een goedwerkende functionaliteit om motortochten te organiseren of aan deel te nemen. Van die functionaliteit is bij “Invite Me” totaal geen sprake. Doorzonde, en daarom dat ik daar hier voor wil waarschuwen.

   De website heeft potentie. Het concept is goed en de doelgroep ook wel.
   Maar toch heb ik duidelijk het gevoel dat het hier om een commercieel bedrijf gaat dat alleen maar wil incasseren.
   De website is laatst “vernieuwd” maar voor mij alleen maar onbruikbaarder geworden. Ik ga mijn tijd niet verdoen door telkens op oude verlopen aktiviteiten te stuiten.

   Dan nog iets: ik heb me twee keer aangemeld voor een aktiviteit. Vooreen foto workshop en nog iets anders.
   Het aanmelden verliep desastreus. Automatisch bevestiging en de betalings pagina werkt niet. Je moest geld overmaken naar het de algemene rekening van Invite Me maar je wist niet eens of je aanmelding wel geaccepteerd was. Eerst mailen dus. Uiteindelijk zijn bijde aanmeldingen voor mij in het honderd gelopen. Ik vond het maar rommelig gaan want je had geen contact met de organisator en kon dus geen inhoudelijke vragen stellen. Of je moest daar weer rechtstreeks contact mee zoeken en dat vond ik allemaal te veel worden. Wat een gedoe !

  2. Avatar for Edo Edo schreef:

   WAARDELOOS!!! De klantenservice belooft reactie binnen 2 werkdagen. Inmiddels zeker 5 keer geprobeerd op te zeggen. Wellicht dat Tros Radar eens een uitzending aan Invite me kan besteden.

  3. Avatar for Kuzu Kuzu schreef:

   Invite Me is enorme bagger. Ze plaatsen zelf positieve review ervaringen op het internet. Trap er niet in!

  4. Avatar for Jacqueline Jacqueline schreef:

   Slechtste site die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb inmiddels 5 mailtjes gestuurd om mijn abonnement op te zeggen per eerstkomende vervaldatum maar ik krijg geen reactie meer. Terwijl een eerste vraag die ik gesteld had, voordat ik mij had aangemeld, wel beantwoord werd. Er worden berichten gestuurd om je uit te lokken om lid te worden. Dit zijn fake profielen. Kortom: niet aan beginnen!

   • Avatar for fvlrex@gmail.com fvlrex@gmail.com schreef:

    Jacqueline ik heb hetzelfde voor , krijg maar geen reactie op mijn uitschrijven . Wat heb jij verder gedaan om je uit te schrijven ?

    gr

    Frank

   • Avatar for Jacqueline Jacqueline schreef:

    Beetje late reactie Frank maar heb gedreigd met van alles en uiteindelijk hebben ze mij uitgeschreven. Maar: eind november werd er plotseling weer zomaar 10 euro van mijn rekening afgeschreven. Heb de incasso nu geblokkeerd. Dus let op je rekening!

  5. Avatar for Erik Erik schreef:

   Ik heb een leuke vriendin gevonden op Invite Me. Leuke site met leuke profielen!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *