datingsite parship

Home » datingsites » Invite Me – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juni 30th, 2016 | door Welke online datingsite?

7

Invite Me – Kosten, Review en Ervaringen

 

De datingsite van Invite Me mogen we best wel bijzonder noemen. Dit is een website waar je niet alleen in contact kunt komen met vrijgezelle personen maar het is ook een website waar je mensen kunt vinden die dezelfde interesses hebben dan jij. Je kent waarschijnlijk wel het probleem van het vinden van de juiste locatie voor de eerste date. Een drankje doen is afgezaagd en misschien houdt je date wel helemaal niet van een drukke bar. Wanneer jij je inschrijft bij InviteMe dan geef je niet alleen aan waar je naar op zoek bent maar je laat ook weten waar je interesses liggen. Misschien vind je het wel leuk om lekker uit eten te gaan. Ben je iemand die dol is op sporten dan kun je dit ook aangeven. Er zijn dus diverse categorieën waar de leden te vinden zijn. Zie je iemand in een categorie die je leuk vindt dan kun je contact leggen. Hebben jullie een aantal berichten uitgewisseld en heb je wel zin om een date te hebben om elkaar zo beter te leren kennen dan kun je een date voorstellen. Doordat je al weet waar de interesses van deze persoon liggen is het makkelijk iets passends voor te stellen. Als je date net zoals jij van sporten houdt dan zou je samen kunnen gaan hardlopen of je zou ervoor kunnen kiezen om een stuk te gaan mountainbiken in het bos.

Activiteiten op inviteme.nl

Wil je weten welke activiteiten er allemaal zijn dan kun je dit meteen zien op de homepage. De activiteiten die zijn dan per categorie aan te klikken. Wat goed is dat is dat je ook meteen de kosten van de activiteit kunt zien. Misschien wil je wel weten welke activiteiten er allemaal bij jou in de buurt te vinden zijn en dan is dit ook mogelijk.

Niet alleen voor relaties

InviteMe is een website waar je niet alleen op zoek kunt gaan naar een nieuwe relatie. Het is ook mogelijk om via deze website op zoek te gaan naar nieuwe vrienden. Lijkt het je wel leuk om een actiever sociaal leven te hebben dan kun je ook op deze website terecht. Het is dan wel aan te raden om duidelijk op je profiel aan te geven dat je op zoek bent naar alleen een vriendschap. Zo voorkom je dat je berichten gaat krijgen van leden die zoeken naar een relatie. Uiteraard kun je zelf ook zoeken naar leden die bij jou in de buurt wonen en waar je een vriendschap mee kunt opbouwen.

Gratis inschrijving

Het inschrijven op deze website dat is gratis en na het inschrijven kun je ook direct zien welke leden er zijn. Het leuke van de website is dat men je de mogelijkheid geeft om het gratis te proberen. Blijkt het dan toch niets voor je te zijn dan kun jij je zonder verdere verplichtingen weer uitschrijven. Toch zal je merken dat dit wel een hele uitgebreide website is die je de mogelijkheid biedt om op een snelle en makkelijke wijze in contact te komen met mensen die dezelfde interesses als jij hebben.

 

inviteme-kosten-screenshot

 

Invite Me Kosten abonnement

1 maand

€10,-
€10,-
 • full member

3 maanden

€8,- p.m.
€8,- p.m.
 • full member

6 maanden

€6,- p.m.
€6,- p.m.
 • full member

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis membership

Het goedkoopste Invite Me abonnement kost €4,- per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Invite kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

InviteMe.nl actie en korting

Kijk voor de actuele acties en kortingen op onze speciale kortingen pagina!

 

Meer over Invite Me

Invite Me opzeggen en account verwijderen

invite Me Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite InviteMe. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Invite Me? Geef hieronder jouw reactie!

Invite Me – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Invite Me Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.2About the Author

Anoniem7 Ervaringen - Invite Me – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Edo Edo says:

  WAARDELOOS!!! De klantenservice belooft reactie binnen 2 werkdagen. Inmiddels zeker 5 keer geprobeerd op te zeggen. Wellicht dat Tros Radar eens een uitzending aan Invite me kan besteden.

 2. Kuzu Kuzu says:

  Invite Me is enorme bagger. Ze plaatsen zelf positieve review ervaringen op het internet. Trap er niet in!

 3. Jacqueline Jacqueline says:

  Slechtste site die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb inmiddels 5 mailtjes gestuurd om mijn abonnement op te zeggen per eerstkomende vervaldatum maar ik krijg geen reactie meer. Terwijl een eerste vraag die ik gesteld had, voordat ik mij had aangemeld, wel beantwoord werd. Er worden berichten gestuurd om je uit te lokken om lid te worden. Dit zijn fake profielen. Kortom: niet aan beginnen!

  • fvlrex@gmail.com fvlrex@gmail.com says:

   Jacqueline ik heb hetzelfde voor , krijg maar geen reactie op mijn uitschrijven . Wat heb jij verder gedaan om je uit te schrijven ?

   gr

   Frank

   • Jacqueline Jacqueline says:

    Beetje late reactie Frank maar heb gedreigd met van alles en uiteindelijk hebben ze mij uitgeschreven. Maar: eind november werd er plotseling weer zomaar 10 euro van mijn rekening afgeschreven. Heb de incasso nu geblokkeerd. Dus let op je rekening!

 4. Erik Erik says:

  Ik heb een leuke vriendin gevonden op Invite Me. Leuke site met leuke profielen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑