Home / Ilse Relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen
Ilse Relatiebemiddeling logo

Ilse Relatiebemiddeling - Kosten, Review en Ervaringen

Ilse is een relatiebemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden. De relatiebemiddeling bestaat al sinds 2006 en heeft sindsdien een marktleidende positie veroverd als het gaat om dating voor hoger opgeleiden. Ilse Relatiebemiddeling werkt met consulenten die in geheel Nederland werkzaam zijn. Het is dus geen online dating waarvoor je je met een profiel op de website kunt inschrijven. Ilse Relatiebemiddeling gaat voor de persoonlijke benadering van zoekenden. Het matchen van singles gebeurt op basis van zoveel mogelijk overeenkomsten in kenmerken en wensen.

Ilse Relatiebemiddeling
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Dating voor hoger opgeleiden

Wanneer je een Hbo- of WO-opleiding hebt gedaan en een baan hebt gevonden die bij je opleidingsniveau past dan schiet daten er vaak bij in. Je was eerst druk met je studie en vervolgens heb je je vol overgave op je baan gestort. Er wordt vaak veel van je gevraagd en het werk slokt je soms behoorlijk op. Sociale contacten heb je wel, maar die ene grote liefde ben je nog niet tegengekomen. En om nou te gaan daten via een gemiddelde online datingsite zie je niet zitten.

De kans dat je daar alleen maar mensen tegenkomen die nooit een krant of een goed boek lezen en alleen maar over het leven van alledag kunnen praten is immers levensgroot. En jij wilt meer, jij wilt een partner met wie je over politiek of sociale vraagstukken kunt discussiëren. Die van klassieke muziek houdt of van beeldende kunst. Ben je op zoek naar zo’n partner, dan is Ilse Relatiebemiddeling misschien wel wat voor jou.

De kosten van bemiddeling door Ilse Relatiebemiddeling

Volgens de informatie op de website biedt Ilse Relatiebemiddeling verschillende tarieven. Deze zijn afhankelijk van de wensen van de klant. Je kunt kiezen uit diverse opties, afgestemd op je persoonlijke behoefte. Helaas geeft de website geen overzicht van deze tarieven. De prijzen worden vermeld in de informatiemap die je kunt aanvragen als je interesse hebt om je in te schrijven bij Ilse Relatiebemiddeling. Op de website staat wel vermeld dat bemiddeling mogelijk is vanaf 675 euro. Het gaat om persoonlijke relatiebemiddeling en deze is qua prijs niet vergelijkbaar met het lidmaatschap van een online datingsite. Als je schrikt van een dergelijke prijs dan ben je waarschijnlijk beter gebaat bij een traditionele datingsite.

Is de kans op succes groter dan via een datingsite?

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van een relatiebemiddelingsbureau is de kans van slagen doorgaans groter dan bij online dating. Je wordt persoonlijk gematcht met iemand, de consulent heeft zowel jou als degene aan wie je wordt gekoppeld persoonlijk gesproken. Hij of zij weet dus of er een redelijke kans is dat jullie bij elkaar passen. Een garantie voor succes is dat natuurlijk niet, maar het maakt de kans van slagen wel een stuk groter. Wanneer je op een datingsite willekeurig gaat chatten met andere members is de kans dat je keer op keer wordt teleurgesteld een stuk groter.

Ilse Relatiebemiddeling screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IlseRelatiebemiddeling.nl?

 • Persoonlijke benadering
 • Hogere kans van slagen dan bij traditionele online dating
 • Hogere kosten dan voor traditionele online dating
 • Niet de mogelijkheid om zelf in een database met kandidaten te zoeken
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 03 februari 2022

2 reacties op “Ilse Relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Arenda Arenda schreef:

  Door Ilse relatiebemiddeling heb ik inzicht gekregen in mijn eigen valkuil, waar ik keer op keer in trapte als het om relaties ging. Daarmee kon ik mezelf ontwikkelen en anders en beter aan een relatie beginnen. Dat inzicht is me iedere stuiver waard geweest. Kan niets anders zeggen dan dat ik meer dan blij ben met deze persoonlijke partnerbemiddeling.

 2. Avatar for Marije Marije schreef:

  Wat ik fijn vind aan Ilse Relatiebemiddeling is dat mijn privacy wordt gewaarborgd. En daar betaal ik graag wat meer voor. Dus dat je niet in een database kan zoeken, vind ik alleen maar heel fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *