Home / Humsafar – Kosten, Review en Ervaringen
Humsafar logo

Humsafar - Kosten, Review en Ervaringen

Humsafar is een Hindoestaanse datingsite die zich presenteert als de grootste van Nederland op Hindoestaans gebied. De datingsite geeft geen actuele ledenaantallen weer, waardoor dit niet te controleren valt. Wel is het zo dat duidelijk is dat er heel wat leden te vinden zijn op deze datingsite. Het is voor alle Hindoestaanse Nederlandstaligen mogelijk om een gratis profiel aan te maken om eens kennis te maken met deze Hindoestaanse datingsite.

Humsafar
1 Ervaring
2.5
Beoordeling 2.5

Waarom een Hindoestaanse datingsite?

Hindoestanen hebben in Nederland vaak grote moeite om andere Hindoestanen te ontmoeten. Er zijn weinig contactmogelijkheden buiten het internet om. Het is dan ook logisch dat veel mensen zich uiteindelijk tot het internet wenden voor het vinden van leuke contacten. Er zijn niet erg veel gewone gelegenheden om Hindoestaanse contacten te vinden, maar veel speciale datingsites voor Hindoestanen zijn er ook niet. Met Humsafar komt hier verandering in. De community groeit en online worden de leukste Hindoestaanse contacten gevonden. Het voordeel hiervan is vooral dat je zeker weet dat de online contacten de cultuur begrijpen. Dit zorgt ervoor dat veel Hindoestanen zich instant comfortabel voelen op deze datingwebsite.

Veel achter de schermen

Bij Humsafar datingsite gebeurt veel achter de schermen. Dit wil zeggen dat je als niet geregistreerd lid vrijwel niets kunt zien van wat er op de datingsite gebeurt. Dit kan lastig zijn, zeker als je eerst eens wilt kijken of de datingsite wel iets voor jou is. Anderzijds is het natuurlijk ook zo dat niet zomaar iedereen jouw profiel kan zien. Het heeft dus ook wel met privacy te maken. Je kunt je zorgeloos registreren bij deze datingsite, want het kost je niets. Als je er uiteindelijk voor kiest om wel een betalend lid te worden, dan betaal je een vast bedrag.

Kosten staan niet openbaar

Het is niet duidelijk wat de kosten van een lidmaatschap bij Humsafar zijn. In de FAQ kun je hier wel wat informatie over vinden, maar hierin wordt verwezen naar de webpagina ‘informatie’ in het menu en in het menu is geen informatie webpagina aanwezig. Dit maakt het nogal lastig om duidelijkheid te krijgen. Als je geregistreerd bent en je wilt dan een betalend lid worden, dan krijg je natuurlijk wel van tevoren de actuele tarieven door. Je kunt met al je vragen ook altijd bij het beheer van Humsafar terecht.

Wat kun je doen als gratis lid?

Als gratis lid heb je demogelijkheid om een compleet profiel aan te maken, inclusief een foto. Je bent hiermee dus goed zichtbaar voor de leden van Humsafar. Het tonen van interesse in het profiel van iemand anders is ook gratis. Voor uitgebreid contact via de datingsite heb je wel een betaald profiel nodig. De communicatie via de datingsite verloopt via een mailbox op de site zelf. Deze is volledig anoniem, waardoor je geen risico’s loopt met je privé mailadres.

Humsafar is een uitstekende datingsite voor Hindoestanen die in contact willen komen met andere Hindoestanen, voor een goede vriendschap of een liefdesrelatie. Je kunt gemakkelijk contact leggen met leuke mensen die een Hindoestaanse achtergrond hebben. Ideaal om je als Hondoestaan(se) online direct helemaal thuis te voelen.

 

Humsafar screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Humsafar.nl?

 • Online daten speciaal voor Hindoestanen
 • Kosten lidmaatschap zijn onduidelijk
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 30 april 2021

Eén reactie op “Humsafar – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for nietdoen nietdoen schreef:

  Mensen die zich willen aanmelden niet doen. Het gaat je alleen maar geld kosten.

  Ik zoek een leuke meid tussen 18 jaar tot met 34 jaar. Mocht er iemand serieus zijn mail me?

  siresh1984 Apenstaartje outlook c o m

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *