Home / Hokjesdating – Kosten, Review en Ervaringen
Hokjesdating logo

Hokjesdating - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Hokjesdating.nl richt zich op mensen met een beperking, hoewel wordt aangegeven dat iedereen welkom is. Of mensen met een handicap zich hier nu zo door aangesproken voelen is de vraag. Zij zijn immers op alle datingsites welkom mag je aannemen. Doordat deze website zich zo specifiek op ene bepaalde doelgroep richt, schrikt dat anderen wellicht juist af om zich er aan te melden. Hierdoor wordt het aantal leden waarmee je contact kunt leggen al snel beperkt wat ook zeker zijn charme heeft in dit geval.

Hokjesdating
3.1
Beoordeling 3.1

Aanbod

Mensen die zich aanmeldden bij Hokjesdating.nl reageren over het algemeen positief over deze datingsite. Als je bent ingelogd en wilt chatten met andere leden blijkt er niemand online te zijn. De chatberichten die zijn gestuurd kun je wel lezen, Maar blijken in sommige gevallen iets gedateerd te zijn. Wanneer leden zoeken naar contacten in de buurt krijgen zij ook matches te zien die aan de andere kant van het land woonachtig zijn. Het begrip “in de buurt” neemt Hokjesdating.nl kennelijk dus ruim.

Waar moet je op letten bij online dating?

Ongeacht de website waar je je aanmeldt om via het internet naar een leuke date te zoeken, is het aan te raden om een paar dingen in de gaten te houden. Zo kun je beter als je afspreekt met iemand, deze eerste afspraak maken bij een openbare gelegenheid waar meer mensen komen. Licht iemand in, bij voorbeeld een goede vriend of vriendin over je date. Meld je even af als je weer thuis bent, zodat zeker is dat alles goed is gegaan.

Is hokjesdating een aanrader voor leuk contact?

Omdat Hokjesdating.nl op dit moment nog in zijn kinderschoenen staat is het lastig om te zeggen of deze datingsite een aanrader is voor het vinden van leuke contacten. De datingsite heeft zeker potentie om uit te groeien tot een leuke online community voor zowel mensen met een handicap als mensen zonder beperking. Wil je deze datingsite uit proberen houd dan goed de uitgaven in de gaten. Als blijkt dat je niet vindt wat je zoekt op deze website is het aan te raden een betaald lidmaatschap weer snel stop te zetten. Dit kan iedere maand, je zit er dus nooit langer dan een maand aan vast.

Hokjesdating screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Hokjes Dating?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Hokjes Dating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Hokjesdating.nl?

  • Datingsite voor mensen met een beperking
  • Gemakkelijk aanmelden met je Facebook account, maar kan ook zonder
  • Overzichtelijke website
  • Website heeft nog niet veel leden
  • 2.5
   Populariteit
  • 3.5
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  Hokjesdating FAQ

  Hoe kan ik Hokjesdating opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Hokjesdating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Hokjesdating.nl account.

  Hokjesdating opzeggen

  Hokjesdating.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Hokjesdating en log in met je Email en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je account naam staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Instellingen”

  Stap 3: Scroll geheel naar beneden en klik op “Verwijder profiel definitief”. Er is nu een pop-up window zichtbaar. Klik op “Ja, verwijder mijn profiel”.

  Stap 4: Een nieuw pagina is geopend. Klik nogmaals op de button: “Verwijder profiel definitief”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Hokjesdating!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items