Home / HappySingles – Kosten, Review en Ervaringen
HappySingles logo

HappySingles - Kosten, Review en Ervaringen

Happysingles.nl is een datingsite waar mannen en vrouwen die single zijn elkaar kunnen ontmoeten voor een leuke date. Uiteraard zijn er vele voordelen aan het single bestaan, toch kan het af en toe fijn zijn om gewoon even met iemand af te spreken. Dit kan voor een gezellige date zijn, een meer seksueel getinte hook up betreffen of het zoeken naar een leuke relatie. Ongeacht wat je reden is, je kunt jezelf op de website van Happysingles gemakkelijk inschrijven en op zoek gaan naar gezellige mensen. Op deze datingsite is het heel gemakkelijk om met veel mensen in contact te komen en er zitten ongetwijfeld genoeg leuke kandidaten tussen.

HappySingles
3
Beoordeling 3

Gratis aanmelden

Als je lid wilt worden van de datingsite Happysingles.nl, dan kun je snel en gemakkelijk een eigen account aanmaken. Het aanmelden is geheel gratis, waardoor je snel toegang krijgt tot de website. Ook het verdere gebruik van de website is gratis. Er zijn dus geen betaalde diensten omdat de beheerders van de website van mening zijn dat daten gratis moet blijven. Iedereen kan zo op zoek gaan naar een geschikte date. De datingsite blijft zo toegankelijk voor veel meer mensen, waardoor er nog meer interessante leden zijn om uit te kiezen.

Veiligheid voorop

Je kunt op je persoonlijke profiel zoveel informatie geven als je zelf wilt. Uiteraard wordt wel aangeraden om niet te veel persoonsgegevens te delen. De datingsite raadt met nadruk af in het delen van adresgegevens, e-mailadressen of telefoonnummers. Wanneer je met iemand afspreekt, kun je dit het beste in een publieke omgeving doen. Zo blijf je anoniemer en loop je minder snel de kans op het aantrekken van mensen met verkeerde bedoelingen. Ook zal er vanuit de datingsite niet naar dergelijke persoonlijke gegevens gevraagd worden. Enkel de gegevens zoals je gebruikersnaam, wachtwoord, geslacht en leeftijd zullen worden genoteerd bij aanmaak van je account. Het is verstandig om deze algemene voorwaarden goed door te nemen voordat je actief het net afzoekt. Zo weet je wat je kunt verwachten en wordt het daten een stuk aangenamer.

Duidelijke gebruikersvoorwaarden

HappySingles is toegankelijk voor iedereen van 16 jaar en ouder. Je dient te tekenen voor eigen risico en het niet aansprakelijk houden van de beheerders. Bovendien is het niet toegestaan om illegale praktijken op de datingsite uit te voeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de content die je op de website plaatst. Wanneer dit ongepast is, zal het worden verwijderd. Ook is het mogelijk dat je profiel geheel wordt verwijderd, waardoor er geen toegang meer zal worden verleend tot de datingsite. Het is dus belangrijk dat je zelf de verantwoording kunt dragen en gepast gedrag vertoond, in het contact met andere leden.

HappySingles screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van HappySingles?

 • Er worden geen kosten gerekend voor de aanmaak en het gebruik van het account
 • Er zijn geen nepprofielen, dus je kunt met iedereen fysiek afspreken wanneer dit wederzijds gewenst is
 • Op de datingsite kun je chatten, bloggen, foto’s en video’s plaatsen en privé berichten sturen aan andere leden
 • Happysingles.nl gaat stoppen en aanmelding is daardoor niet langer meer mogelijk
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 19 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *