Home / HappyPancake – Kosten, Review en Ervaringen
HappyPancake logo

HappyPancake - Kosten, Review en Ervaringen

Happy Pancake is een gratis datingsite en dat is redelijk uniek. Happy Pancake bestaat al langer in een aantal Scandinavische landen zoals Finland en Zweden en is daar erg populair. De gedachte achter het gratis aanbieden van dating is dat liefde volgens de oprichters altijd gratis moet zijn. Je kunt dus niet alleen een gratis profiel aanmaken op deze datingsite, ook het contact leggen met iemand die je graag beter wilt leren kennen is gratis. Deze datingsite wil ook duidelijk een tegenhanger zijn van populaire datingapps die vaak uit zijn op vluchtige contacten.

HappyPancake
8 Ervaringen
3.6
Beoordeling 3.6

Een account aanmaken op Happy Pancake

Een account aanmaken op Happy Pancake is erg eenvoudig. Het wordt aangeraden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Hierdoor kun je gericht zoeken en kunnen er matches aan je worden voorgesteld die goed aansluiten bij je wensen. Op deze manier voorkom je dat je eindeloos moet zoeken in grote hoeveelheden profielen waarvan het merendeel je zeer waarschijnlijk niet aanspreekt. Natuurlijk is het aan te bevelen om een foto bij je profiel te plaatsen. Profielen zonder foto krijgen doorgaans veel minder reacties. Door zo veel mogelijk over jezelf te vertellen maak je je profiel aantrekkelijk voor andere bezoekers. Alle nieuw aangemelde profielen worden gecontroleerd voordat ze online worden gezet. Zo wordt getracht om het plaatsen van nep profielen zoveel mogelijk te voorkomen.

Laagdrempelige datingsite

Happy Pancake is een laagdrempelige datingsite omdat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik. Dit heeft wel een risico, want ook mensen met minder goede bedoelingen zullen hier graag een account aan willen maken om een nieuw “slachtoffer” te vinden. Wees dus alert als je met iemand in contact komt die na enkele berichtjes om geld gaat vragen. Vaak wordt hiervoor een zielig verhaal opgehangen over een zieke moeder, een kapotte wasmachine of een kind dat niet mee kan op schoolreisje omdat er geen geld voor is. Als je vervolgens zo goed bent om te betalen is de kans groot dat er meer verzoeken volgen. Op deze manier zijn al heel wat goedgelovige singles op zoek naar echte liefde flink opgelicht.

Veilig online daten met een gratis datingservice

Je kunt heel goed veilig daten als je gebruik maakt van een gratis datingsite zoals Happy Pancake. Het is een kwestie van goed opletten en je gezonde verstand gebruiken. Ga niet in op contacten in het buitenland, tenzij je graag een relatie wilt met iemand die op enkele uren vliegen van je vandaan woont. Ga niet in op verzoeken om geld of dramatische verhalen. En als je al wilt helpen, ga dan zelf naar de persoon toe om te zien of datgene wat er wordt verteld echt waar is. Dat is misschien niet zo romantisch, maar op deze manier voorkom je wel dat je wordt bedrogen. Het is sowieso niet handig om iemand die je nog nooit hebt ontmoet en waarmee je pas kort in contact bent geld te gaan sturen. Als ie elkaar langer kent is het natuurlijk een andere situatie.

HappyPancake screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij HappyPancake?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van HappyPancake.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van HappyPancake.nl?

  • Inschrijven is gratis
  • Het gebruik van de website is volledig gratis
  • De website is beschikbaar in het Nederlands
  • Een gratis datingsite kan mensen met slechte bedoelingen aantrekken
  • 3.6
   Populariteit
  • 3.6
   Gebruikersgemak
  • 3.6
   Functionaliteiten
  • 3.6
   Klantenservice
  • 3.6
   Kosten
  • 3.6 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  8 reacties op “HappyPancake – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Miljardair Miljardair schreef:

   Happypancake hoogst waarschijnlijk een grote scam.
   Was leuk aan het chatten met een leuke dame op de site van Happypancake. (Dacht ik)
   Na twaalf berichten samen te hebben gedeeld, werd mijn profiel verwijderd. Ik kon niet meer op de site. Volgens HPC was dit omdat ik na dat ik mijn eerste profiel had verwijderd. Na een tijdje weer een nieuw profiel had aangemaakt. De reden hiervoor is omdat ik het HPC toch nog een kans wilde geven. Heb HPC een mail gestuurd om de vragen waar ik dit aan verdiend had. En toen kwam de ware reden naar voren.
   Het twaalfde bericht dat ik stuurde naar de dame waar ik mee aan het chatten was. Heb ik ook mijn telefoonnummer meegestuurd. Duidelijk gemaakt dat het aan haar is wat ze er mee doet. Ik kreeg daarna wel berichten van haar. Maar ze zij niets over het feit dat ik haar mijn tel had meegegeven in het twaalfde bericht. Normaal gesproken op welke dating site dan ook is dit prima. Krijg dan ook altijd een bericht op whatsapp als ik dit doe. Maar zij negeert dit. Ik had chat contact met 1 dame en toch betichten zij er van dat ik als doel heb contact gegevens te verspreiden. Dit is een valse beschuldiging. Lees de e-mails.
   De reactie van HPC was dat ik niet na drie berichten ongevraagd mijn tel heb gegeven. (Lees de werkelijk tekst van de e-mails hieronder.) Nogmaals we zaten op twaalf berichten.
   Dus conclusie ik moet als man eerst toestemming vragen aan de dame waar ik mee aan het chatten ben. Om mijn telefoon nummer te mogen geven. (Mag ik alsjeblieft mijn telefoonnummer geven?) Zoiets dan. Is dit dan de bedoeling? Lijk me niet dat dat gaat werken!!! Het is een vrij land en deze dame is prima instaat om aan te geven wat ze wil. Heb duidelijk erbij gezet dat het haar keus is of ze er op in wil gaan of niet. Nogmaals, het helemaal negeren is verdacht. Ze had ook beleefd kunnen zeggen dat ze nog even op de site verder wil. Had immers een leuk gesprek met haar. Dit is een patroon wat ik herken uit het verleden met onbetrouwbare dating sites. En dan de reactie die ik kreeg in de mail hierover. Heel vreemd, lees de mails hier onder.
   Het heeft er alle schijn van dat HPC de mensen zo lang mogelijk op de site wil houden. Waarom vraag ik me dan af. Ik vermoed dat hier een commercieel belang achter zit. Je wordt niet alleen op de site bestookt met reclame. Maar sinds ik lid ben openen zich ook zo uit het niets pagina’s in mijn browser. Zogenaamd van Ziggo of KLM. Met heel groot de mededeling, U HEEFT EEN PRIJS GEWONNEN. Heel erg raar. Sinds dat ik mijn account is verwijderd gebeurt dit niet meer. DUS PAS OP!!! Dit is waarschijnlijk een scam, het heeft hier alle schijn van dat het doel is data verzamelen van jouw voor oplichting. Spionage, BIGDATA. Het viel me ook op dat alles wat ik ingetypt heb in mijn browser. Was ook precies waar ik reclame van kreeg op de site van HPC op het moment dat ik ingelogd was. PAS OP!!!
   Wat ook vreemd is zij verwijzen naar de Zweedse wetgeving. Sorry maar ik woon in Nederland en heb niets te maken met de Zweedse wetgeving.
   De loophole lijkt te zijn gevonden door de dating sites. De Nederlandse rechter heeft bepaald als er sprake is van nep profielen. En er is voor betaald in de vorm van credits. Dan betreft het oplichting en moeten de betalingen worden terug betaald. En nu gebeurt waarschijnlijk het zelfde, met het verschil dat de site gratis is. Maar het heeft er alle schijn van dat het verdien model het zelfde is met nep profielen. Alleen nu zijn het de sponsors die voor het inkomen zorgen. Mag dat dan wel volgens de Zweedse wet.
   De E-mails. Zal de namen niet weergeven alleen mijn schrijven en de reacties van HPC.
   Bedankt voor je mail.
   Wij hebben je account verwijderd omdat wij van oordeel zijn dat je in strijd met onze voorwaarden hebt gehandeld, namelijk: ”communicatie waar het enige doel is om contactgegevens te verspreiden, is niet toegestaan.”
   Onze site/app heeft uiteraard de functie om te kunnen chatten met andere gebruikers, alsmede de optie om foto’s toe te voegen. Daarvoor hoef je niet over te gaan op ander sociale media. Uiteraard begrijpen we best dat als gebruikers een match hebben en langer met elkaar gechat hebben, uiteindelijk overgaan op ook andere communicatiemiddelen. Bij jou zagen we dat je vrij snel – dus zonder dat er goed en wel een contact tot stand was gekomen – over wilde gaan op een andere medium.
   Voor al onze gebruikersvoorwaarden kun je hier klikken. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
   Met vriendelijke groet,
   ———————————————Mijn Reactie op deze mail:
   Hallo.
   Vind het toch vreemd. eerst wordt er gezegd dat het is omdat ik mij twee keer heb ingeschreven en nu is het omdat u de mensen zo lang mogelijk op uw site wil houden. Dit is niet consequent! Waarom moeten mensen een bepaalde tijd chatten op uw site? Het is toch een vrij land? En is door u een bepaalde tijd hier voor vast gelegd?. Of een aantal berichten voor vastgelegd. En waarom dan gelijk het profiel verwijderen? U had me ook even op een subtielere manier hier op kunnen attenderen, toch of niet? Mijn intenties zijn goed. Vind uw oordeel en acties wat radicaal. Het is niet mijn doel om alleen maar contact gegevens te verspreiden. Waarom beticht u mij hiervan. Het is heel normaal om op een gegeven moment van de site te gaan en dan persoonlijk contact te hebben. Heb het gevoel dat dit puur commercieel is. Welk doel beschermd u anders dan? Wil u zo vriendelijk zijn om aan te geven waar in u reglement staat wat de termijnen zijn, voor dat ik zo vrij mag zijn van u om een telefoonnummer te delen?. Hoe komt u aan deze exacte richtlijn?
   Kan en mag ik mijn profiel resetten of opnieuw aanmaken? Of ben ik nu levenslang verbannen van uw site. Kunt u aangeven of (profiel naam) zelf er een probleem mee had dat ik haar mijn tel gaf? U lijkt wel de anti cupido
   Ik vind dit echt heel erg. Ik vond (profiel naam) oprecht leuk, u verpest het voor ons allebei.
   De reactie van HPC op mijn reactie:
   Bedankt voor je reactie. Hoewel er geen concrete richtlijnen voor te geven zijn, vinden wij na 3 mails (ongevraagd) je telefoonnummer geven, te snel.
   Nu je op de hoogte bent van onze gebruikersvoorwaarden hebben we je account weer geactiveerd. Mocht er in de toekomst sprake zijn van herhaling, dan kunnen we er voor kiezen om je account alsnog te deactiveren. Wij willen je daarom vragen om hier in de toekomst rekening mee te houden, Voor al onze gebruikersvoorwaarden kun je hier klikken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Het is toch duidelijk. TRAP HIER NIET IN!!!!!!

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    De uitleg van hpc raakt kant nog wal.
    Het zou ook nog kunnen dat de dame aan wie je jouw tel.nr. heeft gegeven een klacht heeft ingediend. Sowieso had ze geen enkele interesse in je, vermoedelijk een geschift mens die wel met je wil teksten maar meer ook niet. Voelde zich misschien bedreigd?
    Maar treur niet, er zit meer reclame op HPC dan vrouwelijk schoon. Je mist dus niets. Sterker wees blij.dat je er van af bent gehaald.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @mgtow/ heb ik ook las van gehad; bedoel enkele keren gebeurd dat een date enkele uren van te voren werd afgeblazen door de vrouw in kwestie, schijnen meer mannen te zijn over komen, wat zou dat toch zijn mgtow? aandacht trekken? of geschift?

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Op het laatse moment afzeggen heb ik bij een van mn dates ook meegemaakt. Ze was een flink stuk jonger. Kreeg haar huilend aan de telefoon. Durfde niet meer af te spreken. Uiteindelijk wel een keer mee afgesproken, maar ze was duidelijk niet in voor een vervolg. Een onzeker persoon die nog bij dr moeder inwoonde en het kennelijk nog niet op een rijtje had. Wel een mooie vrouw om te zien maar psychisch dus niet in orde. In zijn algemeenheid zie je op datingsites veel vrouwen die hun leven niet goed op de rit hebben en wel op zoek zijn naar een man maar die eigenlijk beter hun energie kunnen stoppen in hun eigen leven. Maar ze denken onbewust dat een man ze gaat helpen. De reddende ridder te paard. De verantwoordelijkheid ligt dan niet meer bij haar zelf maar bij de reddende ridder. In het verleden kon je nog de reddende ridder zijn. Een vrouw die gered was bleef bij je omdat man en vrouw nog afhankelijk van elkaar waren. Tegenwoordig zal ze op zoek gaan naar een ander als ze ziet dat hier marktwaarde is verhoogd nu ze gered is. Die mogelijkheid heeft ze.

  2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Even rondgekeken. Nauwelijks tot geen ingeschreven vrouwen. Terwijl het concept heel aardig is. Zodra iets gratis is dan is het niet exclusief genoeg voor de dames. Helaas zodra er betaald moet worden zijn het de mannen die betalen. Vrouwen kunnen passief afwachten.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties