Home / GhanaLove.com – Kosten, Review en Ervaringen
GhanaLove.com logo

GhanaLove.com - Kosten, Review en Ervaringen

Ghana ligt voor Nederlanders niet bepaald naast de deur. Er zijn aardig wat mensen die hun roots in Ghana hebben liggen, maar die inmiddels in Nederland wonen. Veel singles uit deze groep vinden het lastig om een leuke relatie te vinden in Nederland met iemand die dezelfde achtergrond heeft. Het is niet eenvoudig om elkaar tegen te komen, zomaar op straat bijvoorbeeld. Voor deze mensen is het een goed idee om eens kennis te maken met GhanaLove.com, dé datingsite voor singles uit Ghana die nu in veel landen over de hele wereld wonen. Deze datingsite verbindt al deze singles en zorgt ervoor dat liefdes elkaar kunnen vinden, ook als zij in een land wonen waarin de Ghanese community aan de kleine kant is.

3
Beoordeling 3

Wil jij op date met iemand uit Ghana?

Als jij op date wilt met iemand uit Ghana, en je hebt zelf ook je roots in dit land liggen, dan ben jij welkom om je in te schrijven bij GhanaLove.com. Deze datingsite is er speciaal voor mensen zoals jij, die een leuke relatie willen met iemand van dezelfde nationaliteit. Je kunt op de datingsite gebruik maken van de zoekfuncties om mensen in je eigen omgeving te vinden als je dat wilt. Zoek jij juist een date met iemand die nog in Ghana woont, bijvoorbeeld omdat je van plan bent om terug te verhuizen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Zolang je roots in Ghana liggen kun je echt alle kanten op met GhanaLove.com.

Veel leden uit verschillende landen

Er zijn mensen die uit Ghana kopen en op een bepaald punt in het leven verhuisd zijn naar een ander land. Zij zijn terecht gekomen in bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland of de Verenigde Staten. Deze mensen, die geboren zijn in Ghana en nu in een ander land wonen, zijn welkom op deze datingsite. Dan zijn er ook mensen die in Ghana wonen en op zoek zijn naar een date. Ook zij kunnen zich inschrijven. Daarnaast kunnen ook mensen die ouders uit Ghana hebben zich inschrijven. Zo zijn er Nederlanders, die dus in dit land geboren zijn, die ouders uit Ghana hebben. Zij zijn vanzelfsprekend ook welkom bij GhanaLove.com. Zo ontstaat er een veelzijdige datingsite met leden vanuit de meest uiteenlopende landen ter wereld.

Een veilige online datingomgeving voor iedereen

Het is belangrijk dat je je veilig kunt voelen tijdens het daten online. Lang niet iedere datingsite doet moeite om de leden zo veilig mogelijk te laten daten op hun site. Bij GhanaLove.com ligt dit anders. Juist omdat de datingsite is gerealiseerd door WorldSingles heb je meer zekerheid. Deze organisatie staat erom bekend zich echt in te zetten voor de datende singles op hun datingsites. De profielen worden met regelmaat gecontroleerd om nepprofielen tegen te gaan. Natuurlijk is het in geen geval aan te raden om erg persoonlijke informatie via een datingsite uit te wisselen.

Maak direct een online profiel aan

Ben jij klaar om te gaan daten met een leuke man of vrouw uit Ghana? Dan kun je je direct inschrijven bij GhanaLove.com. Je kunt een gratis profiel gebruiken of profiteren van alle functies van de datingsite door een Platinum abonnement te nemen. Heel veel succes met daten!

GhanaLove.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van GhanaLove.com?

 • Gratis online daten met Ghanese singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

GhanaLove.com FAQ

Hoe kan ik GhanaLove.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite GhanaLove.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw GhanaLove account.

GhanaLove.com opzeggen

GhanaLove account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ghana Love en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van GhanaLove.com!

 

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *