Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / Lees hier de onafhankelijke “Geluk voor 2” review!
Geluk voor 2 logo

Lees hier de onafhankelijke "Geluk voor 2" review!

Geluk voor 2 is een Nederlandse datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Deze datingsite heeft een duidelijke en overzichtelijke interface en biedt een veilige omgeving waar leden kunnen communiceren en elkaar kunnen leren kennen. Geluk voor 2 heeft een uniek matchingssysteem waarbij persoonlijke eigenschappen en voorkeuren worden meegenomen in het matchproces. Hierdoor worden er alleen matches voorgesteld die echt bij je passen. In deze review bespreken we de belangrijkste kenmerken van Geluk voor 2, waaronder de gebruikerservaring, het matchingsysteem en de klantenservice. We delen ook de ervaringen van andere gebruikers en geven onze eigen mening over deze datingsite. Lees verder om te ontdekken of Geluk voor 2 de juiste keuze is voor jou.

Geluk voor 2
2.8
Beoordeling 2.8

Hoe werkt Geluk voor Twee? Een unieke telefonische datingsite

Geluk voor Twee is een datingsite die bekend is van de televisie. Wellicht ben je bekend met de zogenaamde ‘tussen de middag programma’s’. In veel gevallen gaat het om programma’s waarbij de kijker contact kan leggen met bijvoorbeeld een medium of een helderziende. In deze blokken televisieprogramma’s is ook met regelmaat Geluk voor Twee te vinden. Het gaat niet om een gewone datingsite, maar om een telefonische datingsite. Het is niet de bedoeling dat je via internet contact met elkaar opneemt, maar het is de bedoeling dat je bij Geluk voor Twee contact opneemt via de telefoon. Dit verklaart ook waarom Geluk voor Twee vaak te vinden is tussen de telefonische services die op televisie worden gepromoot.

Je moet je profiel inspreken

Geluk voor Twee is dus geen online datingsite, al wordt deze soms wel als zodanig gepresenteerd. Alles gaat puur telefonisch, waardoor je dus ook geen foto nodig hebt. Je kiest je telefonische dates dan ook niet op basis van foto. Het hele punt van deze datingsite is dat je niet op uiterlijk af gaat bij het kiezen van een mogelijk toekomstige partner. Hoe moet je dan wel een profiel aanmaken? Dit doe je telefonisch. Het is de bedoeling dat je je profiel inspreekt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je stem zo natuurlijk mogelijk overkomt, ondanks dat je waarschijnlijk wat zenuwachtig bent.

Het telefonisch contact is anoniem

Al het telefonisch contact dat via Geluk voor Twee wordt gelegd is in eerste instantie anoniem. Wanneer iemand je aanspreekt en je zou deze persoon wel eens willen bellen, dan wordt er direct verbinding gelegd. Je krijgt dus niet direct een persoonlijk telefoonnummer van iemand. Via de directe verbinding kun je het gesprek aangaan met iemand waar je interesse in hebt. Wanneer tijdens het telefoongesprek blijkt dat het klinkt, dan kunnen er in ditzelfde gesprek contactgegevens worden uitgewisseld om nog eens contact te hebben via de eigen telefoon, via de mail of bijvoorbeeld WhatsApp. Dit is natuurlijk net waar de voorkeur ligt.

Hoe werkt dit dan precies?

Het is de bedoeling dat je naar het telefoonnummer van Geluk voor Twee belt. Vervolgens kom je in een menu terecht met 6 verschillende opties. De gewenste optie kun je intoetsen om verder te gaan. Optie 1 is het aanmaken van een profiel. Dit gebeurt door middel van het beantwoorden van in totaal 11 vragen die door een computer worden gesteld. Optie 2 is het beluisteren van berichten van anderen en het achterlaten van een reactie. Optie 3 zorgt ervoor dat Geluk voor Twee gaat zoeken naar mensen die bij je matchen. Hierna worden de berichten van deze personen afgespeeld, zodat je kunt luisteren of iemand je aanspreekt. Optie 4 is het beluisteren van reacties die aan jou zijn achtergelaten. Dit is dus een soort van jouw voicemail. Je kunt direct bepalen of je wilt worden doorverbonden met iemand die een bericht heeft achtergelaten. Optie 5 wordt gebruikt om een bepaald boxnummer in te toetsen voor direct contact met iemand waarvan u het boxnummer al heeft. Optie 6 (niet altijd beschikbaar) is het regelen van een blinddate.

Geluk voor 2 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Geluk voor 2?

 • De site is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en langdurig geluk, en is niet gericht op casual dating.
 • Het inschrijven op de website is gratis en gemakkelijk, waardoor je snel aan de slag kunt met het zoeken naar een partner.
 • Sommige gebruikers kunnen teleurgesteld zijn door de beperkte gebruikersdatabase, vooral als ze op zoek zijn naar mensen buiten hun regio of land.
 • Onduidelijkheid over de kosten
 • Om alle functies van Geluk voor 2 te kunnen gebruiken, moet je betalen voor een premium lidmaatschap. Dit kan voor sommige mensen een drempel zijn.
 • Sommige gebruikers hebben gemeld dat de klantenservice van Geluk voor 2 soms traag of niet responsief is. Dit kan frustrerend zijn als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de website.

Serieuze relaties en vriendschappen op Geluk voor 2

Al met al is Geluk voor 2 een unieke datingsite die zich richt op mensen die graag contact leggen via de telefoon. Met een duidelijke focus op serieuze relaties en vriendschappen, biedt deze datingsite een veilige en vertrouwde omgeving om anderen te ontmoeten en te leren kennen. Het matchingssysteem van Geluk voor 2 is uniek en biedt gepersonaliseerde matches op basis van persoonlijke eigenschappen en voorkeuren. De klantenservice staat altijd klaar om te helpen en er zijn talloze succesverhalen van mensen die via Geluk voor 2 de liefde van hun leven hebben gevonden. Als je op zoek bent naar een unieke manier van daten, dan is Geluk voor 2 zeker het overwegen waard.

 • 2.6

  Populariteit

  Geluk voor 2 is een unieke datingsite die contact leggen via de telefoon mogelijk maakt. Ondanks het bijzondere concept is de populariteit van deze site ongekend, mede door het unieke matchingssysteem en de focus op serieuze relaties en vriendschappen.

 • 2.6

  Gebruikersgemak

  Geluk voor 2 biedt gebruikersgemak door middel van een eenvoudige interface en de mogelijkheid om snel contact te leggen via de telefoon. Zo kun je op een veilige en vertrouwde manier nieuwe mensen ontmoeten en de liefde vinden.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Op Geluk voor 2 kun je telefonisch contact leggen met andere singles en via het unieke matchingssysteem gepersonaliseerde matches ontvangen. De klantenservice staat altijd klaar om te helpen en er zijn talloze succesverhalen van mensen die via Geluk voor 2 de liefde hebben gevonden.

 • 3.2

  Klantenservice

  De klantenservice van Geluk voor 2 staat altijd voor je klaar en biedt persoonlijke ondersteuning bij het daten via de telefoon.

 • 2.8

  Kosten

  Geluk voor 2 hanteert een uniek kostenmodel. Je betaalt per minuut voor het contact leggen met andere leden via de telefoon. Zo heb je volledige controle over je kosten en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

  Geluk voor 2 is dé datingsite voor wie contact wil leggen via de telefoon. Met een uniek matchingssysteem en focus op serieuze relaties, ontmoet je op Geluk voor 2 snel nieuwe mensen. De klantenservice staat altijd klaar om te helpen en je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Laats bijgewerkt: 11 februari 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---