Home / Geluk voor 2 – Kosten, Review en Ervaringen
Geluk voor 2 logo

Geluk voor 2 - Kosten, Review en Ervaringen

Geluk voor Twee is een datingsite die bekend is van de televisie. Wellicht ben je bekend met de zogenaamde ‘tussen de middag programma’s’. In veel gevallen gaat het om programma’s waarbij de kijker contact kan leggen met bijvoorbeeld een medium of een helderziende. In deze blokken televisieprogramma’s is ook met regelmaat Geluk voor Twee te vinden. Het gaat niet om een gewone datingsite, maar om een telefonische datingsite. Het is niet de bedoeling dat je via internet contact met elkaar opneemt, maar het is de bedoeling dat je bij Geluk voor Twee contact opneemt via de telefoon. Dit verklaart ook waarom Geluk voor Twee vaak te vinden is tussen de telefonische services die op televisie worden gepromoot.

Geluk voor 2
3
Beoordeling 3

Je moet je profiel inspreken

Geluk voor Twee is dus geen online datingsite, al wordt deze soms wel als zodanig gepresenteerd. Alles gaat puur telefonisch, waardoor je dus ook geen foto nodig hebt. Je kiest je telefonische dates dan ook niet op basis van foto. Het hele punt van deze datingsite is dat je niet op uiterlijk af gaat bij het kiezen van een mogelijk toekomstige partner. Hoe moet je dan wel een profiel aanmaken? Dit doe je telefonisch. Het is de bedoeling dat je je profiel inspreekt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je stem zo natuurlijk mogelijk overkomt, ondanks dat je waarschijnlijk wat zenuwachtig bent.

Het telefonisch contact is anoniem

Al het telefonisch contact dat via Geluk voor Twee wordt gelegd is in eerste instantie anoniem. Wanneer iemand je aanspreekt en je zou deze persoon wel eens willen bellen, dan wordt er direct verbinding gelegd. Je krijgt dus niet direct een persoonlijk telefoonnummer van iemand. Via de directe verbinding kun je het gesprek aangaan met iemand waar je interesse in hebt. Wanneer tijdens het telefoongesprek blijkt dat het klinkt, dan kunnen er in ditzelfde gesprek contactgegevens worden uitgewisseld om nog eens contact te hebben via de eigen telefoon, via de mail of bijvoorbeeld WhatsApp. Dit is natuurlijk net waar de voorkeur ligt.

Hoe werkt dit dan precies?

Het is de bedoeling dat je naar het telefoonnummer van Geluk voor Twee belt. Vervolgens kom je in een menu terecht met 6 verschillende opties. De gewenste optie kun je intoetsen om verder te gaan. Optie 1 is het aanmaken van een profiel. Dit gebeurt door middel van het beantwoorden van in totaal 11 vragen die door een computer worden gesteld. Optie 2 is het beluisteren van berichten van anderen en het achterlaten van een reactie. Optie 3 zorgt ervoor dat Geluk voor Twee gaat zoeken naar mensen die bij je matchen. Hierna worden de berichten van deze personen afgespeeld, zodat je kunt luisteren of iemand je aanspreekt. Optie 4 is het beluisteren van reacties die aan jou zijn achtergelaten. Dit is dus een soort van jouw voicemail. Je kunt direct bepalen of je wilt worden doorverbonden met iemand die een bericht heeft achtergelaten. Optie 5 wordt gebruikt om een bepaald boxnummer in te toetsen voor direct contact met iemand waarvan u het boxnummer al heeft. Optie 6 (niet altijd beschikbaar) is het regelen van een blinddate.

 

Geluk voor 2 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Geluk voor 2?

 • gratis aanmelden
 • Onduidelijkheid over de kosten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 11 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *