Home / GeheimeSmFlirts – Kosten, Review en Ervaringen
GeheimeSmFlirts logo

GeheimeSmFlirts - Kosten, Review en Ervaringen

SM is iets wat niet iedereen begrijpt. Mensen die seksueel contact alleen als romantisch en liefdevol zien snappen niet wat anderen zien in een rollenspel met handboeien en andere attributen. Als je je grenzen wilt verleggen en wilt ontdekken of SM iets voor jou is dan kun je dat via deze datingsite ontdekken. Je kunt gemakkelijk en laagdrempelig contact leggen op GeheimeSmFlirts met vrouwen die SM wel zien zitten en hierover met jou erotisch willen chatten. Je kunt als je dat wilt volledig anoniem blijven. Je wordt sowieso aangeraden om een nickname te gebruiken en een foto te plaatsen waar je niet herkenbaar op staat. Dit maakt de kans klein dat mensen uit je naaste omgeving ontdekken dat je actief bent op een SM website.

GeheimeSmFlirts
1 Ervaring
2.5
Beoordeling 2.5

Vooral SM entertainment

De website Geheime SM Flirts heeft vooral entertainment als doel. Dit betekent dat er op deze site vooral fictieve profielen te vinden zijn. Je kunt hier gewoon contact mee leggen, maar de berichten die worden verstuurd komen niet van de dame op de foto. De profielen worden beheerd door een moderator. Dit hoeft geen bezwaar te zijn als je je maar realiseert wat de bedoeling is van deze website. Als je op zoek bent naar een serieus contact dan moet je hier niet zijn. Wil je alleen wat erotisch vermaak waar je de deur niet voor uit hoeft dan is er geen enkel bezwaar om een account aan te maken op Geheime SM Flirts.

Het versturen van berichten naar andere members

Wil je een berichtje versturen naar één van de andere members dan kun je nadat je een account hebt aangemaakt gebruik maken van de gratis credits die je hebt gekregen als welkomstcadeautje. Wil je meer berichten versturen dan kun je online credits kopen, los of in een bundel. Hoe meer credits je tegelijk koopt, hoe goedkoper ze per stuk zijn. Let wel op dat je eenmaal gekochte credits niet terug kunt geven. Als je je account opheft dan vervallen automatisch de credits die je nog had staan. Je kunt dankzij het credit systeem zelf bepalen hoeveel geld je aan het leggen van online SM contact wilt uitgeven.

Ontdekken of SM bij je past

Het leggen van contacten via de website Geheime SM Flirts is een manier om te ontdekken of SM bij jou past of niet. Heb je er geen ervaring mee dan kun je ervaringen en fantasieën over SM uitwisselen via je online contacten. Of je het daarna ooit in het echt wilt uitproberen bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Er zijn op deze website ook profielen beschikbaar van dames met wie je kunt afspreken om elkaar te ontmoeten voor een erotisch SM avontuur. Als je hier op ingaat spreek dan het liefst af in een hotel, dit is veiliger dan bij iemand thuis of op een verlaten parkeerplaats.

GeheimeSmFlirts screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij GeheimeSmFlirts?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van GeheimeSmFlirts.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van GeheimeSMflirts.nl?

  • Je kunt je direct gratis aanmelden
  • Uitgebreid zoeken in de profielen nadat je je account hebt aangemaakt
  • De prijs van credits zie je alleen nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd
  • Er wordt op grote schaal gebruik gemaakt van fictieve profielen, de site is dan ook vooral bedoeld als entertainment
  • Het maken van een afspraak is in de meeste gevallen niet mogelijk
  • 2.5
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  GeheimeSmFlirts FAQ

  Hoe kan ik GeheimeSmFlirts opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite GeheimeSmFlirts? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw GeheimeSmFlirts.nl account.

  GeheimeSmFlirts opzeggen

  GeheimeSmFlirts.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van GeheimeSmFlirts en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van GeheimeSmFlirts!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “GeheimeSmFlirts – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Anti-Fraude meester Anti-Fraude meester schreef:

   Deze site zit inderdaad vol fake profielen. Ik ben momenteel een dossier aan het samenstellen om door te spelen naar de juridische instanties. Want deze website is puur bedrog en oplichterij.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items