Home / Gaychat.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Gaychat.nl logo

Gaychat.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Gaychat.nl is een chatdienst voor homoseksuele mannen en jongens. Je kunt via deze site door je gegevens in te vullen direct op de chatsite inloggen. Je kunt zelfbepalen of je wel of niet je webcam wilt gebruiken. Wat opmerkelijk is, is dat voor deze website een minimumleeftijd van 16 jaar wordt gehanteerd en dat vervolgens in de algemene voorwaarden wordt gesteld dat de site niet mag worden gebruikt voor het zoeken naar seks met minderjarigen. Kennelijk ben je bij gaychat.nl op je 16e al meerderjarig. Ook opvallend is dat je direct een boete kan worden opgelegd van 500 euro als je in je chatberichten reclame maakt voor een andere website of dienst. Dit dreigement lijkt lastig uitvoerbaar aangezien je immers bij het aanmelden geen persoonlijke gegevens prijsgeeft. Je gegevens achterhalen via je IP adres zou nog kunnen, tenzij je natuurlijk inlogt op een openbaar netwerk.

Gaychat.nl
3
Beoordeling 3

Gratis online chatten

Het voordeel van Gaychat.nl is dat de dienst gratis is. Je kunt je er anoniem aanmelden zonder dat er een noodzaak is om je identiteit vrij te geven. Omdat deze website niet werkt met profielen is ook het plaatsen van een foto niet aan de orde. Dit maakt het leggen van contact erg laagdrempelig en discreet. De site suggereert dat er altijd wel menen uit jouw regio online zijn, maar hier kom je natuurlijk alleen achter als je zelf prijsgeeft waar je woont o waar je op dat moment bent. Of je dit wel of niet wilt doen bepaal je uiteraard zelf.

Controle op de regels voor gebruik

In de algemene voorwaarden staat vermeld dat je chatgedrag moet voldoen aan bepaalde regels. Dit houdt automatisch in dat alle berichten die je verstuurt via Gaychat.nl worden gemonitord. Dit hoeft geen probleem te zijn, als je je het maar wel realiseert. Op zich is het monitoren natuurlijk een goede zaak. Het is niet de bedoeling dat chatters worden geïntimideerd, uitgescholden of bedreigd door andere aanwezigen. Het chatten moet te allen tijde vrijwillig zijn en het mag nooit zo zijn dat je ergens toe wordt gedwongen. Als iemand voorstelt om de webcam te gebruiken en jij wil dat niet, dan kun je dat gewoon weigeren. Doe nooit dingen die je niet wilt, als je je geïntimideerd voelt kun je de chat simpelweg beëindigen.

Een date vinden via Gaychat.nl

Gaychat.nl is zowel voor chatten en flirten met andere homo mannen als voor het vinden van een leuke date. Als je op zoek bent naar een date dan kun je hier terecht en zien of er iemand online is die wil afspreken. Het is verstandig om af te spreken in een openbare gelegenheid. Iemand die je niet kent direct bij je thuis uitnodigen is niet aan te raden. Als de ander verkeerde bedoelingen heeft kan de date heel anders verlopen dan je je had voorgesteld. Wanneer jullie in een horecagelegenheid of club afspreken kun je als de date niet is wat je ervan had verwacht de afspraak wat gemakkelijker afbreken door simpelweg te vertrekken.

Gaychat.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Gaychat?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Gaychat kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Gaychat.nl?

  • Gratis chatdienst
  • Anoniem aanmelden
  • Het risico op contact met mensen met verkeerde bedoelingen is wat groter
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items