Home / Gaybuddy.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Gaybuddy.nl logo

Gaybuddy.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Leuke mannen ontmoeten dat is nog niet zo makkelijk en daarom is het ook belangrijk dat je van een goede datingsite gebruik gaat maken. Wij introduceren je dan ook graag Gaybuddy.nl. Dit is een datingsite die je een gegarandeerd een heet contact biedt en waar je allemaal leuke en spannende mannen zult gaan vinden. 

Gaybuddy.nl
106 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Bekijk de homepage maar eens en je ziet meteen al een voorproefje van de mannen die er staan ingeschreven. Je ziet dan ook meteen dat dit een website is die zeer overzichtelijk is en waar je snel en makkelijk de mannen kunt vinden die je interesse hebben. Het inschrijven dat gaat snel en dat is ook nog eens gratis. Meteen daarna kun je zien wie er allemaal ingeschreven staan. Het is dan mogelijk om te zoeken naar mannen die bij jou in de regio wonen en daar kun je dan ook nog eens eenvoudig contact mee gaan leggen. Heb je geen creditcard dan is dit geen probleem want dit is een website waar je met andere opties kunt betalen. Deze zijn uiteraard ook veilig. Het is dan ook goed om te weten dat het een datingsite is waar je ook nooit veel zal betalen om in contact te komen met leuke mannen.

Een Gaybuddy vind je hier!

De profielen die je op deze website kunt vinden die zijn allemaal persoonlijk gecontroleerd en zo weet je dat je ook altijd contact hebt met de mannen die je op de foto ziet. Aangezien er een gegarandeerd heet contact is weet je dat je het nooit lang zal duren voordat je een man van deze website in het echt zal gaan ontmoeten. Het zal voor jou echter wel lastig gaan worden om niet teveel mannen tegelijkertijd te gaan benaderen want dit is een website die een enorme keuze biedt.

Er zijn mannen van alle leeftijden

Dit is een datingsite waar je mannen van alle leeftijden zal vinden. Lijkt het je wel eens fijn om met een (veel) oudere of jongere man het bed te delen dan is dit mogelijk. Het draait hier allemaal om het maken van spannende afspraken dus het is geen enkel probleem om je voorkeuren kenbaar te maken. Dit kun je dan ook doen bij je profiel. Geef je duidelijk aan waar je naar op zoek bent dan weet je dat je nooit berichten gaat krijgen van mannen die iets anders dan jou zoeken. Vul jij je profiel compleet in dan zal je zien dat er al snel contact met je gezocht gaat worden. Het zal dan ook nooit meer lang duren voor de eerste afspraak in je agenda zal staan.

Aanmelden is gratis

Gaybuddy.nl is een website waar wij vol lof over zijn. Het lijkt wel alsof de makers van deze website precies wisten wat Nederland nodig had. Het is nu niet meer nodig om lange berichten te schrijven en om talloze keren berichten heen en weer te sturen. Alle mannen staan ingeschreven om een hete en spannende date te beleven. Ben jij hier ook naar op zoek dan moet je niet langer wachten en je gratis in gaan schrijven. Ook jij zal dan onder indruk zijn van de aanwezige mannen op deze website.

Gaybuddy.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij GayBuddy?

De goedkoopste gaybuddy credits kosten €0,73 per credit bij aanschaffing van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van GayBuddy.nl?

  • Sexdating speciaal voor gays
  • Er wordt gedeeltelijk gewerkt met entertainment profielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Gaybuddy.nl FAQ

  Hoe kan ik Gaybuddy.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over gaybuddy.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw GayBuddy account.

  Gaybuddy.nl opzeggen

  Gaybuddy account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Gay Buddy en log in met je Gebruikersnaam/E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld wordt geopend nadat je op de donker grijze button hebt geklikt met de tekst “Log in”. Deze vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op de grijze “Mijn Profiel” button. (naast de login button).

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Klik hier op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving. En klik vervolgens op de grijze button met de tekst: “Account verwijderen”.

  Stap 5. Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “profiel verwijderen”.
  Geef hier een reden voor je uitschrijving door op een rondje te klikken.
  Vul vervolgens iets in het tekstveld. (dit is verplicht).
  Klik nu op de grijze button met de tekst “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Gaybuddy.nl!

  Laats bijgewerkt: 22 januari 2022

  106 reacties op “Gaybuddy.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Jeff_98 Jeff_98 schreef:

   Valt dit onder de categorie dating?

  2. Avatar for Ralf Ralf schreef:

   Ja het doel is om hier een homovriendje voor de seks te kunnen vinden, maar ook ik loop soms wel is tegen de lamp. Hahah.

   Ach.. wat kan er uiteindelijk mis gaan, het enige wat er kan gebeuren is dat je je zelf blut chat, hahaha. Ik heb liever een andere site dan deze, maar oke, dit is dan wel weer wat professioneler en minder aso.

  3. Avatar for _steef_22 _steef_22 schreef:

   Homovrienden maken, ja dat is leuk. Maar ik wil deze mannen ook gewoon lekker kunnen zuigen en aftrekken.?? Dat is het doel toch van Gaybuddy?

  4. Avatar for Jake Jake schreef:

   Ja ik heb ook wat homo vrienden gemaakt hier, ik mis ze nu ook wel. Kan er helaas ff niet naar toe vanwege diverse omstandigheden.

  5. Avatar for Jan de groote Jan de groote schreef:

   Ik vind gaybuddy goede sait voor homo mannen en ik hart wel twee homo mannen die met mijn wel willen en hun woon in Enschede .
   Ik denk nog steeds aan hun ik mis ze wel hoor mijn homo vrienden

  6. Avatar for Dannyxx Dannyxx schreef:

   Goedemorgen,

   welke onderdanige gay heeft zin om me helemaal uit te wonen? Ik heb zoveel zin in seks, maar ik krijg t niet voor elkaar op gaybuddy, misschien via deze weg… zoek en vind me, xx_danny_xx

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.