Home / Ontmoet je ideale gay sex partner op deze datingsites! / Gaybuddy.nl kosten en ervaringen: is het de beste optie voor jou?
Gaybuddy.nl logo

Gaybuddy.nl kosten en ervaringen: is het de beste optie voor jou?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en spannende datingsite voor mannen die van mannen houden? Dan is Gaybuddy.nl wellicht iets voor jou! Op deze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite kun je snel en eenvoudig in contact komen met leuke en spannende mannen bij jou in de buurt. Het inschrijven is bovendien gratis en gaat heel snel. Je kunt meteen zien welke mannen er allemaal ingeschreven staan en zoeken naar mannen in jouw regio. Daarnaast biedt Gaybuddy.nl ook alternatieve betaalopties voor mensen die geen creditcard hebben, zodat je veilig kunt betalen. Lees onze uitgebreide review en ontdek of Gaybuddy.nl de perfecte datingsite is voor jou!

Gaybuddy.nl
106 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Gaybuddy.nl: dé datingsite voor mannen die op zoek zijn naar avontuur

Leuke mannen ontmoeten dat is nog niet zo makkelijk en daarom is het ook belangrijk dat je van een goede datingsite gebruik gaat maken. Wij introduceren je dan ook graag Gaybuddy.nl. Dit is een datingsite die je een gegarandeerd een heet contact biedt en waar je allemaal leuke en spannende mannen zult gaan vinden. Bekijk de homepage maar eens en je ziet meteen al een voorproefje van de mannen die er staan ingeschreven. Je ziet dan ook meteen dat dit een website is die zeer overzichtelijk is en waar je snel en makkelijk de mannen kunt vinden die je interesse hebben.

Gratis en snel inschrijven bij Gaybuddy.nl

Het inschrijven dat gaat snel en dat is ook nog eens gratis. Meteen daarna kun je zien wie er allemaal ingeschreven staan. Het is dan mogelijk om te zoeken naar mannen die bij jou in de regio wonen en daar kun je dan ook nog eens eenvoudig contact mee gaan leggen. Heb je geen creditcard dan is dit geen probleem want dit is een website waar je met andere opties kunt betalen. Deze zijn uiteraard ook veilig. Het is dan ook goed om te weten dat het een datingsite is waar je ook nooit veel zal betalen om in contact te komen met leuke mannen.

Een Gaybuddy vind je hier!

De profielen die je op deze website kunt vinden die zijn allemaal persoonlijk gecontroleerd en zo weet je dat je ook altijd contact hebt met de mannen die je op de foto ziet. Aangezien er een gegarandeerd heet contact is weet je dat je het nooit lang zal duren voordat je een man van deze website in het echt zal gaan ontmoeten. Het zal voor jou echter wel lastig gaan worden om niet teveel mannen tegelijkertijd te gaan benaderen want dit is een website die een enorme keuze biedt.

Er zijn mannen van alle leeftijden

Dit is een datingsite waar je mannen van alle leeftijden zal vinden. Lijkt het je wel eens fijn om met een (veel) oudere of jongere man het bed te delen dan is dit mogelijk. Het draait hier allemaal om het maken van spannende afspraken dus het is geen enkel probleem om je voorkeuren kenbaar te maken. Dit kun je dan ook doen bij je profiel. Geef je duidelijk aan waar je naar op zoek bent dan weet je dat je nooit berichten gaat krijgen van mannen die iets anders dan jou zoeken. Vul jij je profiel compleet in dan zal je zien dat er al snel contact met je gezocht gaat worden. Het zal dan ook nooit meer lang duren voor de eerste afspraak in je agenda zal staan.

Aanmelden is gratis

Gaybuddy.nl is een website waar wij vol lof over zijn. Het lijkt wel alsof de makers van deze website precies wisten wat Nederland nodig had. Het is nu niet meer nodig om lange berichten te schrijven en om talloze keren berichten heen en weer te sturen. Alle mannen staan ingeschreven om een hete en spannende date te beleven. Ben jij hier ook naar op zoek dan moet je niet langer wachten en je gratis in gaan schrijven. Ook jij zal dan onder indruk zijn van de aanwezige mannen op deze website.

Gaybuddy.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij GayBuddy?

De goedkoopste gaybuddy credits kosten €0,73 per credit bij aanschaffing van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van GayBuddy.nl?

  • Sexdating speciaal voor gays
  • Er wordt gedeeltelijk gewerkt met entertainment profielen

  Meld je gratis aan op Gaybuddy.nl en ontdek de leukste mannen in jouw regio

  Gaybuddy.nl is een betrouwbare en betaalbare datingsite voor mannen die op zoek zijn naar andere mannen. Het inschrijfproces is snel en gratis, waarna je direct kunt beginnen met het zoeken naar leuke mannen in jouw regio. Op de overzichtelijke website van Gaybuddy.nl kun je eenvoudig contact leggen met mannen die jouw interesse hebben. Ook als je geen creditcard hebt, kun je veilig betalen via alternatieve betaalopties. Onze review van Gaybuddy.nl bevestigt dat deze datingsite een aanrader is voor mannen die op zoek zijn naar een hete date of een serieuze relatie. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in bij Gaybuddy.nl!

  • 3.5

   Populariteit

   Gaybuddy.nl is een populaire datingsite voor mannen die op zoek zijn naar andere mannen. Met duizenden actieve leden is de kans groot dat je hier snel een leuke match vindt.

  • 3.2

   Gebruikersgemak

   De website van Gaybuddy.nl is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het inschrijfproces is snel en eenvoudig, en ook het zoeken naar en contact leggen met andere mannen verloopt zeer soepel.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Gaybuddy.nl biedt diverse handige functies om het daten makkelijker te maken, zoals een uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om te chatten en berichten te versturen. Ook kun je eenvoudig foto’s uploaden en bekijken.

  • 3.5

   Klantenservice

   Bij vragen of problemen kun je altijd terecht bij de klantenservice van Gaybuddy.nl. Deze is bereikbaar via het contactformulier op de website en staat bekend om de snelle en vriendelijke service.

  • 3

   Kosten

   Gaybuddy.nl biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties aan. Het gratis lidmaatschap biedt beperkte functies, terwijl het betaalde lidmaatschap meer functies biedt en beschikbaar is vanaf € 7,50 per maand.

  • 3.3 Goed

   Totaalscore

   Onze review van Gaybuddy.nl resulteert in een hoge totaalscore. Deze datingsite is betrouwbaar, betaalbaar en populair onder mannen die op zoek zijn naar een leuke date of serieuze relatie. Met handige functionaliteiten en goede klantenservice is Gaybuddy.nl een echte aanrader.

  Gaybuddy.nl FAQ

  Hoe kan ik Gaybuddy.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over gaybuddy.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw GayBuddy account.

  Gaybuddy.nl opzeggen

  Gaybuddy account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Gay Buddy en log in met je Gebruikersnaam/E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld wordt geopend nadat je op de donker grijze button hebt geklikt met de tekst “Log in”. Deze vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op de grijze “Mijn Profiel” button. (naast de login button).

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Klik hier op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving. En klik vervolgens op de grijze button met de tekst: “Account verwijderen”.

  Stap 5. Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “profiel verwijderen”.
  Geef hier een reden voor je uitschrijving door op een rondje te klikken.
  Vul vervolgens iets in het tekstveld. (dit is verplicht).
  Klik nu op de grijze button met de tekst “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Gaybuddy.nl!

  Wat is Gaybuddy.nl?

  Gaybuddy.nl is een datingsite speciaal ontworpen voor homoseksuele mannen. Het is een platform waar mannen op zoek kunnen gaan naar liefde, vriendschap of casual dates.

  Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Gaybuddy.nl?

  Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Gaybuddy.nl. Er zijn echter verschillende abonnementen beschikbaar waardoor de kosten kunnen variëren. Zo kunnen gebruikers kiezen voor een maandabonnement, een kwartaalabonnement of een jaarabonnement.

  Hoe werkt het matching-systeem van Gaybuddy.nl?

  Het matching-systeem van Gaybuddy.nl is gebaseerd op de interesses en voorkeuren van gebruikers. Wanneer een gebruiker zijn profiel invult, worden deze gegevens gebruikt om matches te vinden die passen bij zijn interesses en voorkeuren.

  Is Gaybuddy.nl veilig om te gebruiken?

  Gaybuddy.nl doet er alles aan om de veiligheid en privacy van zijn gebruikers te waarborgen. Er worden verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens veilig blijven en dat gebruikers geen last hebben van nepprofielen of oplichters.

  Kan ik mijn Gaybuddy.nl-abonnement op elk moment opzeggen?

  Ja, gebruikers kunnen hun Gaybuddy.nl-abonnement op elk moment opzeggen. Als het abonnement bijvoorbeeld automatisch wordt verlengd, kan het op elk moment worden opgezegd. Het is wel belangrijk om op te merken dat er geen restitutie wordt gegeven voor reeds betaalde abonnementskosten.

  Laats bijgewerkt: 20 april 2023

  106 reacties op “Gaybuddy.nl kosten en ervaringen: is het de beste optie voor jou?”

  1. Orlando schreef:

   Niet echt, seksdating.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---