Home / Funza.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Funza.nl logo

Funza.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De erotische datingsite Funza.nl heeft een duidelijke verwijzing in de naam naar de bekende huizenzoeksite. Maar op Funza vind je zeker geen woningen die te koop staan. Hier tref je dames die op zoek zijn naar een erotische date en erotisch online entertainment. Je kunt hier gemakkelijk in contact komen met vrouwen die op zoek zijn naar een seksdate. Het contact verloopt vooral via de online chat die Funza biedt aan de members. Je kunt hier een spannende sekschat hebben en naar hartenlust fantasieën en ervaringen uitwisselen. Omdat je voor je account gebruik kunt maken van een schuilnaam kun je hier prima anoniem contacten leggen.

Funza.nl
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Funza is vooral bedoeld voor entertainment

Als je de website van Funza voor het eerst bezoekt krijg je een mededeling in beeld. Daarin staat onder andere dat Funza een website is die zich vooral richt op adult entertainment. Dat wil zeggen dat veel profielen op de website fictief zijn. De dames bestaan niet echt, de profielen zijn door de makers van de website aangemaakt. De berichten die je krijgt zijn gemodereerd. Dat is op zich niet erg, zolang je je maar niet de illusie maakt dat je een fysieke date met de desbetreffende dame kunt hebben, want dat zal natuurlijk nooit gebeuren. Dit neemt niet weg dat er wel degelijk ‘echte’ vrouwen op de website een profiel kunnen hebben natuurlijk.

Gemakkelijk contacten leggen op Funza

Het is op Funza heel gemakkelijk om contact te leggen. Je maakt hiervoor eerst een gratis account aan en zodra dit is bevestigd vul je dit verder aan. Plaats een foto, dat maakt de kans op contact groter. Zet in je profieltekst waar je naar op zoek bent zodat de dames weten wie je bent en wat je zoekt. Vervolgens kun je via de zoekoptie op zoek gaan naar een contact dat bij jouw wensen past. Je kunt zoeken op leeftijdscategorie en op woonplaats / regio. Zodra je een profiel tegenkomt dat je aanspreekt dan kun je een berichtje of een flirt versturen. De kans is overigens vrij groot dat je als man ook direct door dames wordt benaderd via de chat.

Funza.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Funza.nl?

 • Laagdrempelige manier om een sekscontact te leggen
 • Ruim aanbod aan vooral vrouwelijke profielen
 • Een account aanmaken is gratis
 • Er wordt vooral gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • Een fysieke afspraak maken is in de meeste gevallen niet mogelijk
 • De kosten kunnen uit de hand lopen omdat er met betaling per bericht wordt gewerkt
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 06 april 2022

2 reacties op “Funza.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Roy Roy schreef:

  Helemaal mee eens een stel oplichters .
  Mensen trap er echt niet in want alle berichten zijn computer gestuurd.

 2. Avatar for Sam Sam schreef:

  FUNZA dating is een oplichters site de foto’s van de meiden worden door FUNZA gekocht en de rest regelt FUNZA zelf dus uw krijgt helemaal geen chat met een dame dus kijk uit mensen dit zijn Oplichters!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *