Home / Flunner – Kosten, Review en Ervaringen
Flunner logo

Flunner - Kosten, Review en Ervaringen

Flunner is een Belgische datingsite, waar ook veel Nederlanders staan ingeschreven. Zeker als je in het grensgebied woonachtig bent is Flunner een aanrader. Je kunt er in contact komen met zowel Nederlandse als Belgische vrijgezellen die op zoek zijn naar een leuke relatie of een date. Maar ook voor het vinden van mensen voor een vriendschappelijk contact kun je terecht op Flunner.

Flunner
2
Beoordeling 2

Een laagdrempelige website

Flunner is een laagdrempelige website, en daarom in relatief korte tijd erg populair geworden in België en ook in Nederland. Het belangrijkste pluspunt van Flunner is dat de website gratis is. Niet alleen het inschrijven is gratis, maar je kunt daarna ook gratis communiceren met andere leden. Je kunt vrij zoeken in de profielen en contact leggen of laten blijken dat je een persoon leuk vindt. Niet alleen het eerste contact is gratis, maar ook het versturen van verdere berichten. Je kunt onbeperkt berichten sturen zonder dat er kosten aan zijn verbonden.

Anders dan anders

Flunner is uniek vanwege het feit dat er geen kosten in rekening worden gebracht. In België was Flunner zelfs de eerste website die volledig gratis was. Meestal zit er bij een “gratis” datingsite wel een addertje onder het gras. Dan blijkt dat je alsnog moet gaan betalen om berichten naar andere leden te kunnen sturen of zelfs berichten te kunnen lezen die aan jou zijn gestuurd. Dit is bij Flunner niet het geval, je kunt gratis gebruik maken van alle mogelijkheden. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken. Wat je invult op je profiel mag je zelf bepalen. Het is dus niet verplicht om alle velden in te vullen. Je bepaalt zelf welke informatie je wel en welke je niet met andere leden wilt delen. De informatie die je niet in je profiel zet kun je natuurlijk wel delen tijdens berichtenverkeer of een chatgesprek met een andere member.

Gratis datingsite

Aan een gratis datingsite zit een risico en dat is het risico van de nep profielen en mensen met verkeerde bedoelingen. Omdat er geen kosten in rekening worden gebracht is Flunner ook toegankelijk voor mensen die uit zijn op bedrog en chantage. Het is daarom belangrijk om goed op te letten wat je vertelt tijdens een chat. Ga niet in op verzoeken om geld en stuur geen berichten naar betaalde sms-diensten als je daarom wordt gevraagd. Probeer voordat je met iemand afspreekt deze persoon zo goed mogelijk te leren kennen. Als je het niet vertrouwt is het beter om het contact te verbreken en op zoek te gaan naar een ander persoon om mee te mailen of te chatten. De kans dat je via Flunner een leuke date hebt of iemand ontmoet voor een duurzame relatie is zeker aanwezig.

Flunner screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Flunner?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Flunner kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Flunner.com?

  • Een laagdrempelige datingsite
  • De datingsite is gratis
  • Groot aanbod van singles
  • Vooral Belgische members, aangezien Flunner een Belgische datingsite is, dit kan een nadeel zijn als de afstand een probleem is
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Flunner FAQ

  Hoe kan ik Flunner opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Flunner? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flunner.com account.

  Flunner opzeggen

  Flunner.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flunner en log in met je gebruikersnaam/Email en wachtwoord op je account. ( klik op aanmelden in de rechter bovenhoek voor de inlog pagina)

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op het poppetje icoontje staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Bewerk mijn profiel”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de link: “Verwijder profiel”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op: “Verwijderen“.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Flunner.com!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items