Home / Flitsdate - Kosten, Review en Ervaringen
Flitsdate logo

Flitsdate - Kosten, Review en Ervaringen

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland.

Flitsdate
99 Ervaringen
2.9
Beoordeling 2.9

Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

Flitsdate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flitsdate.nl?

 • Speeddating specialist
 • Avonden zijn niet in heel Nederland
 • 3
  Populariteit
 • 2.8
  Gebruikersgemak
 • 2.8
  Functionaliteiten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Populariteit
 • 2.9 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

99 reacties op “Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Hans Hans schreef:

  Was een gezellige en inspannende middag. 14 Gesprekken van 5 minuten in hoog tempo achter elkaar. Notities maken zorgen ervoor dat de info van/ over 14 dames niet door elkaar gaat lopen. De organisatie doet er goed aan om de notitieruimte op het formulier te vergroten. Voor het overige: prima georganiseerd en op een prettige manier gepresenteerd.

 2. Avatar for Cor Cor schreef:

  Was weer een leuke ervaring. Ben benieuwd naar het vervolg als ik degene mail waarmee een match is…

 3. Avatar for Rob66 Rob66 schreef:

  Het duurt even voordat deze leeftijdsgroep compleet is voor deelname, maar dan is het ook zeker de moeite waard en goed geregeld!

 4. Avatar for Henk Henk schreef:

  Een aangename middag gehad.
  Variety is the spice of life is ook hier van toepassing.
  Je moet het meemaken.

 5. Avatar for Marian Marian schreef:

  Leuke en ongedwongen middag gehad! Dit is een hele leuke en goede manier nieuwe mensen te ontmoeten en daarmee de mogelijkheid te hebben een verdere date-afspraak te kunnen maken. De methode werkt beter dan de meeste datingsites! Jammer dat het mannenaanbod altijd minder is dan het vrouwenaantal.

 6. Avatar for Wim Wim schreef:

  Wat een gezellige avond, zoveel leuke gesprekken met leuke dames,
  Onverwacht, mooi om mee te mogen maken
  Ga zo door, gr Wim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.