Home / Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen
Flitsdate logo

Flitsdate - Kosten, Review en Ervaringen

Zou je graag leuke nieuwe mensen leren kennen? Allemaal singles en dan eens kijken met wie het goed klikt? Ga dan eens een avondje speeddaten en ontmoet live alle singles. Een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties kun je nu ontdekken bij Flitsdate.nl. Ze bestaan al weer 14 jaar en zijn de grootste speeddatespecialist van Nederland.

Flitsdate
85 Ervaringen
2.9
Beoordeling 2.9

Je kunt hier terecht in Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en bijvoorbeeld Maastricht. Je krijgt ook een match garantie dus waar zou je nog op wachten? Het is toch geweldig als je in korte tijd veel nieuwe mensen kunt leren kennen en wie weet wat dat voor jou allemaal gaat betekenen. Daarom is het nu jouw moment om alles op alles te zetten en die ene avond vrij te pakken dat je kunt speeddaten in je eigen regio. Zoveel singles bij elkaar, alleen maar een grotere kans dat jouw match er ook tussen gaat zitten. Misschien heb je met meerdere singles wel een klik en wil je bekijken wat het kan worden. Dat kan allemaal, maar de eerste stap zal je toch zelf moeten zetten.

Aanmelden Flitsdate.nl

Het eerste wat je te doen staat, is jezelf aanmelden bij Flitsdate.nl. Dit gaat allemaal erg eenvoudig, binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je alles zien op de website. Je weet direct wanneer de avonden gepland staan en wanneer je bij je in de buurt kunt speeddaten. Het is goed dat je die keuze nu snel gaat maken want er staan er genoeg voor je klaar om je beter te leren kennen. Weet je al hoe jij je eerste date aan gaat pakken? Ga je veel over jezelf vertellen of ga je op het uiterlijk van de ander af? Of wil je juist vragen stellen en kijken of dat diegene bij je wensen past? Het is goed om na te gaan wat je graag zoekt in de ander, dan kun je daar namelijk naar kijken en je er ook op instellen. Een goed moment om daar tijdens het aanmelden bij Flitsdate.nl alvast over na te denken, des te sneller kan het gaan om je droomdate te vinden.

Kies ook voor Flitsdate.nl

Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben de keuze gemaakt voor Flitsdate.nl. Het is nu aan jou om hier te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt hier namelijk speeddaten in je eigen regio en daardoor hoef je en niet ver weg en je komt mensen uit je eigen regio tegen. Je wil misschien niet ver verhuizen om bij de ware te kunnen zijn. Maar zoals je dat nu gaat ervaren op Flitsdate.nl merk je dat dat ook niet nodig is. Genoeg leuke dames en heren uit je eigen regio die graag met jou kennis willen maken en met jou willen ontdekken wat Flitsdate.nl voor jullie kan betekenen. Geniet er van en wie weet vind je wel op de eerste avond de ware waar jij de rest van je leven mee gaat delen. Probeer het vandaag nog en meld je direct aan op Flitsdate.nl.

Meer over speeddating

Wil jij meer weten over speeddating? Dan ben je op onze website aan het goede adres. Wij schreven verschillende blogs over speedating. Weet jij bijvoorbeeld welke vragen je het beste kunt stellen bij speeddating? Door goed voorbereid te zijn op een speeddate vergroot je de kansen op een succesvolle match!

Flitsdate screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Flitsdate.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Flitsdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Flitsdate.nl?

  • Speeddating specialist
  • Avonden zijn niet in heel Nederland
  • 3
   Populariteit
  • 2.8
   Gebruikersgemak
  • 2.8
   Functionaliteiten
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Populariteit
  • 2.9 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  85 reacties op “Flitsdate – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Karen Karen schreef:

   Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet met Flitsdate! Wij hebben elkaar ontmoet in biblio. We zaten bij een ander aan tafel, toen we elkaar voor het eerst opmerkten. Hij maakte een grap en ik was verkocht. Een week later stond onze eerste date en een maand later waren we samen. Nu verloofd en over een tijdje getrouwd. Wij raden het vanzelfsprekend heel erg aan! 🙂 Daarnaast is het echt de perfecte mogelijkheid om snel te zien of je iemand leuk vindt of niet. Aanrader!

  2. Avatar for Hana Hana schreef:

   Ik vond het een hele leuke ervaring! Mooie mensen met mooie verhalen.Wie nog niet durft, gewoon doen!
   Iedereen daar vindt het spannend. Echt aanrader.

  3. Avatar for Marbel Marbel schreef:

   Een fijne avond gehad, ondanks alle corona maatregelen. Evenveel mannen als vrouwen, en de vaart zat ee goed in. Aardige mensen ook allemaal, prettige gesprekken gehad, gelachen en ook serieus geweest. Aanrader!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items