Home / Flirtmee.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Flirtmee.nl logo

Flirtmee.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website van Flirtmee.nl valt meteen al op door de summiere informatie die er wordt gegeven. Het enige wat je te zien krijgt als je de site oproept is een niet heel goed leesbare website met zwarte letters op een paarse achtergrond. Hier staat alleen vermeld dat je, nadat je bent ingelogd, gratis kunt chatten met de andere bezoekers. Dit kan met of zonder webcam. Het hoeft niet perse een sekschat te zijn, gewoon kletsen is ook mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om contact te leggen. Dat kan met of zonder webcam. En als je besluit om de webcam te gebruiken is het dus zeker niet verplicht om er een sekschat van te maken.

Flirtmee.nl
1 Ervaring
2.8
Beoordeling 2.8

Gratis chatten via Flirtmee.nl

Je kunt bij Flirtmee.nl gratis chatten, er worden volgens de website geen kosten in rekening gebracht. Je kunt op twee manieren deelnemen. Inloggen doe je door een account aan te maken maar het is ook mogelijk om een chatnaam te kiezen, aan te geven of je man of vrouw bent en vervolgens volledig anoniem in te loggen. Je moet daarbij verklaren dat je 18 jaar of ouder bent, maar uiteraard is daar verder geen controle op. Je verklaart dus simpelweg meerderjarig te zijn door in te loggen. Maar dit is niet ongebruikelijk, vrijwel alle dating- en sekswebsites werken op deze manier.

Bepaal je eigen grenzen

Je kunt via Flirtmee.nl zelf bepalen hoe ver je wilt gaan. Wil je een sekschat waarbij jullie beiden uit de kleren gaan dan kan dat, maar als je het wilt beperken tot een erotisch gesprek met een voor jou onbekende dan is dat ook mogelijk. Zelf bepaal je je grenzen en het is zeker niet de bedoeling dat je dingen tegen je zin doet. Je kunt deelnemen aan een groepschat maar ook direct met één van de andere aanwezigen in een privé kamer afspreken zodat jullie privé kunnen chatten.

Je kunt uiteraard een gesprek op ieder moment afbreken als de ander dingen doet of zegt die je niet kunt waarderen. Zorg er altijd voor dat je anoniem bent. Log dus niet in met je eigen naam maar kies een nickname waarmee je niet gemakkelijk te traceren bent. Dit is de veiligste manier voor online sekscontact. Als je te open bent en privé gegevens vrijgeeft maakt dat je gemakkelijk chantabel, zeker als je een relatie hebt, maar het kan ook problemen op je werk veroorzaken.

Tips voor veilig chatten

De chatdienst Flirtmee.nl is gratis en daardoor erg laagdrempelig. Dit betekent dat je vrij gemakkelijk in contact kunt komen met mensen met verkeerde bedoelingen. Wees dus altijd voorzichtig en bescherm je privacy. Geef geen privé gegevens zoals je telefoonnummer of adres. Ga zeker niet in op verzoeken om geld, en laat je niet verleiden om het gesprek voort te zetten via een dure betaalde chatdienst via je smartphone. Dit kan je namelijk op hoge kosten komen te staan.

Flirtmee.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirtmee.nl?

 • Deelname is gratis
 • Inloggen zonder account is mogelijk
 • Ook niet-erotische chat is mogelijk
 • Zeer summiere openbare informatie op de website
 • Geen openbare algemene voorwaarden op de website
 • 3

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

Flirtmee.nl FAQ

Hoe kan ik Flirtmee.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Flirtmee.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flirtmee account.

Flirtmee.nl opzeggen

Flirtmee account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtmee.nl en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account. Klik vervolgens op de link: “Flirtmee Profielen Site”.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het tweede menu op de link: “Settings”. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Privacy”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de laatste optie met de tekst: “Who can view my profile“. Deze staan nu op: “everyone”, wijzig deze naar: “Cancel account” Klik dan op de button met de tekst: “Submit”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Bevestig je keuze door op de “Ja” button te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Flirtmee.nl!

Laats bijgewerkt: 24 december 2021

Eén reactie op “Flirtmee.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for jipp jipp schreef:

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam’s terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---