Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Lees hier alles over Flirtmee.nl - Kosten, Review & Ervaringen!
Flirtmee.nl logo

Lees hier alles over Flirtmee.nl - Kosten, Review & Ervaringen!

Benieuwd naar Flirtmee.nl? Deze opvallende datingsite trekt direct de aandacht met zijn minimale informatie. Bij het bezoeken van de site wordt je begroet door een eenvoudige, maar niet erg leesbare lay-out met zwarte letters op een paarse achtergrond. Wat je wel te zien krijgt, is dat je na het inloggen gratis kunt chatten met andere gebruikers, met of zonder webcam. Het draait hier niet alleen om sekschats, maar ook om gewoon gezellig kletsen. Flirtmee.nl biedt verschillende mogelijkheden om contact te leggen, waarbij de keuze voor een webcam niet betekent dat het per se om sekschat gaat. Ontdek meer over de kosten, reviews en ervaringen van Flirtmee.nl op WelkeOnlineDatingsite.nl!

Flirtmee.nl
1 Ervaring
2.7
Beoordeling 2.7

Flirtmee.nl: Gratis chatten zonder verplichtingen en met diverse contactmogelijkheden

De website van Flirtmee.nl valt meteen al op door de summiere informatie die er wordt gegeven. Het enige wat je te zien krijgt als je de site oproept is een niet heel goed leesbare website met zwarte letters op een paarse achtergrond. Hier staat alleen vermeld dat je, nadat je bent ingelogd, gratis kunt chatten met de andere bezoekers. Dit kan met of zonder webcam. Het hoeft niet perse een sekschat te zijn, gewoon kletsen is ook mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om contact te leggen. Dat kan met of zonder webcam. En als je besluit om de webcam te gebruiken is het dus zeker niet verplicht om er een sekschat van te maken.

Gratis chatten via Flirtmee.nl

Je kunt bij Flirtmee.nl gratis chatten, er worden volgens de website geen kosten in rekening gebracht. Je kunt op twee manieren deelnemen. Inloggen doe je door een account aan te maken maar het is ook mogelijk om een chatnaam te kiezen, aan te geven of je man of vrouw bent en vervolgens volledig anoniem in te loggen. Je moet daarbij verklaren dat je 18 jaar of ouder bent, maar uiteraard is daar verder geen controle op. Je verklaart dus simpelweg meerderjarig te zijn door in te loggen. Maar dit is niet ongebruikelijk, vrijwel alle dating- en sekswebsites werken op deze manier.

Bepaal je eigen grenzen

Je kunt via Flirtmee.nl zelf bepalen hoe ver je wilt gaan. Wil je een sekschat waarbij jullie beiden uit de kleren gaan dan kan dat, maar als je het wilt beperken tot een erotisch gesprek met een voor jou onbekende dan is dat ook mogelijk. Zelf bepaal je je grenzen en het is zeker niet de bedoeling dat je dingen tegen je zin doet. Je kunt deelnemen aan een groepschat maar ook direct met één van de andere aanwezigen in een privé kamer afspreken zodat jullie privé kunnen chatten.

Veiligheidstips voor online sekscontact: Anonimiteit en privacy behouden

Je kunt uiteraard een gesprek op ieder moment afbreken als de ander dingen doet of zegt die je niet kunt waarderen. Zorg er altijd voor dat je anoniem bent. Log dus niet in met je eigen naam maar kies een nickname waarmee je niet gemakkelijk te traceren bent. Dit is de veiligste manier voor online sekscontact. Als je te open bent en privé gegevens vrijgeeft maakt dat je gemakkelijk chantabel, zeker als je een relatie hebt, maar het kan ook problemen op je werk veroorzaken.

Tips voor veilig chatten

De chatdienst Flirtmee.nl is gratis en daardoor erg laagdrempelig. Dit betekent dat je vrij gemakkelijk in contact kunt komen met mensen met verkeerde bedoelingen. Wees dus altijd voorzichtig en bescherm je privacy. Geef geen privé gegevens zoals je telefoonnummer of adres. Ga zeker niet in op verzoeken om geld, en laat je niet verleiden om het gesprek voort te zetten via een dure betaalde chatdienst via je smartphone. Dit kan je namelijk op hoge kosten komen te staan.

Flirtmee.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirtmee.nl?

 • Flirtmee.nl biedt gratis chatten aan voor alle gebruikers, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die wil chatten zonder kosten.
 • De website heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en direct aan de slag te gaan.
 • Gebruikers hebben de keuze om te chatten met of zonder webcam, waardoor er flexibiliteit is in hoe ze willen communiceren met andere gebruikers.
 • Flirtmee.nl is voornamelijk gericht op chatten en kan beperkt zijn in andere datingfuncties die gebruikers mogelijk verwachten.
 • Beperkte informatie: De website biedt beperkte informatie over de diensten en functies die beschikbaar zijn, waardoor gebruikers mogelijk minder inzicht hebben voordat ze zich registreren.
 • Hoewel er een e-mailondersteuning beschikbaar is, kan het ontbreken van directe en uitgebreide klantenserviceopties een nadeel zijn voor gebruikers die snelle hulp nodig hebben.

Chatten zonder verplichtingen op Flirtmee.nl

Flirtmee.nl is een website die opvalt door de beperkte informatie en eenvoudige interface. Gratis chatten met andere bezoekers is mogelijk, zowel met als zonder webcam, zonder dat het per se een seksuele chat hoeft te zijn. Het biedt verschillende contactmogelijkheden en de vrijheid om zelf te bepalen hoe je de webcamfunctie gebruikt. Hoewel de website beperkt is in functionaliteiten en informatie, kan het een geschikte keuze zijn voor mensen die graag willen chatten zonder verplichtingen. Houd er echter rekening mee dat de focus voornamelijk op chatten ligt en andere datingfuncties mogelijk beperkt zijn. Het is raadzaam om de website zelf te verkennen en de ervaringen van andere gebruikers te lezen voordat je een beslissing neemt.

 • 2.7

  Populariteit

  Flirtmee.nl geniet een toenemende populariteit onder gebruikers die op zoek zijn naar een chatplatform zonder verplichtingen. Met een groeiende gemeenschap van actieve leden, biedt de website mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en te chatten.

 • 2

  Gebruikersgemak

  Flirtmee.nl heeft een eenvoudige interface die het gemakkelijk maakt om te navigeren en direct aan de slag te gaan. Het registratieproces is snel en het platform is gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners. Met intuïtieve functies en duidelijke instructies kunnen gebruikers moeiteloos chatten en contact maken.

 • 3

  Functionaliteiten

  Hoewel Flirtmee.nl beperkt is in functionaliteiten, is de focus gericht op chatten. Gebruikers kunnen gratis chatten met andere bezoekers, met of zonder webcam. Er zijn verschillende contactmogelijkheden beschikbaar om interactie te hebben met andere gebruikers.

 • 2.8

  Klantenservice

  Flirtmee.nl biedt klantenservice via e-mail voor vragen en ondersteuning. Het team staat klaar om gebruikers te helpen bij eventuele problemen of onduidelijkheden.

 • 2.9

  Kosten

  Flirtmee.nl biedt gratis chatten aan voor alle gebruikers. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de basisfuncties. Houd er echter rekening mee dat sommige extra functies mogelijk tegen betaling beschikbaar zijn.

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met een groeiende populariteit, eenvoudige gebruikerservaring en focus op chatten, scoort Flirtmee.nl goed voor gebruikers die op zoek zijn naar een platform om vrijblijvend te chatten. Hoewel beperkt in functionaliteiten, biedt de website een waardevolle ervaring voor mensen die willen chatten zonder verplichtingen. De klantenservice is beschikbaar voor ondersteuning en de kosten zijn over het algemeen laag, omdat het basischatten gratis is.

Flirtmee.nl FAQ

Hoe kan ik Flirtmee.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Flirtmee.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flirtmee account.

Flirtmee.nl opzeggen

Flirtmee account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtmee.nl en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account. Klik vervolgens op de link: “Flirtmee Profielen Site”.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het tweede menu op de link: “Settings”. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Privacy”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de laatste optie met de tekst: “Who can view my profile“. Deze staan nu op: “everyone”, wijzig deze naar: “Cancel account” Klik dan op de button met de tekst: “Submit”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Bevestig je keuze door op de “Ja” button te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Flirtmee.nl!

Wat zijn de kosten van Flirtmee.nl?

De kosten van Flirtmee.nl variëren, afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement en een jaarabonnement. Het is het beste om de officiële website van Flirtmee.nl te raadplegen voor de meest actuele prijsinformatie.

Welke functies biedt Flirtmee.nl aan?

Flirtmee.nl biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van potentiële matches en het communiceren met andere leden. Enkele van de functies die worden aangeboden zijn: het sturen van berichten, chatten in chatrooms, het bekijken van profielen van andere leden, het uploaden van foto’s en video’s, en het gebruik van de zoekfunctie om te zoeken naar specifieke criteria.

Kan ik mijn lidmaatschap bij Flirtmee.nl opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap bij Flirtmee.nl op elk gewenst moment opzeggen. Je kunt dit meestal doen via de instellingen van je account op de website. Het is raadzaam om de specifieke instructies en voorwaarden voor opzegging te raadplegen die door Flirtmee.nl worden verstrekt.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Flirtmee.nl?

Om contact op te nemen met de klantenservice van Flirtmee.nl kun je meestal gebruikmaken van de contactinformatie die op hun website wordt verstrekt. Dit kan bijvoorbeeld een e-mailadres, telefoonnummer of een online contactformulier zijn. Raadpleeg de officiële website van Flirtmee.nl voor de meest actuele contactgegevens.

Zijn er positieve ervaringen van gebruikers met Flirtmee.nl?

Ja, er zijn gebruikers die positieve ervaringen hebben gehad met Flirtmee.nl. Het is echter belangrijk op te merken dat ervaringen kunnen variëren en afhankelijk zijn van individuele voorkeuren en interacties. Het kan nuttig zijn om recensies en getuigenissen van andere gebruikers te lezen om een beter beeld te krijgen van de ervaringen die mensen hebben gehad met Flirtmee.nl.

Laats bijgewerkt: 02 juni 2023

Eén reactie op “Lees hier alles over Flirtmee.nl – Kosten, Review & Ervaringen!”

 1. jipp schreef:

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam’s terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---