Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Flirtmarkt review: betrouwbaar of niet? Onze ervaringen!
Flirtmarkt logo

Flirtmarkt review: betrouwbaar of niet? Onze ervaringen!

Flirtmarkt is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar leuke vrouwen voor een spannende online chat. Of je nu single bent en op zoek bent naar wat meer spanning in je leven, of dat je relatie een beetje in een sleur is geraakt, Flirtmarkt biedt een veilige en discrete omgeving waarin je gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het aanmaken van een gratis account is eenvoudig en binnen enkele minuten kun je beginnen met het zoeken naar profielen van vrouwen die bij jou passen. Op Welkeonlinedatingsite.nl hebben we Flirtmarkt uitgebreid getest en onze ervaringen, review en informatie over de kosten voor je op een rijtje gezet.

Flirtmarkt
6 Ervaringen
2.8
Beoordeling 2.8

Op zoek naar wat spanning in je leven? Flirtmarkt is dé plek om te starten!

Op de online Flirtmarkt kun je op zoek gaan naar leuke vrouwen voor een spannende chat. Soms is je relatie een beetje in een sleur geraakt, of misschien ben je al een tijdje single en wil je graag wat meer spanning in je leven. Dit kan natuurlijk ook een positieve uitwerking hebben op je eigen relatie. Je kunt op Flirtmarkt een gratis account aanmaken en vervolgens kun je in de online database zoeken naar leuke vrouwen met wie je direct online in gesprek kunt gaan.

Het versturen van berichten via Flirtmarkt

Flirtmarkt werkt niet met een abonnement. Als je berichten wilt versturen dan zijn hiervoor credits nodig. Deze kun je kopen met een smartphone, maar je kunt ook een credits bundel aanschaffen die je betaalt met iDeal, Paypal of een creditcard. Deze laatste optie is een stuk goedkoper omdat je dan veel minder per credit betaalt. Credits zijn geldig zolang je een account hebt, al is er bij sommige websites sprake van een maximale geldigheid van een jaar. Door credits in bundels te kopen houd je wel een beter overzicht over je uitgaven voor de website. De tenaamstelling van de betaling wordt altijd neutraal gehouden, de uitgave is dus niet direct te herleiden naar Flirtmarkt.

Flirten als online entertainment

Flirtmarkt is vooral een entertainment website. Dat betekent dat de dames die je hier vindt vaak een fictief profiel hebben. Dit houdt in dat je wel berichten kunt versturen en ook reacties krijgt. Het is echter niet mogelijk om daadwerkelijk af te spreken en elkaar te ontmoeten. De berichten die je ontvangt worden namelijk verstuurd door moderators die vaak meerdere accounts beheren. Op zich is dit geen probleem, zolang je je realiseert dat er sprake is van erotisch entertainment. Als je als doel hebt om een date te scoren of een onenightstand te regelen is de kans groot dat dat via Flirtmarkt niet gaat lukken. Deze vorm van online entertainment wordt vaker toegepast op internet en zolang je weet wat je wel en niet kunt verwachten is dat natuurlijk prima.

Op zoek naar een date

Ben je op zoek aar een relatie of een date dan is deze website waarschijnlijk niet de meest handige plaats om te zoeken. Los van de fictieve profielen zal je hier uitsluitend dames vinden die wat online vertier zoeken en niet zo zeer op zoek zijn naar een vaste relatie. Als je een serieuze relatie zoekt zijn daar genoeg andere mogelijkheden voor. Als je een beetje vrijblijvend wilt flirten zonder dat dit vergaande consequenties heeft dan ben je bij Flirtmarkt aan het juiste adres. Je kunt een profiel aanmaken waarbij je volledig anoniem blijft. Door een nickname te gebruiken en een foto te plaatsen waar je niet herkenbaar op staat is je privacy prima gewaarborgd.

Flirtmarkt screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirtmarkt.nl?

 • Laagdrempelige en toegankelijke manier om in contact te komen met andere mensen die op zoek zijn naar een spannende online flirt.
 • Gratis aanmaken van een account en gemakkelijk doorzoeken van de database.
 • Gratis zoeken in de database met uitgebreide zoekmogelijkheden
 • De kosten van credits staan niet op de site, je ziet de kosten pas nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd
 • De site maakt op redelijk ruime schaal gebruik van fictieve profielen en dient dus vooral entertainment
 • Beperkt aantal gebruikers in sommige regio's.
 • Gebrek aan een mobiele app kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn.
 • Niet alle functies zijn gratis en moeten worden betaald.

Kom gemakkelijk in contact met andere flirters via Flirtmarkt!

Al met al biedt Flirtmarkt een laagdrempelige en toegankelijke manier om in contact te komen met andere mensen die op zoek zijn naar een spannende online flirt. Het gratis aanmaken van een account en het doorzoeken van de database is gemakkelijk en snel gedaan. Daarnaast biedt Flirtmarkt een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om direct online te chatten en te flirten. Gebruikers zijn over het algemeen positief over de website en waarderen vooral de snelle en discrete manier van communiceren. Er zijn echter ook een aantal aandachtspunten, zoals het beperkte aantal gebruikers in sommige regio’s en het ontbreken van een mobiele app.

 • 2.6

  Populariteit

  Flirtmarkt is een relatief nieuwe speler op de online datingmarkt, maar wint snel aan populariteit. Steeds meer mensen ontdekken de laagdrempelige en toegankelijke manier om in contact te komen met andere mensen die op zoek zijn naar een spannende online flirt.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Het gratis aanmaken van een account en het doorzoeken van de database is gemakkelijk en snel gedaan. Daarnaast biedt Flirtmarkt een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om direct online te chatten en te flirten.

 • 3

  Functionaliteiten

  Flirtmarkt biedt een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om direct online te chatten en te flirten. Het ontbreken van een mobiele app is echter wel een aandachtspunt.

 • 2.7

  Klantenservice

  Flirtmarkt biedt een goede klantenservice en is gemakkelijk te bereiken via e-mail. De klantenservice reageert snel en adequaat op vragen en opmerkingen van gebruikers.

 • 3

  Kosten

  Het aanmaken van een account op Flirtmarkt is gratis, maar voor bepaalde functies moet worden betaald. De kosten hiervoor zijn relatief laag en bieden goede waarde voor het geld.

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al biedt Flirtmarkt een laagdrempelige en toegankelijke manier om in contact te komen met andere mensen die op zoek zijn naar een spannende online flirt. Het gebrek aan een mobiele app is een aandachtspunt, maar de goede klantenservice en lage kosten maken veel goed. De totaalscore van Flirtmarkt is dan ook positief.

Flirtmarkt FAQ

Hoe kan ik Flirtmarkt opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Flirtmarkt? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flirtmarkt.nl account.

Flirtmarkt opzeggen

Flirtmarkt.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtmarkt en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Flirtmarkt!

Hoe koop ik credits op Flirtmarkt?

Je kunt credits kopen op Flirtmarkt door in te loggen op je account en naar de sectie ‘Credits kopen’ te gaan. Vervolgens kun je het gewenste creditpakket selecteren en betalen via de beschikbare betaalmethoden.

Kan ik Flirtmarkt gratis uitproberen?

Ja, Flirtmarkt biedt een gratis proefperiode van 3 dagen aan. Je kunt gebruik maken van de basisfuncties van de website, maar voor het gebruik van alle functies moet je credits kopen.

Is Flirtmarkt veilig te gebruiken?

Flirtmarkt heeft een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van haar gebruikers te waarborgen. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd en is er een verificatieproces voor foto’s. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online daten en je persoonlijke informatie te beschermen.

Zijn er nepaccounts op Flirtmarkt?

Hoewel Flirtmarkt streeft naar het minimaliseren van het aantal nepaccounts op haar platform, is het niet uitgesloten dat er nepaccounts aanwezig zijn. Het is belangrijk om alert te zijn op verdachte profielen en deze te melden bij de klantenservice.

Hoe kan ik zien hoeveel credits ik nog heb?

Je kunt je creditsaldo bekijken door in te loggen op je Flirtmarkt-account en naar het gedeelte ‘Credits’ te gaan. Daar zie je hoeveel credits je nog hebt en hoeveel je hebt gebruikt.

Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

6 reacties op “Flirtmarkt review: betrouwbaar of niet? Onze ervaringen!”

 1. klaas overveen schreef:

  Dit is wel de meest achterlijke site die er bestaat. Het schorem dat hierachter zit uit zich zo ontzettend debiel dat je bijna niet anders kunt geloven dan dat dit minderwaardig geteisem echt zo geschift is dat het als ontoerekenbaar moet worden beschouwd.

 2. Jan schreef:

  Alleen maar dames (moderaters) die de zaak besodemieteren dus je credits proberen op te maken. Op deze site nog geen enkele vrouw gevonden die echt was. Heb alle conversatie doorgespeeld aan de ACM dat ook met een andere site (Matchwereld) gedaan die uiteindelijk zich daardoor moest opheffen. Beste mannen volg het voorbeeld laat u niet langer door deze site met valse profiels bedonderen.

 3. m schreef:

  Dikke fake

 4. Henk schreef:

  Oh oh wat een nep de antwoorden en het aan het lijntje houden zijn echt heel erg

 5. J schreef:

  Je weet dat het nep is maar toch zo duidelijk nep is wel heel erg en voor dat geld Doodzonde

 6. Michiel schreef:

  Gaarne af te melden wegens hoge credit kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---