Home / Flirtmarkt – Kosten, Review en Ervaringen
Flirtmarkt logo

Flirtmarkt – Kosten, Review en Ervaringen

Op de online Flirtmarkt kun je op zoek gaan naar leuke vrouwen voor een spannende chat. Soms is je relatie een beetje in een sleur geraakt, of misschien ben je al een tijdje single en wil je graag wat meer spanning in je leven. Dit kan natuurlijk ook een positieve uitwerking hebben op je eigen relatie. Je kunt op Flirtmarkt een gratis account aanmaken en vervolgens kun je in de online database zoeken naar leuke vrouwen met wie je direct online in gesprek kunt gaan.

Flirtmarkt
6 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Het versturen van berichten via Flirtmarkt

Flirtmarkt werkt niet met een abonnement. Als je berichten wilt versturen dan zijn hiervoor credits nodig. Deze kun je kopen met een smartphone, maar je kunt ook een credits bundel aanschaffen die je betaalt met iDeal, Paypal of een creditcard. Deze laatste optie is een stuk goedkoper omdat je dan veel minder per credit betaalt. Credits zijn geldig zolang je een account hebt, al is er bij sommige websites sprake van een maximale geldigheid van een jaar. Door credits in bundels te kopen houd je wel een beter overzicht over je uitgaven voor de website. De tenaamstelling van de betaling wordt altijd neutraal gehouden, de uitgave is dus niet direct te herleiden naar Flirtmarkt.

Flirten als online entertainment

Flirtmarkt is vooral een entertainment website. Dat betekent dat de dames die je hier vindt vaak een fictief profiel hebben. Dit houdt in dat je wel berichten kunt versturen en ook reacties krijgt. Het is echter niet mogelijk om daadwerkelijk af te spreken en elkaar te ontmoeten. De berichten die je ontvangt worden namelijk verstuurd door moderators die vaak meerdere accounts beheren. Op zich is dit geen probleem, zolang je je realiseert dat er sprake is van erotisch entertainment. Als je als doel hebt om een date te scoren of een onenightstand te regelen is de kans groot dat dat via Flirtmarkt niet gaat lukken. Deze vorm van online entertainment wordt vaker toegepast op internet en zolang je weet wat je wel en niet kunt verwachten is dat natuurlijk prima.

Op zoek naar een date

Ben je op zoek aar een relatie of een date dan is deze website waarschijnlijk niet de meest handige plaats om te zoeken. Los van de fictieve profielen zal je hier uitsluitend dames vinden die wat online vertier zoeken en niet zo zeer op zoek zijn naar een vaste relatie. Als je een serieuze relatie zoekt zijn daar genoeg andere mogelijkheden voor. Als je een beetje vrijblijvend wilt flirten zonder dat dit vergaande consequenties heeft dan ben je bij Flirtmarkt aan het juiste adres. Je kunt een profiel aanmaken waarbij je volledig anoniem blijft. Door een nickname te gebruiken en een foto te plaatsen waar je niet herkenbaar op staat is je privacy prima gewaarborgd.

Flirtmarkt screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirtmarkt.nl?

 • Registratie is gratis
 • Gratis zoeken in de database met uitgebreide zoekmogelijkheden
 • De kosten van credits staan niet op de site, je ziet de kosten pas nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd
 • De site maakt op redelijk ruime schaal gebruik van fictieve profielen en dient dus vooral entertainment
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Flirtmarkt FAQ

Hoe kan ik Flirtmarkt opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Flirtmarkt? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flirtmarkt.nl account.

Flirtmarkt opzeggen

Flirtmarkt.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtmarkt en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Flirtmarkt!

Laats bijgewerkt: 20 september 2021

6 reacties op “Flirtmarkt – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for klaas overveen klaas overveen schreef:

  Dit is wel de meest achterlijke site die er bestaat. Het schorem dat hierachter zit uit zich zo ontzettend debiel dat je bijna niet anders kunt geloven dan dat dit minderwaardig geteisem echt zo geschift is dat het als ontoerekenbaar moet worden beschouwd.

 2. Avatar for Jan Jan schreef:

  Alleen maar dames (moderaters) die de zaak besodemieteren dus je credits proberen op te maken. Op deze site nog geen enkele vrouw gevonden die echt was. Heb alle conversatie doorgespeeld aan de ACM dat ook met een andere site (Matchwereld) gedaan die uiteindelijk zich daardoor moest opheffen. Beste mannen volg het voorbeeld laat u niet langer door deze site met valse profiels bedonderen.

 3. Avatar for Henk Henk schreef:

  Oh oh wat een nep de antwoorden en het aan het lijntje houden zijn echt heel erg

 4. Avatar for J J schreef:

  Je weet dat het nep is maar toch zo duidelijk nep is wel heel erg en voor dat geld Doodzonde

 5. Avatar for Michiel Michiel schreef:

  Gaarne af te melden wegens hoge credit kosten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *