Home / Fling.com - Kosten, Review en Ervaringen
Fling.com logo

Fling.com - Kosten, Review en Ervaringen

Wil je snel, makkelijk en vooral spannend daten op een erotische manier dan is Fling de website waar jij je in moet schrijven. Het is een website met vele leuke personen en waar je geen moeite zal hebben om snel nieuwe contacten op te doen. 

Fling.com
2
Beoordeling 2

Bezoek je de pagina voor de eerste keer dan krijg je meteen een goed idee wat voor personen er op deze website te vinden zijn. Er zijn namelijk dan al leden op de homepagina te zien. Waarschijnlijk weet jij dan ook al dat je dan een spannende tijd tegemoet zal gaan. Het draait bij deze website allemaal om de spanning en de erotiek en dat merk je aan alles. De personen die hier ingeschreven staan die willen ook allemaal snel een leuke date vinden.

Enkel voor erotiek

Wanneer je echt serieus op zoek bent dan zal je hier al snel leuke personen kunnen vinden. Het gaat dan wel echt om de erotiek. Zoek je een serieuze relatie dan zijn er waarschijnlijk andere websites waar jij je beter in kunt schrijven. Het maakt niet uit wat je geaardheid is want iedereen kan zich op deze website inschrijven. Je zal zien dat er niet alleen mannen en vrouwen alleen die ingeschreven staan maar ook stellen die op zoek zijn naar een man of een vrouw voor een trio.

Gratis inschrijven op Fling

Het inschrijven bij Fling dat is gratis en meteen daarna kun je op zoek gaan naar mannen en vrouwen die bij jou in de buurt wonen. Er is op deze website een uitgebreide zoekfunctie aanwezig waar je makkelijk gebruik van kunt maken. We willen je ook aanraden om eerst naar leden bij je in de buurt te zoeken. Je zal merken dat deze er voldoende zijn. Het is dan niet nodig om lang te reizen en dit is ook een stuk makkelijker als je een serieuze seksuele relatie wilt vinden.

De profielen worden streng gecontroleerd

Je weet dat als je bij Fling ingeschreven staat dat de profielen dan streng gecontroleerd worden. Er is zelf een apart team wat de profielen op echtheid controleert. Op deze wijze weet je dat je altijd met de persoon aan het praten bent die je op de foto ziet. De profielen die zijn ook duidelijk en je kunt veel informatie over de leden vinden. Dit maakt het mogelijk om snel de leden te vinden waar jij interesse in hebt en die dezelfde voorkeuren als jij hebben.

Anonimiteit

Wil jij je inschrijven dan kan dit anoniem. Het is ook niet nodig om meteen een herkenbare foto te plaatsen. Je kunt ook eerst een gedeelte van je lichaam als je profielfoto nemen. Wanneer je dan iemand beter hebt leren kennen dan is het alsnog mogelijk om een herkenbare foto naar deze persoon alleen te sturen. Je blijft dus net zo lang anoniem als jij wilt. Toch zal je al snel gegevens uitwisselen met een leuk lid om daar de eerste date dan mee af te spreken. De datingsite heeft namelijk als doel om de leden snel leuke dates te laten afspreken. Ga dan ook snel kijken welke leden jouw interesse hebben.

 

Fling.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Fling.com?

De goedkoopste Fling credits kosten €0,66 per bericht bij aanschaf van 300 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Fling.com?

  • gratis aanmelden
  • Fictieve profielen waarmee een echte date niet mogelijk is
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 10 augustus 2022

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *