Home / Flashdate – Kosten, Review en Ervaringen
Flashdate logo

Flashdate - Kosten, Review en Ervaringen

Bij de website van Flashdate.be heb je niet de mogelijkheid om online te gaan daten. Nu moet je niet meteen teleurgesteld raken want je kunt wel met vele leuke nieuwe mensen in contact gaan komen. Het is namelijk mogelijk om je hier in te gaan schrijven als je mee wilt gaan doen aan speeddates. Wanneer je deelneemt aan een speeddate dan betekend dit dat je met verschillende personen op een avond een praatje gaat maken. Dit doe je dan voor zeven minuten en als deze voorbij zijn dan ga je weer in gesprek met een ander persoon. 

Flashdate
3
Beoordeling 3

Nieuwe liefde leren kennen

Je spreekt op één avond dan ook diverse personen en na ieder gesprek kun je op een kaartje aangeven of je het leuk zou vinden om deze persoon nog eens te gaan zien. Is de interesse wederzijds dan zal je van de organisatie de gegevens van deze persoon krijgen zodat je contact op kunt gaan nemen. Een speeddate is dus een prima manier om veel leuke nieuwe mensen te leren kennen. Je praat er echt mee en dit is dus anders wanneer je eerst een chat op een datingsite hebt. Deze evenementen zijn ideaal om een leuke nieuwe liefde te leren kennen.

Speeddating kalender

Op de kalender kun je zien welke evenementen er de komende tijd zijn en je ziet ook direct of deze al vol zijn of dat er nog plaats is. Het is belangrijk om te weten dat de gehele website in het Frans is en dat het dus belangrijk is dat je Franstalig bent. Ook bij de speeddates zal je dan met bijna alleen maar Franstalige personen in contact komen. Is dit geen probleem voor je dan is de website van Flashdate.be zeker het proberen waard. Je zult zien dat het erg leuk is om aan speeddaten te doen en dat je op deze manier heel veel leuke nieuwe mensen kunt leren kennen.

Online reserveren en inschrijven

Het makkelijke is dat jij je op de website al kunt inschrijven en dat je kunt reserveren voor een evenement. Wanneer je dit doet dan weet je altijd dat het evenement waar jij deel aan wilt nemen goed gevuld is met leuke personen. Misschien ben je al weleens naar een speeddate evenement geweest en waren er weinig mensen. Hier hoef je bij de website van Flashdate.be niet bang voor te zijn. Ook is het een groot voordeel dat je bij binnenkomst alleen je naam nog maar hoeft te zeggen en je kunt deelnemen. Je hebt immers al je informatie al online doorgegeven en je kunt dan ook van tevoren betalen.

Heb je nu een vriend of vriendin die je wel graag eens een keer wilt verrassen of die je wel mee zou willen nemen dan kun je hier ook een cadeaubon voor kopen. Op deze manier kan deze persoon dan ook deelnemen en misschien schenk jij hem of haar dan wel een leuke nieuwe partner. Er zijn al vele Belgen die een leuke relatie hebben gevonden doordat ze deel hebben genomen aan een speeddate evenement. Waarom zou jij de volgende niet kunnen zijn?

Flashdate screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Flashdate?

Een avondje speedaten met Flashdate kost €36,00. Dit is inclusief 2 consumpties. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Flashdate.be kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Flash date neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis inschrijven
  € 0,-
  Bekijken
 • 1 avond speeddaten

  inclusief 2 consumpties

  €36,00
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Flashdate?

 • Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen
 • Geen datingsite
 • Minder geschikt voor Nederlanders
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items
Laatste reacties