Home / FetLife – Kosten, Review en Ervaringen
FetLife logo

FetLife - Kosten, Review en Ervaringen

FetLife is een community voor liefhebbers van BDSM, fetisj en kinky seks. Het is volgens de omschrijving op de website vergelijkbaar met Facebook, maar dan voor mensen die van wat extremere vormen van seks houden. Je kunt je aanmelden bij de community om deel te nemen aan discussies en om foto’s en video’s te bekijken van andere leden. De website ziet er wat mysterieus uit alsnog het om een illegale gokhal gaat, maar aangezien alleen meerderjarigen toegang hebben is deze website volledig legaal. Je kunt mensen toevoegen aan je vriendennetwerk en als je bent ingelogd kun je het door anderen geposte materiaal bekijken en deelnemen aan discussies.

FetLife
3
Beoordeling 3

Gratis community

FetLife is een gratis community waar je je aan kunt melden door een account aan te maken. Dit kan uiteraard anoniem, het is niet zoals bij Facebook en andere communities dat je verplicht wordt je echte naam te gebruiken. Je kunt zonder problemen een kinky nickname gebruiken en het is ook niet verplicht om een profielfoto te plaatsen waar je herkenbaar op staat. Zo kun je dus volledig anoniem deelnemen aan FetLife. Omdat het een internationale community is, vind je hier veel mensen uit verschillende landen, zowel uit Europa als uit Canada, Amerika en andere landen. Iedereen die een voorliefde heeft voor kinky seks is welkom.

Evenementen en groepen

Je kunt bij FetLife deelnemen aan evenementen die door leden worden georganiseerd. Ook zijn er groepen waar je je kunt aanmelden voor specifieke discussies. Je kunt natuurlijk ook zelf een groep oprichten. De communicatie gaat meestal in het Engels, omdat dit de taal is die de meeste mensen die lid zijn spreken. Je kunt FetLife wel in het Nederlands instellen, maar dat werkt niet overal. De helpfunctie is bijvoorbeeld alleen in het Engels beschikbaar. Hier vind je informatie over het beheren van je account en over het uploaden van foto’s en video’s.

Het risico van deelname aan FetLife

Deelnemen aan een SM community geeft natuurlijk wel risico’s. Als je materiaal uploadt loop je de kans dat dat gedeeld wordt. Er staat in de voorwaarden wel dat dit niet is toegestaan, maar voorkomen zal erg lastig worden. Je loopt dus het risico dat een door jou geposte foto of filmpje uiteindelijk op een andere website terecht komt. Het is daarom aan te raden om te voorkomen dat je herkenbaar op beeldmateriaal staat. Zo voorkom je dat je in de problemen komt als materiaal van jou wordt gedeeld. Veel mensen willen hun BDSM activiteiten geheim houden voor hun omgeving of voor hun werkgever. Dat is logisch, niet iedereen loopt hiermee te koop. Als jij ook je privacy wilt beschermen, wees dan voorzichtig met het posten van materiaal op websites zoals FetLife.

FetLife screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij FetLife?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Fetlife.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van FetLife.com?

  • Wereldwijde community met veel leden
  • Deelname is gratis
  • Engelstalige community met slechts beperkte informatie in het Nederlands
  • Risico op ongewenste verspreiding van gepost materiaal
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items