Home / Fellas – Kosten, Review en Ervaringen
Fellas logo

Fellas - Kosten, Review en Ervaringen

Fellas is een activiteitensite voor iedereen die zoekt naar leuke mensen om de meest uiteenlopende activiteiten mee te ondernemen. De website maakt één ding op de homepage direct al heel duidelijk. Fellas is absoluut géén datingsite. Het is dan ook niet de bedoeling dat je je hier in gaat schrijven om te zoeken naar een liefdesrelatie. De site is echt bedoeld om samen met andere mensen leuke dingen te gaan doen. Natuurlijk kunnen hier vriendschappen uit ontstaan en het is ook zeker niet uitgesloten dat er een liefde opbloeit, maar dit mag onder geen geding de reden zijn om je in te schrijven. Deze website richt zich op het samenbrengen van mensen die leuke activiteiten willen ondernemen samen.

4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Activiteiten in kleine groepen

Er worden vanuit Fellas veel activiteiten georganiseerd in kleine groepen. De leden kunnen deze activiteiten zelf organiseren. Het gaat vaak om groepjes van drie tot vijf personen die samen iets leuks gaan doen, maar er worden ook zeker wel activiteiten georganiseerd voor grotere groepen waar je aan deel kunt nemen. Uiteindelijk kun je ook steeds in een andere groep terecht komen, waardoor je met veel verschillende mensen in contact kunt komen. Fellas biedt de leden mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten die bij hen passen. Je bent dan ook vrij in je keuze aan welke activiteiten je deel wilt nemen en aan welke niet.

Soorten activiteiten

Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd waar je als lid aan deel kunt nemen. Je kunt denken aan picknicken, wandelen, fietsen, spelletjes spelen, sporten en gewoon gezellig borrelen met elkaar. Daarnaast zijn er ook grootsere activiteiten om aan deel te nemen. Denk aan vakanties en trektochten. Zo is er voor iedereen meer dan voldoende leuks te vinden bij Fellas. De activiteiten zijn beschikbaar voor alle leden, waardoor er ook variatie in leeftijd kan zijn. Iedereen vanaf 18 jaar is namelijk welkom bij Fellas om zich in te schrijven voor deelname aan de activiteiten.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een lidmaatschap liggen relatief laag. Je kunt het eerst eens uitproberen. Je betaalt dan 5 euro en mag hiervoor aan drie verschillende activiteiten deelnemen. Bevalt het je goed en wil je je lidmaatschap voortzetten? Dan kun je een lidmaatschap voor onbeperkte tijd afsluiten. Dit kost je 1,65 euro per maand. Het is dus heel betaalbaar om lid te zijn van Fellas. Voor dit bedrag per maand kun je onbeperkt deelnemen aan de activiteiten die op de website te vinden zijn. Aan de activiteiten zijn in bepaalde gevallen wel kosten verbonden, maar een aanzienlijk deel van de activiteiten is gratis.

Zelf activiteiten organiseren

Een deel van de activiteiten wordt georganiseerd door het beheer van Fellas. Een ander deel van de activiteiten wordt door leden georganiseerd. Als lid kun je dus zelf ook een activiteit organiseren. Doe jij graag iets, maar ken je niemand in je omgeving die dit ook graag doet? Maak er een activiteit voor aan op Fellas en er zijn altijd wel mensen die graag met je meedoen. Een ideale manier om veel verschillende mensen te leren kennen en om mooie en langdurige vriendschappen op te bouwen.

 

Fellas screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Fellas?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Fellas kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Fellas.nl?

  • Eenvoudig nieuwe mensen leren kennen
  • Minder geschikt voor doelgericht daten
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  4 reacties op “Fellas – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Fellas Team Fellas Team schreef:

   Intussen is de geheel vernieuwde Fellas site up-and-running! Er is een samenwerking aangegaan met de eigenaren van Motormaatje.nl en Metjepartner.nl. Dus iedereen is weer welkom.

   Als je nu lid wordt (vóór 1-6-2019) krijg je een 2-jarig lidmaatchap gratis! (als dank voor het geduld voor het wachten op de nieuwe website..)

   Groet,

   Het Fellas team

  2. Avatar for Angelique Angelique schreef:

   Je kan iig niet inloggen ofzo was ooit wel zo…

  3. Avatar for anoniem anoniem schreef:

   Goede avond,

   Ik ben 54 jaar zit er over te denken om me in te laten schrijven bij Fellas .
   Zou hier graag wat meer informatie over hebben en hoe ik mij kan laten inschrijven.

   • Avatar for S. Meursing S. Meursing schreef:

    Niet doen, Fellas functioneert al zeker een jaar niet meer en is inmiddels opgeheven.
    Beter naar een soortgelijke site gaan zoals Wikivents of NMLK.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items