Home / Expreszo – Kosten, Review en Ervaringen
Expreszo logo

Expreszo - Kosten, Review en Ervaringen

Maak nu kennis met Expreszo.nl. Een informatieve site waar je nu gaat ontdekken wie voor jou de ware kan zijn! Een vrijwilligersorganisatie van, voor en door lesbo-, homo- biseksuele en transjongeren, het is opgericht in 1988. Sinds het jaar 2009 heeft Expreszo.nl een ANBI status en dat wil zeggen dat een gift verantwoord besteed zal worden. Nieuws, achtergronden, lifestyle, opinie, allemaal categorieën waar je voor kunt kiezen. Het kan allemaal echt vanzelf gaan dus waar zou je nog op wachten? Als je er graag meer over wil weten, dan is dit je kans.

Expreszo
3
Beoordeling 3

 

Nieuwsbrief

Als je op de site Expreszo.nl bent gekomen en het spreekt je aan, je vindt er veel informatie en je wil graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, dan zou je je aan kunnen melden op de nieuwsbrief, dat is helemaal gratis. Hierdoor word jij op de hoogte gehouden van alles wat nieuw is op de site. Je krijgt iedere keer een mail wat populair is of wat recent is en zo kun je toch alles goed in de gaten houden. Ook over cultuur, verenigingen en bij de community kun je terecht. Heb je zelf een vraag of wil je ergens meer over weten? Ook dat kan natuurlijk.

Informatief

Er kan ook altijd contact op worden genomen met de redactie, daar kun je je vragen neerleggen of advies vragen. Een website die draait op basis van vrijwilligers, maar waardoor je elkaar kunt helpen, door ervaringen te delen, elkaar advies te geven en informatie met elkaar te delen. Het onderwerp waar de site over draait, is niet iets wat door iedereen zomaar gemakkelijk geaccepteerd wordt. Er wordt ook niet gemakkelijk over gesproken. Daarom kun je er nu wat mee doen en je aansluiten bij de site. Bekijk eens wat je hier aan informatie kunt vinden, je staat er niet alleen voor! Het laatste nieuws heb je nu op een site bij elkaar, meer informatie kun je je niet wensen! Alles kan en mag hier met elkaar gedeeld worden dus maak daar ook gebruik van.

Kies voor Expreszo.nl en bekijk ook wat zij voor jou kunnen betekenen. Soms heb je het even moeilijk, maar dan kun je juist steun zoeken bij elkaar of er over lezen. Deze site kan je daarom helpen en kan ook anderen helpen. Deel het daarom met elkaar, sta er open voor en durf naar de buitenwereld te tonen wie je echt bent. Dit hoeft niet direct, maar met hulp van anderen kun jij zijn wie je bent. Je houdt van diegene van wie je wil houden en dat mag en kan allemaal. Deel je gevoelens en dankzij Expreszo.nl wordt dat nu mogelijk gemaakt en moet er makkelijker gesproken kunnen worden over gevoelens voor anderen. Doe er aan mee en kies hier nu ook voor.

 

Expreszo screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Expreszo.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van expreszo.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Expreszo.nl?

  • Community voor gays
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items