Home / eRelatie.com – Kosten, Review en Ervaringen
eRelatie.com logo

eRelatie.com - Kosten, Review en Ervaringen

Het online daten is tegenwoordig amper nog weg te denken zo ook bij eRelatie. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze ideale methode om met leuke, potentiële dates in contact te komen. Lang niet altijd loop je tegen iemand aan die je aanspreekt, tijdens het uitgaan in kroegen, dansgelegenheden of feestjes van vrienden. Ook kan het een uitdaging zijn om zomaar op iemand af te stappen, zonder de garantie dat dit positief ontvangen wordt door de ander. Je wilt een avond vaak wel gezellig houden en een blauwtje lopen, kan dan het laatste zijn waar je op zit te wachten. Met het online daten is de kans hierop een stuk minder waarschijnlijk. Je houdt veel meer de controle over de situatie en wanneer iemand geen interesse terug vertoont, komt dit minder sterk binnen dan wanneer iemand recht voor je staat.

eRelatie.com
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Profiel aanmaken

Bij Erelatie kun je op zoek naar een leuke date voor de vrijdagavond, voor een spannend treffen of voor het vinden van die ene ware om echt iets waardevols mee op te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mensen met verschillende behoeften vinden hun weg naar deze onlinedatingsite, waardoor je kunt kiezen uit duizenden profielen. Zo zit er altijd wel iemand tussen waarmee je een match voelt. Om het vinden van een date in werking te zetten, maak je heel gemakkelijk een profiel aan. Geef een duidelijke schets van je persoonlijkheid en aan waarnaar je op zoek bent en dit zal worden getoond aan verschillende leden, die hier enigszins mee overeenkomen. Een duidelijke profielfoto helpt uiteraard nog beter om die eerste aantrekking mogelijk te maken. Ook kun je daarna zelf door de verschillende profielen heen scrollen, om te zien of er iemand uitspringt die je aandacht trekt. Zo kom je snel en gemakkelijk met andere leden in contact.

Geen nepprofielen

Veel datingsites maken gebruik van zogenaamde nepprofielen om leden te trekken. Bij Erelatie is dit echter geenszins het geval. Hier kun je rekenen op eerlijke profielen van echte mensen, die oprecht een interesse tonen in het vinden van een leuke date. Of dit nu voor een eenmalig treffen is of voor het opbouwen van mogelijk een serieuze relatie, alles is mogelijk bi Erelatie. De profielen worden regelmatig gecontroleerd om te voorkomen dat je te maken krijgt met een nepprofiel. Het blijft zo mogelijk om met een echt persoon af te spreken voor een date. Je hoeft je geen extra zorgen te maken of je met een fictief persoon te maken hebt. Het openstellen voor het daten blijft zo veilig en discreet. En dit maakt het online daten nou net zo aantrekkelijk. Het vinden van een leuke date wordt zo een stuk gemakkelijker en dit kan geheel in eigen tempo worden opgepakt. Je bent niks verplicht en kunt rustig je tijd nemen om iemand op afstand al beter te leren kennen.

eRelatie.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van eRelatie.com?

 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Veilig online surfen
 • Europese Discretie gegarandeerd
 • De profielen worden geverifieerd
 • Je moet betalen voor gebruik van bepaalde diensten
 • Membership wordt automatisch verlengd. Ook hiervoor worden kosten gerekend.
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 10 februari 2021

3 reacties op “eRelatie.com – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for H. van Zanten H. van Zanten schreef:

  Ben al maanden bezig mijn lidmaatschap op te zeggen, maar dat lukt niet. Krijg steeds stomme e-mails waar ik totaal geen belang in stel. WIL GEWOON NIETS MEER VAN DEZE SITE HOREN.
  Wat moet ik daarvoor doen ???
  DIT IS GEWOON EEN KUT SITE

 2. Avatar for Berend-jan Berend-jan schreef:

  Ik wil geen mail meer ontvangen op e-relatie.nl uitschrijven lukt mij niet krijg steeds mail.baal ervan. Onder de naam avantiaan23

 3. Avatar for Jop77 Jop77 schreef:

  Kut site betaal je abonnement 29.95 en dan betaling mislukt. Maar wel word het van je rekening geschreven. Mailen helpt niks.nog niet eens antwoord kutsite dus trap er niet in, is een bende dus die site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *