Home / Ensemble relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen
Ensemble relatiebemiddeling logo

Ensemble relatiebemiddeling - Kosten, Review en Ervaringen

Sommige mensen vinden daten via het internet niet prettig. Het past niet bij ze en ze voelen zich er niet prettig bij. Dit kan te maken hebben met leeftijd, met minder positieve ervaringen in het verleden of met weerstand tegen datingsites, die natuurlijk niet allemaal even betrouwbaar zijn. Voor deze groep mensen zijn er de traditionele relatiebemiddelingsbureaus, waarvan Ensemble Relatiebemiddeling er één is.

Ensemble relatiebemiddeling
2.8
Beoordeling 2.8

Kunst en cultuur

Ensemble Relatiebemiddeling richt zich op een specifieke doelgroep. Om voor bemiddeling in aanmerking te komen moet een kandidaat 50 jaar of ouder zijn en daarnaast een liefhebber van kunst en cultuur. Voor deze specifieke groep singles die op zoek zijn naar een partner zet Ensemble zich in. De werkwijze is dat er eerst een oriënterend gesprek plaatsvindt bij de relatiebemiddelaar. Daarna volgt een gesprek bij de kandidaat thuis. Er wordt een profiel opgesteld aan de hand waarvan er gematcht kan worden met kandidaten. Vervolgens krijg je voorstellen van mogelijke kandidaten uit het bestand van Ensemble Relatiebemiddeling. De sfeer van het bureau zal zich dus vooral richten op mensen die een grote interesse hebben voor kunst en cultuur. Als je je dar niet bij thuis voelt dan is dit bureau wellicht wat minder geschikt en kun je beter op zoek gaan naar een bureau dat een meer algemeen beleid hanteert. Maar als je juist een partner in deze kringen zoekt is het natuurlijk een uitkomst.

Kostenplaatje

De kosten die Ensemble in rekening brengt zijn niet te vergelijken met internetdating. Voor de totale bemiddeling wordt een bedrag in rekening gebracht van 1750 euro. Dit is dan wel inclusief alle advisering en bemiddeling gedurende het traject. Het intake gesprek bij Ensemble is gratis. Je kunt dus na dit gesprek voor jezelf bepalen of bemiddeling via dit bureau voor jou een mogelijkheid zou kunnen zijn om een geschikte partner te vinden. De kosten kunnen overigens indien nodig in termijnen worden betaald.

Is relatiebemiddeling iets voor mij?

Als je weerstand hebt tegen internet daten en stappen ook niet je ding is, dan is een relatiebemiddelingsbureau wellicht een uitkomst als je toch een partner wilt vinden. Ensemble richt zich op personen vanaf 50 jaar, wat een specifieke benadering tot gevolg heeft. Wanneer je je thuis voelt bij iemand die kunst en cultuur belangrijk vindt en graag mensen koppelt die daar ook erg van houden, dan is dit bureau wellicht iets om over na te denken. Er wordt op de website niet vermeld hoe lang de bemiddeling duurt en hoeveel voorstellen je krijgt gedurende de bemiddeling. Dit zal uiteraard ook afhangen van het aanbod.

Ensemble screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Ensemble Relatiebemiddeling?

 • Persoonlijke bemiddeling, dus geen datingsite
 • Matching op basis van het opgestelde profiel
 • Termijnbetaling mogelijk
 • Het eerste gesprek vindt plaats in Nigtevecht (provincie Utrecht) Hier moet je dus wel naartoe willen en kunnen reizen
 • De bemiddelingskosten bedragen € 1750,-
 • Bureau richt zich op kunst- en cultuurliefhebbers (maar dit kan natuurlijk ook als voordeel )
 • 2.8

  Populariteit

 • 2.7

  Gebruikersgemak

 • 2.8

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 2.6

  Kosten

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 25 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---