Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Lees onze Ensemble Relatiebemiddeling Review en Ervaringen!
Ensemble relatiebemiddeling logo

Lees onze Ensemble Relatiebemiddeling Review en Ervaringen!

Ben je op zoek naar een alternatief voor online daten? Ensemble Relatiebemiddeling biedt persoonlijke matchmakingsdiensten voor diegenen die niet comfortabel zijn met online datingplatforms. In deze review bespreken we de kosten, functionaliteiten en ervaringen van Ensemble Relatiebemiddeling. Traditionele relatiebemiddelingsbureaus zoals Ensemble Relatiebemiddeling kunnen een geschikte optie zijn voor mensen die zich niet prettig voelen bij online daten, vanwege redenen zoals leeftijd, eerdere negatieve ervaringen of zorgen over betrouwbaarheid. Ontdek of Ensemble Relatiebemiddeling aan jouw verwachtingen voldoet en of het de juiste keuze is voor het vinden van een serieuze relatie.

Ensemble relatiebemiddeling
2.8
Beoordeling 2.8

Waarom Kiezen voor Ensemble Relatiebemiddeling?

Sommige mensen vinden daten via het internet niet prettig. Het past niet bij ze en ze voelen zich er niet prettig bij. Dit kan te maken hebben met leeftijd, met minder positieve ervaringen in het verleden of met weerstand tegen datingsites, die natuurlijk niet allemaal even betrouwbaar zijn. Voor deze groep mensen zijn er de traditionele relatiebemiddelingsbureaus, waarvan Ensemble Relatiebemiddeling er één is.

Kunst en cultuur

Ensemble Relatiebemiddeling richt zich op een specifieke doelgroep. Om voor bemiddeling in aanmerking te komen moet een kandidaat 50 jaar of ouder zijn en daarnaast een liefhebber van kunst en cultuur. Voor deze specifieke groep singles die op zoek zijn naar een partner zet Ensemble zich in. De werkwijze is dat er eerst een oriënterend gesprek plaatsvindt bij de relatiebemiddelaar. Daarna volgt een gesprek bij de kandidaat thuis. Er wordt een profiel opgesteld aan de hand waarvan er gematcht kan worden met kandidaten. Vervolgens krijg je voorstellen van mogelijke kandidaten uit het bestand van Ensemble Relatiebemiddeling. De sfeer van het bureau zal zich dus vooral richten op mensen die een grote interesse hebben voor kunst en cultuur. Als je je dar niet bij thuis voelt dan is dit bureau wellicht wat minder geschikt en kun je beter op zoek gaan naar een bureau dat een meer algemeen beleid hanteert. Maar als je juist een partner in deze kringen zoekt is het natuurlijk een uitkomst.

Kostenplaatje

De kosten die Ensemble in rekening brengt zijn niet te vergelijken met internetdating. Voor de totale bemiddeling wordt een bedrag in rekening gebracht van 1750 euro. Dit is dan wel inclusief alle advisering en bemiddeling gedurende het traject. Het intake gesprek bij Ensemble is gratis. Je kunt dus na dit gesprek voor jezelf bepalen of bemiddeling via dit bureau voor jou een mogelijkheid zou kunnen zijn om een geschikte partner te vinden. De kosten kunnen overigens indien nodig in termijnen worden betaald.

Is relatiebemiddeling iets voor mij?

Als je weerstand hebt tegen internet daten en stappen ook niet je ding is, dan is een relatiebemiddelingsbureau wellicht een uitkomst als je toch een partner wilt vinden. Ensemble richt zich op personen vanaf 50 jaar, wat een specifieke benadering tot gevolg heeft. Wanneer je je thuis voelt bij iemand die kunst en cultuur belangrijk vindt en graag mensen koppelt die daar ook erg van houden, dan is dit bureau wellicht iets om over na te denken. Er wordt op de website niet vermeld hoe lang de bemiddeling duurt en hoeveel voorstellen je krijgt gedurende de bemiddeling. Dit zal uiteraard ook afhangen van het aanbod.

Ensemble screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Ensemble Relatiebemiddeling?

 • Ensemble Relatiebemiddeling biedt een persoonlijke aanpak met professionele consulenten die potentiële partners selecteren op basis van individuele behoeften en voorkeuren.
 • Het bureau is geschikt voor diegenen die niet comfortabel zijn met online daten en verlangen naar een traditionele en persoonlijke benadering.
 • Ensemble Relatiebemiddeling biedt deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht gedurende het hele proces, wat kan helpen bij het opbouwen van een duurzame relatie.
 • Het bureau richt zich op betrouwbaarheid en heeft een goede reputatie in de branche.
 • Ensemble Relatiebemiddeling staat bekend om haar professionele en vriendelijke klantenservice, waarbij het team klaarstaat om te helpen en vragen te beantwoorden.
 • Ensemble Relatiebemiddeling kan beperkt beschikbaar zijn in specifieke regio's, waardoor het minder toegankelijk is voor mensen buiten die gebieden.
 • In vergelijking met online datingsites kunnen de kosten van Ensemble Relatiebemiddeling hoger zijn, omdat het een meer gepersonaliseerde service biedt.
 • Aangezien de matchmaking wordt gedaan door professionals, hebben gebruikers mogelijk minder controle over de selectie van potentiële partners.
 • De succespercentages en ervaringen kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk van individuele omstandigheden en compatibiliteit.
 • In vergelijking met online datingsites biedt Ensemble Relatiebemiddeling mogelijk minder functionaliteiten en interactiemogelijkheden.

Persoonlijke Matchmaking bij Ensemble Relatiebemiddeling: Een Alternatief voor Online Daten

In deze review hebben we de kosten, functies en ervaringen van Ensemble Relatiebemiddeling besproken. Voor diegenen die niet comfortabel zijn met online daten, biedt Ensemble Relatiebemiddeling een alternatieve benadering met persoonlijke matchmaking. Dit relatiebemiddelingsbureau richt zich op betrouwbaarheid en biedt een traditionele aanpak voor het vinden van een partner. Met Ensemble Relatiebemiddeling kun je rekenen op deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht om een duurzame relatie op te bouwen. Het is belangrijk om te benadrukken dat elke ervaring uniek is en dat resultaten kunnen variëren. Het is raadzaam om de website van Ensemble Relatiebemiddeling te bezoeken en contact op te nemen voor meer informatie om te bepalen of hun diensten aansluiten bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen.

 • 2.8

  Populariteit

  Ensemble Relatiebemiddeling geniet een groeiende populariteit onder mensen die niet comfortabel zijn met online daten. Het bureau trekt diegenen aan die verlangen naar een alternatieve benadering met persoonlijke matchmaking.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  Ensemble Relatiebemiddeling biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met persoonlijke begeleiding. Het registratieproces is eenvoudig en het team staat klaar om te helpen bij het vinden van een geschikte partner.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Ensemble Relatiebemiddeling biedt persoonlijke matchmaking, waarbij professionele consulenten potentiële partners selecteren op basis van individuele behoeften en voorkeuren. Er is een persoonlijke aanpak om een duurzame relatie op te bouwen.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Ensemble Relatiebemiddeling staat bekend om haar professionaliteit en vriendelijkheid. Het team biedt deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht gedurende het hele proces.

 • 2.6

  Kosten

  De kosten van Ensemble Relatiebemiddeling variëren afhankelijk van het gekozen lidmaatschap en de gewenste diensten. Het is raadzaam om contact op te nemen met het bureau voor specifieke prijsinformatie.

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, unieke functionaliteiten, uitstekende klantenservice en redelijke kosten, scoort Ensemble Relatiebemiddeling positief in vergelijking met traditionele relatiebemiddelingsbureaus.

Veelgestelde vragen Ensemble

Wat zijn de kosten van Ensemble Relatiebemiddeling?

De kosten van Ensemble Relatiebemiddeling variëren, afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Voor een Premium lidmaatschap betaal je bijvoorbeeld €595 voor 6 maanden. Raadpleeg de officiële website van Ensemble Relatiebemiddeling voor gedetailleerde informatie over de kosten van hun verschillende lidmaatschapsopties.

Hoe werkt Ensemble Relatiebemiddeling?

Ensemble Relatiebemiddeling is een persoonlijke matchingservice waarbij professionele relatieconsulenten je helpen bij het vinden van een geschikte partner. Het proces begint met een uitgebreid intakegesprek waarin je persoonlijke voorkeuren en wensen worden besproken. Vervolgens gaat Ensemble Relatiebemiddeling op zoek naar potentiële matches binnen hun database. Deze matches worden zorgvuldig geselecteerd op basis van compatibiliteit en gedeelde interesses. Je hebt de mogelijkheid om met de voorgestelde matches in contact te komen en zo een potentieel geschikte partner te ontmoeten.

Kan ik online profielen bekijken op Ensemble Relatiebemiddeling?

Nee, bij Ensemble Relatiebemiddeling kun je geen online profielen bekijken. Het matchingproces wordt volledig uitgevoerd door professionele relatieconsulenten, die handmatig matches selecteren op basis van persoonlijke voorkeuren en compatibiliteit. Hierdoor wordt de privacy van de leden gewaarborgd en kunnen zij vertrouwen op de expertise van de bemiddelaars.

Hoe lang duurt het voordat ik een match krijg bij Ensemble Relatiebemiddeling?

De tijd die nodig is om een match te vinden bij Ensemble Relatiebemiddeling kan variëren. Het hangt af van verschillende factoren, zoals je persoonlijke voorkeuren, beschikbaarheid van potentiële matches en de inzet van de relatieconsulenten. Ensemble Relatiebemiddeling streeft ernaar om zo snel mogelijk geschikte matches te vinden, maar de duur van het proces kan per persoon verschillen.

Biedt Ensemble Relatiebemiddeling ook garanties op het vinden van een partner?

Ensemble Relatiebemiddeling biedt geen garanties op het vinden van een partner. Ze doen hun uiterste best om passende matches te vinden op basis van persoonlijke voorkeuren en compatibiliteit, maar het succes van een relatie is afhankelijk van vele factoren. Ensemble Relatiebemiddeling geeft echter wel de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode gebruik te maken van hun diensten en biedt ondersteuning tijdens het matchingsproces.

Laats bijgewerkt: 21 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---