datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 8th, 2020 | door Welke online datingsite?

118

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem118 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Barahir Black Barahir Black schreef:

  e-matching is een bruikbare site om vrouwen te ontmoeten als je een drukke (goede) baan hebt.
  Ik heb deze site over de jaren wisselend gebruikt en tientallen dates geregeld, aantal keer met vervolg en zelfs een relatie. Er zijn leuke en soms aantrekkelijke vrouwen, maar het is wel een uitdaging om die te vinden. Inderdaad moet je accepteren dat vele berichtjes waar je echt voor bent gaan zitten om ze persoonlijk en leuk te maken, nooit worden beantwoord. Daarnaast lijkt het erop dat vele vrouwen inderdaad behoorlijk kieskeurig zijn (zoals genoemd in andere berichten). Ik ben arts en zie er redelijk uit (naar ik begrijp van enkele vrouwelijke vrienden), maar ik zou niet weten hoe je er tussen komt met een onopvallend uiterlijk e.d. Je moet iets opvallends hebben of doen met jouw profiel en dan gaan vrouwen weleens interesse tonen en niet de hele tijd ingeschreven blijven. Hoogstens 3-4 maanden en dan weer paar maanden later terugkomen. Daarnaast zsm op nieuwe profielen reageren, dan krijg je eerder antwoord.

 2. MGTOW MGTOW schreef:

  E-matching heeft de rubriek waar je jouw inkomen moet invullen inmiddels afgeschaft. Kennelijk zijn ze zelf tot het inzicht gekomen dat dit niet zo gepast is.
  Mn profiel staat er nu al een poos op en ik heb vele bezoeksters van mn profiel maar geen bericht. Ja, behalve die ene dame die ik al kende en waar ik al mee gedate had. De dames wachten dus passief af totdat er een berichtje in hun inbox valt. Ik heb de dames waar ik potentieel in zie in een favorietenlijstje gezet. Het zijn er alleen niet veel. Als je bedenkt dat de kans op een positieve respons misschien hoogstens 10% is (veel arrogante mutsen en inactieve profielen) dan kom ik tot de conclusie dat het nemen van een abonnement geen zin heeft.
  Om je een idee te geven:
  selecteer vrouwen 40-45 jaar, WO-opleiding, regio Utrecht, geen enkel selectiecriterium: 11 vrouwen met een betaald lidmaatschap.
  Van deze vrouwen valt direct af:
  – 1 vrouw met kort felrood kapsel (feministe?)
  – 1 vrouw niet zo knap met jongenskapsel
  – 2 vrouwen zonder foto
  – 1 vrouw die ik al kende en mee heb gedate
  -2 vrouwen met matige looks die bij kinderwens ‘weet niet’ heeft ingevuld, huuu, 40 en 41 jaar……!!??

  Resteert: 2 matige vrouwen qua looks met best wel een wensenlijstje
  1 vrouw die een normaal profiel maar qua uiterlijk niet aantrekkelijk voor mij

  Je kunt de selectie natuurlijk ruimer zetten, bijvoorbeeld grotere reisafstand, en ook HBO, maar dit is alleen maar om aan te geven dat je als man bijzonder weinig keus hebt.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow. ik heb 7dagen op lexa gestaan Mgtow, 600x ben ik bekeken zie er goed uit hoor had een heel leuk oprecht profieltekst; resultaat. 2flirts gekregen 7 x ben ik als favoriet gekozen maar nul berichtjes van de vrouw in kwestie, heel vreemd bedoel zal er dan van die 600 vrouwen wie mijn profiel bekeken hebben geen een mij leuk vinden? lijk me sterk! of zal het alleen kijken zijn en niet kopen? wat is jou mening Mgtow?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer; vergeet even al die verhalen hoe geemancipeerd vrouwen zijn. Als het op dating aankomt zijn vrouwen ineens ouderwets; ze willen dat de man initiatief neemt en hun trakteert etc etc. Het andere ding is dat veel vrouwen die jou zien gratis ingeschreven zijn en (als ze dat dus uberhaupt willen als prinsesje zijnde) jou dus niet eens een bericht kunnen sturen. Je zal dus zelf aan de bak moeten. Helaas blijkt uit ondezoek dat single vrouwen die online zoeken enkel oog hebben voor de absolute top van mannen wat natuurlijk kul is omdat ze zelf vaak niet tot de creme de la creme behoren. Dus als je aan de bak gaat zul je nauwelijks positieve respons krijgen. En dat komt dan niet alleen door vrouwen zelf maar ook vanwege het feit dat gratis leden geen berichten kunnen beantwoorden. E-matching is een positieve uitzondering wat dit aangaat. Op een site waar veel leden zijn kun je met de ‘schot hagel’ methode nog een keer een date regelen, maar als het aanbod gering is wordt het een ander verhaal.

    Als je wilt daten installeer Tinder en ga eens swipen in het oostblok. Maak een leuke citytrip met een knappe ‘reisbegeleidster’. Ga je geen spijt van krijgen.

  • superboer superboer schreef:

   @Mgtow, mgtow, zou een man wie geen werk hebt op een dating site kans maken op een vrouw? of is hij [Man] kansloos? of er moet een vrouw tussen zitten wie daar niks om geeft als een man niet werkt, hebt ik het over 50plus mannen. Wat denk jij? Of hij moey een vrouw leren kennen wie eeg goed betaalde baan hebt.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Een man zonder werk….die heeft dezelfde status als een geplofte vrouw met het gezicht van een grizzlybeer.
    Bij heel jonge vrouwen gaat het nog niet om geld en zij vallen ook op een arme man als hij er maar goed uitziet.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Bij ouderen vrouwen geldt nog steeds dat je er heel goed moet uitzien maar ze vinden OOK geld en status belangrijk. Anders is hij een loser.
    Een man die aan beide voorwaarden voldoet heeft toegang tot meer dan 80% van de vrouwen online dus die hopt van de ene one night stand naar de andere. Daar zie je vrouwen dan ook massaal over klagen.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ vanaf welke leeftijd van een vrouw zal zij het niet uitmaken wanneer dae Man geen werk hebt?

  • superboer superboer schreef:

   @Mgtow, ik ben een goed uitziende man vaan 55 plus, wenst graag een jongere vrouw van een jaar of 38 a 40 jaar; zou dat kunnen mgtow? zullen die vrouwen op een dating site staan? of loopt die relatie stuk i.v.b met te groot leeftijd verschil? werk hebt ik [helaas] niet meer.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer; het omslagpunt ligt meestal na de studietijd als men aan huisje-boompje-beestje gaat denken.
    Als je een duidelijk jongere vrouw wilt zul je in elk geval flink centen moeten hebben. Heb je geen baan dan kun je dat wel schudden.
    Of je moet er rechtstreeks voor betalen; een prostituee, feitelijk ben je dan ook nog goedkoper uit dan die verwende prinsesjes op een datingsite die in elk geval graag gratis willen eten en drinken maar waarvan het maar afwachten is of je bij haar ook kunt aanschuiven als je begrijpt wat ik bedoel.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow, wat raar dat het om de centen gaat bij de Vrouwen, mij gaat het meer om echte liefde! Ja je moet bijna miljonair zijn daar je een kans wil maken bij deze over het paard getilde verwende vrouwen, en dan nog, dan is het nog niet goed genoeg; ja klopt, ga liever naar een Dame van plezier, heb je tenminste nog waar voor je=ons geld! Zoek wel eens op speurders.nl maar of die site betrouwbaar is mgtow?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Kinky.nl is er ook eentje. Maar ik heb geen ervaring waar het gaat om betaalde diensten, dat zal je dus zelf moeten uitzoeken. Ik neem aan dat waar het gaat om betaalde diensten men toch een bepaalde klanttevredenheid nastreeft…..

  • superboer superboer schreef:

   @ Mgtow. vaal lees ik dat profielen van vrouwen zo maar ineens verdwijnen op lexa, heel vreemd, meer mannen schrijven dat. Wat zou dat zijn? en als je als favoriet word toe gevoegd doet die vrouw dat niet maar lexa, ik heb dat ook gehad, vrouw wist van niks!!! Ook andere mannen hebben dit ervaren mgtow, laatst schreef een man hier; ik had 5 dagen op lexa gestaan 905 x bekeken maar ook geen enkel leuk berichtje gekregen, denk dat de vrouwen alleen maar het bekijken van de mannen er op staan en geen relatie willen althans de meesten niet. Ook ik kreeg alleen maar geen interesse berichtjes, weet het niet of het allemaal wel wil via een date site.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Veel vrouwen willen enkel weten of ze nog goed in de markt liggen. Ze hebben misschien wel interesse als die man volledig aan haar eisenpakket voldoet, maar dat zijn er maar weinig.
    Kijk je op e-matching zie je dat ook vrouwen heel lang op de site staan. Waarom het niet lukt? Veeleisend maar zelf weinig te bieden……

 3. MGTOW MGTOW schreef:

  Omdat een bekende zich ook bij e-matching had aangemeld heb ik ook een profiel aangemaakt. Het was immers al wat jaartjes geleden dat ik bij e-matching stond ingeschreven en ik was wel benieuwd naar de huidige stand van zaken.

  Ondanks Tinder is e-matching nog ongeveer gelijk gebleven is mn eerste indruk. Logisch want Tinder is verre van ideaal, zeker de laatste jaren hebben ze er een potje van gemaakt. E-matching is verder een nette site die gratis leden ook de mogelijkheid geeft te reageren. Dat doen ze dus heel netjes.

  De profielbezoeksters zijn nog steeds grotendeels ouder dan ik zelf ben, 10 jaar ouder of meer is geen uitzondering. Ik vergelijk deze cougar-vrouwen met Madonna, maar zonder de roem, geld, plastische chirurgie, fitness en uitstraling. Waarschijnlijk omdat ze zo hoog opgeleid zijn gaan ze voor een jongere man. Maar een man wordt meer opgewonden van een chick uit de sportschool dan een oudere universitaire doos. Sommige vrouwen zetten het ook gewoon in hun profiel dat ze het jonger zoeken. Zelf vinden ze zich dan ‘jong van geest’. Deze profielen ademen de grootste mate van narcisme uit.

  Het aantal vrouwen dat zich aantrekkelijk presenteert vind ik bijzonder klein. Op 1 hand te tellen in mn eigen regio.Narcistische profielen, saaie profielen, rammelende eierstokken, onverzorgdheid, obesitas, etc. voeren de boventoon.

  Overigens kon ik bij een vrouw die ingeschreven was bij e-matching eens meekijken en ik lachte mij stuk om een profiel van een kerel die zo uit een GGZ inrichting leek te komen.Daar had ze een bericht van gekregen. Het andere bericht was van een veel oudere man met een echte opa-uitstraling die het ook niet had begrepen. Je ziet ook dat veel mannen in hun profiel hard bezig zijn zichzelf te bewijzen, net als de vrouwen, maar dan meer op materieel vlak

  Of het zinvol is een abo te nemen betwijfel ik, hoogstens voor 1 maand in ieder geval, want in die tijd heb ik de paar vrouwen die ik zie zitten wel een bericht gestuurd.

 4. Adjepatatje Adjepatatje schreef:

  In woon ruim, dito tuin. Hak hout en kweek van alles. Reacties kwamen er af en toe. Nadat ik mijn profiel veranderde, een flatje met kweekbakken op mijn balkon was het gebeurd.
  Maar, ook meegemaakt dat na wat leuke dates mijn huis nog even gekeurd werd. Man man wat zijn sommige vrouwen van over de 50 gefrustreerd en uitgerangeerd.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   De vrouwen op ematching zijn doorgaans hypergame en materialistische ingestelde vrouwen. Zij die carrière hebben vermelden met trots hun bovenmodale inkomen (zie de ingevulde rubriek). Alsof mannen dat interesseert! Het overgrote deel bestaat uit golddiggende niet zo succesvolle vrouwen waarbij de rammelende eierstokken hun laatste alarmsignaal aangeven. Dan moet er moet spoed een hoog opgeleide (lees: dik verdienende) beta-beta-male-provider komen. Die mag na een jaar of 6 a 7 na de geboorte van het kind opritten, maar dat weet hij nog niet. Laat deze vrouwen aub met hun katten zitten en blijf er ver vandaan.

   • superboer superboer schreef:

    tja zo is het wel mgtow/ een al en luxe willen ze, over de man zijn rug; verre van weg blijven van deze verwende veel eisende vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑