datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 8th, 2020 | door Welke online datingsite?

118

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem118 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. superboer superboer schreef:

  vaak schrijft een vrouw in haar profiel dat ze een lange man wenst!! vreemd vind ik dit, waarom moet hij lang zijn? klopt, heel veel vrouwen wie ik tegen kom op een date site staan er al jaren op, ik begrijpt dat niet, er zijn toch wel een leuke man te vinden? of de vrouw hebt een stoornis, of ze wil alleen aan dacht? of ze wil alleen een rijke man? of helemaal geen man? of veel te veel eisend? [ zoals de meesten] ik zie er als man best leuk uit, dat zeggen de vrouwen mij op date site maar als ik dan wil kennis maken met haar? is er altijd weer een smoes van haar kant, ze wil altijd een leukere en mooiere man, ik zal je zeggen, deze vrouwen zal nooit aan de man komen op deze manier, de perfecte man bestaat niet.. denk daarom dat deze vrouwen zullen eindigen alleen. Alleen als de vrouwen minder eisen zal stellen zal het goed komen met haar.. kijk niet naar wat je bezit maar wat en wie je bent, dit geld met name voor DE VROUW!!!

  • Anton Anton schreef:

   Hoort u wel thuis op deze website? Als ik
   uw taalfouten bekijk dan krijg ik nl niet het gevoel dat u hoger opgeleid bent…. 😉

   • superboer superboer schreef:

    maakt taalfouten wat uit dan? ik kijk liever naar iemands karakter. ik wat taalfouten, wat mankeert een hoog opgeleide dan? meer dan ik met mijn taalfouten misschien, en jij bent ook weer zon wijsneus.

 2. MGTOW MGTOW schreef:

  Op e-matching waren mijn profielbezoeksters inderdaad gemiddeld behoorlijk ouder dan dat ik zelf ben. Deze hoog opgeleide vrouwen denken vermoedelijk dat zij aantrekkelijk zijn vanwege hun opleiding. Want zij vinden zelf ook een partner die hoog opgeleid is aantrekkelijker. En zij denken dat mannen evenzo selecteren. Deze vrouwen begrijpen niet dat voor mannen andere criteria gelden. Mannen vallen niet op een vrouw omdat zij zo hoog opgeleid is of status heeft. Zij willen in eerste instantie een vrouw die er goed uit ziet. En als zo’n vrouw geen bitch is dan vindt hij het wel prima. De vrouwen op e-matching die het jonger zoeken zijn fysiek niet aantrekkelijk en goede omgangsvormen of een plezant gezelschap is ook ver te zoeken. Vaak arrogant en bitcherig (stuur maar eens een normaal berichtje) Dan begrijp je ook dat deze vrouwen jaar in jaar uit ingeschreven staan (vaak met dezelfde foto). Dit soort vrouwen eindigen met een serie katten in een flatappartement ergens op 3 a 4 hoog.

  • D. Maas D. Maas schreef:

   Dat klopt ook precies: geen fatsoensnormen, bitcherig en niet bepaald verzorgde types. Dit aangevuld met een leugenachtig profiel (als ze überhaupt al iets invullen). Ik zie nu nog vrouwen met dezelfde foto die ze 4 jaar geleden ook gebruikten (en die toen al 2 jaar oud bleek). Ze zijn er zelfs bij waarvan ik het opleidingsniveau weet en dat wordt daar dan ook even ‘opgekrikt’.

 3. Eleleth Eleleth schreef:

  Als je als man een vrouw van vijf jaar ouder zoekt, die lacht als je fouten maakt maar niet om je grapjes, kan het nog best lukken op de e-matching. Dooie boel, beter niet aan beginnen.

 4. Alex Alex schreef:

  De profielen van de vrouwen zijn erg eenvormig. Er wordt eigenlijk nauwelijks gereageerd helaas. Ik heb één date gehad op 84 contactberichten. Uiterlijke kenmerken (lengte, status etc) zijn volgens mij erg belangrijk.

  Een kleine groep mannen en vrouwen kan met voldoening hier contacten leggen. De rest betaalt maar haalt er verder weinig plezier uit.

  Vanuit de redactie veelal standaard feedback over dating tips etc. Verder is de app erg ouderwets, traag en omslachtig in gebruik.

  het meest kwalijke van e-matching vind ik dat de vrouwen niet reageren of afwijzen terwijl ze toch werklijk weinig karakterieks te bieden hebben

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Als je gaat tellen hoeveel vrouwen er per provincie een betaald lidmaatschap hebben, dan zul je zien dat dat er bijzonder weinig zijn. Het ledenbestand wordt slecht opgeschoond zodat het nog wat lijkt. Weinig waar voor je geld dus. De weinige vrouwen die er op staan zijn bepaald niet moeders mooiste en weten zichzelf doorgaans ook niet aantrekkelijk te presenteren. Zoals je zegt zijn de profielteksten eentonig. Van hoog opgeleide vrouwen zou je toch verwachten dat ze een originele en wervende tekst kunnen verzinnen.

   Ik heb al aardig wat vrouwen op Tinder gezien die ik ook op e-matching zag. Sommige ervan matchte met mij op Tinder. Ik meldde ze dat als het op e-matching niet lukt het via Tinder ook niet zal lukken. Vonden ze niet leuk haha.

   Vrouwen op e-matching matchen enkel nog met katten.

   • jolanda jolanda schreef:

    zeg jij durft, ben je zelf zo knap dan? hoezo vrouwen zijn niet bepaald moeders mooiste? Profielteksten lijken misschien eentonig omdat het niet makkelijk is om jezelf te presenteren. We zijn niet allemaal sales professionals. Vrouwen zoeken gewoon een lieve en leuke man van hun eigen leeftijd en niet een man die alleen maar kijkt naar of je er wel opstaat als moeders mooiste. Face it de meeste mannen zijn ook gewoon goed en helemaal niet moeders mooiste en sterker nog veel mannen zetten er niet eens een foto bij. O ja en ik ben een vrouw en krijg zelden een bericht van de heren die ik een bericht stuur dus beide sexen maken zich hier aan schuldig.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Op e-matching staan dus hoog opgeleide mannen met goede banen etc. Dergelijke mannen kunnen jongere vrouwen krijgen. Die hebben geen trek in een menopauzale vrouw met opvliegers. Nee die mannen zoeken het wel jonger en kunnen dat ook krijgen. Dit komt omdat mannen en vrouwen op verschillende gronden selecteren. Mannen selecteren vooral op een jeugdig uiterlijk (sexobject) en vrouwen, zeker na hun 30e op status en geld (succesobject) Daarom verwachten zelfs vrouwen op e-matching getrakteerd te worden want dat past in hun biologisch ingeprente zoekmechanisme. Toen Jolanda in haar twintiger jaren was deelde zij de lakens uit. Maar na haar 50e zijn de rollen omgedraaid, nu is ze gewoon over de datum. Face it!

 5. Alexander Alexander schreef:

  Ik heb ook heel slechte ervaringen met deze e-matching site. En het wordt steeds slechter. Vrouwen reageren sporadisch.

  Ik weet niet of ze hoge eisen stellen maar ook de minder interessante, aantrekkelijke leden doen alsof je helemaal uit hun league bent.
  E-matching doet er niks aan om fatsoenlijk gedrag te reguleren. Je kan ook niet zien of iemand vaak antwoordt of niet of dat iemand meer dan tie berichtjes per dag ontvangt.

  En daarmee is het echt pure tijdverspilling.

  Ik heb al aan de redactie laten weten dat ik mijn best zal doen om veel negatieve reviews te schrijven. Ik denk dat het goed is dat veel mensen dat doen zodat ze de nodige aanpassingen maken.

  Een grote groep betalende leden betaalt voor het plezier van een kleine groep bevoordeelden. Dit wordt in stand gehopuden door het platform van e-matching zelf En dat is niet goed.

  Ik ga er snel af

 6. ar.doedens ar.doedens schreef:

  Deze site is onbetrouwbaar! Ik werd met mijn opleiding Havo en Schoevers afgewezen. Ik zou te weinig opleiding hebben voor E-matching. Een kennis van mij deed de Havo en een jaar zogenaamd Biblotheek-academie. Ze ging er na een jaar vanaf zonder een diploma gehaald te hebben. Ze vermeldde deze opleiding te hebben afgerond en ze werd zonder problemen geaccepteerd als lid op deze site. Diploma’s hoef je niet leuk laten zien. Je kunt dus gewoon beweren dat je de Universiteit hebt afgerond.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   De site controleert niet het diploma.
   De site controleert ook niet het lichaamsgewicht
   De site conotroleert ook niet of iemand daadwerkelijk een baan heeft.

   Je moet het dus doen met de uberfantastistische beschrijvingen die de over het paard getilde arrogante prinsesjes in hun profielplaatsen.

   Wil je (een kleine) kans maken op een golddigger of een wanhopig geval met rammelende eierstokken schrijf je hier dan maar in maar verwacht niets.

 7. Saas Saas schreef:

  Ik ben zeer tevreden over deze site. Ik heb een ontzettend leuke persoon ontmoet. Hij zou in het dagelijks leven niet gelijk mijn aandacht trekken, maar zijn tekst en een paar creatieve foto’s trokken mij aan. Ik vind wel dat ze meer aandacht mogen besteden aan het belang van een reactie op berichten. Als serieuze site mag je dat vaker benoemen. Wellicht is het goed om iets te creeeren waardoor de ontvanger eraan herinnert wordt even te reageren.

 8. Me2 Me2 schreef:

  Ik ben erg ontevreden….naast het feit dat er door leden niet wordt gereageerd als je en vriendelijk berichtje stuurt en mijn foto’s echt leuk zijn (als je dat van jezelf mag zeggen), wordt er wel op je profiel gekeken en niet gerageerd.
  Dat is de grootste ergenis blijkt van de (betalende) leden.
  Wat ik echter nog veel erger vind, is dat wanneer heren seksistische of intimiderende opmerkingen maken (of je zin hebt in een wip, ik ben er wel aan toe…) wordt er door de eigenaren/geldverdieners daarover aangegeven dat het waarschijnlijk anders is bedoeld…
  Ik zou deze site niet aanraden, want er staan zeer oude profielen op die of niet reageren of aangeven al zeker een jaar niet meer actief te zijn, seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt niet aangepakt en uiteindelijk is het dan een wassen neus.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Moet je als man zijnde eens een leuk en aardig openingsnberichtje sturen (vrouwen wachten passief af want ondanks me2 en hoge opleiding nog steeds ongeemancipeerd)….krijg je dus nul respons.
   Kun je maar beter trollen met seksistische opmerkingen, dan heb je nog lol…..fuck off bitches!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    En vrouwen klagen steen en been over seksistische mannen maar tegelijkertijd geldt: ‘nice guys finish last’. Heb je een doorsnee uiterlijk dan kun je het schudden bij de dames ongeacht je kwaliteiten. Dit is zelfs een onderzocht feit en wordt de 80/20 regel genoemd. Een man wil wel daten en sex hebben met een minder aantrekkelijke vrouw maar er geen serieuze relatie mee aangaan. Als het nieuwtje eraf is is hij er vandoor; de one night stand. Als vrouwen realistischer waren en het in hun eigen klasse zouden zoeken dan zou dit veel minder voorkomen.
    De redactie van e-matching doet er niets aan omdat deze groep nu eenmaal 80 a 90 % van de inkomsten genereert.

   • Bella Bella schreef:

    Wow, you’re a sophisticated guy, I can see. Incel, much?

 9. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Aan de ene kant maken vrouwen zich boos over het feit dat mannen door de bank genomen meer verdienen dan vrouwen (‘pay-gap’). Aan de andere kant verwachten ze getrakteerd te worden door een man met hogere status (hypergamie). Deze twee zijn onverenigbaar.

  Aan de ene kant willen ze een betrouwbare man die trouw en loyaal is en haar kinderen uit een vorig huwelijk accepteert. Aan de andere kant willen ze een spannende man die tot de 20% van de knapste mannen behoort. Dat gaat vaak niet samen.

  Aan de ene kant willen ze een besluitvaardige, zelfverzekerde succesvolle man die niet met zich laat sollen. Aan de andere kant moet hij ja-amen zeggen wat betreft haar onredelijke eisenpakket. Dergelijke mannen bestaan er voor maar 1 nachtje.

  Aan de ene kant willen ze man die over een goed gevoel voor humor beschikt. Aan de andere kant zijn ze snel beledigd als hij een gevatte grap maakt over haar doen en laten.

  Ik kan zo wel even doorgaan.
  Zeker hoog opgeleide vrouwen zijn bijna onmogelijk om te koppelen.
  Ben je bereid als man continu over eieren te lopen, jezelf weg te cijferen, precies te doen zoals zij het wil, schrijf je dan snel in bij e-matching en maak kans op een vrouw met op zn best middelmatige looks en een bovenmatig en onrealistisch verwachtingspatroon.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Ik heb vrouwen op e-matching eens gevraagd naar het aantal berichten per dag en het is niet ongebruikelijk dat zij tientallen berichten per dag ontvangen. Na de eerste week van inschrijving vlakt dat af richting zo’n 5 berichten per dag. Vrouwen hebben er dus keuze zat en hoeven er niet eens moeite voor te doen. Maar desondanks staan ze maanden, soms jaren ingeschreven en kunnen maar geen vent vinden. Nou, dat is wel logisch met zo’n eisenpaket waar dan weinig tegenover staat. Zelfkennis is ver te zoeken…… En dan zijn het vaak ook nog vrouwen met een psychologische of sociologische achtergrond; hebben ze weinig van opgestoken.

   • Jolanda Jolanda schreef:

    hi daar ben je weer, ik krijg nooit berichten van de heren der schepping en ik mag toch wel zeggen dat ik voor mijn leeftijd er nog prima uitzie. Mijn eisenpakket valt reuze mee. Ik zoek een lange man die rond mijn leeftijd is. Dat blijkt reuze moeilijk want de heren van mijn leeftijd ( 53) preferen toch overduidelijk de jongere vrouw. Ze zetten op hun profiel doodleuk dat je niet hoeft te reageren als je boven de 50 bent. Daar ga je voor het gemak toch wel aan voorbij in je nogal scherpe reactie.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Vrouwen willen een lange man. Maar ik als lange man heb ook een fysieke eis: een mooi slanke vrouw!
    Vrouwen willen liefst een man die niet ouder is dan zijzelf. Maar een man van haar leeftijd wil weer geen vrouw met een kort pittig kapsel en vierkant brilmontuur.
    Men age like wine, women age like milk. Helaas overschatten vrouwen op e-matching zich schromelijk.

 10. Herman Herman schreef:

  Pas op!
  Afwijken van standaard(-tekst)=profiel/geld kwijt!

  Op het ‘Ematching’-kantoortje, zitten een paar arrogante jongens en meisjes die zonder begrijpelijke, logische redenen je profiel plotsklaps verwijderen.

  Neem je je tijd als ‘brave borst’-zijnde om je profiel origineel en volledig in te vullen(op een nette en acceptabele manier), en heb je je lidmaatschap al betaald? Hou er dan rekening mee dat je vooràl niet van ‘standaard’-tekst af moet gaan wijken! Voor je t weet is dan je profiel èn je geld definitief verdwenen!

  Waardeloos!

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Dus zowel de redactie als de vrouwen op e-matching zijn arrogant.
   Een normale man heeft er niets te zoeken.

   • Severine Severine schreef:

    Wat een enorm negativisme tav deze bijzonder goede datingsite!Als er frustraties zijn richt je dan op andere dingen en blijf n i e t aan de gang!

   • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

    Beste Severine,
    Je kunt objectief al vaststellen dat e-matching geen goed werkende site kan zijn. Daarvoor zijn er veel te weinig vrouwen voor ingeschreven. Ik heb ze eens per provincie en leeftijdscategorie geteld en er zijn dan bijzonder weinig actieve vrouwelijke profielen. Want e-matching houdt inactieve profielen wel wat langer vast om te suggereren dat er wat te kiezen valt. Hiervan valt vervolgens een groot deel af vanwege de eisenpakketten die ze schaamteloos postuleren. Veel vrouwen staan er minstens een jaar ingeschreven wat natuurlijk logisch is als je een enorm eisenpakket hebt maar zelf niet bijzonder veel te bieden hebt. Vrouwen beantwoorden zelden een leuk openingsbericht (uiteraard de taak van de man om het initiatief te nemen ondanks dat mevrouw zo geemancipeerd en hoog opgeleid is). Zelfs een druk op de standaard afwijsknop is teveel moeite. Let ook eens op de geheel vrijwillige inkomensopgave van deze over het paard getilde materialistisch ingestelde typetjes. Uiteindelijk eindigen deze onmogelijke vrouwen met een serie katten op de bank en kunnen ze de ‘sex in the city’ afleveringen nog eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑