datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

118

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem118 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Greeneyes Greeneyes says:

  Via ematching kreeg ik een sexverzoek waarop ik uiteraard (gezien ik op zoek ben naar een serieuze relatie) lelijk terugreageerde.
  Vervolgens is mijn profiel geblokkeerd (zonder enig en van te voren aangegeven bericht) en beweert ematching dat deze vulgaire maar betalende man mij niets heeft gestuurd.
  SLECHTE SITE MET NIET SERIEUZE PROFIELEN EN ONMENSELIJKE en onbeschofte KLANTENSERVICE

  • dateraan dateraan says:

   Terwijl vrouwen klagen over vulgaire mannen krijg ik als nette en serieuze man vrijwel geen enkel bericht. Als ik zelf een leuk bericht stuur dan wordt daar zelden op gereageerd. Misschien moet ik ook maar vulgaire berichten sturen dan krijg ik misschien wel reactie?
   Overigens staat de site bol met materialistisch ingestelde vrouwen. Kijk maar hoe vaak zij geheel vrijwillig hun inkomen opgeven. Dit soort Golddiggers verdienen niet beter dan een man die alleen op sex uit is. Wat men zaait zal men oogsten.

 2. Abby Abby says:

  Na op Relatie Planet en op 50 plus match gestaan te hebben, besloot ik om een maandje op E-matching te gaan staan. Ik heb het over een tijdsbestek van 3 jaren.
  Mijn profieltekst schreef en schrijf ik vanuit eerlijkheid. Waarom zou je niet je negatieve kanten benoemen? Zelfspot en zelfkritiek is mij niet vreemd. En beter korte pijn dan lange pijn toch?
  Ook altijd een paar foto’s erbij. Ik zie er goed uit, al zeg ik ’t zelf.
  Enfin, regio Noord valt erg tegen. En dan heb ik ’t niet alleen over het aantal (betalende) leden.
  Maar wat me nóg meer tegen valt, is de redactie van E-matching. Vanmorgen besloot ik de tekst van mijn ‘ik ben’ en ‘ik zoek’ veldjes te veranderen in slechts : “Ik ben aan het rondkijken”. Kreeg ik een mail dat mijn profiel verwijderd was en pas weer online gezet zou worden, als ik de tekst zou uitbreiden.
  Betaal je voor het lidmaatschap, spelen ze politiemannetje. Zo frustrerend!
  Helaas ben ik de 50 gepasseerd, kom daardoor in aanraking met oudere mannen. Deze categorie leeft nog in het verleden, is niet Geëmancipeerd. Schrikken van een dame die er goed uit ziet en haar mondje kan roeren.
  Enfin, gelukkig ben ik (nog) niet wanhopig. 😉

  • dateraan dateraan says:

   De redactie is vrij willekeurig in het accepteren van foto’s en teksten. Zo begreep ik van een dame dat haar foto in bikini was afgekeurd. Ik attendeerde haar op andere profielen waar wel vrouwen met bikini’s te zien waren. Ook mijn profielteksten werden regelmatig en zonder voorafgaande aankondiging verwijderd. Dit waren nu niet bepaald shockerende of beledigende teksten. Waarom de redactie zo kleinzerig is, is mij een raadsel.

  • Bianca R Bianca R says:

   Ik ben geen lid, en als ik dit zo lees, ga ik dat ook niet worden. In de eerste alinea van de site staan al twee spelfouten. Hoezo, hoger opgeleid?

 3. Jay Jay says:

  Teleurstellende site. Ik ben enige tijd gratis lid geweest om te proberen. Wel prettig dat ze dit aanbieden, want daardoor kwam ik erachter dat deze site weinig voorstelt.
  Ik woon midden in de randstad, maar in mijn regio nauwelijks interessante vrouwen. Veel oudere vrouwen, (>45) en daarnaast lijkt het of hoe hoger opgeleid hoe minder aantrekkelijk.

  • dateraan dateraan says:

   Er is in de randstad inderdaad nauwelijks vrouwelijk aanbod. Dat juist hoger opgeleide vrouwen minder aantrekkelijk zijn herken ik zelf niet zo. Vrouwen op middelbare leeftijd besteden in hun algemeenheid bar weinig aandacht aan hun uiterlijk. Ongeacht het opleidingsniveau.

   • Jonneke Jonneke says:

    Wat een grote onzin dat vrouwen op die leeftijd barweinig aan hun uiterlijk besteden. Een nare denigrerende en generaliserende zin.

   • dateraan dateraan says:

    In de meeste generalisaties zit een kern van waarheid. Kijk maar eens om je heen; veel van die korte praktische kapsels en vooral erg slecht gekleed. Regelmatig niet eens meer als vrouw herkenbaar. Dat noemen ze geeMANcipeerd

 4. Salsa Salsa says:

  Eigenlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met e-matching. Heb er een maand of 3 opgestaan en stuk of 6 dates gehad. Allemaal met leuke serieuze mannen met een goed verhaal. Mijn ervaring is dat je zelf actief contact moet zoeken en niet moet wachten totdat jij wordt benaderd. Misschien komt dat omdat er veel niet betalende leden zijn. Het viel mij wel op dat veel mannen op zoek zijn naar veel jongere vrouw. Ik zoek iemand van ongeveer mijn eigen leeftijd dus dat matchte niet altijd. Ik heb er korte relatie aan overgehouden en een goede vriend. Niet mijn grote liefde gevonden maar overweeg er toch weer op te gaan.

 5. phoebe phoebe says:

  tja datingsites betalen om KUNSTMATIG iemand te moeten gaan leren kennen dat zou mijn eer te na zijn.

  • dateraan dateraan says:

   De bedoeling van een datingsite is dat je gaat afspreken. Daarna leer je elkaar pas kennen.
   Via ematching gaat dat dus niet gebeuren; veel te weinig leden. Hiervan veel verwende prinsesjes.

 6. FM FM says:

  Wat een taalfouten op de introductiepagina van deze site!
  Vreemd hoor, bij een datingsite voor hoger opgeleiden….

  • Ellen IJfs Ellen IJfs says:

   Inderdaad, het viel mij als MBO’er ook direct op…

   • Fleur Fleur says:

    Het viel mij ook direct op; slecht taalgebruik ( het woordje gaan wordt regelmatig totaal overbodig gebruikt). Je site is toch je visitekaartje; even na laten kijken!

 7. zomaarevenreageren zomaarevenreageren says:

  Laat ik wat duidelijkheid verschaffen. Ben ondernemer met diverse datingsites. Al 10 jaar. De datingmarkt was ooit een tuin, maar is nu vergiftigde grond. Het is niet wat het lijkt. Ematching is de enige datingsite die te vertrouwen is (Pepper ken ik als enige niet goed). Heb vroeger heel wat dates gehad. Met ontzettende leuke vrouwen. Echter, zij hebben moeite te concurreren met die vele andere oplichters, dus de profielen houden ze wat langer vast. Het type man en vrouw op de site: dit ligt niet aan E-matching natuurlijk. Verder: de meeste leden bakken er weinig van. Verwachtingen stroken niet met wat ze zelf te bieden hebben. Zelfkennis is bedroevend laag. De meeste mensen zijn nu eenmaal totaal oninteressant.

  • MGTOW MGTOW says:

   Tinder heeft de datingmarkt overgenomen. Tinder is namelijk gratis. Tinder is gps gekoppeld dus geen knullige provincie indeling. Communicatie op tinder kan alleen als beide partijen naar rechts hebben geswiped. Op tinder kun je ook iemand zijn opleiding en/of baan zien door koppeling met facebook. Uiteraard dezelfde over het paard getilde verwende datingprinsessen maar het kost je tenminste geen geld.

 8. MAM MAM says:

  Ik ben een paar weken gratis lid geweest van e-matching om te kijken of het wat voor mij is. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat dit niet echt een site voor mij is. Veel dames lijken nogal vol van zichzelf te zijn en de profielteksten lijken ook heel veel op elkaar. Ik heb maar weinig originele teksten gelezen.

  De site zelf vind ik ook wat doods aandoen. Eigenlijk hoef je nooit in te loggen, want nieuwe matches krijg je binnen via e-mail en omdat de meeste profielteksten heel kort zijn hoef je niet naar de site om het volledige profiel te lezen. Je krijgt ook automatisch bericht als iemand jouw profiel heeft bekeken. Weer een reden om niet in te loggen dus. Verder kan je niet zien wanneer iemand voor het laatst ingelogd is. Het kan dus best zijn dat sommige leden al meer dan een jaar niet hebben ingelogd.

  • dateraan dateraan says:

   Het is mij en anderen ook al opgevallen dat de profielteksten van vrouwen zo erg op elkaar lijken. Alsof ze allemaal door een persoon zijn geschreven. Je krijgt ook zelden antwoord op je berichten. Begrijpelijk dat men denkt aan nepprofielen. Er staan in ieder geval wel echte profielen op, maar het absolute aantal is zeer beperkt (vrouwen althans). Eigenlijk is ematching achterhaald door tinder, waardoor er te weinig leden op ematching zijn overgebleven.
   De achtergebleven leden op ematching betalen geld terwijl er nauwelijks meer leden zijn. Ematching probeert het hoofd boven water te houden door:
   – gratis leden zo lang mogelijk op de site houden door deze de mogelijkheid te geven berichten te kunnen beantwoorden
   – aanbieden van dure coach als je geen succes hebt
   – aanbieden van speeddaten
   Of ze het hiermee gaan redden betwijfel ik. Aan de andere kant zijn de kosten van een website laag zodat ze niet veel slachtoffers nodig hebben.

   • Dottie Dottie says:

    E-matching houd je profiel online terwijl je al lang niet meer betaalt en van hen mail hebt gehad dat je profiel verwijderd is. Zo houden ze het bestand aantrekkelijke. Ik kreeg na maanden opeens mailtjes van leden, terwijl mij gemaild was dat mijn profiel was verwijderd. Het is heel erg dat je ergens online staat zonder dat je het weet en gebruikt wordt door E-matching. Uiteraard heb ik hen gebeld, zij komen met het verhaal dat je zelf je profiel moet verwijderen. Ik heb een mail gehad dat mijn profiel werd verwijderd, maar dat ontkennen ze. Ze laten dus mensen online staan zonder dat die het weten.

 9. Maria Maria says:

  Ik heb precies dezelfde ervaring als velen hier beschrijven. Ik krijg het gevoel dat er nepprofielen zijn. Mijn abonnement was afgelopen op opeens is mijn profiel bezocht door iemand die volledig voldoet aan hetgeen ik in mijn beschrijving heb vermeld. Weliswaar zonder foto, maar vooruit. En ja hoor, abonnement verlengd, bericht gestuurd naar deze hoog opgeleide, niet direct naar samenwonen verlangende, werkende vader van 2 uitwonende kinderen. En…..geen reactie.

 10. Joep Joep says:

  Wat mij bij E-M opviel was ondanks de hoge opleiding van veel “dames” zij behoorlijk veel oppervlakkige eisen stellen aan hun eventuele partner. Bij het lezen van hun profiel schoten woorden als arrogantie, hooghartig, verwend kreng, enz regelmatig bij mij door het hoofd. Ook vaak mooie en/of welverzorgde vrouwen waar ik natuurlijk geen bezwaar bij heb, zijn er te vinden op de site. Probleem was echter dat zij vaak een soort uithangbord voor henzelf in een man zochten. Diepgang van nul , nul.
  Dan de dames waarop ik reageerde met een belangstellend bericht, bleken geen opvoeding te hebben gehad. Nooit, echt nooit een reactie van gekregen.
  E-M heeft ook een soort blog van leden. De kwaliteit daarvan is van het niveau “Margriet” of “Libelle”.
  Tot zover de site voor hoogopgeleiden. Een echte sof.

  • Anita Schuijt Anita Schuijt says:

   Hallo Joep, jij hebt dit als man ervaren bij deze site en ik als vrouw, precies hetzelfde maar dan bij 50plusmatch. Ik ben er na 3 maanden mee gestopt want ik werd er beroerd van en hoop nog steeds op een spontane ontmoeting waar dan ook. En anders laat dan maar, in ieder geval voor mij geen dating sites meer.

  • dateraan dateraan says:

   De dames op ematching zijn niet zozeer hoog opgeleid maar hebben het te hoog in hun bol.
   Vaak genderstudies zoals sociologie of psychologie dus geen cent te makken. Maar ze hebben het eisenpakket van een filmster en zoeken man die ook als een filmster moet zijn. Dream on dames en blijf samen wonen met jullie katten.

  • Bianca R Bianca R says:

   Hoog opgeleid zegt niets over iemands persoonlijkheid. Zo te lezen zijn alle mensen, ondanks opleiding, gewoon hetzelfde. Die klik blijft iets zeldzaams en hangt niet af van opleiding of gezamenlijke hobby’s. Datingsites zijn gewoon geldmachines, meer niet.
   Er is overigens niets mis met kritisch zijn, aan beide kanten. Het gaat immers om je leven, of ga je uitsluitend voor dat mooie innerlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑