datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

117

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem117 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW says:

  E-matching heeft de rubriek waar je jouw inkomen moet invullen inmiddels afgeschaft. Kennelijk zijn ze zelf tot het inzicht gekomen dat dit niet zo gepast is.
  Mn profiel staat er nu al een poos op en ik heb vele bezoeksters van mn profiel maar geen bericht. Ja, behalve die ene dame die ik al kende en waar ik al mee gedate had. De dames wachten dus passief af totdat er een berichtje in hun inbox valt. Ik heb de dames waar ik potentieel in zie in een favorietenlijstje gezet. Het zijn er alleen niet veel. Als je bedenkt dat de kans op een positieve respons misschien hoogstens 10% is (veel arrogante mutsen en inactieve profielen) dan kom ik tot de conclusie dat het nemen van een abonnement geen zin heeft.
  Om je een idee te geven:
  selecteer vrouwen 40-45 jaar, WO-opleiding, regio Utrecht, geen enkel selectiecriterium: 11 vrouwen met een betaald lidmaatschap.
  Van deze vrouwen valt direct af:
  – 1 vrouw met kort felrood kapsel (feministe?)
  – 1 vrouw niet zo knap met jongenskapsel
  – 2 vrouwen zonder foto
  – 1 vrouw die ik al kende en mee heb gedate
  -2 vrouwen met matige looks die bij kinderwens ‘weet niet’ heeft ingevuld, huuu, 40 en 41 jaar……!!??

  Resteert: 2 matige vrouwen qua looks met best wel een wensenlijstje
  1 vrouw die een normaal profiel maar qua uiterlijk niet aantrekkelijk voor mij

  Je kunt de selectie natuurlijk ruimer zetten, bijvoorbeeld grotere reisafstand, en ook HBO, maar dit is alleen maar om aan te geven dat je als man bijzonder weinig keus hebt.

  • superboer superboer says:

   @mgtow. ik heb 7dagen op lexa gestaan Mgtow, 600x ben ik bekeken zie er goed uit hoor had een heel leuk oprecht profieltekst; resultaat. 2flirts gekregen 7 x ben ik als favoriet gekozen maar nul berichtjes van de vrouw in kwestie, heel vreemd bedoel zal er dan van die 600 vrouwen wie mijn profiel bekeken hebben geen een mij leuk vinden? lijk me sterk! of zal het alleen kijken zijn en niet kopen? wat is jou mening Mgtow?

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer; vergeet even al die verhalen hoe geemancipeerd vrouwen zijn. Als het op dating aankomt zijn vrouwen ineens ouderwets; ze willen dat de man initiatief neemt en hun trakteert etc etc. Het andere ding is dat veel vrouwen die jou zien gratis ingeschreven zijn en (als ze dat dus uberhaupt willen als prinsesje zijnde) jou dus niet eens een bericht kunnen sturen. Je zal dus zelf aan de bak moeten. Helaas blijkt uit ondezoek dat single vrouwen die online zoeken enkel oog hebben voor de absolute top van mannen wat natuurlijk kul is omdat ze zelf vaak niet tot de creme de la creme behoren. Dus als je aan de bak gaat zul je nauwelijks positieve respons krijgen. En dat komt dan niet alleen door vrouwen zelf maar ook vanwege het feit dat gratis leden geen berichten kunnen beantwoorden. E-matching is een positieve uitzondering wat dit aangaat. Op een site waar veel leden zijn kun je met de ‘schot hagel’ methode nog een keer een date regelen, maar als het aanbod gering is wordt het een ander verhaal.

    Als je wilt daten installeer Tinder en ga eens swipen in het oostblok. Maak een leuke citytrip met een knappe ‘reisbegeleidster’. Ga je geen spijt van krijgen.

  • superboer superboer says:

   @Mgtow, mgtow, zou een man wie geen werk hebt op een dating site kans maken op een vrouw? of is hij [Man] kansloos? of er moet een vrouw tussen zitten wie daar niks om geeft als een man niet werkt, hebt ik het over 50plus mannen. Wat denk jij? Of hij moey een vrouw leren kennen wie eeg goed betaalde baan hebt.

   • MGTOW MGTOW says:

    Een man zonder werk….die heeft dezelfde status als een geplofte vrouw met het gezicht van een grizzlybeer.
    Bij heel jonge vrouwen gaat het nog niet om geld en zij vallen ook op een arme man als hij er maar goed uitziet.

   • MGTOW MGTOW says:

    Bij ouderen vrouwen geldt nog steeds dat je er heel goed moet uitzien maar ze vinden OOK geld en status belangrijk. Anders is hij een loser.
    Een man die aan beide voorwaarden voldoet heeft toegang tot meer dan 80% van de vrouwen online dus die hopt van de ene one night stand naar de andere. Daar zie je vrouwen dan ook massaal over klagen.

  • superboer superboer says:

   @mgtow/ vanaf welke leeftijd van een vrouw zal zij het niet uitmaken wanneer dae Man geen werk hebt?

  • superboer superboer says:

   @Mgtow, ik ben een goed uitziende man vaan 55 plus, wenst graag een jongere vrouw van een jaar of 38 a 40 jaar; zou dat kunnen mgtow? zullen die vrouwen op een dating site staan? of loopt die relatie stuk i.v.b met te groot leeftijd verschil? werk hebt ik [helaas] niet meer.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer; het omslagpunt ligt meestal na de studietijd als men aan huisje-boompje-beestje gaat denken.
    Als je een duidelijk jongere vrouw wilt zul je in elk geval flink centen moeten hebben. Heb je geen baan dan kun je dat wel schudden.
    Of je moet er rechtstreeks voor betalen; een prostituee, feitelijk ben je dan ook nog goedkoper uit dan die verwende prinsesjes op een datingsite die in elk geval graag gratis willen eten en drinken maar waarvan het maar afwachten is of je bij haar ook kunt aanschuiven als je begrijpt wat ik bedoel.

  • superboer superboer says:

   @mgtow, wat raar dat het om de centen gaat bij de Vrouwen, mij gaat het meer om echte liefde! Ja je moet bijna miljonair zijn daar je een kans wil maken bij deze over het paard getilde verwende vrouwen, en dan nog, dan is het nog niet goed genoeg; ja klopt, ga liever naar een Dame van plezier, heb je tenminste nog waar voor je=ons geld! Zoek wel eens op speurders.nl maar of die site betrouwbaar is mgtow?

   • MGTOW MGTOW says:

    Kinky.nl is er ook eentje. Maar ik heb geen ervaring waar het gaat om betaalde diensten, dat zal je dus zelf moeten uitzoeken. Ik neem aan dat waar het gaat om betaalde diensten men toch een bepaalde klanttevredenheid nastreeft…..

  • superboer superboer says:

   @ Mgtow. vaal lees ik dat profielen van vrouwen zo maar ineens verdwijnen op lexa, heel vreemd, meer mannen schrijven dat. Wat zou dat zijn? en als je als favoriet word toe gevoegd doet die vrouw dat niet maar lexa, ik heb dat ook gehad, vrouw wist van niks!!! Ook andere mannen hebben dit ervaren mgtow, laatst schreef een man hier; ik had 5 dagen op lexa gestaan 905 x bekeken maar ook geen enkel leuk berichtje gekregen, denk dat de vrouwen alleen maar het bekijken van de mannen er op staan en geen relatie willen althans de meesten niet. Ook ik kreeg alleen maar geen interesse berichtjes, weet het niet of het allemaal wel wil via een date site.

   • MGTOW MGTOW says:

    Veel vrouwen willen enkel weten of ze nog goed in de markt liggen. Ze hebben misschien wel interesse als die man volledig aan haar eisenpakket voldoet, maar dat zijn er maar weinig.
    Kijk je op e-matching zie je dat ook vrouwen heel lang op de site staan. Waarom het niet lukt? Veeleisend maar zelf weinig te bieden……

 2. MGTOW MGTOW says:

  Omdat een bekende zich ook bij e-matching had aangemeld heb ik ook een profiel aangemaakt. Het was immers al wat jaartjes geleden dat ik bij e-matching stond ingeschreven en ik was wel benieuwd naar de huidige stand van zaken.

  Ondanks Tinder is e-matching nog ongeveer gelijk gebleven is mn eerste indruk. Logisch want Tinder is verre van ideaal, zeker de laatste jaren hebben ze er een potje van gemaakt. E-matching is verder een nette site die gratis leden ook de mogelijkheid geeft te reageren. Dat doen ze dus heel netjes.

  De profielbezoeksters zijn nog steeds grotendeels ouder dan ik zelf ben, 10 jaar ouder of meer is geen uitzondering. Ik vergelijk deze cougar-vrouwen met Madonna, maar zonder de roem, geld, plastische chirurgie, fitness en uitstraling. Waarschijnlijk omdat ze zo hoog opgeleid zijn gaan ze voor een jongere man. Maar een man wordt meer opgewonden van een chick uit de sportschool dan een oudere universitaire doos. Sommige vrouwen zetten het ook gewoon in hun profiel dat ze het jonger zoeken. Zelf vinden ze zich dan ‘jong van geest’. Deze profielen ademen de grootste mate van narcisme uit.

  Het aantal vrouwen dat zich aantrekkelijk presenteert vind ik bijzonder klein. Op 1 hand te tellen in mn eigen regio.Narcistische profielen, saaie profielen, rammelende eierstokken, onverzorgdheid, obesitas, etc. voeren de boventoon.

  Overigens kon ik bij een vrouw die ingeschreven was bij e-matching eens meekijken en ik lachte mij stuk om een profiel van een kerel die zo uit een GGZ inrichting leek te komen.Daar had ze een bericht van gekregen. Het andere bericht was van een veel oudere man met een echte opa-uitstraling die het ook niet had begrepen. Je ziet ook dat veel mannen in hun profiel hard bezig zijn zichzelf te bewijzen, net als de vrouwen, maar dan meer op materieel vlak

  Of het zinvol is een abo te nemen betwijfel ik, hoogstens voor 1 maand in ieder geval, want in die tijd heb ik de paar vrouwen die ik zie zitten wel een bericht gestuurd.

 3. Adjepatatje Adjepatatje says:

  In woon ruim, dito tuin. Hak hout en kweek van alles. Reacties kwamen er af en toe. Nadat ik mijn profiel veranderde, een flatje met kweekbakken op mijn balkon was het gebeurd.
  Maar, ook meegemaakt dat na wat leuke dates mijn huis nog even gekeurd werd. Man man wat zijn sommige vrouwen van over de 50 gefrustreerd en uitgerangeerd.

  • MGTOW MGTOW says:

   De vrouwen op ematching zijn doorgaans hypergame en materialistische ingestelde vrouwen. Zij die carrière hebben vermelden met trots hun bovenmodale inkomen (zie de ingevulde rubriek). Alsof mannen dat interesseert! Het overgrote deel bestaat uit golddiggende niet zo succesvolle vrouwen waarbij de rammelende eierstokken hun laatste alarmsignaal aangeven. Dan moet er moet spoed een hoog opgeleide (lees: dik verdienende) beta-beta-male-provider komen. Die mag na een jaar of 6 a 7 na de geboorte van het kind opritten, maar dat weet hij nog niet. Laat deze vrouwen aub met hun katten zitten en blijf er ver vandaan.

   • superboer superboer says:

    tja zo is het wel mgtow/ een al en luxe willen ze, over de man zijn rug; verre van weg blijven van deze verwende veel eisende vrouwen.

 4. superboer superboer says:

  vaak schrijft een vrouw in haar profiel dat ze een lange man wenst!! vreemd vind ik dit, waarom moet hij lang zijn? klopt, heel veel vrouwen wie ik tegen kom op een date site staan er al jaren op, ik begrijpt dat niet, er zijn toch wel een leuke man te vinden? of de vrouw hebt een stoornis, of ze wil alleen aan dacht? of ze wil alleen een rijke man? of helemaal geen man? of veel te veel eisend? [ zoals de meesten] ik zie er als man best leuk uit, dat zeggen de vrouwen mij op date site maar als ik dan wil kennis maken met haar? is er altijd weer een smoes van haar kant, ze wil altijd een leukere en mooiere man, ik zal je zeggen, deze vrouwen zal nooit aan de man komen op deze manier, de perfecte man bestaat niet.. denk daarom dat deze vrouwen zullen eindigen alleen. Alleen als de vrouwen minder eisen zal stellen zal het goed komen met haar.. kijk niet naar wat je bezit maar wat en wie je bent, dit geld met name voor DE VROUW!!!

  • Anton Anton says:

   Hoort u wel thuis op deze website? Als ik
   uw taalfouten bekijk dan krijg ik nl niet het gevoel dat u hoger opgeleid bent…. 😉

   • superboer superboer says:

    maakt taalfouten wat uit dan? ik kijk liever naar iemands karakter. ik wat taalfouten, wat mankeert een hoog opgeleide dan? meer dan ik met mijn taalfouten misschien, en jij bent ook weer zon wijsneus.

 5. MGTOW MGTOW says:

  Op e-matching waren mijn profielbezoeksters inderdaad gemiddeld behoorlijk ouder dan dat ik zelf ben. Deze hoog opgeleide vrouwen denken vermoedelijk dat zij aantrekkelijk zijn vanwege hun opleiding. Want zij vinden zelf ook een partner die hoog opgeleid is aantrekkelijker. En zij denken dat mannen evenzo selecteren. Deze vrouwen begrijpen niet dat voor mannen andere criteria gelden. Mannen vallen niet op een vrouw omdat zij zo hoog opgeleid is of status heeft. Zij willen in eerste instantie een vrouw die er goed uit ziet. En als zo’n vrouw geen bitch is dan vindt hij het wel prima. De vrouwen op e-matching die het jonger zoeken zijn fysiek niet aantrekkelijk en goede omgangsvormen of een plezant gezelschap is ook ver te zoeken. Vaak arrogant en bitcherig (stuur maar eens een normaal berichtje) Dan begrijp je ook dat deze vrouwen jaar in jaar uit ingeschreven staan (vaak met dezelfde foto). Dit soort vrouwen eindigen met een serie katten in een flatappartement ergens op 3 a 4 hoog.

  • D. Maas D. Maas says:

   Dat klopt ook precies: geen fatsoensnormen, bitcherig en niet bepaald verzorgde types. Dit aangevuld met een leugenachtig profiel (als ze überhaupt al iets invullen). Ik zie nu nog vrouwen met dezelfde foto die ze 4 jaar geleden ook gebruikten (en die toen al 2 jaar oud bleek). Ze zijn er zelfs bij waarvan ik het opleidingsniveau weet en dat wordt daar dan ook even ‘opgekrikt’.

 6. Eleleth Eleleth says:

  Als je als man een vrouw van vijf jaar ouder zoekt, die lacht als je fouten maakt maar niet om je grapjes, kan het nog best lukken op de e-matching. Dooie boel, beter niet aan beginnen.

 7. Alex Alex says:

  De profielen van de vrouwen zijn erg eenvormig. Er wordt eigenlijk nauwelijks gereageerd helaas. Ik heb één date gehad op 84 contactberichten. Uiterlijke kenmerken (lengte, status etc) zijn volgens mij erg belangrijk.

  Een kleine groep mannen en vrouwen kan met voldoening hier contacten leggen. De rest betaalt maar haalt er verder weinig plezier uit.

  Vanuit de redactie veelal standaard feedback over dating tips etc. Verder is de app erg ouderwets, traag en omslachtig in gebruik.

  het meest kwalijke van e-matching vind ik dat de vrouwen niet reageren of afwijzen terwijl ze toch werklijk weinig karakterieks te bieden hebben

  • MGTOW MGTOW says:

   Als je gaat tellen hoeveel vrouwen er per provincie een betaald lidmaatschap hebben, dan zul je zien dat dat er bijzonder weinig zijn. Het ledenbestand wordt slecht opgeschoond zodat het nog wat lijkt. Weinig waar voor je geld dus. De weinige vrouwen die er op staan zijn bepaald niet moeders mooiste en weten zichzelf doorgaans ook niet aantrekkelijk te presenteren. Zoals je zegt zijn de profielteksten eentonig. Van hoog opgeleide vrouwen zou je toch verwachten dat ze een originele en wervende tekst kunnen verzinnen.

   Ik heb al aardig wat vrouwen op Tinder gezien die ik ook op e-matching zag. Sommige ervan matchte met mij op Tinder. Ik meldde ze dat als het op e-matching niet lukt het via Tinder ook niet zal lukken. Vonden ze niet leuk haha.

   Vrouwen op e-matching matchen enkel nog met katten.

   • jolanda jolanda says:

    zeg jij durft, ben je zelf zo knap dan? hoezo vrouwen zijn niet bepaald moeders mooiste? Profielteksten lijken misschien eentonig omdat het niet makkelijk is om jezelf te presenteren. We zijn niet allemaal sales professionals. Vrouwen zoeken gewoon een lieve en leuke man van hun eigen leeftijd en niet een man die alleen maar kijkt naar of je er wel opstaat als moeders mooiste. Face it de meeste mannen zijn ook gewoon goed en helemaal niet moeders mooiste en sterker nog veel mannen zetten er niet eens een foto bij. O ja en ik ben een vrouw en krijg zelden een bericht van de heren die ik een bericht stuur dus beide sexen maken zich hier aan schuldig.

   • MGTOW MGTOW says:

    Op e-matching staan dus hoog opgeleide mannen met goede banen etc. Dergelijke mannen kunnen jongere vrouwen krijgen. Die hebben geen trek in een menopauzale vrouw met opvliegers. Nee die mannen zoeken het wel jonger en kunnen dat ook krijgen. Dit komt omdat mannen en vrouwen op verschillende gronden selecteren. Mannen selecteren vooral op een jeugdig uiterlijk (sexobject) en vrouwen, zeker na hun 30e op status en geld (succesobject) Daarom verwachten zelfs vrouwen op e-matching getrakteerd te worden want dat past in hun biologisch ingeprente zoekmechanisme. Toen Jolanda in haar twintiger jaren was deelde zij de lakens uit. Maar na haar 50e zijn de rollen omgedraaid, nu is ze gewoon over de datum. Face it!

 8. Alexander Alexander says:

  Ik heb ook heel slechte ervaringen met deze e-matching site. En het wordt steeds slechter. Vrouwen reageren sporadisch.

  Ik weet niet of ze hoge eisen stellen maar ook de minder interessante, aantrekkelijke leden doen alsof je helemaal uit hun league bent.
  E-matching doet er niks aan om fatsoenlijk gedrag te reguleren. Je kan ook niet zien of iemand vaak antwoordt of niet of dat iemand meer dan tie berichtjes per dag ontvangt.

  En daarmee is het echt pure tijdverspilling.

  Ik heb al aan de redactie laten weten dat ik mijn best zal doen om veel negatieve reviews te schrijven. Ik denk dat het goed is dat veel mensen dat doen zodat ze de nodige aanpassingen maken.

  Een grote groep betalende leden betaalt voor het plezier van een kleine groep bevoordeelden. Dit wordt in stand gehopuden door het platform van e-matching zelf En dat is niet goed.

  Ik ga er snel af

 9. ar.doedens ar.doedens says:

  Deze site is onbetrouwbaar! Ik werd met mijn opleiding Havo en Schoevers afgewezen. Ik zou te weinig opleiding hebben voor E-matching. Een kennis van mij deed de Havo en een jaar zogenaamd Biblotheek-academie. Ze ging er na een jaar vanaf zonder een diploma gehaald te hebben. Ze vermeldde deze opleiding te hebben afgerond en ze werd zonder problemen geaccepteerd als lid op deze site. Diploma’s hoef je niet leuk laten zien. Je kunt dus gewoon beweren dat je de Universiteit hebt afgerond.

  • MGTOW MGTOW says:

   De site controleert niet het diploma.
   De site controleert ook niet het lichaamsgewicht
   De site conotroleert ook niet of iemand daadwerkelijk een baan heeft.

   Je moet het dus doen met de uberfantastistische beschrijvingen die de over het paard getilde arrogante prinsesjes in hun profielplaatsen.

   Wil je (een kleine) kans maken op een golddigger of een wanhopig geval met rammelende eierstokken schrijf je hier dan maar in maar verwacht niets.

 10. Saas Saas says:

  Ik ben zeer tevreden over deze site. Ik heb een ontzettend leuke persoon ontmoet. Hij zou in het dagelijks leven niet gelijk mijn aandacht trekken, maar zijn tekst en een paar creatieve foto’s trokken mij aan. Ik vind wel dat ze meer aandacht mogen besteden aan het belang van een reactie op berichten. Als serieuze site mag je dat vaker benoemen. Wellicht is het goed om iets te creeeren waardoor de ontvanger eraan herinnert wordt even te reageren.

 11. Me2 Me2 says:

  Ik ben erg ontevreden….naast het feit dat er door leden niet wordt gereageerd als je en vriendelijk berichtje stuurt en mijn foto’s echt leuk zijn (als je dat van jezelf mag zeggen), wordt er wel op je profiel gekeken en niet gerageerd.
  Dat is de grootste ergenis blijkt van de (betalende) leden.
  Wat ik echter nog veel erger vind, is dat wanneer heren seksistische of intimiderende opmerkingen maken (of je zin hebt in een wip, ik ben er wel aan toe…) wordt er door de eigenaren/geldverdieners daarover aangegeven dat het waarschijnlijk anders is bedoeld…
  Ik zou deze site niet aanraden, want er staan zeer oude profielen op die of niet reageren of aangeven al zeker een jaar niet meer actief te zijn, seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt niet aangepakt en uiteindelijk is het dan een wassen neus.

  • MGTOW MGTOW says:

   Moet je als man zijnde eens een leuk en aardig openingsnberichtje sturen (vrouwen wachten passief af want ondanks me2 en hoge opleiding nog steeds ongeemancipeerd)….krijg je dus nul respons.
   Kun je maar beter trollen met seksistische opmerkingen, dan heb je nog lol…..fuck off bitches!

   • MGTOW MGTOW says:

    En vrouwen klagen steen en been over seksistische mannen maar tegelijkertijd geldt: ‘nice guys finish last’. Heb je een doorsnee uiterlijk dan kun je het schudden bij de dames ongeacht je kwaliteiten. Dit is zelfs een onderzocht feit en wordt de 80/20 regel genoemd. Een man wil wel daten en sex hebben met een minder aantrekkelijke vrouw maar er geen serieuze relatie mee aangaan. Als het nieuwtje eraf is is hij er vandoor; de one night stand. Als vrouwen realistischer waren en het in hun eigen klasse zouden zoeken dan zou dit veel minder voorkomen.
    De redactie van e-matching doet er niets aan omdat deze groep nu eenmaal 80 a 90 % van de inkomsten genereert.

   • Bella Bella says:

    Wow, you’re a sophisticated guy, I can see. Incel, much?

 12. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Aan de ene kant maken vrouwen zich boos over het feit dat mannen door de bank genomen meer verdienen dan vrouwen (‘pay-gap’). Aan de andere kant verwachten ze getrakteerd te worden door een man met hogere status (hypergamie). Deze twee zijn onverenigbaar.

  Aan de ene kant willen ze een betrouwbare man die trouw en loyaal is en haar kinderen uit een vorig huwelijk accepteert. Aan de andere kant willen ze een spannende man die tot de 20% van de knapste mannen behoort. Dat gaat vaak niet samen.

  Aan de ene kant willen ze een besluitvaardige, zelfverzekerde succesvolle man die niet met zich laat sollen. Aan de andere kant moet hij ja-amen zeggen wat betreft haar onredelijke eisenpakket. Dergelijke mannen bestaan er voor maar 1 nachtje.

  Aan de ene kant willen ze man die over een goed gevoel voor humor beschikt. Aan de andere kant zijn ze snel beledigd als hij een gevatte grap maakt over haar doen en laten.

  Ik kan zo wel even doorgaan.
  Zeker hoog opgeleide vrouwen zijn bijna onmogelijk om te koppelen.
  Ben je bereid als man continu over eieren te lopen, jezelf weg te cijferen, precies te doen zoals zij het wil, schrijf je dan snel in bij e-matching en maak kans op een vrouw met op zn best middelmatige looks en een bovenmatig en onrealistisch verwachtingspatroon.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Ik heb vrouwen op e-matching eens gevraagd naar het aantal berichten per dag en het is niet ongebruikelijk dat zij tientallen berichten per dag ontvangen. Na de eerste week van inschrijving vlakt dat af richting zo’n 5 berichten per dag. Vrouwen hebben er dus keuze zat en hoeven er niet eens moeite voor te doen. Maar desondanks staan ze maanden, soms jaren ingeschreven en kunnen maar geen vent vinden. Nou, dat is wel logisch met zo’n eisenpaket waar dan weinig tegenover staat. Zelfkennis is ver te zoeken…… En dan zijn het vaak ook nog vrouwen met een psychologische of sociologische achtergrond; hebben ze weinig van opgestoken.

   • Jolanda Jolanda says:

    hi daar ben je weer, ik krijg nooit berichten van de heren der schepping en ik mag toch wel zeggen dat ik voor mijn leeftijd er nog prima uitzie. Mijn eisenpakket valt reuze mee. Ik zoek een lange man die rond mijn leeftijd is. Dat blijkt reuze moeilijk want de heren van mijn leeftijd ( 53) preferen toch overduidelijk de jongere vrouw. Ze zetten op hun profiel doodleuk dat je niet hoeft te reageren als je boven de 50 bent. Daar ga je voor het gemak toch wel aan voorbij in je nogal scherpe reactie.

   • MGTOW MGTOW says:

    Vrouwen willen een lange man. Maar ik als lange man heb ook een fysieke eis: een mooi slanke vrouw!
    Vrouwen willen liefst een man die niet ouder is dan zijzelf. Maar een man van haar leeftijd wil weer geen vrouw met een kort pittig kapsel en vierkant brilmontuur.
    Men age like wine, women age like milk. Helaas overschatten vrouwen op e-matching zich schromelijk.

 13. Herman Herman says:

  Pas op!
  Afwijken van standaard(-tekst)=profiel/geld kwijt!

  Op het ‘Ematching’-kantoortje, zitten een paar arrogante jongens en meisjes die zonder begrijpelijke, logische redenen je profiel plotsklaps verwijderen.

  Neem je je tijd als ‘brave borst’-zijnde om je profiel origineel en volledig in te vullen(op een nette en acceptabele manier), en heb je je lidmaatschap al betaald? Hou er dan rekening mee dat je vooràl niet van ‘standaard’-tekst af moet gaan wijken! Voor je t weet is dan je profiel èn je geld definitief verdwenen!

  Waardeloos!

  • MGTOW MGTOW says:

   Dus zowel de redactie als de vrouwen op e-matching zijn arrogant.
   Een normale man heeft er niets te zoeken.

   • Severine Severine says:

    Wat een enorm negativisme tav deze bijzonder goede datingsite!Als er frustraties zijn richt je dan op andere dingen en blijf n i e t aan de gang!

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Beste Severine,
    Je kunt objectief al vaststellen dat e-matching geen goed werkende site kan zijn. Daarvoor zijn er veel te weinig vrouwen voor ingeschreven. Ik heb ze eens per provincie en leeftijdscategorie geteld en er zijn dan bijzonder weinig actieve vrouwelijke profielen. Want e-matching houdt inactieve profielen wel wat langer vast om te suggereren dat er wat te kiezen valt. Hiervan valt vervolgens een groot deel af vanwege de eisenpakketten die ze schaamteloos postuleren. Veel vrouwen staan er minstens een jaar ingeschreven wat natuurlijk logisch is als je een enorm eisenpakket hebt maar zelf niet bijzonder veel te bieden hebt. Vrouwen beantwoorden zelden een leuk openingsbericht (uiteraard de taak van de man om het initiatief te nemen ondanks dat mevrouw zo geemancipeerd en hoog opgeleid is). Zelfs een druk op de standaard afwijsknop is teveel moeite. Let ook eens op de geheel vrijwillige inkomensopgave van deze over het paard getilde materialistisch ingestelde typetjes. Uiteindelijk eindigen deze onmogelijke vrouwen met een serie katten op de bank en kunnen ze de ‘sex in the city’ afleveringen nog eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑