Home / e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
ematching logo

e-Matching - Kosten, Review en Ervaringen

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

ematching
118 Ervaringen
3.4
Beoordeling 3.4

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

e-matching screenshot

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

e-matching inschrijven

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

e-matching-inschrijven

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching account

Wat kost een lidmaatschap bij e-Matching?

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis

  Passief lidmaatschap

  Bekijken
 • 1 maand

  Actief lidmaatschap

  €19,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Actief lidmaatschap

  €49,95
  Bekijken
 • 6 maanden

  Actief lidmaatschap

  €79,95
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van E-matching.nl?

 • Dating speciaal voor hoog opgeleiden
 • Goede klantenservice
 • Gratis aanmelding
 • Meer mannen dan vrouwen actief

 • 4
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.4 Goed
  Totaalscore

❔ Hoe werkt e-matching?

e-matching is een datingsite speciaal voor hoog opgeleide singles die op zoek zijn naar een duurzame en vaste relatie. Aanmelden is geheel gratis en heel snel gedaan. Je hoeft enkel je persoonsgegevens in te vullen en vervolgens enkele vragen te beantwoorden. Aan de hand van deze antwoorden wordt je gematcht aan andere leden. Tevens heb je de mogelijkheid om zelf leden op te zoeken door gebruik te maken van de zoekfunctie.

Online daten in 3 simpele stappen:

 • Schrijf je gratis in
 • Geef je voorkeuren aan
 • Start met online daten

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Er zijn geen recente officiële cijfers bekend van het aantal leden. Wij Schatten echter het aantal leden rond de 25.000.

Hoe kom ik in contact met de Klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • Contactformulier:
  Maak gebruik van het contactformulier op e-matching.nl
 • E-mail:
  info@e-matching.nl
 • Telefoon:
  024-3789706
 • Postadres:
  E-matching
  Postbus 611
  6500 AP
  Nijmegen
 • Bezoekadres:
  Plein1944 – 73
  6511 JE
  Nijmegen

 

⏱ Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is opzegbaar tegen het einde van de eerste periode en na afloop van die periode te allen tijde met een opzegtermijn van 24 uur.

Welke kortingen zijn er?

Kijk op onze “e-Matching kortingcode” pagina voor actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij E-matching?

Je kunt alleen inloggen bij  e-Matching wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.

 • Heb je een account aangemaakt? Ga naar de datingsite, vervolgens voer je je nickname en password in aan de rechter bovenzijde van de pagina. Klik vervolgens op “inloggen”.

Hoe kan ik E-matching opzeggen?

Kijk op onze “e-Matching opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 10 augustus 2021

118 reacties op “e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Omdat een bekende zich ook bij e-matching had aangemeld heb ik ook een profiel aangemaakt. Het was immers al wat jaartjes geleden dat ik bij e-matching stond ingeschreven en ik was wel benieuwd naar de huidige stand van zaken.

  Ondanks Tinder is e-matching nog ongeveer gelijk gebleven is mn eerste indruk. Logisch want Tinder is verre van ideaal, zeker de laatste jaren hebben ze er een potje van gemaakt. E-matching is verder een nette site die gratis leden ook de mogelijkheid geeft te reageren. Dat doen ze dus heel netjes.

  De profielbezoeksters zijn nog steeds grotendeels ouder dan ik zelf ben, 10 jaar ouder of meer is geen uitzondering. Ik vergelijk deze cougar-vrouwen met Madonna, maar zonder de roem, geld, plastische chirurgie, fitness en uitstraling. Waarschijnlijk omdat ze zo hoog opgeleid zijn gaan ze voor een jongere man. Maar een man wordt meer opgewonden van een chick uit de sportschool dan een oudere universitaire doos. Sommige vrouwen zetten het ook gewoon in hun profiel dat ze het jonger zoeken. Zelf vinden ze zich dan ‘jong van geest’. Deze profielen ademen de grootste mate van narcisme uit.

  Het aantal vrouwen dat zich aantrekkelijk presenteert vind ik bijzonder klein. Op 1 hand te tellen in mn eigen regio.Narcistische profielen, saaie profielen, rammelende eierstokken, onverzorgdheid, obesitas, etc. voeren de boventoon.

  Overigens kon ik bij een vrouw die ingeschreven was bij e-matching eens meekijken en ik lachte mij stuk om een profiel van een kerel die zo uit een GGZ inrichting leek te komen.Daar had ze een bericht van gekregen. Het andere bericht was van een veel oudere man met een echte opa-uitstraling die het ook niet had begrepen. Je ziet ook dat veel mannen in hun profiel hard bezig zijn zichzelf te bewijzen, net als de vrouwen, maar dan meer op materieel vlak

  Of het zinvol is een abo te nemen betwijfel ik, hoogstens voor 1 maand in ieder geval, want in die tijd heb ik de paar vrouwen die ik zie zitten wel een bericht gestuurd.

 2. Avatar for Adjepatatje Adjepatatje schreef:

  In woon ruim, dito tuin. Hak hout en kweek van alles. Reacties kwamen er af en toe. Nadat ik mijn profiel veranderde, een flatje met kweekbakken op mijn balkon was het gebeurd.
  Maar, ook meegemaakt dat na wat leuke dates mijn huis nog even gekeurd werd. Man man wat zijn sommige vrouwen van over de 50 gefrustreerd en uitgerangeerd.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De vrouwen op ematching zijn doorgaans hypergame en materialistische ingestelde vrouwen. Zij die carrière hebben vermelden met trots hun bovenmodale inkomen (zie de ingevulde rubriek). Alsof mannen dat interesseert! Het overgrote deel bestaat uit golddiggende niet zo succesvolle vrouwen waarbij de rammelende eierstokken hun laatste alarmsignaal aangeven. Dan moet er moet spoed een hoog opgeleide (lees: dik verdienende) beta-beta-male-provider komen. Die mag na een jaar of 6 a 7 na de geboorte van het kind opritten, maar dat weet hij nog niet. Laat deze vrouwen aub met hun katten zitten en blijf er ver vandaan.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   tja zo is het wel mgtow/ een al en luxe willen ze, over de man zijn rug; verre van weg blijven van deze verwende veel eisende vrouwen.

 3. Avatar for superboer superboer schreef:

  vaak schrijft een vrouw in haar profiel dat ze een lange man wenst!! vreemd vind ik dit, waarom moet hij lang zijn? klopt, heel veel vrouwen wie ik tegen kom op een date site staan er al jaren op, ik begrijpt dat niet, er zijn toch wel een leuke man te vinden? of de vrouw hebt een stoornis, of ze wil alleen aan dacht? of ze wil alleen een rijke man? of helemaal geen man? of veel te veel eisend? [ zoals de meesten] ik zie er als man best leuk uit, dat zeggen de vrouwen mij op date site maar als ik dan wil kennis maken met haar? is er altijd weer een smoes van haar kant, ze wil altijd een leukere en mooiere man, ik zal je zeggen, deze vrouwen zal nooit aan de man komen op deze manier, de perfecte man bestaat niet.. denk daarom dat deze vrouwen zullen eindigen alleen. Alleen als de vrouwen minder eisen zal stellen zal het goed komen met haar.. kijk niet naar wat je bezit maar wat en wie je bent, dit geld met name voor DE VROUW!!!

  • Avatar for Anton Anton schreef:

   Hoort u wel thuis op deze website? Als ik
   uw taalfouten bekijk dan krijg ik nl niet het gevoel dat u hoger opgeleid bent…. 😉

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   maakt taalfouten wat uit dan? ik kijk liever naar iemands karakter. ik wat taalfouten, wat mankeert een hoog opgeleide dan? meer dan ik met mijn taalfouten misschien, en jij bent ook weer zon wijsneus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items