datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

118

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem118 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Madame Madame says:

  Hoi,
  Ik ben vrij enthousiast begonnen op e-matching, eerst als betalend lid , later passief, maar ik kijk wel alle nieuwe inschrijvingen en die mensen zien dus dat jij bij hen gekeken hebt. Toch kijken ze zelden terug. Reacties ontvang ik nauwelijks, ook niet toen ik betalend lid was. Als ik berichtjes stuurde, dan kreeg ik steevast te horen dat ze al aan het daten waren of er een andere reden was om niet verder in contact te treden of helemaal niks. En dat terwijl ze net een nieuwe inschrijving waren. Ik begon bijna te denken of er iets mis was met mij. Ik zie er niet onaantrekkelijk uit, heb geen leugens staan in mijn profiel, ik vond het zo raar. Maar ik heb dus eveneens sterk het vermoeden dat er nepprofielen bijstaan als lokkertje om ons weer actief lid te laten worden. Dus JW, ik denk dat het niet aan jou ligt. Ik heb een kennis, waarvan ik niet wist dat ze ook op e-matching stond. Toevallig hadden we het erover. Zij ervaart hetzelfde als ik en heeft dezelfde vermoedens. Ik heb voordat ik betalend lid werd bij e-matching verschillende datingsites uitgeprobeerd als betalend lid. Het nadeel van parship vind ik dat je niet zelf kunt zoeken, zij maken een selectie voor je. Verder veel te uitgebreide vragenlijsten. Komt geen eind aan. Was ik ook niet erg enthousiast over. RP weinig positieve reacties, mannen die logen over hun leeftijd. Echt hè, als het al begint met leugens, waar eindigt het dan? Maar wie weet is het nu anders. Lexa geprobeerd, wel paar leuke reacties, maar niets blijvends en ook getrouwde mannen die vertier zoeken. Ik overweeg een andere site, maar weet niet goed welke. Pepper heb ik nog niet geprobeerd.

  • Seim Seim says:

   Hmm das jammer deze geluiden. Mijn abonnement loopt zo af, dus een beetje aan het neuzen welke site misschien beter is. Zelf zit ik nog op match 4 for me. Ook daar kom ik dat tegen wat er hier geschreven word. Vrees dat dit probleem op elke site speelt. Je moet gewoon geluk hebben, wilt er iemand echt serieus op jouw profiel reageert.
   Voor de rest maar gewoon genieten van het leven.
   Wie weet spreken wij elkaar nog. Groet Seim

 2. Arnoud Arnoud says:

  Helemaal eens met wat ik hier lees. Heel veel arrogante typjes die profielen hebben die bol staan van de cliche´s. Er wordt door de dames amper gereageerd, wellicht omdat ze veel te veel mail krijgen. Dat heb ik althans gehoord van mijn dates. Ik heb in het verleden meerdere dates gehad via deze site en er zelfs wel eens een relatie aan overgehouden maar voor de dames geldt inderdaad ook vaak dat het niet is wat het lijkt. Er staan rustig jaren oude of bewerkte foto’s op of ze zijn helemaal niet hoog opgeleid.
  Als de site echt een goede dienst wilde verlenen zou ze er voor zorgen dat de hoeveelheid mail voor de vrouwen minder wordt (het ging toch om een serieuze relatie?) en dat je kan zien of leden reageren. Als ik zie dat een vrouw nooit reageert ga ik er natuurlijk ook geen moeite meer voor doen.

 3. m m says:

  Tussen 35 en 40 jaar bevinden zich in heel de provincie Utrecht ongeveer 25 betalende vrouwelijke profielen met een WO opleiding. De meesten ervan hebben een kinderwens. Nee hier bedoelen ze niet jouw kind uit een eerdere relatie mee. Dit geeft dan ook meteen de motivatie weer van de vrouwen om zich hier in te schrijven. De arrogantie en de cliché s maken het niet leuk de vrouwelijke profielen Door te spitten, maar zoals gezegd het zijn er niet veel. Daarnaast blijkt uit navraag dat de dames zeer veel berichten (tientallen per dag) ontvangen zodat je terechte vraagtekens kunt zetten bij de man/vrouw verhouding. Het is me wonderwel gelukt om met 2 dames te daten. Beiden hadden nogal gejokt in hun profiel. Het is dan ook niks geworden.
  Ik raad het niet aan om lid te worden van deze site. Het ledenaantal is veel te laag en de vrouwen die er op staan presenteren zich ronduit onaantrekkelijk (enkele uitzonderingen daargelaten), zijn vaak arrogant en nemen zelden het initiatief. Ook wordt er slecht gereageerd op je berichten. Je maakt in het dagelijks leven meer kans om in contact te komen met een leuke vrouw. Eigenlijk is dit best wel jammer, want op ematching ondervind je geen problemen met stiekeme verlenging van je abonnement.

  • Anne Anne says:

   Het zou verschil maken als mannen vaker interesse zouden tonen in een vrouw van hun eigen leeftijd. Niets mis met een 40-plusvrouw (zie recente profielfoto’s) die niet liegt over haar leeftijd!

   • dateraan dateraan says:

    Het zou ook verschil maken als vrouwen een man van gelijke (of wellicht lagere) status en inkomensnivea accepteert. Citaat: ik wil een man ‘ woonachtig in een riant vrijstaand huis’. Heb ik niet zelf verzonnen maar komt uit het profiel van een vrouw. E-matching barst uit haar voegen van dit soort Golddiggers die alleen gaan voor MEER. Een man gaat hier alleen mee akkoord als de vrouw als tegenprestatie jong en aantrekkelijk is. En gelijk heeft hij!
    Overigens is mijn interesse in leeftijdsgenoten niet gehonoreerd; ik voldeed niet aan hun eisenpakket.

 4. Pring Pring says:

  Wat een totaal saaie ballentent. Doe mij RP maar, daar zitten tenminste nog zo af en toe originele en kunstzinnige en werkelijk belezen types bij. Ematching datingcoach Irma kan beter bij de ouderlingen van Staphorst haar totaal achterhaalde adviesjes uit het jaar nul slijten.

  • Dave Dave says:

   Waar moet ik me dan even inschrijven Pring? Of ben jij zelf medewerker van Relatieplanet?

   • dateraan dateraan says:

    RP kampt met hetzelfde probleem als ematching: te weinig vrouwelijke leden. Op beide sites heb ik een betaald lidmaatschap gehad. Mijn ervaring is dat het op RP nog moeilijker is om een date te regelen dan op ematching. Bovendien kun je als gratis lid op RP veel minder. Dus zou ik zeker niet voor RP kiezen.

 5. Arvin Arvin says:

  Ik heb 1 maand op e-matching ingeschreven gestaan. Dit is mij niet goed bevallen. Het lukte mij niet om in contact te komen met mensen. Veelal was het contact oppervlakkig of er werd helemaal niet gereageerd. Vooral het niet reageren vind ik nogal onfatsoenlijk en heb ik mij dan ook heel erg aan geërgerd.

 6. Popko Popko says:

  Ik was op zoek naar een datingsite voor hoog opgeleiden. Naar wat datingsites te hebben bekeken: Parship, Edarling en E-Matching; gekozen voor de laatste. Ik vind het aanbod op E-Matching zeer beperkt. Er zitten overigens wel degelijk leuke mensen op deze datingsite, maar had liever wat meer keuze gehad. De datingsite werkt wel gewoon goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Enige negatieve punt is dus het aantal (actieve) leden.

 7. Anton en Ieneke Anton en Ieneke says:

  Ik (wij) heb een positieve ervaring gehad met e-Matching! Door aanraden van een goede vriend ben ik lid geworden van ematching. In eerste instantie kreeg ik slechts wat oppervlakkig contact met verschillende vrouwen. Totdat ik contact kreeg met mijn huidige vriendin. Er was eigenlijk direct een klik. En een leuke bijkomstigheid was dat ze slechts 5 km van mij vandaan woonde! Al snel maakten we een afspraak. Voor beiden was dit ook de eerste echte afspraak die we via een datingsite hebben gemaakt. Het voelde dus meteen vertrouwd! We hebben toen afgesproken in een leuke bar om een drankje te doen. Nu een jaar later is ze bij mij ingetrokken.We willen ematching graag bedanken voor hun diensten! Wij zijn er erg gelukkig mee geworden! Anton en Ieneke

 8. zzzz zzzz says:

  Veel profielen op deze datingsite zijn verouderd of inactief. Waarom worden deze niet verwijderd? Op deze manier is het aantal leden nogal misleidend. Nee, dit is geen succes. Ik zou iedereen aanraden om eens te gaan kijken naar Parship. Deze datingsite richt zich ook op hoog opgeleiden en is actief in heel europa. Dus je kunt ook over de grens kijken. Ematching is het duidelijk niet voor mij!

 9. Jip Jip says:

  Hoi ik ben een tijdje lid geweest van eMatching. Wat mij opgevallen is dat er veel leden niet actief zijn. Als je abonnement is afgelopen kun je zelf je profiel even er af halen. Ik heb het hele online dating best positief ervaren. E-matching is gebruiksvriendelijk. Maar her en der wel wat verouderd. Ik mis bijvoorbeeld een app. Denk dat je bij een datingsite zoals Pepper beter zit. De mensen die ik heb gesproken op ematching waren allemaal serieus op zoek naar een relatie. Al met al een prima datingsite, maar ik zelf kies nu voor Pepper dus.

 10. JW JW says:

  Hallo Mensen,

  Ik wilde graag eens uittesten of internetdating iets voor mij zou zijn. Mijn keuze voor een datingsite is gevallen op e-matching. Dit is omdat deze datingsite mij het meest aanspreekt. Daarmee bedoel ik dat als ik een omschrijving zou willen maken van mijn ideale partner , dat deze net als ik hoog opgeleid moet zijn. Ik vind dit belangrijk, maar ik ken genoeg andere mannen voor wie dit bepaalt niet geldt. Ieder zijn keuze.

  Nadat ik me aangemeld heb viel mij direct het grote aanbod aan mooie vrouwen op. Dat wekt voor mij ook wel wat argwaan. Deze goed uitziende hoger opgeleide vrouwen zouden toch eenvoudig aan de man moeten komen?

  Tot op heden is het mij niet gelukt om een leuk contact op te kunnen bouwen. Telkens krijg ik te horen dat de vrouwen waar ik op reageer al een man hebben of aan het daten zijn!? Nu zit ik dus met een redelijk duur abonnement en het lijkt onmogelijk om via deze datingsite een date te kunnen krijgen. Ik vraag mij af of dit geen nep profielen zijn.. Maar misschien ligt het wel aan mij.. zucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑