datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

117

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem117 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Als je wilt zien in welke mate vrouwen zich uit de (dating) markt prijzen dan is een bezoek aan e-matching de moeite waard. Je ziet daar op zijn best middelmatige vrouwen met eisenpakketten gelijk een verwend klein meisje dat een lijstje voor sinterklaas opstelt. Je moet zus en je moet zo…….. Let ook eens op de geheel vrijwillige inkomensvermelding. Waarom zou een man willen weten hoeveel een vrouw verdient? Een man is tevreden met een vrouw die er leuk uitziet en aardig is, in haar inkomen is hij niet geinteresseerd. Een hoog of laag opleidingsniveau is ook geen breekpunt voor hem. Maar vrouwen op e-matching gaan alleen voor de relationele jackpot: een man die hoog opgeleid is, veel verdient en ook nog eens tot de top-20% qua uiterlijk behoort. Deze mannen willen zich hoogstens voor 1 nachtje binden en dan hebben we het over een one-night-stand. Hij gaat zich niet binden aan een middelmatige (qua looks en qua karakter) vrouw. Daar zie je vrouwen dan ook massaal over klagen, maar ze doen het zichzelf aan.

  • Suria Suria says:

   MGTOW-2
   Ik kan wel zien waarom de vrouwen in elk geval niet op jóu reageren.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Suria is helderziend?
    Klopt, want ik heb mij ook al lang weer uitgeschreven daar. Binnen een week heb je het beperkte aantal vrouwen/golddiggers wel gezien.

   • Golddigger Golddigger says:

    Hahahaha ja echt he Suria… Wat een treurig geval. Een en al negativiteit. Snap wel dat hij rondje datingsites heeft moeten maken.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Lees de profielen van vrouwen eens en merk op hoe eentonig dat is. Ze beschrijven zichzelf (of hun vrienden beschrijven haar) als ‘spontaan’. Ze zijn natuurlijk ook allemaal sportief (een sumoworstelaar is dat ook) en ze hebben fantastische banen (vaak een of ander genderstudie; iets sociologisch pedagogisch of psychologisch) en maken de meest verre reizen. In het tweede invulveld kunnen ze aangeven wat voor man ze zoeken en daar staat dan het verlanglijstje: een man met een minimale lengte zodat de hakken gedragen kunnen worden (of ze er op kunnen lopen is vers twee) en hij moet gevoel voor humor hebben. Niet teveel natuurlijk anders is ze op haar teentjes getrapt. Ik heb mijn vader de profielen op e-matching laten lezen en hij lag schuddebuikend op de bank van het lachen. ‘Veel succes jongen!” riep hij mij toe.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Op elke datingsite ben je als man veruit in de meerderheid en stellen vrouwen de (onredelijke) eisen en zijn uberkritisch. Dat is een onderzocht gegeven. En je leest het ook terug in de profielen
   Maar als je dit zegt wordt je weggezet als negatief en treurig. Dit is de manier waarop veel vrouwen omgaan met de feiten; antwoorden met shaming language.

 2. Saskia Saskia says:

  Ik heb me net uitgeschreven bij e-matching. Slechte ervaring mee. Ik woon in het Noorden en vroeg me af waarom er zo weinig (lees geen) mannen reageerden op mijn profiel. Heb advies bij hun gevraagd en kreeg oa ook te horen dat ik mijn zoekopdracht veel groter moest maken, omdat er zo weinig mannen ingeschreven stonden. Daar zit ik niet op te wachten. Ik hoef geen man uit Limburg. Ik ben een gewone leuke meid die er nog best goed uitziet voor boven de 50 en toch geen succes. Graag zou ik van te voren de leeftijdsopbouw per regio willen weten.
  De reakties van de mannen verbazen me al weet ik natuurlijk niet hoe dat voor hun is, maar waarom zo enorm afgeven op vrouwen. Ik heb zelf veel gereageerd op mannen en kreeg meestal als reaktie dat ze al een date hadden, maar bleven wel al die tijd op de site staan. Raar toch? Is dat de nieuwe manier om nee te zeggen?

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Op elke datingsite zijn veel meer mannen actief dan vrouwen. Als jij in het noorden woont en je vindt maar weinig mannen dan kun je wel inschatten hoe weinig vrouwen er wel niet moeten zijn voor de ingeschreven mannen. Toen ik nog een betaald lidmaatschap had bij e-matching heb ik voor alle provincies geinventariseerd hoeveel vrouwen er (betalend) ingeschreven staan. Voor provincie friesland waren er dat maar hooguit een paar (misschien wel geen een) vrouwen met WO opleiding binnen een 5-jarig leeftijdscohort. In de provincies in de randstad houdt met 20 tot 30 vrouwen wel op. Dat was een paar jaar geleden, misschien wel 3 jaar. De leegloop van deze site zal zich verder hebben doorgezet.
   E-matching zal nooit openheid van zaken geven wat betreft het ledenbestand, dat doet geen enkele datingsite. Alles is er aan gelegen te verhullen dat je feitelijk weinig tot geen kans maakt.
   Ik vraag me af hoe erg dat is overigens want de meeste vrouwen op e-matching zijn verwaand, arrogant, zelfingenomen (let op de inkomensvermelding), problematisch in omgang, dus welke man wil zo’n vrouw?
   MGTOW for life!

   • WGTOW WGTOW says:

    Omdat ik me wil oriënteren op de datingsite-markt ben ik recensies aan het lezen. Het valt me op dat jij er steeds tussen staat met, meestal vernietigende teksten richting ‘blanke Nederlandse vrouwen. Ik vraag me af wie of wat jou zo cynisch heeft gemaakt. Je zegt dat je een inventarisatie hebt gedaan naar provincie. Het lijkt er op dat je nog veel meer ‘studies en inventarisaties hebt gedaan, getuige al je reacties bij de verschillende sites. Vind je zelf ook niet dat je je leven laat beheersen hierdoor?
    Ik ben ooit lid geweest van e matching. Mijn ervaring is omgekeerd: er staan juist veel arrogante mannen op met een onredelijk eisenpakket, die zelf met hun inkomensgegevens paraderen. Ik voelde me daar echt onderworpen aan een vleeskeuring.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Beste WGTOW,

    Er is onderzoek gedaan naar hoe vrouwen selecteren bijv. door datingsite OK-cupid en de resultaten ervan zijn in overeenstemming met mijn ervaringen. Vernietigend? Jazeker, maar het is zoals het is. Dit is op internet gepubliceerd, samen met nog heel veel ander onderzoek, google is your best friend. Dat heeft overigens niets met ras te maken en nergens spreek ik specifiek over de ‘blanke’ vrouw. Op ematching kun je trouwens gewoon lezen hoe buitensporig onrealistisch en arrogant vrouwen zijn want velen sommen onverschaamd hum eisen op. Ben je een man en stuur je een vrouw op ematching een bericht dan volgt daarna doorgaans een radiostilte. Uit navraag blijkt dat vrouwen vele berichten per dag krijgen. Maar geen enkele man voldoet aan haar eisenpakket.
    Het is belangrijk dat mannen zich realiseren wat hun te wachten staat; van de dynamiek tijdens dating (sterk in het nadeel van mannen) tot de echtscheidingsprocedure (>70% van echtscheidingen geinitieerd door de vrouw) met alle financiele en emotionel;e schade vandien.
    Heren ga gewoon MGTOW.
    Voor sex: pump&dump

  • A A says:

   Ja dat is de aardige manier om nee te zeggen inderdaad

 3. Bram Bram says:

  Heel herkenbaar wat mijn mannelijke ‘soortgenoten’ hierover berichten. Toch geloof ik niet dat het louter aan één site (e-Matching) te wijten is.
  Ik heb op meer sites gestaan en bijna overal is het hetzelfde liedje…

  Hoewel het medium aanvankelijk een idealistisch motief kon hebben – ons liefdesleven een tweede/derde kans bieden – tegenwoordig is het meer een commerciële uitbuiting van ‘the playground of the broken hearts’. En die arme drommels denken vaak dat zo’n site hen werkelijk die nieuwe liefde kan bieden (terwijl dat juist bepald wordt door het aanbod van dat moment e.d.). Omgekeerd denken de gebruikers dat ook, wardoor het vinden van ‘liefde’ op die manier een vercommercialiseerd product is geworden. Niet voor niets wordt er ook al op TV geadverteerd!

  In mijn beleving zijn het veelal onzekere vrouwen die hoge eisen hebben. Zo willen ze bijv. bij de eerste date dat je garandeert om samen te wonen. Je ziet dan ook vaak dat ze hun villeine frustraties (vaak hebben ze hun verleden nog NIET verwerkt) botvieren op een argeloze kandidaat (‘mijn ex was ook altijd zo…’, hoor ik dan soms tijdens een eerste ontmoeting).
  Eerder ligt het aan de mentaliteit die er momenteel heerst. Als een man iets nodig heeft, zoekt hij doorgaans direct (en soms te doelgericht). De dames hullen zich in een wolk van vaagheid, houden ‘alle opties’ open, maar komen vaak met lege handen thuis na een dagje shoppen.
  Want het zijn indrdaad vooral hoogopgeleide dames die absurd hoge eisen stellen. Die hun ratio als leidraad nemen i.p.v. hun gevoel. Zeker als die in een leeftijdscategorie (mijn ‘doelgroep’, snik) zijn aanbeland waar hun immer fantastische kinderen (bijna) de deur uit zijn, ze ook in hun loopbaan en levensloop ruimschoots gearriveerd zijn (met natuurlijk ook die fantastische baan), én… die ex-man de tent uit is gewerkt. Aan hun toch al zo perfecte leven ontbreekt nog maar een ding (een mens?). Want na een sapkuur en drie kilo afvallen denken ze dat er een selectie aan Mooie Mannen pardoes het beeldscherm komt uitstappen. Een beetje het Zalando-effect (wat je niet bevalt na een uurtje shoppen, stuur je toch gewoon terug ;-). Mooie Mannen die op die leeftijd leuker en mooier en vooral grappiger zijn dan ze ooit hebben meegemaakt en er speciaal voor hen zijn als ongeschonden glimmende vrucghten (dat die theoretische mannen dat ook denken en liever verder zoeken, komt blijkbaar niet bij hen op). Het moet nog één keer perfect worden. Zit je zonder werk, maar heb je wel tijd genoeg om iemand eindelijk aandacht en liefde te geven, word je genadeloos afgeserveerd. Heb je geen auto, dan ben je een loser (je kunt nog beter geen *** hebben ;-). Wat nu als een van beiden ontslag, ziekte of gebrek krijgt? Is het tijdelijke contract dan meteen opgeheven? Leven we in dit hedonistische tijdperk met emotionele ZZP’ers? Dan zijn hun sociale zekerheden inderdaad niet gegarandeerd meer… Misschien moet ik de wijze raad van mannen maar opvolgen: ‘go your own way’!
  En al net zo herkenbaar: ‘women age like milk, men age like wine…’!

  • MGTOW MGTOW says:

   Zoals je schrijft ligt het aan de mentaliteit en zijn het vooral hoogopgeleide dames die te veeleisend zijn. Er is niks mis met het stellen van wat eisen (mits goed gebracht) als je zelf het nodige te bieden hebt, maar de balans is vaak volledig zoek. Je ziet dan dat dit soort vrouwen zich uit de markt prijzen en alleen blijven met een serie katten; the crazy cat woman. Ze blijven steken in hun perfecte leventje waar alleen het laatste puzzelstukje (een man?) ontbreekt. Dat puzzelstukje moet natuurlijk precies de juiste contouren bezitten anders kan het geen onderdeel zijn van haar leven. ik vind het veel te vermoeiend om aan de continue variërende hoge en vaak onredelijke eisen van de single vrouwen te voldoen, genadeloos afgerekend te worden op een enkele tegenslag of iets wat haar niet bevalt. En dat alles om een paar keer seks te mogen hebben? Dat is het mij niet waard, dan liever MGTOW for life.

 4. arie arie says:

  Ik herken veel hierboven… idd. veel verwnde prinsesjes..
  Veel vrouwen zitte idd gratis te wachten op reacties en hebben vaak niet het fatsoen te reageren. Gelukkig zijn ze in hun oppervlakkige profielen wel snel duidelijk dat ze gewoon zaad en geld willen hebben. Ik heb het niet eens nog over de rotopmerkingen of de inkomstenpeilingen..
  Heb je een leuke babbel met een vrouw, laat je weten dat je op ’t moment zonder werk zit, geen enkele reactie meer..
  zootje golddiggers..

  • MGTOW MGTOW says:

   Precies, een stelletje golddiggers, kijk maar hoe vaak zij geheel vrijwillig het inkomen vermelden. Het zijn wel slechte golddiggers want een goede golddigger begrijpt nog dat er als tegenprestatie verwacht wordt dat zij aantrekkelijk en sexy voor de dag komt. De vrouwen op ematching zien er vaak ook nog eens onverzorgd uit. Geen wonder dat deze bitches vaak vele maanden ingeschreven staan.

 5. MGTOW MGTOW says:

  Je ziet op e-matching, en op datingsites in zijn algemeenheid, dat vrouwen vragen om een man die beschikt over een goed gevoel voor humor. De reden daarvan is dat vrouwen vaak zelf geen gevoel voor humor hebben en verwachten vermaakt te worden. De meeste cabaratiers zijn dan ook van het mannelijk geslacht. Deze saaie cliche-vrouwen (lees de profielteksten maar) passen dan ook prima in een eentonige vinexwijk waar ze, voordat de laatste eicellen verschrompelen, hun eerste kind eruit persen (om vervolgens weer te gaan scheiden). Jij als initiator, entertainer, kredietverstrekker, touroperator en chauffeur……….

 6. MGTOW MGTOW says:

  Onlangs kwam ik op Tinder een vrouw tegen die ook op e-matching ingeschreven stond. Ik had toen nog niet door dat ze ook op e-matching stond. Deze 44 jarige vrouw, in het bezit van een eigen bedrijf, meldde mij op Tinder dat ze de mannen daar allemaal maar boeeeeh vond; nogal plat. De conversatie die ik met haar had verliep nogal stroef omdat ze niet echt geinteresseerd leek en elk initiatief van mij moest komen. Ze vergat ook al heel snel waar ik woonde, vermoedelijk omdat ze tegelijkertijd met andere mannen aan het chatten was. Maar toen zag ik haar dus ook op e-matching voorbijkomen. Ik vroeg haar daarom of de mannen op ematching ook allemaal boeeeeeh waren en hierop verbrak ze direct het contact. Niet erg want naar het antwoord kan ik wel raden. Maar heren, nu komt het. Deze 44 jarige vrouw heeft nog een kinderwens. Dat zag ik namelijk op e-matching. . Een zwangerschap, indien uberhaupt nog mogelijk op die leeftijd, wordt dan risicovol, zowel voor de vrouw als voor het kind. En dan heb je ook nog het risico op een kind met aangeboren afwijkingen. E-matching staat vol met dit soort vrouwen. Vrouwen die uberkritisch zijn, tot in het extreme, en zodoende over de datum zijn geraakt. Ze zijn als een loterijkaartje dat niet meer geldig is, doch deze vrouwen zijn zo arrogant dat ze zichzelf immer als de grote prijs zien. Vrouwen op e-matching verwachten ondanks dat ze zo sterk en geemancipeerd zijn nog steeds dat mannen het initiatief nemen. Dat mannen naar haar woonplaats rijden (omgekeerd is zeker een langere afstand?) en dat mannen de hele shit betalen. Ze willen veroverd worden. Lekker ouderwets. Eigenlijk zijn ze dus alleen geemancipeerd wanneer ze er voordeel bij hebben, maar niet wanneer dit gepaard gaat met initiatief, investeringen en verantwoordelijkheid. Blijven mannen hier intrappen? Vrouwen klagen ook over one night stands en avontuurtjes, maar tegelijkertijd hebben ze alleen oog voor de absolute top van de mannen en wijzen ze de rest af. Maar de top van de mannen ziet geen reden om zich te binden, of is al gebonden. Hoe langer je als man zijnde op een datingsite zit, hoe meer je bewust wordt van de collectieve psychose waaraan moderne, door het feminisme geindoctrineerde, vrouwen lijden. Het enige juiste antwoord op deze onredelijkheid is MGTOW; ‘men going their own way’.
  Binnenkort komt de goedheiligman weer met zijn stoomboot aan. Wellicht is het een idee voor de e-matchingvrouwen om hun drammende eisenlijstjes aan de goedheiligman te richten. Niet dat hij er ook wat mee kan. Een doos met blikken kattenvoer zou een gepaste retouractie zijn.

 7. MGTOW MGTOW says:

  Ematching is zo goed als uitgestorven. Ben je een man en zoek je een vrouw dan ontdek je dat er per provincie en leeftijdscategorie amper actieve vrouwen (betaald lidmaatschap) zijn ingeschreven. De vrouwen staan er vaak heel lang ingeschreven wat natuurlijk begrijpelijk is omdat ze er er volslagen onrealistische verwachtingen hebben terwijl ze zelf vaak verre van aantrekkelijk zijn. Met zo’n arrogante houding wordt het natuurlijk niets. Je ziet ook veel vrouwen op zoek naar een jongere man. Het resultaat van feministische indoctrinatie. Natuurlijk verwachten deze hoogopgeleide en zogenaamd sterke en geëmancipeerde vrouwen dat mannen het initiatief nemen en hun trakteren. Ordinaire golddiggers met een arrogant hoog opgeleid sausje.

  • WGTOW WGTOW says:

   Wat ik me oprecht afvraag: waarom zit jij nog op datingsites als je er zulke slechte ervaringen mee hebt? Je komt op mij tamelijk gefrustreerd over. Wellicht zou je je geld beter in leuke hobby’s kunnen investeren en je motto uitleven: MGTOW!

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Gelukkig doe ik dat al.
    Een van de voordelen van MGTOW is namelijk dat je je niet hoeft te bekommeren om een vrouw die heel veel geld en tijd van je opeist.

    Ik ben niet lid meer van een datingsite maar wel geweest en weet dus hoe het er daar aan toe gaat. Daarom waarschuw ik mannen om hier niet aan mee te doen.

  • Golddigger Golddigger says:

   Ik zou direct het klooster in gaan met zoveel frustraties. Geen wonder dat je single bent… Tjonge jonge…

 8. Ed Ed says:

  Het is lastig om een leuke foto van jezelf te vinden, eindelijk kreeg ik een leuke sfeer foto van een vriendin. Zelf netjes de andere personen weggepoetst en een mooie uitsnede gemaakt. Ik kreeg vrij snel een berichtje dat hij was goedgekeurd. Gauw kijken, staat alleen mijn hoofd erop, weg leuke sfeer. De rest van mijn 2 foto’s sta ik duidelijk op (soort pasfoto) ook de eerste foto die je ziet dus. Mailtje gestuurd, er viel niet over te praten. Daarna wat leden opgezocht met dezelfde soort leuke sfeer foto’s die ik had opgestuurd. Die konden er dus wel op… Maar die waren door de keuring gemist…
  Nee hoor, er viel niet over te praten. Beetje vreemd, je zou verwachten dat ze je willen helpen met een leuk profiel, niets is minder waar. Daarna meteen opgezegd. Ze begrijpen niet waar het om draait en hoe lastig het is om een leuke foto van jezelf te vinden. Als je het over niveau hebt…
  Ik ga nu naar een website toe die dat wel begrijpt. Succes iedereen!

  • dateraan dateraan says:

   Door een leuke foto te weren hoopt de redactie misschien dat je langer als betaald lid op de site blijft hangen. Of nog erger, gebruik gaat maken van de zichzelf uitgeroepen en overbetaalde datingcoach Irma.
   Er is toch al een mannenoverschot op de site dus er is voor ematching geen man overboord om zo te zeggen.
   Maar niet getreurd. De paar arrogante verwende prinsesjes die de site telt zijn niet de moeite waard om een abonnement te nemen.

 9. anna1953 anna1953 says:

  Het is natuurlijk helemaal niet slim om als 64 jarige gewoon je leeftijd eerlijk te vermelden, maar zo ben ik nou eenmaal wel, de heren willen nog steeds een jonge blom denk ik, hoewel men mij in het normale leven bijna 10 jaar jonger schat en ik over aandacht van mannen niet te klagen heb. Ik werd van e matching een beetje moedeloos. Misschien schrik ik mannen af, ik heb geen idee, of zijn mijn teksten te origineel, ik besloot tot een second opinion en kreeg daarop het advies smakelozer dan smakeloos te gaan schrijven.. Ik weet wel dat ik onderhand ook denk, dat er sprake is van nepprofielen. Of ik ben gewoon te lelijk voor woorden, dat kan ook, maar ik weiger daar werkelijk in te geloven,
  Het is in ieder geval geen succes als vrouw op e matching en daar baal ik wel van. Gelukkig is het niet zo duur, maar ik heb er in ieder geval totaal geen resultaat van gekregen, dus weggegooid geld

  • dateraan dateraan says:

   Women age like milk, men age like wine.
   Mannen op leeftijd zijn nog steeds gezond maar hebben in tegenstelling tot de vrouwen op die leeftijd meer geld achter de hand. Daarom zijn de rollen dan omgekeerd. Toen de vrouwen jonger waren hadden zij het voor het uitzoeken, maar op latere leeftijd hebben de mannen dat.

   • dateraan dateraan says:

    Wat mij ook opvalt is dat wanneer vrouwen op ematching geen succes hebben zij zeer verongelijkt reageren. Want zij vinden zichzelf zo knap en worden minstens 10 jaar jonger geschat bla bla. Heel typerend. Het past geheel in het beeld dat ik heb gekregen van de vrouwen die op ematching staan. Namelijk vrouwen die erg vol van zichzelf zelf zijn. En dan heb ik het dit keer niet over hun postuur!

   • Mylax Mylax says:

    Wat een onzin zeg, het gaat om hoger opgeleiden, dus ook dames met een goeie baan en dito inkomen, ik verdien meer dan veel van de mannen op de site, heb een eigen huis, super auto en als ik mijn omgeving mag geloven, dan zie ik er nog heel goed uit voor mijn leeftijd. Ik herken wat bovenstaande dame zegt. Ik heb op mijn 61e nog geen grijze haar en draag mooie designer kleding, had gewoon de gok gewaagd. Inderdaad, in een paar dagen tijd 70 kijkers, maar geen kopers. Ze zien mijn foto en denken dat je tien jaar jonger bent. Te bedenken dat er zelfs mannen van 70+ bij zaten. Blijkbaar willen ook die mannen een vrouw van rond de dertig. Ja, voor zo’n site voel ik mij dan te goed, alleen grijsaards of kale de mannen met een hoop noten op hun zang

   • dateraan dateraan says:

    Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen maar de meeste vrouwen op ematching hebben onbenullige genderstudies gevolgd en lopen er onverzorgd bij. Maar ze vinden zichzelf sterke sterk en geëmancipeerd en willen net als de mannen een jongere partner. Daarom staan vrouwen op ematching schier oneindig lang ingeschreven. Wanneer stellen zij eens realistische eisen?

 10. Nice guys finish last Nice guys finish last says:

  Over twee weken zit mijn betaald lidmaatschap bij Ematching erop en dan stop ik er ook mee. Deze vrijblijvende manier van kennismaking is niet aan mij besteedt. Wat een teleurstelling. Zoals diverse mannen hier al eerder aangaven kan ik alleen maar concluderen dat het merendeel van de vrouwen niet eens het fatsoen heeft om een (standaard) reactie terug te sturen. Dat is ook nog eens gratis voor niet betalende leden. Echter zitten de meeste vrouwen op deze site om hun ego te laten strelen naar mijn gevoel (ja, ik krijg een reactie dus ik ben nog eventueel potentieel relatiemateriaal!!). Tevens hebben velen een wensen, nee, eisen pakket waar mannen aan dienen te voldoen willen ze überhaupt kans maken op een reactie. Zou zeggen: probeer eens zoals in de film Weird Science de droom man te ontwikkelen! Wat “over het paard getilde diva’s” zitten er bij op deze site. Het is precies een afspiegeling van hoe momenteel de maatschappij in elkaar steekt, namelijk ikke ikke ikke en de rest kan… Respectloos ook nog het feit dat dit hoger en wo opgeleide vrouwen betreft. Je kunt je nog zo leuk, spontaan, grappig voor doen, het leidt toch nauwelijks tot enige respons. Het gaat toch voornamelijk om de kop die op de romp zit! Laten we elkaar niet voor de gek houden. En dan kan zo’n “dating coach” advies van Ematching waar je ook nog eens voor mag betalen niet eens het verschil maken.

  Nee, ik ben er helemaal klaar mee en ik ga liever op de “ouwe toer” en lekker “live” weer op ontdekkingstocht. Ik beveel Ematching niet aan.

  • dateraan dateraan says:

   De manier waarop vrouwen zich in deze tijd opstellen richting mannen, zorgt er voor dat steeds meer mannen kiezen voor MGTOW.

   • dateraan dateraan says:

    Een nice guy is alleen maar nice omdat hij alles voor haar betaalt. Alpha fucks, beta bucks. Ben je een nice guy dan beland je in de friendzone, voor de sex heeft ze een andere man.
    Een moordenaar als Breivik die in de gevangenis zit ontvangt meer aanzoeken dan een nice guy op een datingsite.

 11. Greeneyes Greeneyes says:

  Via ematching kreeg ik een sexverzoek waarop ik uiteraard (gezien ik op zoek ben naar een serieuze relatie) lelijk terugreageerde.
  Vervolgens is mijn profiel geblokkeerd (zonder enig en van te voren aangegeven bericht) en beweert ematching dat deze vulgaire maar betalende man mij niets heeft gestuurd.
  SLECHTE SITE MET NIET SERIEUZE PROFIELEN EN ONMENSELIJKE en onbeschofte KLANTENSERVICE

  • dateraan dateraan says:

   Terwijl vrouwen klagen over vulgaire mannen krijg ik als nette en serieuze man vrijwel geen enkel bericht. Als ik zelf een leuk bericht stuur dan wordt daar zelden op gereageerd. Misschien moet ik ook maar vulgaire berichten sturen dan krijg ik misschien wel reactie?
   Overigens staat de site bol met materialistisch ingestelde vrouwen. Kijk maar hoe vaak zij geheel vrijwillig hun inkomen opgeven. Dit soort Golddiggers verdienen niet beter dan een man die alleen op sex uit is. Wat men zaait zal men oogsten.

 12. Abby Abby says:

  Na op Relatie Planet en op 50 plus match gestaan te hebben, besloot ik om een maandje op E-matching te gaan staan. Ik heb het over een tijdsbestek van 3 jaren.
  Mijn profieltekst schreef en schrijf ik vanuit eerlijkheid. Waarom zou je niet je negatieve kanten benoemen? Zelfspot en zelfkritiek is mij niet vreemd. En beter korte pijn dan lange pijn toch?
  Ook altijd een paar foto’s erbij. Ik zie er goed uit, al zeg ik ’t zelf.
  Enfin, regio Noord valt erg tegen. En dan heb ik ’t niet alleen over het aantal (betalende) leden.
  Maar wat me nóg meer tegen valt, is de redactie van E-matching. Vanmorgen besloot ik de tekst van mijn ‘ik ben’ en ‘ik zoek’ veldjes te veranderen in slechts : “Ik ben aan het rondkijken”. Kreeg ik een mail dat mijn profiel verwijderd was en pas weer online gezet zou worden, als ik de tekst zou uitbreiden.
  Betaal je voor het lidmaatschap, spelen ze politiemannetje. Zo frustrerend!
  Helaas ben ik de 50 gepasseerd, kom daardoor in aanraking met oudere mannen. Deze categorie leeft nog in het verleden, is niet Geëmancipeerd. Schrikken van een dame die er goed uit ziet en haar mondje kan roeren.
  Enfin, gelukkig ben ik (nog) niet wanhopig. 😉

  • dateraan dateraan says:

   De redactie is vrij willekeurig in het accepteren van foto’s en teksten. Zo begreep ik van een dame dat haar foto in bikini was afgekeurd. Ik attendeerde haar op andere profielen waar wel vrouwen met bikini’s te zien waren. Ook mijn profielteksten werden regelmatig en zonder voorafgaande aankondiging verwijderd. Dit waren nu niet bepaald shockerende of beledigende teksten. Waarom de redactie zo kleinzerig is, is mij een raadsel.

  • Bianca R Bianca R says:

   Ik ben geen lid, en als ik dit zo lees, ga ik dat ook niet worden. In de eerste alinea van de site staan al twee spelfouten. Hoezo, hoger opgeleid?

 13. Jay Jay says:

  Teleurstellende site. Ik ben enige tijd gratis lid geweest om te proberen. Wel prettig dat ze dit aanbieden, want daardoor kwam ik erachter dat deze site weinig voorstelt.
  Ik woon midden in de randstad, maar in mijn regio nauwelijks interessante vrouwen. Veel oudere vrouwen, (>45) en daarnaast lijkt het of hoe hoger opgeleid hoe minder aantrekkelijk.

  • dateraan dateraan says:

   Er is in de randstad inderdaad nauwelijks vrouwelijk aanbod. Dat juist hoger opgeleide vrouwen minder aantrekkelijk zijn herken ik zelf niet zo. Vrouwen op middelbare leeftijd besteden in hun algemeenheid bar weinig aandacht aan hun uiterlijk. Ongeacht het opleidingsniveau.

   • Jonneke Jonneke says:

    Wat een grote onzin dat vrouwen op die leeftijd barweinig aan hun uiterlijk besteden. Een nare denigrerende en generaliserende zin.

   • dateraan dateraan says:

    In de meeste generalisaties zit een kern van waarheid. Kijk maar eens om je heen; veel van die korte praktische kapsels en vooral erg slecht gekleed. Regelmatig niet eens meer als vrouw herkenbaar. Dat noemen ze geeMANcipeerd

 14. Salsa Salsa says:

  Eigenlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met e-matching. Heb er een maand of 3 opgestaan en stuk of 6 dates gehad. Allemaal met leuke serieuze mannen met een goed verhaal. Mijn ervaring is dat je zelf actief contact moet zoeken en niet moet wachten totdat jij wordt benaderd. Misschien komt dat omdat er veel niet betalende leden zijn. Het viel mij wel op dat veel mannen op zoek zijn naar veel jongere vrouw. Ik zoek iemand van ongeveer mijn eigen leeftijd dus dat matchte niet altijd. Ik heb er korte relatie aan overgehouden en een goede vriend. Niet mijn grote liefde gevonden maar overweeg er toch weer op te gaan.

 15. phoebe phoebe says:

  tja datingsites betalen om KUNSTMATIG iemand te moeten gaan leren kennen dat zou mijn eer te na zijn.

  • dateraan dateraan says:

   De bedoeling van een datingsite is dat je gaat afspreken. Daarna leer je elkaar pas kennen.
   Via ematching gaat dat dus niet gebeuren; veel te weinig leden. Hiervan veel verwende prinsesjes.

 16. FM FM says:

  Wat een taalfouten op de introductiepagina van deze site!
  Vreemd hoor, bij een datingsite voor hoger opgeleiden….

  • Ellen IJfs Ellen IJfs says:

   Inderdaad, het viel mij als MBO’er ook direct op…

   • Fleur Fleur says:

    Het viel mij ook direct op; slecht taalgebruik ( het woordje gaan wordt regelmatig totaal overbodig gebruikt). Je site is toch je visitekaartje; even na laten kijken!

 17. zomaarevenreageren zomaarevenreageren says:

  Laat ik wat duidelijkheid verschaffen. Ben ondernemer met diverse datingsites. Al 10 jaar. De datingmarkt was ooit een tuin, maar is nu vergiftigde grond. Het is niet wat het lijkt. Ematching is de enige datingsite die te vertrouwen is (Pepper ken ik als enige niet goed). Heb vroeger heel wat dates gehad. Met ontzettende leuke vrouwen. Echter, zij hebben moeite te concurreren met die vele andere oplichters, dus de profielen houden ze wat langer vast. Het type man en vrouw op de site: dit ligt niet aan E-matching natuurlijk. Verder: de meeste leden bakken er weinig van. Verwachtingen stroken niet met wat ze zelf te bieden hebben. Zelfkennis is bedroevend laag. De meeste mensen zijn nu eenmaal totaal oninteressant.

  • MGTOW MGTOW says:

   Tinder heeft de datingmarkt overgenomen. Tinder is namelijk gratis. Tinder is gps gekoppeld dus geen knullige provincie indeling. Communicatie op tinder kan alleen als beide partijen naar rechts hebben geswiped. Op tinder kun je ook iemand zijn opleiding en/of baan zien door koppeling met facebook. Uiteraard dezelfde over het paard getilde verwende datingprinsessen maar het kost je tenminste geen geld.

 18. MAM MAM says:

  Ik ben een paar weken gratis lid geweest van e-matching om te kijken of het wat voor mij is. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat dit niet echt een site voor mij is. Veel dames lijken nogal vol van zichzelf te zijn en de profielteksten lijken ook heel veel op elkaar. Ik heb maar weinig originele teksten gelezen.

  De site zelf vind ik ook wat doods aandoen. Eigenlijk hoef je nooit in te loggen, want nieuwe matches krijg je binnen via e-mail en omdat de meeste profielteksten heel kort zijn hoef je niet naar de site om het volledige profiel te lezen. Je krijgt ook automatisch bericht als iemand jouw profiel heeft bekeken. Weer een reden om niet in te loggen dus. Verder kan je niet zien wanneer iemand voor het laatst ingelogd is. Het kan dus best zijn dat sommige leden al meer dan een jaar niet hebben ingelogd.

  • dateraan dateraan says:

   Het is mij en anderen ook al opgevallen dat de profielteksten van vrouwen zo erg op elkaar lijken. Alsof ze allemaal door een persoon zijn geschreven. Je krijgt ook zelden antwoord op je berichten. Begrijpelijk dat men denkt aan nepprofielen. Er staan in ieder geval wel echte profielen op, maar het absolute aantal is zeer beperkt (vrouwen althans). Eigenlijk is ematching achterhaald door tinder, waardoor er te weinig leden op ematching zijn overgebleven.
   De achtergebleven leden op ematching betalen geld terwijl er nauwelijks meer leden zijn. Ematching probeert het hoofd boven water te houden door:
   – gratis leden zo lang mogelijk op de site houden door deze de mogelijkheid te geven berichten te kunnen beantwoorden
   – aanbieden van dure coach als je geen succes hebt
   – aanbieden van speeddaten
   Of ze het hiermee gaan redden betwijfel ik. Aan de andere kant zijn de kosten van een website laag zodat ze niet veel slachtoffers nodig hebben.

   • Dottie Dottie says:

    E-matching houd je profiel online terwijl je al lang niet meer betaalt en van hen mail hebt gehad dat je profiel verwijderd is. Zo houden ze het bestand aantrekkelijke. Ik kreeg na maanden opeens mailtjes van leden, terwijl mij gemaild was dat mijn profiel was verwijderd. Het is heel erg dat je ergens online staat zonder dat je het weet en gebruikt wordt door E-matching. Uiteraard heb ik hen gebeld, zij komen met het verhaal dat je zelf je profiel moet verwijderen. Ik heb een mail gehad dat mijn profiel werd verwijderd, maar dat ontkennen ze. Ze laten dus mensen online staan zonder dat die het weten.

 19. Maria Maria says:

  Ik heb precies dezelfde ervaring als velen hier beschrijven. Ik krijg het gevoel dat er nepprofielen zijn. Mijn abonnement was afgelopen op opeens is mijn profiel bezocht door iemand die volledig voldoet aan hetgeen ik in mijn beschrijving heb vermeld. Weliswaar zonder foto, maar vooruit. En ja hoor, abonnement verlengd, bericht gestuurd naar deze hoog opgeleide, niet direct naar samenwonen verlangende, werkende vader van 2 uitwonende kinderen. En…..geen reactie.

 20. Joep Joep says:

  Wat mij bij E-M opviel was ondanks de hoge opleiding van veel “dames” zij behoorlijk veel oppervlakkige eisen stellen aan hun eventuele partner. Bij het lezen van hun profiel schoten woorden als arrogantie, hooghartig, verwend kreng, enz regelmatig bij mij door het hoofd. Ook vaak mooie en/of welverzorgde vrouwen waar ik natuurlijk geen bezwaar bij heb, zijn er te vinden op de site. Probleem was echter dat zij vaak een soort uithangbord voor henzelf in een man zochten. Diepgang van nul , nul.
  Dan de dames waarop ik reageerde met een belangstellend bericht, bleken geen opvoeding te hebben gehad. Nooit, echt nooit een reactie van gekregen.
  E-M heeft ook een soort blog van leden. De kwaliteit daarvan is van het niveau “Margriet” of “Libelle”.
  Tot zover de site voor hoogopgeleiden. Een echte sof.

  • Anita Schuijt Anita Schuijt says:

   Hallo Joep, jij hebt dit als man ervaren bij deze site en ik als vrouw, precies hetzelfde maar dan bij 50plusmatch. Ik ben er na 3 maanden mee gestopt want ik werd er beroerd van en hoop nog steeds op een spontane ontmoeting waar dan ook. En anders laat dan maar, in ieder geval voor mij geen dating sites meer.

  • dateraan dateraan says:

   De dames op ematching zijn niet zozeer hoog opgeleid maar hebben het te hoog in hun bol.
   Vaak genderstudies zoals sociologie of psychologie dus geen cent te makken. Maar ze hebben het eisenpakket van een filmster en zoeken man die ook als een filmster moet zijn. Dream on dames en blijf samen wonen met jullie katten.

  • Bianca R Bianca R says:

   Hoog opgeleid zegt niets over iemands persoonlijkheid. Zo te lezen zijn alle mensen, ondanks opleiding, gewoon hetzelfde. Die klik blijft iets zeldzaams en hangt niet af van opleiding of gezamenlijke hobby’s. Datingsites zijn gewoon geldmachines, meer niet.
   Er is overigens niets mis met kritisch zijn, aan beide kanten. Het gaat immers om je leven, of ga je uitsluitend voor dat mooie innerlijk?

 21. Madame Madame says:

  Hoi,
  Ik ben vrij enthousiast begonnen op e-matching, eerst als betalend lid , later passief, maar ik kijk wel alle nieuwe inschrijvingen en die mensen zien dus dat jij bij hen gekeken hebt. Toch kijken ze zelden terug. Reacties ontvang ik nauwelijks, ook niet toen ik betalend lid was. Als ik berichtjes stuurde, dan kreeg ik steevast te horen dat ze al aan het daten waren of er een andere reden was om niet verder in contact te treden of helemaal niks. En dat terwijl ze net een nieuwe inschrijving waren. Ik begon bijna te denken of er iets mis was met mij. Ik zie er niet onaantrekkelijk uit, heb geen leugens staan in mijn profiel, ik vond het zo raar. Maar ik heb dus eveneens sterk het vermoeden dat er nepprofielen bijstaan als lokkertje om ons weer actief lid te laten worden. Dus JW, ik denk dat het niet aan jou ligt. Ik heb een kennis, waarvan ik niet wist dat ze ook op e-matching stond. Toevallig hadden we het erover. Zij ervaart hetzelfde als ik en heeft dezelfde vermoedens. Ik heb voordat ik betalend lid werd bij e-matching verschillende datingsites uitgeprobeerd als betalend lid. Het nadeel van parship vind ik dat je niet zelf kunt zoeken, zij maken een selectie voor je. Verder veel te uitgebreide vragenlijsten. Komt geen eind aan. Was ik ook niet erg enthousiast over. RP weinig positieve reacties, mannen die logen over hun leeftijd. Echt hè, als het al begint met leugens, waar eindigt het dan? Maar wie weet is het nu anders. Lexa geprobeerd, wel paar leuke reacties, maar niets blijvends en ook getrouwde mannen die vertier zoeken. Ik overweeg een andere site, maar weet niet goed welke. Pepper heb ik nog niet geprobeerd.

  • Seim Seim says:

   Hmm das jammer deze geluiden. Mijn abonnement loopt zo af, dus een beetje aan het neuzen welke site misschien beter is. Zelf zit ik nog op match 4 for me. Ook daar kom ik dat tegen wat er hier geschreven word. Vrees dat dit probleem op elke site speelt. Je moet gewoon geluk hebben, wilt er iemand echt serieus op jouw profiel reageert.
   Voor de rest maar gewoon genieten van het leven.
   Wie weet spreken wij elkaar nog. Groet Seim

 22. Arnoud Arnoud says:

  Helemaal eens met wat ik hier lees. Heel veel arrogante typjes die profielen hebben die bol staan van de cliche´s. Er wordt door de dames amper gereageerd, wellicht omdat ze veel te veel mail krijgen. Dat heb ik althans gehoord van mijn dates. Ik heb in het verleden meerdere dates gehad via deze site en er zelfs wel eens een relatie aan overgehouden maar voor de dames geldt inderdaad ook vaak dat het niet is wat het lijkt. Er staan rustig jaren oude of bewerkte foto’s op of ze zijn helemaal niet hoog opgeleid.
  Als de site echt een goede dienst wilde verlenen zou ze er voor zorgen dat de hoeveelheid mail voor de vrouwen minder wordt (het ging toch om een serieuze relatie?) en dat je kan zien of leden reageren. Als ik zie dat een vrouw nooit reageert ga ik er natuurlijk ook geen moeite meer voor doen.

 23. m m says:

  Tussen 35 en 40 jaar bevinden zich in heel de provincie Utrecht ongeveer 25 betalende vrouwelijke profielen met een WO opleiding. De meesten ervan hebben een kinderwens. Nee hier bedoelen ze niet jouw kind uit een eerdere relatie mee. Dit geeft dan ook meteen de motivatie weer van de vrouwen om zich hier in te schrijven. De arrogantie en de cliché s maken het niet leuk de vrouwelijke profielen Door te spitten, maar zoals gezegd het zijn er niet veel. Daarnaast blijkt uit navraag dat de dames zeer veel berichten (tientallen per dag) ontvangen zodat je terechte vraagtekens kunt zetten bij de man/vrouw verhouding. Het is me wonderwel gelukt om met 2 dames te daten. Beiden hadden nogal gejokt in hun profiel. Het is dan ook niks geworden.
  Ik raad het niet aan om lid te worden van deze site. Het ledenaantal is veel te laag en de vrouwen die er op staan presenteren zich ronduit onaantrekkelijk (enkele uitzonderingen daargelaten), zijn vaak arrogant en nemen zelden het initiatief. Ook wordt er slecht gereageerd op je berichten. Je maakt in het dagelijks leven meer kans om in contact te komen met een leuke vrouw. Eigenlijk is dit best wel jammer, want op ematching ondervind je geen problemen met stiekeme verlenging van je abonnement.

  • Anne Anne says:

   Het zou verschil maken als mannen vaker interesse zouden tonen in een vrouw van hun eigen leeftijd. Niets mis met een 40-plusvrouw (zie recente profielfoto’s) die niet liegt over haar leeftijd!

   • dateraan dateraan says:

    Het zou ook verschil maken als vrouwen een man van gelijke (of wellicht lagere) status en inkomensnivea accepteert. Citaat: ik wil een man ‘ woonachtig in een riant vrijstaand huis’. Heb ik niet zelf verzonnen maar komt uit het profiel van een vrouw. E-matching barst uit haar voegen van dit soort Golddiggers die alleen gaan voor MEER. Een man gaat hier alleen mee akkoord als de vrouw als tegenprestatie jong en aantrekkelijk is. En gelijk heeft hij!
    Overigens is mijn interesse in leeftijdsgenoten niet gehonoreerd; ik voldeed niet aan hun eisenpakket.

 24. Pring Pring says:

  Wat een totaal saaie ballentent. Doe mij RP maar, daar zitten tenminste nog zo af en toe originele en kunstzinnige en werkelijk belezen types bij. Ematching datingcoach Irma kan beter bij de ouderlingen van Staphorst haar totaal achterhaalde adviesjes uit het jaar nul slijten.

  • Dave Dave says:

   Waar moet ik me dan even inschrijven Pring? Of ben jij zelf medewerker van Relatieplanet?

   • dateraan dateraan says:

    RP kampt met hetzelfde probleem als ematching: te weinig vrouwelijke leden. Op beide sites heb ik een betaald lidmaatschap gehad. Mijn ervaring is dat het op RP nog moeilijker is om een date te regelen dan op ematching. Bovendien kun je als gratis lid op RP veel minder. Dus zou ik zeker niet voor RP kiezen.

 25. Arvin Arvin says:

  Ik heb 1 maand op e-matching ingeschreven gestaan. Dit is mij niet goed bevallen. Het lukte mij niet om in contact te komen met mensen. Veelal was het contact oppervlakkig of er werd helemaal niet gereageerd. Vooral het niet reageren vind ik nogal onfatsoenlijk en heb ik mij dan ook heel erg aan geërgerd.

 26. Popko Popko says:

  Ik was op zoek naar een datingsite voor hoog opgeleiden. Naar wat datingsites te hebben bekeken: Parship, Edarling en E-Matching; gekozen voor de laatste. Ik vind het aanbod op E-Matching zeer beperkt. Er zitten overigens wel degelijk leuke mensen op deze datingsite, maar had liever wat meer keuze gehad. De datingsite werkt wel gewoon goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Enige negatieve punt is dus het aantal (actieve) leden.

 27. Anton en Ieneke Anton en Ieneke says:

  Ik (wij) heb een positieve ervaring gehad met e-Matching! Door aanraden van een goede vriend ben ik lid geworden van ematching. In eerste instantie kreeg ik slechts wat oppervlakkig contact met verschillende vrouwen. Totdat ik contact kreeg met mijn huidige vriendin. Er was eigenlijk direct een klik. En een leuke bijkomstigheid was dat ze slechts 5 km van mij vandaan woonde! Al snel maakten we een afspraak. Voor beiden was dit ook de eerste echte afspraak die we via een datingsite hebben gemaakt. Het voelde dus meteen vertrouwd! We hebben toen afgesproken in een leuke bar om een drankje te doen. Nu een jaar later is ze bij mij ingetrokken.We willen ematching graag bedanken voor hun diensten! Wij zijn er erg gelukkig mee geworden! Anton en Ieneke

 28. zzzz zzzz says:

  Veel profielen op deze datingsite zijn verouderd of inactief. Waarom worden deze niet verwijderd? Op deze manier is het aantal leden nogal misleidend. Nee, dit is geen succes. Ik zou iedereen aanraden om eens te gaan kijken naar Parship. Deze datingsite richt zich ook op hoog opgeleiden en is actief in heel europa. Dus je kunt ook over de grens kijken. Ematching is het duidelijk niet voor mij!

 29. Jip Jip says:

  Hoi ik ben een tijdje lid geweest van eMatching. Wat mij opgevallen is dat er veel leden niet actief zijn. Als je abonnement is afgelopen kun je zelf je profiel even er af halen. Ik heb het hele online dating best positief ervaren. E-matching is gebruiksvriendelijk. Maar her en der wel wat verouderd. Ik mis bijvoorbeeld een app. Denk dat je bij een datingsite zoals Pepper beter zit. De mensen die ik heb gesproken op ematching waren allemaal serieus op zoek naar een relatie. Al met al een prima datingsite, maar ik zelf kies nu voor Pepper dus.

 30. JW JW says:

  Hallo Mensen,

  Ik wilde graag eens uittesten of internetdating iets voor mij zou zijn. Mijn keuze voor een datingsite is gevallen op e-matching. Dit is omdat deze datingsite mij het meest aanspreekt. Daarmee bedoel ik dat als ik een omschrijving zou willen maken van mijn ideale partner , dat deze net als ik hoog opgeleid moet zijn. Ik vind dit belangrijk, maar ik ken genoeg andere mannen voor wie dit bepaalt niet geldt. Ieder zijn keuze.

  Nadat ik me aangemeld heb viel mij direct het grote aanbod aan mooie vrouwen op. Dat wekt voor mij ook wel wat argwaan. Deze goed uitziende hoger opgeleide vrouwen zouden toch eenvoudig aan de man moeten komen?

  Tot op heden is het mij niet gelukt om een leuk contact op te kunnen bouwen. Telkens krijg ik te horen dat de vrouwen waar ik op reageer al een man hebben of aan het daten zijn!? Nu zit ik dus met een redelijk duur abonnement en het lijkt onmogelijk om via deze datingsite een date te kunnen krijgen. Ik vraag mij af of dit geen nep profielen zijn.. Maar misschien ligt het wel aan mij.. zucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑