Home / eMatch – Kosten, Review en Ervaringen
eMatch logo

eMatch - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite eMatch Online staat niet op zichzelf. Het is een website die deel uitmaakt van een groot netwerk van verschillende datingsites op het internet. Je moet er dan ook rekening mee houden dat jouw profiel niet alleen op eMatch Online te zien zal zijn maar bijvoorbeeld ook op Gay De datingsite eMatch Online staat niet op zichzelf. Het is een website die deel uitmaakt van een groot netwerk van verschillende datingsites op het internet.

ematch
3
Beoordeling 3

Je moet er dan ook rekening mee houden dat jouw profiel niet alleen op eMatch Online te zien zal zijn maar bijvoorbeeld ook op Gay Dating, Christelijke Dating of een datingsite die zich richt op een bepaalde stad zoals Amsterdam of Eindhoven. Er zijn meer datingsites die dit principe gebruiken, maar dit wordt niet altijd even duidelijk op de website vermeld. Wel kun je er vanuit gaan dat je profiel niet op websites komt die niet op jou van toepassing zijn. Ben je geen gay, dan zal jouw profiel niet op een gay datingsite worden geplaatst omdat dit immers weinig zinvol is.

Een gratis profiel aanmaken is snel geregeld

Als je je wilt inschrijven bij eMatch dan is dat snel geregeld. Je moet een aantal basis gegevens invullen waarna je een e-mail ontvangt waarin je inschrijving wordt bevestigd. Pas als je op de link in die mail klikt ben je ingeschreven en kun je inloggen met het door jou gekozen wachtwoord en je inlognaam. Vervolgens kun je door de profielen zoeken om te ontdekken of er members zijn die je graag beter wilt leren kennen. Hiervoor is wel een betaald membership nodig. Je kunt je profiel verder aanvullen met een leuke profielfoto en meer informatie over jezelf zodat andere members een beeld krijgen van wie je bent en wat je zoekt.

Daten of een vaste relatie

eMatch Online richt zich op zowel mensen die een date zoeken als mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Het is daarom wel belangrijk dat je aangeeft wat jouw doel is. Als je alleen wilt daten en geen vastigheid zoekt, of juist wel op zoek bent naar De Ware Liefde, dan is het wel zo handig dat bezoekers van je profiel dit kunnen lezen voordat ze met je in contact komen. Dit voorkomt teleurstellingen. Wil je volledig gebruik maken van alle diensten van eMatch dan zal je een premium lidmaatschap moeten afsluiten.

De prijzen daarvan staan helaas niet op de website vermeld, er wordt alleen aangegeven dat een lidmaatschap mogelijk is vanaf € 19,95 per maand. Hiervoor zal je ongetwijfeld een lidmaatschap voor een langere periode moeten afsluiten, dat in één keer betaald moet worden. Ook wordt er op de site gesproken over 2 of 4 ‘contactmomenten’. Wat hieronder wordt verstaan wordt niet duidelijk.

Hoe groot is de kans op een geslaagde date?

Hoe groot de kans is dat je via eMatch een leuke date vindt is natuurlijk lastig te voorspellen. Het nadeel van een datingsite waar je je gratis kunt inschrijven is dat velen wellicht een profiel aanmaken maar vervolgens geen betaald lidmaatschap nemen. Als premium member kun je wel zien wie ook premium member zijn en van wie je dus eventueel een reactie kunt verwachten. Dit maakt het makkelijker om bij het zoeken in de profielen een selectie te maken zodat je niet onnodig moeite doet voor members die zeker nooit gaan reageren omdat ze hiervoor niet het juiste abonnement hebben bij eMatch Online.

eMatch screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij eMatch?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van ematch.online kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis

  Beperkte mogelijkheden

  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Premium lidmaatschap

  €29,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium lidmaatschap

  €24,95 per maand
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium lidmaatschap

  €19,95 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van eMatch?

 • Gratis een profiel aanmaken en zoeken in de database met members
 • Gecontroleerde profielen
 • Mogelijkheid om meerdere foto’s te plaatsen bij je profiel
 • Onduidelijkheid over abonnementsprijzen en voorwaarden daarbij
 • Slechts beperkte toegang met een gratis lidmaatschap
 • Je profiel wordt zonder dat je dit welllicht in de gaten het, op meerdere datingsites van hetzelfde bedrijf geplaatst
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items
Laatste reacties