datingsite parship

Home » EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites elitedating logo

Laatst bijgewerkt op juli 29th, 2020 | door Welke online datingsite?

118

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Elitedating info

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen. 

Matchmaking

Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Elite Dating actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Elitedating kortingscode pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2About the Author

Anoniem118 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. S S says:

  Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo’n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug “geen interesse”, als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

 2. Kennertje Kennertje says:

  Prima ervaring met EliteDating gehad. Kan deze datingsite aanraden voor hoog opgeleiden. Ik kreeg niet veel matches, maar die paar die ik wel kreeg zijn goed bevallen.

 3. Caro Caro says:

  Veel te duur voor je geld. Veel Belgische leden. Selectie door Site is wassen neus.
  Het enige elite aan Elitedating is de prijs. Je krijgt er niets voor..

  Afrader…….

  • superboer superboer says:

   tja als jullie van je geld afwillen….

   • droplul droplul says:

    Vraag je moeder als ze haar vagina voor je kan openen en je vader voor je kan bukken. Dat je ook meteen ontmaagd kan worden eikel. Elke keer met je domme reactie wie of wat?

   • superboer superboer says:

    @Drplul. henb je er ervaring mee? Sneu voor jou, pffffffffffff.

   • nieuwsuur nieuwsuur says:

    En wij hebben weer enorm gelachen, hoe de Nederlandse vrouwen de mannen belazerd in een relatie of een huwelijk. De echtscheiding procentage neemt alleen maar toe.

    Als je een vrouw in deze tijd wil dan moet je haar zoveel gaan bedelen om met haar te zijn. Vaak vindt het leuk om man of mannen uit te bijten. De man rent als een schoot hondje achter haan.

    Veel vrouwen vinden het leuk om te scheiden. En willen vaak de man de pest geven.

  • MGTOW MGTOW says:

   Voorheen heette dit edarling. Maar door frauduleuze zaken werd de naam teveel besmet en zijn ze verder gegaan als elitedating.
   Maar het is nog steeds een hopeloze geldput. Je kunt beter een staatslot kopen dan komt het geld in ieder geval nog in de staatskas terecht in plaats van bij bedriegers.

   • superboer superboer says:

    @Mgtow. ik snap mensen niet dat ze zoveel betalen voor een date site [ parship etc] je maakt net zo veel kans dan als je alleen in het bos loopt op een vrouw [ nul procent] wat drijft mensen om 60 euro permaand te betalen aan een date site? en hoog opgeleide vrouwen zijn veelal arrogant en veel te verwent. Te veel opsmuk en dik doen, wat kunnen zij nu werkelijk? ja nageltjes lakken en met hun uiterlijk bezig zijn, de rest is fake van ze. Mgtow/ moet je eens zien op een lexa hoe de vrouw er ook uit ziet, echt, velen hebben jaren geen echte kapper gehad, en ze staan er op met of een glas wijn, of een bord eten, of met een of ander beest, sorry, 95procent van de vrouwen vind ik echt niet aantrekkelijk op de site om te zien, wil ik nog geen eens een ONS mee, ook al kreeg ik geld toe. Wat een gedrogten. Mgtow, op welke site treft je als man wel leuke vrouwen? je hebt ook zoosk, of B2? wie weet raad?

   • Lex.A Lex.A says:

    Ja, en dat staatslot geeft je hoogstwaarschijnlijk ook nog een beter gevoel 😀

    @superboer: zoek eens op een escortsite. Kost ook wat, maar in vergelijking met die overpriced datingsites krijg je vast wel waar voor je geld…

   • superboer superboer says:

    Droplul doet zijn naam eer aan.. Bij deze.

  • ganaar ganaar says:

   Ga naar de hoeren is goedkoper.

   Vrouwen die op dating sites staan. Zijn al 50 keer tot 100 keer uit gemold en ze lachen jullie allemaal daar uit. En ze zijn goed uit genaaid nadat ze huisje,boompje,beetjes willen met een man. Ze kunnen goed sleutelen aan een hypotheek om deze vervolgens op jou naar te zetten. Daarna als ze vreemdgaat kan ze van jou scheiden en laatje ze jou met een paar kinderen achter. En mag jij haar partner alimentatie aan haar betalen en dat is dus KASSA VOOR HAAR.

   Waarom zoek je een vrouw? Zelfs jonge dochters van moeders worden ook hoertjes, dus ja alle relatie en huwelijken lopen in knoppen overspel is meerdere van het deel probleem.

  • ganaar ganaar says:

   Je kunt ook camera man worden dan kun je zien, hoe en hoeveel vrouwen van cockhold houden. Hahah weetje maar moet er wel om lachen.

   Man lief is hard aan het werken als ondernemer en aan bedrijf plan en moet inkomsten genereren en mevrouw is al aan het filmen cockhold thuis bij haar eigen man in huis met een zwarte man.

   Waar heeft ze die zwarte man ontmoet via een dating site.

  • Kennertje Kennertje says:

   Oneens.

 4. Wilbert Marcelissen Wilbert Marcelissen says:

  Goedemorgen Mevr/ Heer

  Ik heb geprobeerd tot drie keer toe een betaling te doen bij Elite dating en daar word gezegd dat de betaling tot drie keer is mislukt maar er is wel drie keer drie keer 78 euro van mijn rekening geschreven. Ik vraag u nu of u twee of drie keer dat bedrag wil terugboeken. Dat gaat om een lidmaatschap van twee maanden.
  Met vriendelijke groet
  Wilbert Marcelissen

 5. Sjonnie Sjonnie says:

  Veel engelstalige nep profielen. Weinig matches en meestal uit de buurt. Betaal er niet voor, want zonde van het geld.

 6. Nicoled Nicoled says:

  Ik ben net een maand lid van alive dating. Hiervoor baseerde ik me op de positieve reviews op enkele beoordelingssites. Om dat ik, na enkele weken al merkte dat in praktijk weinig of niets klopte van de beloften en aanbevelingen, keek ik opnieuw en vond reviews van (ex) gebruikers.
  Bijna allemaal commentaren gelijk aan mijn ervaringen.
  Eerste week partnervoorstellen, waarvan weinig passend door veel te ver, geen profielfoto’s, weinig of niet ingevulde profielen. De laatste twee weken nauwelijks bezoekers op mijn profiel,
  Ik heb gereageerd, ze mailen terug, dat wel maar er verandert niets.
  De laatste dagen bij a alleen profielen zonder tekst en foto s.
  Normaal plaats ik geen negatieve reviews, maar ik hoop zo bij te dragen dat andere mensen niet dezelfde fout maken als ik. Enkel afgaan op reclame en beoordelingssites…… lees vooral de reviews van gebruikers, helaas het klopt allemaal.
  Er klopt totaal niets van waar elite dating voor zou staan.
  Dus mensen, niet doen. Triest maar het is zo
  Mvg
  ND

  • MGTOW MGTOW says:

   Je krijgt wel reactie op je mails, dat is al bijzonder….tenzij, en ik gok maar wat, dat dit standaard/automatische antwoorden zijn.
   Grote datingsites hebben al nauwelijks leden. Elitedating nog minder. Volgens mij was het voorheen onder de naam edarling, maar door list en bedrog werd deze naam teveel besmet.

  • Jjk Jjk says:

   Ben t helemaal eens.

   Heb veel betaalde datings sites gehad.

   Dit is de eerste sites, waarbinnen zich een hoer bevindt.

   En ook iemand, die op een vliegveld vaststond en snel bitcoins nodig heeft.
   Wie denkt men dat ik ben PIPO DE CLOWN.??

   Aanbod is heel mager.

   Beklag doen, is men ongevoelig voor restitutie.

   Veel DODE profielen, om de site iets te doen lijken..

   Veel dames LEZEN hun berichten niet.

   En als ze lezen, kan er geen bedankje af.
   En ja, ik ben een keurig iemand, dus dat wordt dus niet gewaardeerd.

   Mensen, ik adviseer, DOE T NIET,!!

  • Petra Petra says:

   Helemaal mee eens.
   Elite heeft veel pretenties maar is een waardeloze site.
   Weinig en super slechte voorstellen, soms dagen niets.

 7. Superboer Superboer says:

  Hoi E. Kreeg jij veel reacties van de Vrouw[en] hier? Of valt het tegen? zoals op elke date site.

 8. E E says:

  Waardeloos. Lijkt veelbelovend maar voorstellen liggen mijlenver van de criteria die ik heb opgegeven en als belangrijk heb aangemerkt. Zelfs berichten van de zgn gelukszoekers. Na vier keer een klacht daarover ingediend te hebben, men adverteert immers met ‘dating voor hoger opgeleiden’, was het antwoord: “we willen niemand uitsluiten!” wijzig dan je wijze van adverteren, dit is misleiding! Als ik op mijn profiel wil zetten dat ik mijn premium lidm niet verleng vanwege het tegenvallende aanbod, wordt dit gecensureerd! Geldwolven zijn het, niets meer, niets minder!

 9. Superboer Superboer says:

  mgtow. ik zie meer katten voor bij komen op date site dan vrouwen, nee een hoogopgeleide vrouw is niks, wat kunnen ze werkelijk? nog niet eens fatsoenlijk koken… ik wil ga niet zo ene, de normale vrouw gaat het winnen van al die hoog opgeleide kak vrouwen die oh zo irritant arrogant zijn! Nee betalen willen ze niet, voelen ze zich te hoog voor! Dat is gewoon effe laten weten dat de man maar betaalt, want zij is DE Dame in kwestie,. ooit las ik dat een man 260euro had betaalt voor een date [eten en drinken] zij had gezegd, betaal jij maar want ik ben een vrouw, de man hoort te betalen had ze gezegd, was ook zo;n hoog opgeleide tut! ik had dat echt nooit betaalt alleen die 260euro! die man is een illusie arme geworden was niks geworden die date, ja 260euro arme.

  • JRT JRT says:

   Nou nou wat een discriminatie. Je weet dat je hiervoor vervolgd kan worden. Ken je het woord stigma? Stigmatiseren dat is wat jij doet.
   Er is nou eenmaal een verschil in intelligentie. En ik vind het fijn om iemand van mijn eigen niveau te vinden MET waarden, normen, respect en manieren die bij mij passen. Bedenk iedereen is anders maar we willen toch allemaal behandeld worden zoals we het fijn vinden. En als die man 260 EUR heeft betaald is het zijn keuze. Hij had nee kunnen zeggen.

   • JDB JDB says:

    Keurig en in stijl gepareerd JRT. De beschaving is ver te zoeken op nogal wat reviews. Je kunt het eens of oneens zijn met bepaalde datingsites, maar je gaat geen mensen beledigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑