Home / EliteDating - Kosten, Review en Ervaringen
elitedating logo

EliteDating - Kosten, Review en Ervaringen

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.

EliteDating
118 Ervaringen
4.2
Beoordeling 4.2

Waarom daten bij EliteDating?

Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

elitedating screenshot

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

elite dating account

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

elitedating inschrijven

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

Wat kost een lidmaatschap bij Elitedating?

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium Basic

  €49,90 p.m
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium Classic

  €49,90 p.m
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium Comfort

  €19,90 p.m
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op EliteDating?

Bij datingsite Elitedating kun je kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. Zo is er het basis abonnement en een Premium abonnement. Met het basis abonnement kun je gratis lid worden van de datingsite en op een leuke manier kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft. Je kunt gebruik maken van de basisfuncties om zo een eerste stap in het online daten te zetten. Wil je later meer functies op het platform uitproberen, dan kun je altijd overstappen op een Premium abonnement. Een gratis lidmaatschap is zeker de moeite waard. Zo krijg je een eerste indruk hoe het online daten werkt en kun je op je gemak de verschillende functionaliteiten uitproberen.

Gratis aanmelden EliteDating

Om de drempel laag te houden, kun je je gratis aanmelden op de datingsite EliteDating. Er worden geen kosten gerekend voor het inschrijven al lid en je kunt gelijk aan de slag. Je hoeft hiervoor enkel je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Vervolgens geef je duidelijk aan waarnaar je op zoek bent. Zo kan de datingsite je helpen om de juiste kandidaten te vinden.

elitedating gratis aanmelden

Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot de beveiligde omgeving, waar je een keur aan potentiële kandidaten voor een leuke date kunt tegenkomen. Om gelijk zelf goed zichtbaar te worden, maak je een eigen profiel aan. Hierin vertel je meer over jezelf, je interesses en de kenmerken waarnaar je op zoek bent in een nieuwe partner. Zo krijgen de andere leden een goede indruk over wie je bent. Door het plaatsen van een aantrekkelijke profielfoto, zal je nog meer gegadigden op je profielschets af zien komen. Doordat je een basis en dus gratis lidmaatschap hebt, zal echter niet de gehele profielschets zichtbaar zijn. De andere leden krijgen enkel een beknopt wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel te zien. Je kunt ook de EliteDating app downloaden als dat je voorkeur heeft.

EliteDating Persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidsschets is deels opgebouwd door de persoonlijkheidstest die je gelijk bij inschrijven kunt invullen. Hieruit komt duidelijk naar voren hoe jijzelf in elkaar steekt en wat je zoekt in een potentiële partner. Tevens ontvang je gelijk enkele partnervoorstellen, zodat je kunt zien of de profielschets inderdaad de geschikte kandidaten aanwijst, waarin je geïnteresseerd zou kunnen raken. Je krijgt zo ook gelijk een indruk van hoe het online daten in zijn werk gaat en hoe je zelf op zoek kunt gaan naar mogelijke aantrekkelijke profielen van andere leden. Hiervoor is een duidelijke zoekfunctie, die je hierin verder helpt. Je geeft duidelijk hierop aan welke kenmerken voor jou belangrijk zijn en het systeem toont je gelijk de profielen van leden die hier het meest mee overeenkomen.

stel liefde

Interesse aangeven

Bij een gratis lidmaatschap is het helaas niet mogelijk om een bericht te sturen aan iemand die je interessant vindt. Wel kun je zelf berichten ontvangen van andere leden die hun interesse aan jou kenbaar willen maken. Deze berichten kun je ook gewoon lezen. Om toch enigszins een interesse te kunnen aangeven, bied een gratis lidmaatschap je de mogelijkheid tot het versturen van een glimlach. Ook kun je een reactie of profiel liken. De ander ziet dan dat je gereageerd hebt en zal mogelijk contact met jou opnemen. Om zelf verder echt in contact te treden met een dergelijk persoon, zal je moeten upgraden naar een Premium abonnement. Dit is echter in het begin nog helemaal niet gelijk nodig. Met een basis abonnement kom je al een heel eind en kun je het online daten rustig even een kans geven.

Extra foto’s toevoegen

Om je profiel helemaal op te leuken en nog aantrekkelijker te maken, bied ook het gratis abonnement je de mogelijkheid tot het toevoegen van aanvullende foto’s. Zo kun je nog meer van jezelf laten zien en krijgen de andere leden een nog betere indruk van je. Het kan zo haast niet meer misgaan of er zullen leuke reacties op je profiel volgen. Het is dus zeker mogelijk om met een basis abonnement, zonder dat je ervoor hoeft te betalen, verschillende functies uit te proberen op datingsite Elitedating. Naarmate je meer vertrouwd bent geraakt en je meer op het daadwerkelijk daten wilt storten, kun je altijd overstappen op een betaald abonnement. De mogelijkheden zijn dan een stuk uitgebreider en het online daten op de datingsite wordt een nog een stuk uitdagender. Een gratis lidmaatschap is een uitstekende eerste stap.

Overzicht gratis functionaliteiten EliteDating:

Met een gratis lidmaatschap zijn de volgende opties beschikbaar:

 • inzage in de resultaten van uw persoonlijkheidstest
 • ontvangen van partnervoorstellen
 • versturen van glimlachen en “likes”
 • uploaden van foto’s

Wat zijn de plus- en minpunten van EliteDating?

 • Richt zich specifiek op hoog opgeleide singles
 • Goede balans tussen mannelijke en vrouwelijke leden
 • Matchmaking syteem
 • Voor het vinden van een serieuze relatie
 • Beperkte toegang met gratis lidmaatschap
 • Relatief duur
 • 4
  Populariteit

  lke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

 • 4.6
  Gebruikersgemak

  De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

 • 4.4
  Functionaliteiten

  EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

 • 4
  Klantenservice

  De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

 • 4
  Kosten

  De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

 • 4.2 Uitstekend
  Totaalscore

  EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Elitedating?

Online daten bij deze datingsite gaat in 4 stappen.

 1. Persoonlijkheidstest
 2. Zoekcriteria opgeven
 3. Profiel optimaliseren
 4. Partnervoorstellen

De partners die je bij Elitedating voorgesteld krijgt, worden door het zogenaamde “matchingsysteem” aan je toegewezen.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het totaal aantal Nederlandse leden is onbekend. Wekelijks krijgt deze datingsite 1500 nieuwe leden.

 • 85% van de leden is hoog opgeleid
 • 90% van de leden is 30+
 • Maandelijks vinden 2500 singles liefde via de datingsite

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegtermijn van een lidmaatschap is 1 maand. Lees de voorwaarden voor meer informatie.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig kortingen voor deze datingsite. Kijk op de “Elitedating kortingcodes” pagina voor de meest actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij Elitedating?

Om in te loggen bij Elitedating heb je een (gratis) account nodig.

Heb je al een account? Ga dan naar elitedating.nl en klik rechtsboven op: “Bent u al lid bij Elite?”. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.

Hoe kom ik in contact met de Elitedating klantenservice?

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice.

Contactformulier
Maak gebruik van het contactformulier op elitedating.nl

E-mailadres:
support@elitedating.nl

Telefoonnummer:
0900 – 5500033
(Op werkdagen van 09:00 – 18:00)

Post:
Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Strasse 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Hoe kan ik Elitedating opzeggen?

Kijk op onze “Elitedating opzeggen” pagina voor meer informatie over het opzeggen van een lidmaatschap of het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 06 augustus 2021

118 reacties op “EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  hoi mgtow, klopt wat jij schrijft over al die hoog opgeleide vrouwen, ze kijken niet verder dan hun neus lang is met die opmerking van truus [lees]. Denk dat er moeilijk mee valt te leven met een hoog opgeleide vrouw, zulken weten het altijd weer beter en zeggen mij wat ik moet doen [ eerst nederlands leren] waarom? wat maakt mij het uit dat ik in haar ogen niet goed nederlands kan schrijven? kan ik best hoor, maar mij intresserty het niet als een vrouw geen goed nederlands kan schrijven, als haar karakter maar goed is en dat ze geen wijsneusje is als al die hoog opgeleiden vrouwen, die kunnen vaak al helemaal niet koken en schoonmaken, alleen op vakantie gaan en shoppen en haar gelakte nagels vijlen, ik wil helemaal niet zo;n vrouw, doe mij maar een vrouw zonder poespas een gewone nuchtere hollandse meid zonder oordelen over een man wat truus doet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   En weet je wat het is met die hoge opleidingen? Vaak iets sociologisch, pedagogisch, psychologisch etc Studies die vooral leuk moesten zijn en waar geen wiskunde voor nodig was. Studies die vooral vrouwen doen. Met deze ‘gender’-studies verdienen ze vaak amper een droge boterham. Daarom zijn deze geemancipeerde en hoog opgeleide vrouwen zo blij dat de MAN de eerste date betaalt, ze verwachten dat ook. Ze zullen neerkijken op een man die met zijn handen werkt, zelfs als hij meer verdient dan zij. Wat je ook ziet is dat deze vrouwen denken dat hun hoge opleiding ze aantrekkelijker voor mannen maakt waardoor juist deze vrouwen een jongere man proberen te krijgen. Zij begrijpen niet dat vanuit het oogpunt van een man een hoge opleiding de vrouw niet knapper maakt, wij mannen geven daar namelijk weinig tot niets om.Op datingsites zie je daarom veel cougarvrouwen met katten op schoot. Het enige dat die hoge opleiding doet is er voor zorgen dat ze zich nog meer verwaand opstelt, nog arroganter wordt, nog meer onrealistische eisen stelt. En die hoog opgeleide man die hersenen heeft en logisch nadenkt herkent dit gedrag en wil zo’n vrouw niet.

 2. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  hoi Truus, Goed Nederlands? Waar gaat het om bij jou? Om goed nederlands te schrijven? of wat ook? of gaat het je daarom? Weer zo;n wijsneusje zoals jij wie zegt hoe het hoort te zijn.. kun jij wel koken? vaak al die hoog opgeleide vrouwen zijn voor mij wijsneusjes die alles beter denken te weten, ben jij er ook zo ene? al die vrouwen op een date site, veeg ze allemaal maar bij elkaar een groot eenheid worsten, er mankeert gewoon wat aan die vrouwen op enkel na natuurlijk,een normale fijne lieve vrouw wie niet zulks opmerking als jou hebt vind je niet op een date site, ik let er niet op of een vrouw goed nederlands kent of niet, mij gaat er om hoe ze als persoon is. De meeste vrouwen op date site zijn niet de makkelijkste types. Nooit is het goed genoeg, nooit deugd een man, ligt altijd aan de man[nen]. Demeesten kunnen niet schoonmaken en koken al helemaal niet alleen shoppen en met vakantie gaan dat willen ze graag, met al hun mooi gelakte nagels en veel make up en vaak te dik ook.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen willen alleen omhoog daten. Ze zoeken een.man met meer status en geld. Vandaar de allergie voor taalfouten want dit associeert ze met een lager opgeleide man. Ook zie je dat ze op de man speelt door jou persoonlijk aan te spreken en belachelijk te maken. Dat is makkelijker dan ergens inhoudelijk op in gaan. Hoewel ik zelf hoog opgeleid ben en een hoge functie bekleedt, hoef ik helemaal niet perse een hoog opgeleide vrouw; dit zijn namelijk vaak de meest onuitstaanbare en onmogelijk in omgang zijnde bitches. Een man is te tevreden met een zachtaardige vrouw die er leuk uitziet is en hem goed kan verwennen. Voor de meeste vrouwen is dit teveel gevraagd. Zij willen de baas spelen, concurreren met de man, vormen geen team met de man. Dergelijke vrouwen zijn hoogstens geschikt voor een one night stand en daarna dus wegwezen.

 3. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  Mgtow, klopt, ze hoppen van man naar man! Meestal hebben ze tal van relaties achter zich, denk dat op de sites 90procent van de vrouwen geen makkelijke types zijn! Ze eisen van alles, dan nog is het niet goed genoeg, ze willen allemaal vaak met vakantie en shoppen, kunnen ze niks anders bedenken dan deze geneuzel? de meesten kunnen nog niet eens koken of willen het niet, ik wil ganie zo;n vrouw! welke man wel? Ik ben een nuchtere Achterhoeker, bij ons zeggen ze ; doe maar gewoon doe je al gek genoeg; wij hebben niks met zulks vrouwen, ik hebt veel gedatet op sites meesten zeggen me dan, ik hebt 4 relaties achter mij, hoe zo loopt het dan mis? 4x nog wel? laten de vrouwen met 2 voeten de grond weer raken, doe niet zo gek en wees blijk met wat die man bezit en niet bezit!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je herkent deze profielen vast: met het woord ‘travel’ in de nickname. Travelchick, Travelnina, Traveltruus…. Ze reist de hele wereld rond. Dan zie je een foto met een gedrogeerde tijger. Ze heeft ook nog een ‘bucketlist’ van landen die ze nog wil bezoeken. Uiteraard op jouw kosten.
   Waarom ze niks anders kunnen verzinnen is omdat de meesten gewoon leeghoofden zijn. Ga maar eens na wat voor hobbies ze hebben. Vaak niets………Reizen is geen kunst, iedereen kan een ticket kopen en instappen, dat kun je geen hobby noemen. De meeste zogenaamde hobbies zijn consumerende activiteiten zoals dus reizen, shoppen, kijken van films. Maar ze DOEN dus bar weinig. Uiteraard uitzonderingen daargelaten. Deze leeghoofden eisen dus van alles aan de man. De eisen zijn vaak tegenstrijdig. Bijvoorbeeld een man die tegengas kan geven maar ook naar haar moet luisteren. Vrouwen op datingsites begrijpen niet dat wat zij willen hoogstens in disney sprookjes bestaat. En dat zij zelf geen maagdelijke prinses is maar een uitgezakte alleenstaande moeder met een slecht kapsel (vaak kort pittig, of het staat alle kanten op, maar t zit zelden netjes). Wat zij willen gaan ze nooit vinden.

 4. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  mgtow, wat vind jij? op date sites staan niet echt aantrekkelijke vrouwen op, van de 100 misschien maar 3, vind ik; en ik zag er 1as weekend, zij staat er al jaren op en nog geen man, pfff wel raar! zij ziet er WEL leuk uit, maar goed, daar hebt je het al, ze hebt te veel keus. 1 op de 5 kans op een relatie via date site, bar weinig! en al dat gezoek op die site, niks aan te veel gedoe ook. ik ben meer een typ wie zo een vrouw aanspreekt, via een foto op date site kun je niet zien hoe ze werkelijk is, vaak wel probleemgevallen op date sites. Denk altijd, een vrouw wie keurig is gescheiden gaan niet op een site, hebt ik van meerdere gehoord, en de meeste leukste dames zijn gehuwd of hebben een vriend. Veelal op date sites zoeken vrouwen mannen wie stoer moeten zijn en ze tegengas moeten geven, zijn meestal niet de makkelijkste types. Men zei me, niet doen date site, okee, er zal ook wel een keurige vrouw erop staan maar das kans 1 op de 100 om ze te vinden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Goed om te lezen dat je de zin ‘moet tegengas kunnen geven’ begrijpt. Dit zijn vrouwen die telkens de grenzen opzoeken. Jou gaan uittesten. Een relatie heb je toch voor je plezier? En weet je wat er gebeurt als je echt tegengas geeft, als je haar echt op haar plaats zet? Precies, dan heb je knallende ruzie. Dan gaat het niet zoals mevrouw het wilt. Dan gaat ze weg en is er weer zo’n gescheiden feeks bij: meer dan 70% van ze waren de initiatiefneemster. Ze hebben dan ook vaak weinig tot niets te verliezen. Sterker ze kunnen de helft van de eigendommen opeisen. Via datingsites volop aan mannen, oftewel het volgende slachtoffer.

  • Avatar for Truus Truus schreef:

   Als jij nu eens fatsoenlijk Nederlands leert dan zijn we al een stuk.verder!

 5. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  okee Mgtow, this allemaal oh zo waar wat je schrijft!

 6. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  ja klopt mgtow, een en al geld klopperij, niet aan beginnen al die sites, net zoals vroeger een vrouw puur natuur op je pad laten komen.. veelal reageren ze toch niet op jou berichtje, arrogantie ten top, en ze zijn veelal ga nie aantrekkelijk om te zien en de meesten blijven jaren hangen op die sites[ vrouwen dan]. ik ga echt geen 240euro betalen voor een site dan blijft ik nog liever alleen!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt veel vrouwen staan er jaren op. Of je ziet ze ook op andere sites staan. Ondanks dat er zo veel meer mannen dan vrouwen actief zijn lukt het ze maar niet om een vent te vinden. Hoe zou dat toch komen? Vaak zijn het onmogelijke en arrogante verwende prinsesjes die hun leven lang altijd hun zin hebben gekregen. Ze leven in een fantasie wereld waarin zij het stralende middelpunt zijn en dan zeggen ze dingen als: hij moet zus, hij moet zo. Het plaatje moet perfect ingekleurd worden anders is het ‘next!” . Ze willen het sex in the city leventje, van de ene penis naar de andere penis, maar ze willen ook die stabiele man die ze alles (gratis) geeft want het sex in the city leventje is een duur leventje wat je niet kunt bekostigen als je een pedagogische, sociologische of psychologische achtergrond hebt. Of een andere fluimstudie als journalistiek of vrije tijds kunde en andere brabbelstudies. Wat ze willen kunnen ze dus niet vinden. Dan eindigen ze als crazy catladies. Alle mannen zijn op sex gerichte klootzakken en waar zijn al die goede mannen dan? Kijk eens naar het youtube filmpje van Terrence Popp; where all the good men went. Die ga je leuk vinden

 7. Avatar for Mil41 Mil41 schreef:

  Ben ik nou echt de enige die er ingestonken is? Ik krijg ineens een factuur van 249.99 binnen en dat terwijl ik maar welgeteld 8 uur actief ben geweest. De app werkt totaal niet. Voor mij nooit meer een datingsite! ben gewoon 250 euro lichter en EliteDating trekt zijn handen ervan af want ik heb de app via Itunes aangeschaft, lekker makkelijk…. Nederlands Recht en herroepingsrecht maar ingeschakeld.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Een elitair bedragje van 250 euro. Dat kunnen de elitaire mensen die zich inschrijven vast wel missen denken ze bij elitedating.
   Je moet wel de elitaire voorwaarden lezen. Daar staat uitgelegd wat hun ”’service”’ inhoudt. Dat komt niet perse overeen wat een logisch nadenkend mens denkt.
   Op datingsites wordt je uitgekleed, maar niet op de wijze waarop je gehoopt had.
   Eigenlijk wordt je gewoon genaaid, maar ook niet zoals je gehoopt had.

 8. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  Lisa, ik ben het met je eens, denk dat het vandaag de dag een ziekte is, bedoel aan al die eisen stellen aan elkaar waar we aan moeten voldoen, ik als man doe daar niet aan mee, nooit gedaan ook, ik ben niet veeleisend hoeft geen dure horloge of de nieuwste telefoon o.i.d. ik wenst een fijne normale vrouw wie niet alles wil hebben, en wie kan koken wel, een normale vrouw zonder opsmuk, zouden ze nog bestaan?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je eist is dat prima, maar zorg dan in ieder geval ook dat je wat te bieden hebt. Op datingsites zie ik op zn best middelmatige vrouwen die enorme eisenpakketten hebben. Vaak hebben ze zelf een of andere genderstudie gevolgd; iets sociologisch, psychologisch of pedagogisch waarmee ze dus nauwelijks een droge boterham mee verdienen. Ze zit op een flat 3 a 4 hoog (een hypotheek krijgt ze niet) tussen het ikea-fineer met een paar katten opschoot. Door de overvloedige aandacht denkt ze een geweldige datingprinses in een torenkamer te zijn. Het sprookje wordt ruw verstoord door de rammelende eiserstokken………..

 9. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  als ik de profielen leest van vrouwen, willen ze op vakantie, sauna,shoppen, terras, weekendjes weg en meer van dat geneuzel. allemaal eenheidsworsten! Een fijne normale vrouw ga je er als man niet vinden op dat site. Alleen maar van die verwende nesten ja.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen op datingsites zijn vleesgeworden clichés. Allemaal reizen ze de wereld rond, allemaal zijn ze sociaal, spontaan en sportief. Vergezeld door een ‘springfoto’ (hangtietencheck), vakantiekiekjes of tuitlipjes selfies. Hobbies hebben ze zelden tenzij Netflix en shoppen daartoe gerekend worden. Ga vooral geen diepgravend filosofisch of religieus getint gesprek aan want dan merk je direct met een hol wezen vandoen te hebben. Ze is hoogstens spiritueel maar denk dan niet dat ze met een sensuele tantra massage jou tot een hoogtepunt brengt. Denk eerder aan een heks

 10. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  klopt Mgtow, ik hebt het zelf onder vonden, bedoel dat de vrouw veel te veel eisen stelt. Als je als man al geen auto hebt en geen werk, tel je al niet meer mee, maar waar gaat het om? om de liefde of bezittingen? ik kijk niet naar een vrouw wat ze wel of niet bezit.. mij gaat het om de liefde zelf! Of zij nu rijk is of niet, mij maakt het niet uit, ik kan vallen voor een vrouw wie niks bezit.. hebt een hekel aan vrouwen wie nooit genoeg hebben en het liefst alleen maar gaan shoppen etc.. kijk naar een man hoe hij is en niet wat hij bezit of niet! DUIDELIJK DAME;S?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Google eens op hypergamie……
   Vrouwen verwijten dat mannen hen zien als sexobject. Klopt, maar het is ook zo dat vrouwen mannen zien als succesobject. Dit is de natuur. Voor vrouwen op middelbare leeftijd geldt op een gegeven moment: ‘ they hit the wall’. Het mooie is er dan van af. Maar zij eisen nog steeds een man die het bovenmodaal goed voor elkaar heeft, voor minder doet ze het niet. Maar dergelijke mannen zijn nog steeds een geliefd succesobject en kunnen gaan voor een beduidend jongere partner. Ok, een one night stand zit er wel in voor haar en daar klagen ze dan ook bijna allemaal over. Maar een relatie niet, want ze is te veeleisend. Hoe veeleisend ze is kun je vaak al lezen in haar profiel wat vaak veel weg heeft van een verwend meisje dat een verlanglijstje voor sinterklaas opstelt. In de gesprekken die ik heb met vrijgezelle dames komt steeds naar voren dat:
   – geen enkele man deugt, het zijn allemaal waardeloze nietsnutten
   – ze krijgt tientallen interesseberichten per dag maar er zit dus nooit wat tussen
   – het ligt nooit aan haar zelf, maar altijd aan de man, zelfreflectie en verantwoordelijkheid zijn ver te zoeken
   – ook met personen op het werk en binnen haar familie loopt het niet lekker; conflicten, voldoen ook niet aan haar eisen

   Weet je wie ook onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen en dictators. Wil jij samenleven met een dergelijk persoon? Accepteer jij dergelijke shit ook van je mannelijke vrienden? Nee toch? Moderne vrijgezelle dames, zeker op middelbare leeftijd, zijn niet meer te matchen met een man. Alleen met katers; the crazy catlady ! Sloof je vooral niet uit voor een dergelijke creatie. Het beste wat je kunt als je niet beschikt over bovenmodale geld en status hierover gewoon te liegen in je profiel (net zoals vrouwen liegen over hun gewicht en sociale vaardigheden). Vervolgens pump&dump.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.