datingsite parship

Home » EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites elitedating logo

Laatst bijgewerkt op januari 9th, 2020 | door Welke online datingsite?

117

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.  Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Elite Dating actie en korting

Kijk voor de actuele acties en kortingen op onze speciale kortingen pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2About the Author

Anoniem117 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Tony Tony says:

  Ik ben even vrij lid geweest, maar omdat ik graag naar zuid Europees mensen zocht en ik een Italiaans achternaam heb hebben ze zonder enige waarschuwing of kans misverstanden uit de lucht te halen mijn profiel verwijderd en dat met al die vragen die ik moest invullen! Ik heb een klacht ingediend en ik kreeg niet eens excuses, maar een verhaal dat zij mij als scam zagen en de site wilden verdedigen voor oneigenlijk gebruik. Ik had zulke hoge verwachting hiervan, maar met alle reacties van jullie denk ik toch echter het niet te doen. Ben nog vrij lid van partnership.nl maar ook hiervan heb ik mijn twijfels!

 2. Theo Theo says:

  Wat ik nu totaal niet begrijp, is dat hierboven een lyrisch verhaal wordt afgestoken over hoe goed deze site “wel niet” is, terwijl de ene review nog negatiever is dan de andere. Wie schrijft die beoordeling eigenlijk? Riekt ook enigszins naar oplichterij….En dan zouden ze ook nog aangesloten zijn bij het keurmerk veilig daten, geloof jij het…??

  • hannah hannah says:

   Dit is vrij logisch te verklaren. Positieve ervaringen worden nauwelijks gedeeld. Wanneer mensen ontevreden zijn dan gaan ze dit plaatsen. Dat geeft blijkbaar een genoegdoening oid.

   • Peter Peter says:

    Hi Hannah, Ik zie vooral een hoop negatieve mensen. Het leven is zoveel leuker wanneer je positief bent ingesteld. Maar misschien wil het daarom ook niet zo vlotten met de liefde… als je begrijpt wat ik bedoel.

 3. Joop Joop says:

  Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

  Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

  Sites als deze zouden verboden moeten worden.

  Doe het NIET!

 4. Hilde Hilde says:

  Mijn ervaring met de werking van Elite is eerder positief. Ik had mij vorig jaar ingeschreven voor 6 maanden, maar door persoonlijke omstandigheden heb ik er niet echt van kunnen profiteren en dan ook mijn abonnement via de site opgezegd (zonder problemen en een maand vooraf). Na opzegperiode wel gedurende 2 maanden regelmatig partnervoorstellen ontvangen (wat ik wel spijtig vind). Mijn profiel werd ook nog regelmatig doorgestuurd.
  In het begin inderdaad 3 profielen per dag gekregen; bijna iedereen had minstens hogeschool. Na een tijdje krijg je inderdaad profielen van mannen die al lang niet meer on line zijn geweest of die zich gratis aanmelden. Soms krijg je helemaal geen voorstellen. Maar je kunt na een tijd moeilijk verwachten dat er dagelijks 3 nieuwe leden zijn die dan nog eens aan uw verwachtingen voldoen!
  Een maal een vraag gesteld aan de helpdesk en direct antwoord gekregen.

  Daten is wel een heel negatieve bedoening; je reageert op een profiel en krijgt geen antwoord terug. Je moet emotioneel heel stevig in je schoenen staan om hieraan mee te doen!!!
  Na een tijdje begin je echt aan je uiterlijk te twijfelen en vraag je je af of je nu echt “lelijk” bent of dat het zo’n belemmering is voor mannen in mijn doelgroep (53-58 jaar) dat je nog een tienerdochter hebt.
  En je moet wel beseffen dat de kans amper 30% is dat je via dating een partner vindt.
  Maar toch waag ik nog eens de sprong!

 5. Meg Meg says:

  Zou 50 liefde van dezelfde mensen als elitedating zijn? Heb hele slechte ervaring met 50liefde (zie alle recensies hierover op internet!). Het gekke is dat 50liefde je doorverwijst bij uitschrijving naar o.a. Elitedating. één pot nat denk ik. Ga me gauw weer uitschrijven.

 6. Rudy christiaens Rudy christiaens says:

  Mensen mensen wat een bedriegerij ben ik nu mijn geld kwijt waar is het naartoe godver kan daar nie mee lachen
  de prijs was voor (in reclame) een jaar voor 19.90
  ik wil en zal mijn geld terug krijgen

 7. Daniel Daniel says:

  Zouden we als misnoegde dames en heren niet beter zelf samen ergens kunnen afspreken om elkaar op die manier beter te leren kennen…?

 8. Mootje Mootje says:

  Bij Elite heb je de meeste kans een man te vinden als je geen voorkeuren hebt.
  Mij is aanbevolen om rokers te daten en beslist niet op etniciteit te zoeken. Zoeken…. Je kan niet zoeken, je krijgt elke dag iets van 5 profielen, meestal zonder foto en daar moet je het mee doen.
  Er geldt een opzegtijd van 14 dagen, in die tijd krijg je redelijk normale profielen en dan is het klaar. Hup, weg centen. NIET DOEN MENSEN!!!!

 9. Amsterdammertje Amsterdammertje says:

  Dit is een hele slechte site. Zoeken is onmogelijk. Alle kandidaten komen uit België in plaats van uit de buurt van Amsterdam! Begin er niet aan!

 10. EFB EFB says:

  De prijsopgaven bij deze website suggereren dat, wanneer je een abonnement neemt voor 3 maanden, half jaar of jaar, je daarvoor per maand betaald maar nee. Je moet en zal het hele bedrag in 1 keer betalen ongeacht de periode die je uitkiest. De voorgaande info kwam pas naar boven toen ik een periode uitkoos en naar betalen wilde gaan, ik voel me misleid door hun informatieverstrekking en dat geeft toch wel een wrange bijsmaak. Ik ga geen €238 in het duurste of €149 in het goedkoopste geval vooruitbetalen voor een volledig geautomatiseerd proces en waarvan mij op dit moment als verse inschrijver niet duidelijk is of dat ook tot de gewenste resultaten zal leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑