Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / EligibleGreeks.com: De Beste Datingsite voor Griekse Singles?
EligibleGreeks.com logo

EligibleGreeks.com: De Beste Datingsite voor Griekse Singles?

EligibleGreeks is een internationale datingsite speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontmoeten van Griekse mannen en vrouwen over de hele wereld. De site is een initiatief van World Singles, een bedrijf dat meerdere datingsites beheert voor verschillende nationaliteiten. Op EligibleGreeks kun je gemakkelijk leuke Griekse singles vinden en in contact komen voor vriendschap of een romantische date. In onze review hebben we de kosten, functies en ervaringen van andere gebruikers van EligibleGreeks uitgebreid onderzocht en beoordeeld. Lees onze review om te ontdekken of EligibleGreeks de datingsite is waar je naar op zoek bent om jouw perfecte Griekse match te vinden.

EligibleGreeks.com
3
Beoordeling 3

EligibleGreeks: de datingsite voor Griekse singles

EligibleGreeks is een datingsite speciaal voor iedereen die in contact wil komen met Grieken, zoals de naam al doet vermoeden. Het gaat om een internationale datingsite. Dit betekent dat Griekse mannen en vrouwen van over de hele wereld op deze datingsite terecht kunnen om elkaar te vinden voor vriendschap of een spannende date. De datingsite is een initiatief van World Singles. Deze onderneming heeft meer datingsites in beheer speciaal voor bepaalde nationaliteiten. Zo zijn Hyesingles.com en Jamaicandating.com ook van dit bedrijf. De verschillende datingsites van deze onderneming werken allemaal hetzelfde en vormen basic sites voor het gemakkelijk vinden van leuke mensen van een bepaalde nationaliteit.

YouTube player

Voor relaties, huwelijken en vriendschappen

Je kunt naar de meest uiteenlopende mensen zoeken bij EligibleGreeks. Zo kun je hier makkelijk op zoek gaan naar een Griekse man of vrouw voor een liefdesrelatie, maar je kunt ook direct zoeken naar iemand om het huwelijksbootje mee in te stappen. Daarnaast draait niet alles om de liefde op deze datingsite. Het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar vriendschap via de datingsite. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die in een land wonen waar niet heel veel Grieken te vinden zijn. Via EligibleGreeks kunnen deze Grieken toch eenvoudig met elkaar in contact komen.

Matches op basis van ruim 100 vragen

De datingsite zet zich echt in om goede matches voor te leggen aan de leden. Dit gebeurt op basis van een zeer complete vragenlijst. Wanneer je je bij de datingsite inschrijft en een profiel aanmaakt, dan krijg je van de datingsite een vragenlijst voorgeschoteld. Deze lijst bevat maar liefst een ruime 100 vragen die je vanzelfsprekend zo eerlijk mogelijk moet beantwoorden. Op basis van deze vragenlijsten worden de matches gemaakt. Hierdoor kom je vrijwel altijd uit bij mensen die minimaal een paar interesses met je delen. Dit vergroot de kans op het vinden van blijvende contacten of relaties. Het is overigens niet verplicht om alle vragen in te vullen.

Op basis van goed vertrouwen

De vragenlijst die wordt ingevuld is volledig vertrouwelijk. Er worden vragen gesteld over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals passies en vrijetijdsbesteding, maar ook politiek en religie. Na het invullen van de vragenlijst kun je een foto bijvoegen. Uiteindelijk gaat de datingsite zeer discreet om met de leden. Alleen mensen die zelf ook ingeschreven zijn bij de datingsite kunnen de profielen van andere leden bekijken. Dit is zonder inschrijving dus niet mogelijk. Het toevoegen van een foto is optioneel, dus niet verplicht. Wel vergroot dit natuurlijk de kans op succes.

Gratis en betaald

EligibleGreek biedt mogelijkheden om gratis gebruik te maken van de datingsite, maar je moet dan wel wat inleveren op de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld niet vrij contact met andere leden opnemen wanneer je geen betalend lid bent. Als je een abonnement hebt, in de vorm van een premium account, dan worden wel alle functies van de datingsite beschikbaar gesteld. Als jij als Griek(se) zoekt naar een leuke vriendschap, een liefde of een huwelijkskandidaat uit Griekenland, dan is EligibleGreek een perfect punt om je zoektocht te starten.

EligibleGreeks.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EligibleGreeks.com?

 • EligibleGreeks.com is een datingsite die zich specifiek richt op Griekse singles, waardoor je gemakkelijk in contact kunt komen met mensen met een vergelijkbare achtergrond en cultuur.
 • Het inschrijven op de website is gratis en eenvoudig, en je kunt direct beginnen met het zoeken naar potentiële partners.
 • De website heeft een uitgebreide zoekfunctie waarmee je specifieke criteria kunt selecteren om je matches te verfijnen.
 • De website heeft een actieve gemeenschap van Griekse singles, waardoor de kans groter is dat je iemand vindt die bij jou past.
 • EligibleGreeks.com heeft een mobiele app waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de website.
 • Om toegang te krijgen tot alle functies van EligibleGreeks.com, moet je betalen voor een premium lidmaatschap. Dit kan voor sommige gebruikers een drempel zijn.
 • Omdat de website zich richt op Griekse singles, kan de selectie van gebruikers beperkt zijn voor mensen die op zoek zijn naar partners met een andere achtergrond of cultuur.
 • Sommige gebruikers hebben gemeld dat het aantal actieve leden op de website in sommige regio's beperkt kan zijn.
 • De website heeft geen uitgebreide matchmaking-functie, waardoor je zelf meer tijd en moeite moet investeren om de juiste matches te vinden.

Review: Kosten, functies en gebruikerservaringen van EligibleGreeks

EligibleGreeks is de perfecte datingsite voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontmoeten van Griekse singles over de hele wereld. De website is eigendom van World Singles, die meerdere datingsites beheren die gericht zijn op bepaalde nationaliteiten. Dit betekent dat de verschillende sites allemaal dezelfde basisfuncties hebben en gebruikers gemakkelijk in contact kunnen komen met andere singles van dezelfde nationaliteit. Onze review biedt een compleet overzicht van de kosten, functies en gebruikerservaringen van EligibleGreeks. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een serieuze relatie, met EligibleGreeks heb je een grote kans om een leuke Griekse single te ontmoeten. Lees onze review en ontdek of EligibleGreeks de juiste datingsite voor jou is!

 • 2.8

  Populariteit

  EligibleGreeks is een populaire datingsite onder Griekse singles over de hele wereld. Dankzij de internationale focus en de focus op Griekse singles, vinden veel mensen hun ideale partner op deze datingsite.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van EligibleGreeks is groot dankzij de eenvoudige en overzichtelijke opzet van de website. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk andere Griekse singles vinden en contact met hen leggen, waar ter wereld ze ook zijn.

 • 3

  Functionaliteiten

  Op EligibleGreeks kun je gemakkelijk zoeken naar andere Griekse singles en contact met ze maken. Met basisfuncties zoals berichten sturen en profielen bekijken, biedt de datingsite alles wat je nodig hebt om een leuke Griekse single te ontmoeten.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van EligibleGreeks staat altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen. Ze bieden uitstekende ondersteuning via e-mail en zijn erop gericht om jouw ervaring op de datingsite zo aangenaam mogelijk te maken.

 • 3

  Kosten

  Bij EligibleGreeks kun je een gratis account aanmaken en de basisfuncties van de datingsite gebruiken. Voor toegang tot alle functies, zoals het versturen van berichten, dien je echter een betaald abonnement af te sluiten. De kosten van een abonnement zijn vergelijkbaar met andere datingsites.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  EligibleGreeks is een internationale datingsite voor Griekse singles. De eenvoudige opzet maakt het gemakkelijk om contact te leggen en met basisfuncties zoals berichten sturen en profielen bekijken biedt de datingsite alles wat je nodig hebt om een leuke Griekse single te ontmoeten. Een gratis account is mogelijk, maar voor alle functies dien je een betaald abonnement af te sluiten. Kosten zijn vergelijkbaar met andere datingsites.

EligibleGreeks.com FAQ

Hoe kan ik EligibleGreeks.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite EligibleGreeks.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Eligible Greeks account.

EligibleGreeks.com opzeggen

EligibleGreeks account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van EligibleGreeks en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van EligibleGreeks.com!

 

Wat zijn de kosten van EligibleGreeks.com?

De kosten van EligibleGreeks.com variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat u kiest. Een maandabonnement kost € 39,99, een abonnement van drie maanden kost € 79,98 en een abonnement van zes maanden kost € 119,94.

Kan ik gratis lid worden van EligibleGreeks.com?

Ja, u kunt zich gratis registreren en een profiel aanmaken op EligibleGreeks.com. Hiermee kunt u de basisfuncties van de site gebruiken, zoals het bekijken van profielen en het verzenden van interesseberichten.

Kan ik berichten sturen naar andere leden als gratis lid?

Nee, als gratis lid kunt u alleen interesseberichten verzenden. Om onbeperkt berichten te kunnen sturen naar andere leden, moet u upgraden naar een betaald lidmaatschap.

Kan ik mijn lidmaatschap bij EligibleGreeks.com op elk moment opzeggen?

Ja, u kunt op elk moment uw lidmaatschap bij EligibleGreeks.com opzeggen. Als u een abonnement heeft afgesloten, wordt dit automatisch beëindigd aan het einde van de abonnementsperiode.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van EligibleGreeks.com?

U kunt contact opnemen met de klantenservice van EligibleGreeks.com door een e-mail te sturen naar support@eligiblegreeks.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een bericht sturen naar de Facebook-pagina van EligibleGreeks.com.

Laats bijgewerkt: 05 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---