Home / EligibleGreeks.com – Kosten, Review en Ervaringen
EligibleGreeks.com logo

EligibleGreeks.com - Kosten, Review en Ervaringen

EligibleGreeks is een datingsite speciaal voor iedereen die in contact wil komen met Grieken, zoals de naam al doet vermoeden. Het gaat om een internationale datingsite. Dit betekent dat Griekse mannen en vrouwen van over de hele wereld op deze datingsite terecht kunnen om elkaar te vinden voor vriendschap of een spannende date. De datingsite is een initiatief van World Singles. Deze onderneming heeft meer datingsites in beheer speciaal voor bepaalde nationaliteiten. Zo zijn Hyesingles.com en Jamaicandating.com ook van dit bedrijf. De verschillende datingsites van deze onderneming werken allemaal hetzelfde en vormen basic sites voor het gemakkelijk vinden van leuke mensen van een bepaalde nationaliteit.

 

EligibleGreeks.com
3
Beoordeling 3

Voor relaties, huwelijken en vriendschappen

Je kunt naar de meest uiteenlopende mensen zoeken bij EligibleGreeks. Zo kun je hier makkelijk op zoek gaan naar een Griekse man of vrouw voor een liefdesrelatie, maar je kunt ook direct zoeken naar iemand om het huwelijksbootje mee in te stappen. Daarnaast draait niet alles om de liefde op deze datingsite. Het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar vriendschap via de datingsite. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die in een land wonen waar niet heel veel Grieken te vinden zijn. Via EligibleGreeks kunnen deze Grieken toch eenvoudig met elkaar in contact komen.

Matches op basis van ruim 100 vragen

De datingsite zet zich echt in om goede matches voor te leggen aan de leden. Dit gebeurt op basis van een zeer complete vragenlijst. Wanneer je je bij de datingsite inschrijft en een profiel aanmaakt, dan krijg je van de datingsite een vragenlijst voorgeschoteld. Deze lijst bevat maar liefst een ruime 100 vragen die je vanzelfsprekend zo eerlijk mogelijk moet beantwoorden. Op basis van deze vragenlijsten worden de matches gemaakt. Hierdoor kom je vrijwel altijd uit bij mensen die minimaal een paar interesses met je delen. Dit vergroot de kans op het vinden van blijvende contacten of relaties. Het is overigens niet verplicht om alle vragen in te vullen.

Op basis van goed vertrouwen

De vragenlijst die wordt ingevuld is volledig vertrouwelijk. Er worden vragen gesteld over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals passies en vrijetijdsbesteding, maar ook politiek en religie. Na het invullen van de vragenlijst kun je een foto bijvoegen. Uiteindelijk gaat de datingsite zeer discreet om met de leden. Alleen mensen die zelf ook ingeschreven zijn bij de datingsite kunnen de profielen van andere leden bekijken. Dit is zonder inschrijving dus niet mogelijk. Het toevoegen van een foto is optioneel, dus niet verplicht. Wel vergroot dit natuurlijk de kans op succes.

Gratis en betaald

EligibleGreek biedt mogelijkheden om gratis gebruik te maken van de datingsite, maar je moet dan wel wat inleveren op de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld niet vrij contact met andere leden opnemen wanneer je geen betalend lid bent. Als je een abonnement hebt, in de vorm van een premium account, dan worden wel alle functies van de datingsite beschikbaar gesteld. Als jij als Griek(se) zoekt naar een leuke vriendschap, een liefde of een huwelijkskandidaat uit Griekenland, dan is EligibleGreek een perfect punt om je zoektocht te starten.

EligibleGreeks.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EligibleGreeks.com?

 • Gratis online daten met Griekse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 2.8
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

EligibleGreeks.com FAQ

Hoe kan ik EligibleGreeks.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite EligibleGreeks.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Eligible Greeks account.

EligibleGreeks.com opzeggen

EligibleGreeks account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van EligibleGreeks en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van EligibleGreeks.com!

 

Laats bijgewerkt: 13 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *