Home / EindelijkSamen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
EindelijkSamen.nl logo

EindelijkSamen.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De dating dienst EindelijkSamen.nl is bedoeld voor het leggen en onderhouden van contacten en het vinden van een date of een relatie. Althans, dat is wat de website wil suggereren. Bij het bezoeken van de website valt meteen op dat er erg weinig informatie wordt gegeven. Je wordt van harte uitgenodigd om je gratis aan te melden. En inderdaad, aanmelden is gratis en zo geregeld. Maar als je contact wilt leggen met één van de andere members, dan moet je daarvoor credits kopen. Voor het versturen van ieder bericht of foto zijn credits nodig. Als je geen credits koopt kun je niets beginnen op de website, dus het feit dat je je gratis kunt aanmelden stelt in feite niets voor.

EindelijkSamen.nl
6 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Erotisch getinte teksten

De profielen op de website van EindelijkSamen.nl zijn in een deel van de gevallen erotisch getint. Dit suggereert dat er meer sprake is van een seksdating site dan van een website waar je eventueel een partner kunt vinden. Maar ook een seksdate zal je zeer waarschijnlijk niet tegen gaan komen op deze website.

De profielen zijn namelijk voor het grootste deel fake. Het zijn profielen die worden aangemaakt door de beheerders van de website. Zodra je met zo’n profiel contact probeert te leggen komt een beheerder in actie. Hij of zij verstuurt berichten namens het profiel. Jij denkt dat je in gesprek bent met een leuke dame of een knappe man. Maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Op de website wordt dit beleid overigens deels tegengesproken. Enerzijds beweert EindelijkSamen.nl in de algemene voorwaarden dat er geen nep profielen op de site actief zijn, om daar enkele artikelen later weer op terug te komen door te vermelden dat er wel degelijk profielen zijn aangemaakt die dienst doen als “entertainment”.

Uitsluitend winstbelang

De enige reden waarom dit soort websites worden opgezet is ervoor te zorgen dat argeloze en goedgelovige bezoekers er geld in investeren om contact te leggen. In de hoop een leuke vriendin te vinden of in ieder geval een leuke date, sturen deze mannen berichten naar de dames op de website, maar een date zal er nooit van gaan komen. De beheerders van de website sturen berichten terug die uitnodigen om er op te reageren, met als enige doel zoveel mogelijk geld te verdienen. Als je je bezoek aan een dergelijke site vergelijkt met een betaalde sekschat is er niets mis mee. Maar als je serieus op zoek bent naar een leuke partner kun je je heil beter ergens anders zoeken. Wanneer bepaalde foto’s op de site van EindelijkSamen.nl worden gecontroleerd met een zoekmachine blijkt dat deze foto’s ook op andere, vergelijkbare websites opduiken. Maar dan wel onder een andere naam en met een geheel andere profieltekst. Dit moet genoeg waarschuwing zijn om te weten dat de profielen niet van echte personen zijn.

EindelijkSamen.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij EindelijkSamen.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van EindelijkSamen.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Eindelijksamen.nl?

  • Je kunt relatief gemakkelijk contacten leggen
  • Simpele aanmeldingsprocedure
  • De site bevat grotendeels fictieve profielen
  • Er wordt gewerkt met credits waardoor het leggen en onderhouden van contacten al snel erg kostbaar wordt
  • De algemene voorwaarden spreken zichzelf tegen als het gaat om het wel of niet aanwezig zijn van fake profielen op de website
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  EindelijkSamen.nl FAQ

  Hoe kan ik EindelijkSamen.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite EindelijkSamen.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw EindelijkSamen account.

  EindelijkSamen.nl opzeggen

  EindelijkSamen account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van EindelijkSamen.nl en log in op jouw account met je profielnaam en wachtwoord. Het invoerveld wordt zichtbaar nadat je op “Direct inloggen” hebt geklikt aan de bovenkant van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op: “account” in het menu. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op: “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de rode button met de tekst: “Klik hier om je account te verwijderen”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het vakje aan voor de zin: “Ik begrijp de gevolgen”. Klik dan op de button: “Verwijder account”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden en klik op de rode button: “Opzeggen”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op EindelijkSamen.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “EindelijkSamen.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Henk Henk schreef:

   Ik sluit mij aan bij voorgaande berichten. Het is geenszins een relatie bemiddelingsbureau/site, maar alleen uit op eigen gewin en blokkeren alles, waarin een relatie zou kunnen lukken. Ronduit zeer verwerpelijk.

  2. Avatar for Pieter Pieter schreef:

   Oplichterij! Je blijft maar chatten omdat ze je precies weten hoe ze je moeten paaien, lief doen, maar owee als je wilt stoppen, dan zijn ze niet zo lief meer! Afspreken willen ze niet! Niet intrappen! Kost je heel veel geld!

  3. Avatar for KlaasH KlaasH schreef:

   Opgepast! De website eindelijksamen.nl bestaat uit enkel nepprofielen. MAAK GEEN ACCOUNT AAN!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties