Home / Eflirtr – Kosten, Review en Ervaringen
Eflirtr logo

Eflirtr - Kosten, Review en Ervaringen

Op Eflirtr kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een leuke man of vrouw voor een intieme date. Als je behoefte hebt om gewoon even met iemand af te spreken voor een kopje koffie, een goed gesprek of werkelijk geïnteresseerd bent in iemand en deze persoon beter wilt leren kennen, het is allemaal mogelijk via Eflirtr. Door een account hier aan te maken, leer je snel en gemakkelijk een heleboel mensen kennen. In geen enkele kroeg kun je immers zo gericht zoeken naar een leuke date dan bij een online datingsite. Ook Eflirtr bied je de mogelijkheid om geselecteerd te zoeken naar iemand die voor een groot deel overeenkomt met waarnaar je op zoek bent. Zo wordt het daten weer uitdagend en hoopvol.

Eflirtr
2
Beoordeling 2

Maak een gratis account aan

Door naar de website van Eflirtr te gaan, kun je heel gemakkelijk een account aanmaken. Dit is geheel gratis. Voor overige diensten, zoals het versturen van berichten, zul je wel moeten betalen. Ook dan is het handig dat je duidelijk kunt selecteren op grond van interesses, leeftijd, geslacht, woonplaats en andere kenmerken, zodat de zoektocht in de vele leden wat gerichter wordt. Bij het aanmaken van de gratis account, geef je al duidelijk aan waarnaar je op zoek bent en hierop zullen de zoekfuncties worden afgestemd. Zo krijg je enkel de profielen te zien van leden die goede kandidaten kunnen zijn voor een gewenste date.

Controle op accounts

De datingsite Eflirtr doet er alles aan om de omgeving zo veilig mogelijk te maken voor alle leden. Wanneer er iets is wat je wilt melden, dan kan dit via je eigen profiel. Dit kan onder het kopje ‘Misbruik melden’, waarna de klacht dan spoedig zal worden behandeld. Elke registratie wordt automatisch gecontroleerd op spam of misbruik, waardoor het veilig is om de browsen op deze datingsite. Het is belangrijk om acceptabel taalgebruik te gebruiken bij het invullen van je profielteksten. Deze mogen wel persoonlijke anekdotes bevatten, echter doe je er verstandig aan om niet te veel persoonlijke gegevens vrij te geven, zoals volledige naam, telefoonnummer of e-mailadres.

Betaalde diensten

Voor het versturen van berichten aan medeleden, zal betaald moeten worden. Je koopt hiervoor enkele credits, die kunnen worden ingezet voor het betalen van individuele berichten. Een berichtje kost 1 credit per verzonden bericht. Ook betaal je voor elk ontvangen privé bericht. Kies daarom zorgvuldig de personen uit waarmee je verder in contact wilt komen. Het aangaan van een nieuw contact kost 5 credits. Hetzelfde geldt voor een priority berichtje. Wanneer je dus iemand snel een berichtje wilt sturen en ook zeker wilt weten dat deze ontvangen wordt, zul je meer credits kwijt zijn. De betaalde diensten voorkomen voor een groot deel dat er gebruik wordt gemaakt van ongepaste communicatie of dat mensen zomaar de website bezoeken, zonder de juiste intenties.

Eflirtr screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Eflirtr?

 • Gratis inschrijven en aanmaken van account
 • Foto’s en profielteksten worden gecontroleerd
 • Overzichtelijke site met veel mogelijkheden
 • Het zijn betaalde abonnementen
 • Er wordt gewerkt met nepprofielen, waardoor fysieke afspraken niet mogelijk zijn.
 • Automatisch verlenging van abonnement
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 26 oktober 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *