datingsite parship

Home » eDarling Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 29th, 2015 | door Welke online datingsite?

27

eDarling Kosten, Review en Ervaringen

 

Let op! eDarling heet vanaf nu EliteDating!

Door haar gerichte matchmaking heeft eDarling een zere hoge succesrate

eDarling, voor singles met niveau

eDarling is voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren wordt je gematched met andere serieuze singles. Elke dag ontvang je 3 tot 7 passende partnervoorstellen. Kwaliteit dus boven kwantiteit! eDarling gebruikt dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken. eDarling ontvang maandelijks zo’n 2500 succesverhalen in 25 verschillende landen.

eDarling hanteert de hoogste standaarden zodat jij altijd de beste datingervaring beleeft. Niet alleen qua matchmaking maar ook wat betreft service; de eDarling klantenservice staat zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Gratis of betaald lidmaatschap

Aanmelding is gratis en verschaft toegang tot het basis lidmaatschap. Hiermee kun jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met de matches die voor jouw berekend zijn. Vervolgens kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw partnervoorstellen te kunnen communiceren. Alleen al de doorgrondige persoonlijkheidsanalyse is een (gratis) inschrijving waard!

Het voordeel van een betaalde datingsite als eDarling is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en bovendien kun je jouw profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw partnervoorstel echt is wie hij of zij zegt dat hij is.

Door haar ruime database en persoonlijke matching is eDarling ook bijzonder geschikt voor 50plussers en christenen die op zoek zijn naar een passende partner.

elitedating-kosten-screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij eDarling

Vind je het lastig om je in te schrijven bij eDarling en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite eDarling.

Aanmelden bij eDarling is niet moeilijk! Nadat je standaard gegevens zoals je seksuele voorkeur en je e-mailadres en wachtwoord hebt opgegeven vul je verdere informatie in zoals je voornaam en woonplaats. Daarna moet je jouw interesses aangeven. Dit doe je door waardes te geven aan verschillende mogelijke interesses. Waarbij “geen interesse” het laagste is en “veel interesse” het hoogste is. Nadat je dit onderdeel zo goed mogelijk hebt ingevuld mag je een leuke foto uploaden van jezelf. Daarna vertel je nog even iets over jezelf en kun je beginnen met daten bij eDarling!

 

eDarling Kosten abonnement

prijs 1 maand

€ 89,90
€ 89,90
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€ 44,90 p.m.
€ 44,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€27,90 p.m.
€27,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste eDarling abonnement kost €17,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eDarling kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van eDarling. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

eDarling actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

11 – 13 februari Valentijns Actie

2 – 12 mei 2014 – gratis premium lid

eDarling Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
eDarling is een bekende datingsite in Nederland en het buitenland. Edarling is van oorsprong een Duitse datingsite. eDarling is actief op het gebied van reclame maken en dus hebben ze continue aanwas van nieuwe leden. Wij schatten het aantal actieve Nederlandse leden rond de 100.000. De verhouding tussen mannen en vrouwen is gelijkmatig. De website is genomineerd voor “datingsite van het jaar”.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website heeft een duidelijke layout. Wel wat er veel niet relevante informatie gegeven op de homepage wat het geheel ietwat druk maakt.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door eDarling gaat eenvoudig. De gebruiker weet meteen waar hij moet klikken of waar hij dingen moet invoeren.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van eDarling kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Wetenschappelijk gebaseerd persoonlijkheidsprofiel, De eDarling applicatie voor Android en Apple iOS toestellen, Matchende Partnervoorstellen, Berichten ontvangen, Tot 24 foto’s uploaden, Onbeperkt berichten sturen, Opmerkingen plaatsen op foto’s en teksten van partnervoorstellen, Foto overzichten, Regelmatige plaatsing van uw profiel bij andere gebruikers, Profielverificatie, Bevestiging van gelezen berichten, Uitgebreid persoonlijkheidsprofiel om te downloaden en Kismet: extra partnervoorstellen ontvangen.

eDarling’s matching systeem – is de wetenschappelijke binding van persoonlijke eigenschappen. Dit bepaalt de afspiegeling van stellen in een relatie. Op basis hiervan kan deze datingsite singles koppelen die echt bij elkaar passen.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van eDarling kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier. Edarling meldt dat het momenteel niet telefonisch bereikbaar is. Het telefoonnummer van edarling was eerder: 0900 – 4441144. Ervaring leert dat eDarling redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Het postadres van eDarling is:

Affinitas GmbH
– Klantenservice –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. eDarling geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat eDarling een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Mocht je een abonnement willen afsluiten dan kun je beter voor een langere tijd lid worden. Dit is in verhouding veel goedkoper. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

eDarling Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite eDarling. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met eDarling? Geef hieronder jouw reactie!


About the Author

Anoniem27 Ervaringen - eDarling Kosten, Review en Ervaringen

 1. momm momm says:

  oktober 2010 voor 3 maanden ingeschreven en binnen 3 weken een leuk voorstel.na mailen het eerste telefoontje.Dat uren duurde. na een aanttal een afspraak en er kwam een klik. Vanaf 15 dec.2010 een relatie en nog steeds erg gelukkig.

 2. Tjalling Tjalling says:

  Hallo, ben een man van inmiddels 60 jaar en 4 jaar geleden een evenjonge dame leren kennen en moet zeggen dat de match waanzinnig goed is. We zijn nog steeds samen en ongelofelijk gelukkig met elkaar.

  De facturering was destijds idd wel hardnekkig, maar de kwaliteit van de matching-methode is van topkwaliteit. Als je naar je eigen persoonlijkheidsprofiel durft te kijken leer je waarschijnlijk ook nog wel iets, of je krijgt bevestiging van wat je al dacht.

  Niet voor watjes, je kunt niet zappen op foto’s. Zij maken een matchvoorstel.

  Maar gezien ons resultaat, alle lof en bedankt !!!!

 3. Danielle Danielle says:

  4 jaar geleden een proef op de som genomen. En inmiddels met mijn date van toen gelukkig in een relatie. Nu 4 jaar in een relatie, samenwonend en heel gelukkig. Inmiddels hebben we een gezinnetje, dit jaar ons prachtige dochter geboren. We zijn nog steeds smoor verliefd op elkaar en hebben veel gemeen samen. Nooit gedacht dat edarling zo een succes zou zijn voor ons. Er zijn dus wel ook mooie verhalen. Succes iedereen!

 4. Christen Christen says:

  Vermeldinswaard is dat er op deze website veel christen zijn die op zoek zijn naar een relatie met een medechristen. Dat heb ik bij de andere datingsites niet gezien.

 5. Fairh Fairh says:

  Waardeloze datingsite. Partnervoorstellen sloegen echt nergens op en “karma” is helemaal een lachertje. Heb me aangemeld maar binnen 2 weken al weer opgezegd.
  Nooit meer!

  • Karels Karels says:

   Mijn ervaring is dat het ook niet zo is dat je al binnen 2 weken de perfecte match hebt. Dus vind het wel heel erg snel om dan al te zeggen dat de websites niet deugd.

 6. Kitty Kitty says:

  Ik was zoekende naar een man van ongeveer 40 tot 55 jaar. Zelf heb ik de leeftijd van 45 jaar. Hiervoor heb ik een aantal eisen zoals de afstand (niet verder dan 50 km van mijn huis af) , niet roker en paar andere criteria zoals: kinderen geen bezwaar. Helaas waren alle voorstellen die ik kreeg van mannen die ver weg woonden of niet in de leeftijdscategorie zitten. Sommige woonden zelf in België.. Ook waren er een aantal zonder foto, maar ik wil toch wel graag zien met wie ik te maken heb. Voor mij is dit dus geen succes!

 7. San San says:

  Na niet tevreden te zijn over de site heb ik mijn abonnement opgezegd.
  Alles goed en wel, krijg ik nu na een jaar nog eens een onterechte factuur!!!!
  Echt zo fout…

 8. Terun Terun says:

  matige datingsite met weinig keuze. Voorgestelde leden komen niet overeen met de aangegeven wensen voor een partner. Mogelijk is het merendeel van de profielen nep, maar hier heb ik geen bewijs voor. Ik zou mensen willen aanraden om naar een andere datingsite te gaan. Relatieplanet is mij persoonlijk beter bevallen!

 9. Lena Lena says:

  Ik heb via deze website gebruik gemaakt van de Valentijns actie. Daardoor kreeg ik een goed beeld van de datingsite. Toen besloten een abonnement af te sluiten. Dit is mij heel goed bevallen. Ik heb met meerdere mensen contact gehad en een leuke date er aan overgehouden. Kortom zeer tevreden over Edarling!

  Groet, Lena

 10. Wouter Wouter says:

  Veel te duur in verhouding tot de concurrenten en bovendien kom je slechts moeizaam van ze af omdat ze de boel flessen. Ze registeren afmeldingen niet en laten je dan doodleuk nog langer betalen… Deze site is alleen maar uit op je geld. Trap er niet in!

 11. Bits Bits says:

  Voor mij is dit echt een top datingsite geweest! Alhoewel het mij wel wat heeft gekost. Is het resultaat fantastisch en wat zijn dan nog die paar centen. Als gratis lid kun je vrijwel niks, dus je kunt maar beter een lidmaatschap afsluiten. Ja, ik begrijp dat de meeste mensen daar niet opzitten te wachten. Maar je krijgt er dus wel degelijk wat voor terug! Ik wil aanraden om een tweede emailadres aan te maken, want je krijgt een hoop mail van edarling. Dit mag van mij wel wat minder of anders worden gedaan.al met al een prima datingsite maar kost dus wel wat.

 12. Boeke Harm Boeke Harm says:

  Vreemde matches krijg ik via deze datingsite. De matches zijn totaal niet het type vrouw dat ik zoek. Ben erg benieuwd hoe andere gebruikers hier over denken. Ja, misschien zit er heel af en toe iets bij wat ik wel de moeite waard vind om tijd en energie in te steken. Maar de meeste zogenaamde matches zijn absoluut geen match voor mij!

 13. dub dub says:

  Wie gratis lid wordt op eDarling, wordt er op aangestuurd om berichten en vragen naar iemand verzenden. Die vragen kun je vervolgens gratis sturen. En als iemand daar dan op antwoord, dan krijg je daarvan ook weer een bericht. Maar daarna kun je dat antwoord pas lezen als je eerst lid wordt. Dus het kost wel degelijk wat geld, en zeker niet gratis!

 14. Gijs Gijs says:

  Een prima datingsite. Maar hierbij een tip gebruik voor datingsites een aparte email. Want je hebt je nog niet aangemeld en je krijgt een regen aan mails! Waarschijnlijk geldt dit voor alle datingsites.. Je kunt heel eenvoudig een extra gmail aanmaken.
  Vraag me alleen af wat ik nou echt met die persoonlijkheidstest kan.

 15. anoniem1963 anoniem1963 says:

  Ik zag een aantal negatieve reacties hier, maar wil toch graag een ander geluid laten horen. Want men is heel snel geneigd het negatieve op te schrijven, maar wanneer het wel goed is hoor je ze niet. Ik heb echt een uitstekende ervaring gehad met Edarling. ( Inmiddels geen lid meer, want heb er een relatie aan overgehouden! ). Dus ja mensen, het kan dus echt wel! Het is lastig om een goed oordeel te krijgen van de andere persoon. Veel anders dan bijvoorbeeld op straat of in een kroeg. Daarom wil ik graag de tip geven om niet alle woorden op een weegschaal te leggen. Kijk voor jezelf wat de leuke kanten zijn van een ander persoon. Spreek daarna eens af en je beeld is compleet.

  Lief hebben is het leggen van ons geluk in het geluk van een ander.

  groet, anoniem1963

  • Joep Joep says:

   Dat je er een relatie aan overhoudt zegt niets over de site zelf. De klik en verdere interactie tussen jullie twee is gewoon goed geweest, daar heeft e darling niet aan bijgedragen.

 16. rolfo rolfo says:

  als gratis lid kan je er niks meer ,als je lid ben reageren ze niet + de hoge kosten die je moet betalen als lid zijnde + geen goeie matches.DUS PUUR OPLICHTERIJ –

 17. Dip Boogie Dip Boogie says:

  Alle datingsites zijn oplichterij! Bij deze is dat dus niet anders. Gewoon niet doen. Lekker naar de kroeg gaan en je geld daar uit geven. Hier heb je toch niks aan je word belazerd waar je bij staat, Dus ik kan iedereen afraden om met deze OPLICHTERIJ mee te doen. JE DENKT DAT JE GRATIS LID KUNT WORDEN MAAR DAN KOMT HET PAS. EN DENK MAAR NIET DAT JE OOIT EEN BERICHT OF EEN DATE KRIJGT!!!! als je je nu nog inschrijft op een datingsite ben je echt sneu.

  • JW JW says:

   Beetje gefrustreerd? 🙂 Ik heb prima ervaringen gehad met eDarling! en ook met andere datingsites. Het is net wat je er zelf van maakt. En die paar centen zijn prima besteed!

 18. Pien Pien says:

  Keurige datingsite voor de wat hoger opgeleide mens. Mijn vragen zijn vlot en adequaat beantwoord. Net zoals ik verwacht en zoals het hoort. Een pluim voor deze site!

 19. Douwe Douwe says:

  Ik wil graag even mijn (positieve) ervaring met eDarling delen. Ik was altijd absoluut niet het type dat zich ooit in zou schrijven bij een datingsite. Maar zie hier. Toch gedaan. En ik heb hier totaal geen spijt van! eDarling heeft mij heel erg verrast!

  Dit is echt een SUPER Datingsite . Alles werkt precies zo als ik had bedacht dat het zou moeten werken. En ik vind het belangrijk om dit te melden. Want mensen zijn snel geneigd enkel het negatieve te melden. Ik ben volop aan het daten en genieten van de mogelijkheden.

  Kortom dit is een aanrader voor hoog opgeleiden.
  Douwe uit Groningen

 20. Tjitske H Tjitske H says:

  Pas op! Nooit lid worden van edarling!!! Ik heb een lidmaatschap van 6 maanden. Ik vind dit gewoon oplichting en mijn klachten worden ook al niet serieus genomen. De matches die naar voren komen hebben niks met de zoekcriteria te maken.Ik zoek een leuke man. Geen Tokkie! Ik heb meerdere keren edarling hierover gemaild. Maar ze blijven antwoorden dat ik maar op iets ander moet zoeken. Dit heeft dus geen zin. Ik zoek iemand van mijn eigen leeftijd. Blijkbaar is dit niet mogelijk. Het vervelende is dat ik maar moet betalen en er niks voor terug krijg. Belachelijke datingsite. begin niet aan deze oplichting!

 21. Sara Sara says:

  Eerst had ik het kortste abonnemet afgesloten. Dat was een beetje dom. Je kunt beter voor wat langer gaan, dan betaal je niet veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑