Home / Ebony Dating – Kosten, Review en Ervaringen
Ebony Dating logo

Ebony Dating - Kosten, Review en Ervaringen

Ebony Dating is eigenlijk niet echt een datingsite. Het is namelijk niet de bedoeling dat je hier op zoek gaat naar een gezellige date of een leuke relatie voor langere tijd. Het is ook niet de bedoeling dat je zoekt naar contacten voor een mogelijke vriendschap. Ebony Dating heeft maar één doel en dat is seksuele gemeenschap hebben. De datingsite is ook uitsluitend bedoeld voor mannen en op de datingsite zijn uitsluitend negerinnen te vinden. Ebony Dating is dus dé website waar mannen uit Nederland en België een seksontmoeting vinden met een negerin.

Ebony Dating
3
Beoordeling 3

Uitsluitend voor mannen die een negerin willen

Er zijn bij Ebony Dating geen blanke vrouwen te vinden en ook geen vrouwen met een licht tintje. Alle dames die zich aanbieden op deze datingsite kunnen zichzelf omschrijven als negerin. Deze dames hebben zich maar voor een enkel doel ingeschreven bij de datingsite, namelijk voor het maken van snelle afspraken voor seks. Niets meer en niets minder. Het is dus absoluut niet gewenst dat er gevoelens bij komen kijken. Wie zich inschrijft bij deze datingsite moet bereid zijn om seks te hebben zonder verdere verplichtingen of verwachtingen.

Onduidelijkheid over de bedoeling van de datingsite

Er bestaat vrij veel onduidelijkheid over de precieze bedoeling van de datingsite. Het wordt duidelijk aangegeven dat de website uitsluitend bedoeld is voor het vinden van een seksontmoeting. Op de homepage wordt in de tekst ook duidelijk aangegeven dat er enkel negerinnen te vinden zijn die zoeken naar mannen. Hiermee zou je denken dat het uitgesloten is dat je als vrouw op zoek gaat naar een negerin voor seksueel contact of dat je als man zoekt naar een neger of negerin voor seksueel contact. Toch kan dit aan de zijlijn wel worden aangegeven. Het is dus mogelijk om aan te geven dat je zoekt naar een man, bijvoorbeeld. Hierdoor spreekt de datingsite zichzelf tegen en is het niet helemaal duidelijk wat nu precies de mogelijkheden zijn voor een seksdate.

Veel leden die dagelijks online zijn

Als je ineens zin hebt in seks, dan hoef je niet lang te wachten tot er iemand op de datingsite voorbij komt die direct beschikbaar is voor een gratis seksdate. Volgens de datingsite zijn er namelijk meer dan 50.000 leden aangemeld bij de site. Dit zijn negerinnen uit Nederland en Belgie. Gemiddeld zijn er steeds 300 tot 350 leden online, dus als je echt zin hebt in een seksdate, dan zijn er enkele honderden mogelijkheden om per direct een afspraak te maken.

Diverse mogelijkheden

Je kunt via de datingsite direct contact opnemen met een negerin die jou aanspreekt voor een potje seks. Je stuurt dan gewoon een privébericht. Let er wel op dat de wensen aan beide kanten overeen komen. Zo zijn er negerinnen die graag bij jou thuis komen en er zijn erbij die liever hebben dat jij naar hen komt. Ook is het mogelijk dat de voorkeur uit gaat naar een ontmoeting in een hotel halverwege. Daarnaast zijn er leden die zoeken naar eenmalige erotische ontmoetingen en er zijn leden die zoeken naar een vaste sekspartner.

Ebony Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EbonyDating?

 • Gratis aanmelden
 • Onduidelijkheid bedoelingen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
 • Populariteit

Ebony Dating FAQ

Hoe kan ik Ebony Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Ebony Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ebony-Dating.nl account.

Ebony Dating opzeggen

Ebony-Dating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ebony Dating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de link: “Privacy instellingen”. Nieuwe opties zijn nu zichtbaar.

Stap 4: Klik nu op de link: “Account verwijderen” onderaan de pagina. klik daarna op de button: “Ja, ik wil mijn account verwijderen”. Bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Ebony Dating!

Laats bijgewerkt: 12 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *