Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Is Ebony Dating Betrouwbaar? Lees onze Review & Ervaringen!
Ebony Dating logo

Is Ebony Dating Betrouwbaar? Lees onze Review & Ervaringen!

Ebony Dating is een datingsite die zich richt op mannen die op zoek zijn naar seksuele ontmoetingen met negerinnen. De website is expliciet bedoeld voor mannen en biedt uitsluitend profielen van negerinnen aan. Het is dus niet de juiste plek voor mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van Ebony Dating, inclusief kosten en ervaringen van gebruikers. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je besluit om je in te schrijven bij Ebony Dating. Benieuwd of Ebony Dating iets voor jou is? Lees dan snel verder!
Ebony Dating
3
Beoordeling 3

Alles wat je moet weten over Ebony Dating

Ebony Dating is eigenlijk niet echt een datingsite. Het is namelijk niet de bedoeling dat je hier op zoek gaat naar een gezellige date of een leuke relatie voor langere tijd. Het is ook niet de bedoeling dat je zoekt naar contacten voor een mogelijke vriendschap. Ebony Dating heeft maar één doel en dat is seksuele gemeenschap hebben. De datingsite is ook uitsluitend bedoeld voor mannen en op de datingsite zijn uitsluitend negerinnen te vinden. Ebony Dating is dus dé website waar mannen uit Nederland en België een seksontmoeting vinden met een negerin.

Uitsluitend voor mannen die een negerin willen

Er zijn bij Ebony Dating geen blanke vrouwen te vinden en ook geen vrouwen met een licht tintje. Alle dames die zich aanbieden op deze datingsite kunnen zichzelf omschrijven als negerin. Deze dames hebben zich maar voor een enkel doel ingeschreven bij de datingsite, namelijk voor het maken van snelle afspraken voor seks. Niets meer en niets minder. Het is dus absoluut niet gewenst dat er gevoelens bij komen kijken. Wie zich inschrijft bij deze datingsite moet bereid zijn om seks te hebben zonder verdere verplichtingen of verwachtingen.

Onduidelijkheid over de bedoeling van de datingsite

Er bestaat vrij veel onduidelijkheid over de precieze bedoeling van de datingsite. Het wordt duidelijk aangegeven dat de website uitsluitend bedoeld is voor het vinden van een seksontmoeting. Op de homepage wordt in de tekst ook duidelijk aangegeven dat er enkel negerinnen te vinden zijn die zoeken naar mannen. Hiermee zou je denken dat het uitgesloten is dat je als vrouw op zoek gaat naar een negerin voor seksueel contact of dat je als man zoekt naar een neger of negerin voor seksueel contact. Toch kan dit aan de zijlijn wel worden aangegeven. Het is dus mogelijk om aan te geven dat je zoekt naar een man, bijvoorbeeld. Hierdoor spreekt de datingsite zichzelf tegen en is het niet helemaal duidelijk wat nu precies de mogelijkheden zijn voor een seksdate.

Veel leden die dagelijks online zijn

Als je ineens zin hebt in seks, dan hoef je niet lang te wachten tot er iemand op de datingsite voorbij komt die direct beschikbaar is voor een gratis seksdate. Volgens de datingsite zijn er namelijk meer dan 50.000 leden aangemeld bij de site. Dit zijn negerinnen uit Nederland en Belgie. Gemiddeld zijn er steeds 300 tot 350 leden online, dus als je echt zin hebt in een seksdate, dan zijn er enkele honderden mogelijkheden om per direct een afspraak te maken.

Diverse mogelijkheden

Je kunt via de datingsite direct contact opnemen met een negerin die jou aanspreekt voor een potje seks. Je stuurt dan gewoon een privébericht. Let er wel op dat de wensen aan beide kanten overeen komen. Zo zijn er negerinnen die graag bij jou thuis komen en er zijn erbij die liever hebben dat jij naar hen komt. Ook is het mogelijk dat de voorkeur uit gaat naar een ontmoeting in een hotel halverwege. Daarnaast zijn er leden die zoeken naar eenmalige erotische ontmoetingen en er zijn leden die zoeken naar een vaste sekspartner.

Ebony Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EbonyDating?

 • De site richt zich op mensen die geïnteresseerd zijn in dating en relaties met een zwarte achtergrond, waardoor het mogelijk is om mensen te ontmoeten met vergelijkbare culturele achtergronden en interesses.
 • De site heeft een grote gebruikersdatabase, waardoor het mogelijk is om mensen te ontmoeten met uiteenlopende voorkeuren en interesses.
 • De site biedt verschillende functies, zoals het plaatsen van foto's en profielinformatie, zoeken naar andere gebruikers en communiceren via privéberichten.
 • De site biedt mogelijkheden om te chatten en video's te delen om elkaar beter te leren kennen.
 • Sommige gebruikers kunnen teleurgesteld zijn door de beperkte gebruikersdatabase, vooral als ze op zoek zijn naar mensen buiten hun regio of land.
 • Er kunnen nepprofielen zijn, bots en oplichters op de site die misbruik maken van gebruikers.
 • Sommige gebruikers kunnen zich ongemakkelijk voelen bij het idee van online dating en hebben de voorkeur voor face-to-face ontmoetingen.
 • Er kunnen spanningen en conflicten ontstaan tussen gebruikers van verschillende culturele achtergronden en er kunnen culturele verschillen zijn die de relaties kunnen beïnvloeden.

Waarom Ebony Dating niet geschikt is voor serieuze relaties of vriendschappen

Ben je op zoek naar een datingsite voor een gezellige date, serieuze relatie of vriendschap? Dan is Ebony Dating niet de juiste plek voor jou. Deze datingsite is exclusief gericht op mannen die op zoek zijn naar seksuele ontmoetingen met negerinnen. De site biedt verschillende functies om je zoektocht naar de perfecte seksuele match te vergemakkelijken. Hoewel de site over het algemeen positieve reviews krijgt van gebruikers, moet je er wel rekening mee houden dat het alleen bedoeld is voor seksueel contact en niet voor andere vormen van relaties of contacten. Als je op zoek bent naar een meer traditionele datingsite, bekijk dan onze andere reviews en ontdek welke datingsite het beste bij jou past.

 • 3

  Populariteit

  Hoewel Ebony Dating exclusief gericht is op seksuele ontmoetingen tussen mannen en negerinnen, is de populariteit van deze datingsite de afgelopen jaren sterk toegenomen. Mannen uit Nederland en België weten de site steeds beter te vinden en gebruiken de verschillende functies om hun perfecte seksuele match te vinden.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van Ebony Dating is hoog. De site is overzichtelijk en biedt verschillende handige functies om jouw zoektocht naar de perfecte seksuele match te vergemakkelijken. Bovendien is de datingsite ook toegankelijk via de mobiele app, waardoor je altijd en overal kunt zoeken naar de perfecte match.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Ebony Dating biedt verschillende functies om je zoektocht naar seksuele ontmoetingen met negerinnen te vergemakkelijken, waaronder een uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om berichten te sturen en te ontvangen.

 • 2.8

  Klantenservice

  Ebony Dating heeft een klantenservice die bereikbaar is per e-mail. Mocht je vragen hebben over de werking van de website of andere zaken, dan kun je via de website contact opnemen met de klantenservice. Houd er wel rekening mee dat de focus van deze datingsite uitsluitend op seksuele ontmoetingen ligt.

 • 3.2

  Kosten

  Ebony Dating biedt verschillende abonnementen aan tegen een betaalbare prijs. Zo kun je al voor een laag bedrag toegang krijgen tot de exclusieve datingsite voor mannen die seks zoeken met negerinnen. Bekijk de kosten en vind de beste optie voor jouw behoeften.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Ebony Dating is een datingsite exclusief gericht op seksuele ontmoetingen tussen mannen en negerinnen. Het gebruikersgemak is hoog en de site biedt verschillende functies om jouw zoektocht te vergemakkelijken. De populariteit van Ebony Dating is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het is belangrijk om te beseffen dat de focus van deze datingsite uitsluitend op seksuele ontmoetingen ligt. Ebony Dating biedt verschillende abonnementen aan tegen een betaalbare prijs.

Ebony Dating FAQ

Hoe kan ik Ebony Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Ebony Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ebony-Dating.nl account.

Ebony Dating opzeggen

Ebony-Dating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ebony Dating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de link: “Privacy instellingen”. Nieuwe opties zijn nu zichtbaar.

Stap 4: Klik nu op de link: “Account verwijderen” onderaan de pagina. klik daarna op de button: “Ja, ik wil mijn account verwijderen”. Bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Ebony Dating!

Wat zijn de kosten van Ebony Dating?

Aanmelden bij Ebony Dating is gratis. Echter, om gebruik te maken van alle functies moet er een abonnement worden afgesloten. De kosten voor een abonnement zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement voor 1 maand kost €24,99, voor 3 maanden kost het €49,99 en voor 6 maanden kost het €79,99.

Kan ik Ebony Dating gratis uitproberen?

Ja, het is mogelijk om Ebony Dating gratis uit te proberen. Na aanmelding heb je toegang tot een gratis account waarmee je de basisfunctionaliteiten van de website kunt gebruiken. Echter, om optimaal gebruik te kunnen maken van de website is een betaald abonnement vereist.

Kan ik mijn Ebony Dating abonnement opzeggen?

Ja, het is mogelijk om je Ebony Dating abonnement op elk moment op te zeggen. Dit kun je doen door naar de instellingen van je account te gaan en daar de optie ‘mijn abonnement stopzetten’ te selecteren. Het is belangrijk om te weten dat het abonnement automatisch wordt verlengd als je niet opzegt.

Is Ebony Dating betrouwbaar en veilig?

Ebony Dating heeft verschillende maatregelen genomen om de veiligheid en betrouwbaarheid van de website te waarborgen. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd voordat ze worden geplaatst en worden verdachte profielen en activiteiten direct gemeld en onderzocht. Ook worden persoonlijke gegevens veilig opgeslagen en versleuteld verzonden.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Ebony Dating?

De ervaringen van gebruikers met Ebony Dating zijn overwegend positief. Gebruikers waarderen met name de specifieke focus op het vinden van een partner van dezelfde etnische achtergrond en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen gemeld, zoals het ontvangen van ongewenste berichten.

Laats bijgewerkt: 12 februari 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---