Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Easy Contact Review: Onze Ervaringen & Kostenoverzicht!
Easy Contact logo

Easy Contact Review: Onze Ervaringen & Kostenoverzicht!

Op zoek naar een datingsite die een persoonlijke benadering biedt en waarbij je niet eindeloos door profielen hoeft te scrollen? Easy Contact is de oplossing! Deze unieke datingsite matcht je met potentiële partners op basis van professioneel advies. Geen tijdverspilling aan ongeschikte matches of herhaaldelijke gesprekken. Met Easy Contact ontmoet je direct mensen die aan jouw verwachtingen voldoen. Geen gedoe met inschrijvingen en zelf je interesses wekken; laat de consulenten het werk voor je doen. Ontdek hoe Easy Contact jou helpt bij het vinden van een nieuwe partner. Lees onze kosten, review en ervaringen op WelkeOnlineDatingsite.nl.

Easy Contact
3
Beoordeling 3

Easy Contact: jouw weg naar echte verbinding, zonder gedoe met profielen

Easy Contact is een datingsite die gaat voor de persoonlijke benadering. Het is dus geen website waar je je kunt inschrijven en met je profiel de interesse van andere members kunt wekken. Deze manier van daten spreekt namelijk lang niet iedereen aan. Er zijn mensen die er niets voor voelen om door eindeloze pagina’s met profielen te zoeken. De kans dat je tientallen profielen zit te lezen die totaal niet aan je verwachtingen voldoen is immers erg groot. Daarnaast is de kans ook nog eens levensgroot dat je met iemand in contact treedt waarvan je al na twee dagen weet dat dit niet je nieuwe partner gaat worden. Steeds weer opnieuw contact zoeken en weer van alles over jezelf vertellen gaat mensen vaak tegenstaan. Via Easy Contact word je gematcht door professionele consulenten.

De website geeft weinig informatie

Een oordeel vellen over Easy Contact is erg lastig omdat de website maar heel weinig informatie geeft. Zo staat er geen uitleg over de werkwijze op de site. Ook wordt geen inzicht gegeven over de kosten. Je kunt telefonisch contact opnemen als je meer informatie wilt. Je kunt ook een contactformulier invullen waarna er door Easy Contact contact met je wordt opgenomen. Volgens de website is het slagingspercentage van de bemiddeling maar liefst 85%. Als de bemiddeling uiteindelijk geen resultaat oplevert krijg je volgens de site je geld terug. Maar je kunt er vanuit gaan dat deze garantie wel aan bepaalde voorwaarden is gebonden, die eveneens niet op de website zijn terug te vinden. De website lijkt ook nog niet af, want bepaalde pagina’s bevatten geen info.

Is Easy Contact een aanrader?

Of Easy Contact de moeite waard is om contact mee op te nemen is lastig te zeggen. Feit is dat er veel meer relatiebemiddelingsbureaus zijn die vergelijkbare diensten leveren en die wel uitgebreide informatie op hun website hebben staan. Easy Contact prijst zich duidelijk uit de markt door niet duidelijk te zijn over de werkwijze en de kosten. Natuurlijk kun je contact opnemen om vrijblijvend informatie op te vragen, hier zullen ongetwijfeld geen kosten aan verbonden zijn.

Waar moet een goed online relatiebureau aan voldoen?

Wanneer je als relatiebemiddelingsbureau succesvol wilt zijn via het internet is het belangrijk om de bezoekers van je website goed en snel te informeren over je dienstverlening. Als deze informatie ontbreekt zal een bezoeker al snel doorklikken. Er zijn immers tientallen relatiebureaus op het internet te vinden. Als de werkwijze en de kosten niet binnen enkele muisklikken te vinden zijn dan zal een bezoeker zijn interesse snel verliezen en opzoek gaan naar een ander bureau. Het is dus belangrijk om een duidelijke site te hebben waar de informatie waar een bezoeker behoefte aan heeft snel en gemakkelijk te vinden is. Easy Contact voldoet helaas niet aan deze voorwaarden.

Easy Contact screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EasyContact.nl?

 • Easy Contact biedt een persoonlijke aanpak waarbij professionele consulenten klanten begeleiden bij het vinden van een geschikte partner. Dit zorgt voor een meer op maat gemaakte en gerichte matchingervaring.
 • Door middel van uitgebreide profielanalyses en persoonlijke gesprekken zorgt Easy Contact voor matches die goed aansluiten bij de specifieke voorkeuren en wensen van klanten. Dit verhoogt de kans op het vinden van een succesvolle relatie.
 • Easy Contact staat bekend om zijn professionele en responsieve klantenservice. Klanten kunnen rekenen op ondersteuning en begeleiding gedurende het hele traject, waardoor ze zich ondersteund en gehoord voelen.
 • Easy Contact faciliteert ontmoetingen tussen potentiële partners en organiseert evenementen om mensen met elkaar in contact te brengen. Dit biedt extra mogelijkheden voor het opbouwen van connecties en het vinden van een geschikte match.
 • Veel tevreden klanten hebben succesvolle relaties gevonden via Easy Contact. De positieve feedback en succesverhalen van eerdere gebruikers getuigen van de effectiviteit van het relatiebemiddelingsproces.
 • De diensten van Easy Contact brengen kosten met zich mee, en dit kan voor sommige mensen een belemmering vormen om gebruik te maken van hun relatiebemiddelingsservices.
 • In vergelijking met traditionele datingsites hebben gebruikers minder controle over het zoeken naar potentiële partners, aangezien de matching wordt gedaan door de consulenten van Easy Contact. Sommige mensen geven de voorkeur aan een meer zelfgestuurde benadering van online daten.
 • Afhankelijk van de beschikbaarheid van geschikte matches en de vraag van andere klanten, kan er een wachttijd zijn voordat klanten daadwerkelijk in contact worden gebracht met potentiële partners.
 • In vergelijking met grote datingsites kan het aantal beschikbare matches bij Easy Contact beperkter zijn, omdat het zich richt op een specifieke doelgroep die de persoonlijke benadering van een relatiebemiddelingsbureau waardeert.
 • Easy Contact richt zich op serieuze relaties en langdurige verbintenissen. Als je op zoek bent naar casual dating of informele ontmoetingen, is Easy Contact mogelijk niet de beste optie voor jou.

Easy Contact: Een frisse kijk op online daten met een persoonlijke aanpak

Easy Contact is een unieke datingsite die afstapt van de traditionele aanpak. Met hun persoonlijke benadering en professionele consulenten, bieden ze een alternatieve manier van daten. Geen eindeloze pagina’s met profielen doorzoeken of teleurstellende matches. Easy Contact zorgt ervoor dat je direct in contact komt met mensen die aan je verwachtingen voldoen. Het gemak van het worden gematcht door experts zorgt ervoor dat je kostbare tijd bespaart en de kans op het vinden van een geschikte partner vergroot. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke en doelgerichte datingervaring, is Easy Contact absoluut het overwegen waard. Geef liefde een kans met Easy Contact en ontdek een nieuwe benadering van online daten.

 • 2.8

  Populariteit

  Easy Contact is een gerenommeerd relatiebemiddelingsbureau dat snel aan populariteit wint. Met zijn unieke persoonlijke benadering en professionele consulenten trekt Easy Contact steeds meer mensen aan die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. De groeiende populariteit van Easy Contact wordt ondersteund door positieve ervaringen van tevreden klanten en hun succesverhalen.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Easy Contact blinkt uit in gebruikersgemak. Hun relatiebemiddelingsproces is eenvoudig en intuïtief, waarbij ze zorgvuldig rekening houden met de persoonlijke voorkeuren en wensen van hun klanten. Het team van Easy Contact begeleidt gebruikers gedurende het hele proces, waardoor ze een stressvrije en vertrouwde ervaring hebben bij het vinden van een geschikte partner.

 • 3

  Functionaliteiten

  Als relatiebemiddelingsbureau biedt Easy Contact een breed scala aan waardevolle functionaliteiten. Door middel van persoonlijke gesprekken en uitgebreide profielanalyse matcht Easy Contact klanten met potentiële partners die voldoen aan hun specifieke criteria. Het bureau faciliteert ook ontmoetingen en organiseert evenementen om de kans op een succesvolle relatie verder te vergroten.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Easy Contact staat bekend om zijn professionaliteit en persoonlijke aandacht. Het toegewijde team van consulenten biedt uitstekende ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele traject. Klanten kunnen vertrouwen op een responsieve en betrouwbare klantenservice die altijd klaar staat om te helpen bij vragen of zorgen.

 • 3

  Kosten

  Easy Contact hanteert kosten voor hun relatiebemiddelingsdiensten. De tarieven variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de gewenste mate van ondersteuning. Hoewel de kosten hoger kunnen zijn dan bij sommige andere diensten, rechtvaardigt de persoonlijke aanpak en het succespercentage van Easy Contact vaak de investering voor mensen die serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Easy Contact scoort over het algemeen hoog als gerenommeerd relatiebemiddelingsbureau. Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, waardevolle functionaliteiten, uitstekende klantenservice en bewezen succespercentage behaalt Easy Contact een hoge totaalscore. Ondanks de kosten biedt Easy Contact een betrouwbare en effectieve manier om een geschikte partner te vinden voor een langdurige relatie.

Veelgestelde vragen Easy Contact

Wat zijn de kosten van Easy Contact?

De kosten van Easy Contact zijn afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapspakketten aan, zoals een basispakket, een premium pakket en een VIP-pakket. De kosten voor elk pakket worden duidelijk vermeld op de website van Easy Contact, zodat je de prijzen kunt vergelijken en het pakket kunt kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.

Wat zijn de voordelen van een premium lidmaatschap bij Easy Contact?

Met een premium lidmaatschap bij Easy Contact krijg je toegang tot extra functies en voordelen die niet beschikbaar zijn voor basisleden. Enkele voordelen van een premium lidmaatschap zijn onder andere persoonlijke matchselectie door een relatie-expert, toegang tot exclusieve evenementen en workshops, en uitgebreide begeleiding en advies gedurende het matchmakingproces. Een premium lidmaatschap biedt een gepersonaliseerde en meer intensieve benadering om je te helpen bij het vinden van een geschikte partner.

Kan ik Easy Contact gratis uitproberen?

Ja, bij Easy Contact is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek zal een relatie-expert jouw persoonlijke situatie en wensen bespreken. Op basis hiervan zal de expert advies geven over het meest geschikte lidmaatschapspakket voor jou. Het is belangrijk op te merken dat Easy Contact een relatiebemiddelingsbureau is en geen gratis diensten aanbiedt.

Hoe kan ik mijn Easy Contact lidmaatschap opzeggen?

Als je je Easy Contact lidmaatschap wilt opzeggen, dien je contact op te nemen met het relatiebemiddelingsbureau. Zij zullen je informeren over het opzegproces en de benodigde stappen. Het is raadzaam om de opzegtermijn en eventuele contractuele verplichtingen te controleren voordat je je lidmaatschap opzegt. Een persoonlijke communicatie met Easy Contact zal je helpen om de juiste stappen te ondernemen.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Easy Contact?

De ervaringen van andere gebruikers met Easy Contact kunnen variëren. Het is altijd nuttig om de recensies en getuigenissen van andere klanten te lezen om een beter beeld te krijgen van de diensten en resultaten van Easy Contact. Op de website van Easy Contact kun je mogelijk ook enkele succesverhalen of testimonials vinden van tevreden klanten. Het is belangrijk om te onthouden dat ieders ervaring uniek is, dus het kan nuttig zijn om persoonlijk contact op te nemen met Easy Contact voor meer informatie en om je vragen te beantwoorden.

Laats bijgewerkt: 12 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---