Home / Easy Contact – Kosten, Review en Ervaringen
Easy Contact logo

Easy Contact - Kosten, Review en Ervaringen

Easy Contact is een datingsite die gaat voor de persoonlijke benadering. Het is dus geen website waar je je kunt inschrijven en met je profiel de interesse van andere members kunt wekken. Deze manier van daten spreekt namelijk lang niet iedereen aan. 

Easy Contact
3
Beoordeling 3

Er zijn mensen die er niets voor voelen om door eindeloze pagina’s met profielen te zoeken. De kans dat je tientallen profielen zit te lezen die totaal niet aan je verwachtingen voldoen is immers erg groot. Daarnaast is de kans ook nog eens levensgroot dat je met iemand in contact treedt waarvan je al na twee dagen weet dat dit niet je nieuwe partner gaat worden. Steeds weer opnieuw contact zoeken en weer van alles over jezelf vertellen gaat mensen vaak tegenstaan. Via Easy Contact word je gematcht door professionele consulenten.

De website geeft weinig informatie

Een oordeel vellen over Easy Contact is erg lastig omdat de website maar heel weinig informatie geeft. Zo staat er geen uitleg over de werkwijze op de site. Ook wordt geen inzicht gegeven over de kosten. Je kunt telefonisch contact opnemen als je meer informatie wilt. Je kunt ook een contactformulier invullen waarna er door Easy Contact contact met je wordt opgenomen. Volgens de website is het slagingspercentage van de bemiddeling maar liefst 85%. Als de bemiddeling uiteindelijk geen resultaat oplevert krijg je volgens de site je geld terug. Maar je kunt er vanuit gaan dat deze garantie wel aan bepaalde voorwaarden is gebonden, die eveneens niet op de website zijn terug te vinden. De website lijkt ook nog niet af, want bepaalde pagina’s bevatten geen info.

Is Easy Contact een aanrader?

Of Easy Contact de moeite waard is om contact mee op te nemen is lastig te zeggen. Feit is dat er veel meer relatiebemiddelingsbureaus zijn die vergelijkbare diensten leveren en die wel uitgebreide informatie op hun website hebben staan. Easy Contact prijst zich duidelijk uit de markt door niet duidelijk te zijn over de werkwijze en de kosten. Natuurlijk kun je contact opnemen om vrijblijvend informatie op te vragen, hier zullen ongetwijfeld geen kosten aan verbonden zijn.

Waar moet een goed online relatiebureau aan voldoen?

Wanneer je als relatiebemiddelingsbureau succesvol wilt zijn via het internet is het belangrijk om de bezoekers van je website goed en snel te informeren over je dienstverlening. Als deze informatie ontbreekt zal een bezoeker al snel doorklikken. Er zijn immers tientallen relatiebureaus op het internet te vinden. Als de werkwijze en de kosten niet binnen enkele muisklikken te vinden zijn dan zal een bezoeker zijn interesse snel verliezen en opzoek gaan naar een ander bureau. Het is dus belangrijk om een duidelijke site te hebben waar de informatie waar een bezoeker behoefte aan heeft snel en gemakkelijk te vinden is. Easy Contact voldoet helaas niet aan deze voorwaarden.

Easy Contact screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EasyContact.nl?

 • Serieuze relatiebemiddeling
 • Overzichtelijke website
 • Minpunten van Easy Contact
 • Geen duidelijkheid over de werkwijze
 • Geen duidelijkheid over de kosten
 • Niet duidelijk voor welke doelgroep deze website bedoeld is
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---