Home / Dupido – Kosten, Review en Ervaringen
Dupido logo

Dupido - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Dupido.com blinkt uit in eenvoud. En dat is niet echt een positief punt in dit geval. Want wanneer je de website oproept krijg je echt alleen maar een scherm voor je war je kunt inloggen, je kunt registreren of kunt zoeken in de profielen. Verder geen enkele informatie, geen helpdesk, geen algemene voorwaarden, geen “veel gestelde vragen”. Dit maakt het bijzonder lastig om een oordeel over deze website te geven.

Dupido
3
Beoordeling 3

Je kunt welgeteld één pagina met profielen opvragen van mannen of vrouwen in een door jou aangegeven leeftijdscategorie. Je krijgt er dan 25 te zien. Wat daarbij opvalt is dat het allemaal profielen uit België zijn. Verder zijn het merendeels profielen die al jaren geleden zijn aangemaakt. In de profieltekst wordt een leeftijd aangegeven die soms 10 jaar jonger is dan uit de geboortedatum van deze member blijkt. De kans is dus heel groot dat je, als je al de moeite neemt om een profiel aan te maken en op andere members te reageren, geen reactie meer krijgt omdat diegene al jaren lang niet meer op zoek is. Veel mensen vergeten immers hun profiel te verwijderen, zeker als er sprake is van een gratis account.

Gemiste kans

Dupido.com heeft op zich een frisse uitstraling en zou een leuke datingsite kunnen zijn. Maar het lijkt er nu meer op dat zelfs de beheerders van de website met de noorderzon zijn vertrokken. Het copyright op de site staat nog op 2016, dit is wel het minste wat je kunt aanpassen als je een website beheert zou je toch denken. Of er kosten zijn verbonden aan het gebruik van Dupido.com wordt ook nergens duidelijk. Omdat de website totaal geen informatie geeft kun je je geen beeld vormen van wat de achterliggende gedachte is. De website is zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar, sommige profielteksten zijn in het Engels en zijn afkomstig van personen die buiten Europa woonachtig zijn.

Heeft het zin om je aan te melden bij Dupido.com?

Of het zinvol is om je aan te melden bij Dupido.com is lastig te zeggen. Ook bij een datingsite die op het eerste gezicht geen topper lijkt te zijn kun je natuurlijk de liefde van je leven tegen het lijf lopen. Bovendien is aanmelden gratis. Je hebt dus weinig te verliezen. Je kunt zonder dat er kosten aan verbonden zijn een profiel aanmaken en zien of er members zijn die je beter wilt leren kennen. Of er kosten verbonden zijn aan het versturen van berichten aan andere members wordt niet op de website kenbaar gemaakt. Hier kom je alleen achter door een account aan te maken en in te loggen.

Dupido screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Dupido?

 • Gratis aanmelden
 • Totaal geen informatie over doel en achtergrond van de website
 • Veel oude profielen die zeer waarschijnlijk niet meer actief zijn
 • Uitsluitend profielen uit België, waarvan niet zeker is of ze echt of fake zijn
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Dupido FAQ

Hoe kan ik Dupido opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Dupido? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Dupido.com account.

Dupido opzeggen

Dupido.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dupido en log in met je gebruikersnaam en paswoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Help”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op de link: “Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?”. Klik dan op het woord: “Hier”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vul hier je nickname en paswoord in en geef vervolgens een reden van uitschrijving. Klik dan op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Dupido!

Laats bijgewerkt: 29 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *