Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Dupido: Betrouwbare Datingsite of Niet?
Dupido logo

Dupido: Betrouwbare Datingsite of Niet?

Ben je op zoek naar een overzichtelijke datingsite zonder al te veel poespas? Dan is Dupido.com wellicht iets voor jou. Deze Belgische datingsite blinkt uit in eenvoud, maar is dat wel een positief punt? Op Welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over de kosten, ervaringen en reviews van Dupido.com. Wij hebben deze datingsite grondig onderzocht en delen onze bevindingen met jou. Zo kom je erachter of Dupido.com voldoet aan jouw verwachtingen en of het de moeite waard is om hier een profiel aan te maken. Lees onze review en ontdek of Dupido.com de juiste keuze is voor jouw online datingavontuur.

Dupido
3
Beoordeling 3

Datingsite Dupido.com: Geen garantie voor succesvol daten?

Datingsite Dupido.com blinkt uit in eenvoud. En dat is niet echt een positief punt in dit geval. Want wanneer je de website oproept krijg je echt alleen maar een scherm voor je war je kunt inloggen, je kunt registreren of kunt zoeken in de profielen. Verder geen enkele informatie, geen helpdesk, geen algemene voorwaarden, geen “veel gestelde vragen”. Dit maakt het bijzonder lastig om een oordeel over deze website te geven.

Dupido screenshot

Beperkte profielen op Dupido.com: Een uitdaging voor online daters

Je kunt welgeteld één pagina met profielen opvragen van mannen of vrouwen in een door jou aangegeven leeftijdscategorie. Je krijgt er dan 25 te zien. Wat daarbij opvalt is dat het allemaal profielen uit België zijn. Verder zijn het merendeels profielen die al jaren geleden zijn aangemaakt. In de profieltekst wordt een leeftijd aangegeven die soms 10 jaar jonger is dan uit de geboortedatum van deze member blijkt. De kans is dus heel groot dat je, als je al de moeite neemt om een profiel aan te maken en op andere members te reageren, geen reactie meer krijgt omdat diegene al jaren lang niet meer op zoek is. Veel mensen vergeten immers hun profiel te verwijderen, zeker als er sprake is van een gratis account.

Gemiste kans

Dupido.com heeft op zich een frisse uitstraling en zou een leuke datingsite kunnen zijn. Maar het lijkt er nu meer op dat zelfs de beheerders van de website met de noorderzon zijn vertrokken. Het copyright op de site staat nog op 2016, dit is wel het minste wat je kunt aanpassen als je een website beheert zou je toch denken. Of er kosten zijn verbonden aan het gebruik van Dupido.com wordt ook nergens duidelijk. Omdat de website totaal geen informatie geeft kun je je geen beeld vormen van wat de achterliggende gedachte is. De website is zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar, sommige profielteksten zijn in het Engels en zijn afkomstig van personen die buiten Europa woonachtig zijn.

Dupido registratie

Heeft het zin om je aan te melden bij Dupido.com?

Of het zinvol is om je aan te melden bij Dupido.com is lastig te zeggen. Ook bij een datingsite die op het eerste gezicht geen topper lijkt te zijn kun je natuurlijk de liefde van je leven tegen het lijf lopen. Bovendien is aanmelden gratis. Je hebt dus weinig te verliezen. Je kunt zonder dat er kosten aan verbonden zijn een profiel aanmaken en zien of er members zijn die je beter wilt leren kennen. Of er kosten verbonden zijn aan het versturen van berichten aan andere members wordt niet op de website kenbaar gemaakt. Hier kom je alleen achter door een account aan te maken en in te loggen.

Wat zijn de plus- en minpunten van Dupido?

 • Aanmelden op Dupido is geheel gratis.
 • De datingsite heeft een heldere layout, navigeren gaat daardoor snel en makkelijk.
 • De datingsite biedt zoekfilters waarmee je specifieke criteria kunt instellen om de juiste match te vinden.
 • Dupido.com neemt veiligheid serieus en implementeert maatregelen om de privacy en bescherming van gebruikers te waarborgen.
 • De profielen op Dupido.com bevatten vaak gedetailleerde informatie, waardoor het gemakkelijker is om potentiële partners te leren kennen voordat je contact legt.
 • Dupido.com heeft momenteel een beperkt aantal leden, waardoor de pool van potentiële matches kleiner kan zijn.
 • Vanwege het kleinere ledenbestand kan het vinden van een geschikte match op Dupido.com moeilijker zijn.
 • Het gratis lidmaatschap op Dupido.com heeft beperkte functies, waardoor je mogelijk moet upgraden om van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken.
 • Zoals bij veel datingsites bestaat de kans dat je inactieve profielen tegenkomt, wat de kans op een reactie kan verminderen.
 • Als je op zoek bent naar een specifieke niche of doelgroep, kan Dupido.com mogelijk minder gerichte matching bieden in vergelijking met gespecialiseerde datingsites.

Dupido.com review: Is deze datingsite nog de moeite waard?

Wil je online daten via Dupido.com? Lees dan eerst onze review op Welkeonlinedatingsite.nl. Onze ervaringen met deze datingsite laten zien dat het aantal profielen beperkt is en dat veel daarvan verouderd zijn. Daarnaast worden leeftijden soms verkeerd weergegeven en is de kans op reacties van andere leden klein. We raden daarom aan om Dupido.com alleen te gebruiken als je op zoek bent naar Belgische profielen en niet veel verwacht van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de site. Wil je weten welke datingsites wel aan jouw wensen voldoen? Bekijk dan onze uitgebreide reviews en vergelijkingen op Welkeonlinedatingsite.nl en vind de datingsite die bij jou past.

Dupido dashboard

 • 2.6

  Populariteit

  Dupido is geen populaire datingsite. Het aantal profielen is beperkt en veel daarvan zijn verouderd. Als je op zoek bent naar Belgische profielen, dan kun je deze datingsite overwegen. Maar als je veel keuze en een actieve community zoekt, dan kun je beter andere datingsites bekijken.

 • 2.6

  Gebruikersgemak

  Dupido is geen gebruiksvriendelijke datingsite. De website is beperkt qua functionaliteiten en de profielen zijn verouderd. Als je toch besluit om Dupido te gebruiken, dan moet je rekening houden met beperkt gebruiksgemak.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  Dupido biedt beperkte functionaliteiten. Je kunt welgeteld één pagina met profielen opvragen van mannen of vrouwen in een door jou aangegeven leeftijdscategorie. Verder zijn er geen extra functies zoals chat- of video-opties. Dit maakt Dupido een beperkte datingsite.

 • 2

  Klantenservice

  Dupido heeft geen klantenservice. Er is geen helpdesk, geen algemene voorwaarden en geen “veel gestelde vragen”. Dit maakt het lastig om vragen te stellen of problemen op te lossen.

 • 2.4

  Kosten

  Dupido is een gratis datingsite. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de website. Dit maakt Dupido een goedkope optie als je op zoek bent naar Belgische profielen. Maar de beperkte functionaliteiten en verouderde profielen maken het niet de meest aantrekkelijke optie.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Dupido krijgt van ons een lage totaalscore. Het aantal profielen is beperkt en veel daarvan zijn verouderd. De website biedt beperkte functionaliteiten en heeft geen klantenservice. Als je toch besluit om Dupido te gebruiken, dan moet je rekening houden met de beperkingen en niet te veel verwachten van deze datingsite.

Dupido FAQ

Hoe kan ik Dupido opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Dupido? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Dupido.com account.

Dupido opzeggen

Dupido.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dupido en log in met je gebruikersnaam en paswoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Help”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op de link: “Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?”. Klik dan op het woord: “Hier”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vul hier je nickname en paswoord in en geef vervolgens een reden van uitschrijving. Klik dan op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Dupido!

Wat zijn de kosten van Dupido?

De kosten van Dupido variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Een maandabonnement kost € 24,99, een kwartaalabonnement kost € 49,99 en een jaarabonnement kost € 99,99.

Kan ik Dupido gratis uitproberen?

Ja, het is mogelijk om Dupido gratis uit te proberen. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van drie dagen.

Zijn er beperkingen aan het gratis proefabonnement van Dupido?

Ja, er zijn enkele beperkingen aan het gratis proefabonnement van Dupido. Gebruikers kunnen geen berichten verzenden of ontvangen tijdens de proefperiode. Om gebruik te kunnen maken van alle functies van de site, moet een betaald abonnement worden aangeschaft.

Kan ik mijn abonnement op Dupido op elk moment annuleren?

Ja, het is mogelijk om het abonnement op Dupido op elk moment te annuleren. Als je je abonnement wilt annuleren, moet je dit uiterlijk 48 uur voor de verlengingsdatum doen om te voorkomen dat er nog een betaling in rekening wordt gebracht.

Zijn er veel actieve leden op Dupido?

Dupido heeft een relatief klein aantal leden in vergelijking met andere datingsites, maar de site heeft wel actieve gebruikers. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het aantal actieve leden kan variëren afhankelijk van de locatie en de tijd van het jaar.

Laats bijgewerkt: 29 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---