Home / Double App – Kosten, Review en Ervaringen
Double logo

Double App - Kosten, Review en Ervaringen

De Double app is een app voor je smartphone waarmee je als stel in contact kunt komen met andere stellen. Dit kan voor seksueel contact zijn, zoals bij voorbeeld partnerruil, maar dit hoeft niet perse. Je kunt natuurlijk als stel ook op zoek gaan naar een ander stel waarmee het klikt om samen leuke dingen te doen. Dit kan dus ook iets heel anders zijn zoals samen wandelen, fietsen of een culturele activiteit zoals museum- of concertbezoek. De app is zowel voor Android als Apple smartphones te downloaden.

Double app
2
Beoordeling 2

Informatie op de website

Zoals bij wel meer dating apps vind je op de website maar weinig informatie over de app en hoe deze werkt. Behalve wat losse opmerkingen over wat de app inhoudt wordt er maar weinig over losgelaten. Dit is wel lastig natuurlijk want zo kun je niet vooraf beoordelen of deze app voor jou de moeite waard is om te downloaden en te gaan gebruiken. Dit kan voor veel mogelijke gebruikers een reden zijn om de app maar aan zich voorbij te laten gaan.

Een ander punt is dat de website van JoinDouble.com als gevaarlijk wordt aangemerkt door veel virusscanners en ook op een gerenommeerde website die de veiligheid van duizenden websites controleert. Wanneer je de website probeert te openen is de kans groot dat je een waarschuwing krijgt dat de site mogelijk schadelijke elementen bevat en dat het niet wordt aangeraden om deze te openen. Je krijgt vervolgens de mogelijkheid om de website wel of niet te openen. Op zich zou er niet heel veel mis kunnen gaan als je computer goed beveiligd is. Maar het feit dat de website deze kwalificatie krijgt is natuurlijk niet echt goede reclame.

Wat kun je doen met de Double app?

Je kunt via de app van Double in contact komen met stellen. Je meldt je ook als stel aan, het is dus niet de bedoeling dat je als single op de site staat. Je stelt je samen voor en geeft aan wat jullie interesses en hobby’s zijn. Op basis van deze kenmerken kunnen dan andere stellen contact leggen. Natuurlijk kun je ook zelf de database doorzoeken op zoek naar leuke stellen waarmee je in contact zou willen komen.

Is Double de moeite waard?

Je kunt de website met mogelijk schadelijke software vermijden en de app rechtstreeks downloaden in de Play Store of de App Store. Of je deze app de moeite waard vindt zal moeten blijken tijdens het gebruik. Aangezien het een app is die alleen in het Engels beschikbaar is, is de kans groot dat je vrijwel geen Nederlandse stellen zult tegenkomen. Als je daar naar op zoek bent zijn er genoeg Nederlandstalige alternatieven te vinden die hetzelfde bieden en die gewoon in het Nederlands zijn uitgevoerd.

Double screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Double?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op de website van deze dating app.

De actuele prijs van Double kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Double?

  • Eenvoudig te installeren app
  • Te gebruiken op zowel Apple als Android toestellen
  • Eenvoudig contact leggen met andere stellen
  • De kans is groot dat je bij het openen van de website een veiligheidswaarschuwing krijgt
  • De site wordt als potentieel gevaarlijk gerapporteerd
  • e app is alleen in het Engels beschikbaar
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items