Home / Dottie – Kosten, Review en Ervaringen
Dottie logo

Dottie - Kosten, Review en Ervaringen

Dottie.be is een Belgische datingsite die ook een Nederlandse extensie heeft. Deze datingsite richt zich namelijk op daters in de hele Benelux. De site is er speciaal voor mensen die te kampen hebben met aandoeningen en beperkingen. Voor deze personen kan het heel lastig zijn om in contact te komen met lotgenoten of om een liefde te vinden die goed begrijpt waar zij mee te maken hebben. Dottie maakt dit een stuk eenvoudiger, door deze mensen op een leuke manier bij elkaar te brengen.

3
Beoordeling 3

Respect staat voorop

Bij Dottie staat respect voor elkaar hoog in het vaandel. De stelling is dat iedereen een ander zo behandelt zoals deze zelf ook behandeld wil worden. Dit betekent dat iedereen op een vriendelijke, sociale en nette manier met elkaar omgaat. Verdraagzaamheid behoort tot de sleutelwoorden van deze datingsite. De leden moeten elkaar accepteren zoals zij zijn, juist omdat dit in het dagelijks leven nogal eens mis gaat bij mensen die leven met een beperking. Dottie staat in het teken van het ontmoeten van mensen die ook met beperkingen te maken hebben en is daarmee een leuke online ontmoetingsplaats voor lotgenoten.

Opgericht vanuit ervaring

Dottie is een datingsite die is opgericht door iemand die in het dagelijks leven kan zien hoe moeilijk mensen met een beperking sociale contacten aanleggen. De oprichter is namelijk een dame die een broer heeft met beperkingen. Het doel was dan ook in eerste instantie om vooral haar broer te helpen aan leuke contacten in zijn leven. Vanuit deze missie is Dottie ontstaan en steeds verder uitgegroeid tot de ontmoetingssite die het vandaag de dag is. De belangrijkste gedachte achter de datingsiteis dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Als jezelf ben je immers het leukst en kun je ook de leukste mensen vinden die jou accepteren zoals je bent. Iedereen is speciaal bij Dottie en iedereen heeft evenveel waarde.

Goede betrouwbaarheid

Er wordt zoveel mogelijk aan gedaan om Dottie zo veilig mogelijk te maken en te houden voor de leden. De datingsite heeft momenteel bijna 5.000 leden, waarvan een aanzienlijk deel wekelijks actief is. Het beheer van de datingsite geeft aan dat verdachte profielen altijd gemeld mogen worden. Profielen die niet voldoen aan de huisregels en mensen die zich niet houden aan de gestelde regels worden per direct van de datingsite verwijderd. Zo wordt er alles aan gedaan om de sfeer voor iedereen leuk te houden en de omgeving veilig.

Dottie is gratis

Wil jij daten via Dottie? Dan is er nog een mooi voordeel. Dit is namelijk helemaal gratis. Je hoeft niet te betalen om gebruik te kunnen maken van alle functies die beschikbaar zijn op de datingsite. Alles wat je hoeft te doen is een profiel aan te maken en je bent klaar om je zoektocht naar leuke mensen te beginnen.

Ervaar jij door je aandoening of beperking moeite met het leggen of onderhouden van sociale contacten? Dan is Dottie een goede optie voor jou. Probeer het gerust eens uit. Het is en blijft gratis, dus je hebt niets te verliezen.

Dottie screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Dottie?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Dottie.be kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Dottie.be?

  • Speciaal gericht op mensen met een beperking
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Dottie FAQ

  Hoe kan ik Dottie opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Dottie? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Dottie.be account.

  Dottie opzeggen

  Dottie.be account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dottie en log in met je Email en paswoord. (Je vindt de inloggen link bovenaan de pagina)

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het menu aan de rechterkant van de pagina op: “Account verwijderen”

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de grote blauwe button met de tekst: “Ja, ik ben zeker dat ik mijn account helemaal wil verwijderen.”

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Dottie!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties