Home / Dokter Date – Kosten, Review en Ervaringen
Dokter Date logo

Dokter Date - Kosten, Review en Ervaringen

Dokter Date is geen gewone datingsite waar je je inschrijft en waar je vervolgens zelf gaat zoeken in de database of er een geschikte partner te vinden is. Dokter Date gaat voor de persoonlijke begeleiding. Deze website richt zich volledig op mannen, want in de beschrijving van wat je krijgt voor je geld staat onder andere dat je drie dames gepresenteerd krijgt die aan je wensen en voorkeuren voldoen. Het is dus kennelijk niet de bedoeling dat je je als vrouw die op zoek is naar een man bij deze website aanmeldt. Waarbij dan wel meteen de vraag rijst: Waar komen de dames vandaan die de ingeschreven heren krijgen voorgeschoteld?

Dokter Date
3
Beoordeling 3

Persoonlijke begeleiding

Na inschrijving krijg je persoonlijke begeleiding in de vorm van 1 op 1 gesprekken en hulp op afstand via e-mail, telefoon of Skype. Daarnaast kun je allerlei tips krijgen over daten, het eerste afspraakje of contact leggen via e-mail of chat. Kortom, alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat je binnen enkele maanden een leuke partner vindt met wie de kans op een duurzame relatie reëel is. De kosten voor deze dienstverlening bedragen € 2750,-, dit is voor een datingbureau waar je persoonlijke begeleiding krijgt een gemiddelde prijs.

Een andere manier van internetdaten

Deze manier van internet daten wijkt af van wat de meeste datingsites bieden. Op de meeste datingsites kun je je gratis inschrijven en vervolgens al dan niet tegen betaling contact leggen met andere leden van de community. Begeleiding wordt niet geboden en de beheerders van de website kennen de mensen ook niet die zich inschrijven. Bij een datingbureau zoals Dokter Date is dat duidelijk anders. Alle mensen die zich aanmelden krijgen meerdere persoonlijke gesprekken en de match-maker, in dit geval ene Marcia Chong, kennen dus de mensen die ze in hun database hebben min of meer persoonlijk. Dit maakt de kans op een geslaagde match natuurlijk wel een stuk groter. Aan de andere kant betaal je daar ook een forse prijs voor, zeker als je het vergelijkt met het traditionele online daten. Maar voor een bepaalde groep mensen zal dit concept zeker werken.

Veel media aandacht

Dokter Date zoekt veelvuldig de media op en dit wordt ook breed uitgemeten op de website. Optredens bij televisie- en radioprogramma’s kun je terugkijken. Ook zijn er diverse interviews met Marcia Chong gepubliceerd in een aantal vrouwenbladen. Dit laatste is op zich dan wel weer vreemd omdat Dokter Date zich vooral op zoekende alleenstaande mannen lijkt te richten. Maar het geeft wel een idee van wie de persoon achter Dokter Date is. Voor veel mensen is het belangrijk een klik te hebben met degene die voor hem of haar op zoek gaat naar een partner. Je kunt via de items op de website beoordelen of mw. Chong voor jou de juiste persoon zou kunnen zijn om een partner te vinden.

Dokter Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Dokter Date?

 • Persoonlijke begeleiding
 • Grote kans op het vinden van een partner voor een langere relatie
 • Vrouwen lijken niet welkom, de site richt zich op zoekende mannen
 • De kosten zijn relatief hoog
 • 3
  Populariteit
 • 3.2
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 10 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *