Home / DiscreetVreemdgaan.nl – Kosten, Review en Ervaringen
DiscreetVreemdgaan logo

DiscreetVreemdgaan.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Via DiscreetVreemdgaan.nl kun je contact leggen met andere personen die al dan niet gebonden zijn en zin hebben in een avontuurtje. Wil je je leven wat spannender maken met een erotische chat of met een echte date dan kun je hier terecht om die te vinden. Houd er wel rekening mee dat niet alle profielen “echt” zijn. In de voorwaarden van Discreet Vreemdgaan wordt vermeld dat een deel van de profielen fictief zijn. Dit betekent dat je met deze personen geen afspraak kunt maken in een hotel of zoiets. Je kunt alleen een chatgesprek voeren. De reacties die je krijgt worden gemodereerd. Dit hoeft geen probleem te zijn als je maar goed beseft waar je mee bezig bent. Als je alleen maar wat vertier online zoekt dan is er natuurlijk niet zo veel op tegen. Sterker nog, je gaat op deze manier niet echt vreemd en dit kan het verschil maken tussen je wel of niet schuldig voelen.

DiscreetVreemdgaan
3
Beoordeling 3

Aanmelden en berichten versturen

Je kunt op Discreet Vreemdgaan een anoniem profiel aanmaken. Je wordt aangeraden om hiervoor een nickname te gebruiken om je anonimiteit te waarborgen. Of je een foto van jezelf plaatst moet je natuurlijk zelf bepalen. Je kunt ook een foto plaatsen waar je onherkenbaar op staat als je bang bent voor mogelijke ontdekking. Nadat je bent aangemeld en ingelogd kun je zoeken in de profielen. Om een bericht te versturen heb je credits nodig. Je kunt een bundel met credits aanschaffen of via je mobiele telefoon betalen. Deze laatste optie is wel riskant. Je betaalt namelijk per seconde en als je in een verhit gesprek zit kunnen de kosten dan fors oplopen. Dan is een bundel met credits kopen wellicht veiliger, dan weet je vooraf wat je uitgeeft aan je online avontuur. Hoe groter de bundel die je in één keer aanschaft, hoe lager de prijs per credit.

Je anonimiteit wordt zoveel mogelijk gewaarborgd

De website garandeert dat je anonimiteit zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Je kunt daar natuurlijk ook zelf veel aan doen. Meld je niet aan met je eigen naam en geef in een chatbericht niet zomaar je telefoonnummer of e-mailadres. Geef ook zeker nooit je huisadres, want dan is de kans op chantage erg groot. Als je online vreemdgaat maakt het je chantabel als de ander privé gegevens van je heeft. Als je de affaire wilt beëindigen kan er gedreigd worden om informatie aan je partner door te spelen. Door terughoudend te zijn met het verstrekken van privé informatie kun je dit zo veel mogelijk voorkomen. Het betalen van credits via je creditcard of bankrekening zal altijd met een neutrale omschrijving worden verwerkt in je mutatieoverzicht. Je kunt dus redelijk anoniem handelen op deze online datingsite.

DiscreetVreemdgaan screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij DiscreetVreemdgaan?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van DiscreetVreemdgaan kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van DiscreetVreemdgaan?

  • Gratis aanmelden
  • Anonimiteit gewaarborgd
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen waarmee fysieke afspraken niet mogelijk zijn
  • Het creditsysteem kan ervoor zorgen dat de kosten voor het versturen van berichten flink kunnen oplopen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  DiscreetVreemdgaan FAQ

  Hoe kan ik DiscreetVreemdgaan opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DiscreetVreemdgaan? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DiscreetVreemdgaan.nl account.

  DiscreetVreemdgaan opzeggen

  DiscreetVreemdgaan.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Contact Maken Met Anderen en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek van de pagina. Een menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel opzeggen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op DiscreetVreemdgaan.nl!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items