Home / DiscreetVreemdgaan.nl – Kosten, Review en Ervaringen
DiscreetVreemdgaan logo

DiscreetVreemdgaan.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Via DiscreetVreemdgaan.nl kun je contact leggen met andere personen die al dan niet gebonden zijn en zin hebben in een avontuurtje. Wil je je leven wat spannender maken met een erotische chat of met een echte date dan kun je hier terecht om die te vinden. Houd er wel rekening mee dat niet alle profielen “echt” zijn. In de voorwaarden van Discreet Vreemdgaan wordt vermeld dat een deel van de profielen fictief zijn. Dit betekent dat je met deze personen geen afspraak kunt maken in een hotel of zoiets. Je kunt alleen een chatgesprek voeren. De reacties die je krijgt worden gemodereerd. Dit hoeft geen probleem te zijn als je maar goed beseft waar je mee bezig bent. Als je alleen maar wat vertier online zoekt dan is er natuurlijk niet zo veel op tegen. Sterker nog, je gaat op deze manier niet echt vreemd en dit kan het verschil maken tussen je wel of niet schuldig voelen.

DiscreetVreemdgaan
3
Beoordeling 3

Aanmelden en berichten versturen

Je kunt op Discreet Vreemdgaan een anoniem profiel aanmaken. Je wordt aangeraden om hiervoor een nickname te gebruiken om je anonimiteit te waarborgen. Of je een foto van jezelf plaatst moet je natuurlijk zelf bepalen. Je kunt ook een foto plaatsen waar je onherkenbaar op staat als je bang bent voor mogelijke ontdekking. Nadat je bent aangemeld en ingelogd kun je zoeken in de profielen. Om een bericht te versturen heb je credits nodig. Je kunt een bundel met credits aanschaffen of via je mobiele telefoon betalen. Deze laatste optie is wel riskant. Je betaalt namelijk per seconde en als je in een verhit gesprek zit kunnen de kosten dan fors oplopen. Dan is een bundel met credits kopen wellicht veiliger, dan weet je vooraf wat je uitgeeft aan je online avontuur. Hoe groter de bundel die je in één keer aanschaft, hoe lager de prijs per credit.

Je anonimiteit wordt zoveel mogelijk gewaarborgd

De website garandeert dat je anonimiteit zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Je kunt daar natuurlijk ook zelf veel aan doen. Meld je niet aan met je eigen naam en geef in een chatbericht niet zomaar je telefoonnummer of e-mailadres. Geef ook zeker nooit je huisadres, want dan is de kans op chantage erg groot. Als je online vreemdgaat maakt het je chantabel als de ander privé gegevens van je heeft. Als je de affaire wilt beëindigen kan er gedreigd worden om informatie aan je partner door te spelen. Door terughoudend te zijn met het verstrekken van privé informatie kun je dit zo veel mogelijk voorkomen. Het betalen van credits via je creditcard of bankrekening zal altijd met een neutrale omschrijving worden verwerkt in je mutatieoverzicht. Je kunt dus redelijk anoniem handelen op deze online datingsite.

DiscreetVreemdgaan screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DiscreetVreemdgaan?

 • Gratis aanmelden
 • Anonimiteit gewaarborgd
 • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen waarmee fysieke afspraken niet mogelijk zijn
 • Het creditsysteem kan ervoor zorgen dat de kosten voor het versturen van berichten flink kunnen oplopen
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

DiscreetVreemdgaan FAQ

Hoe kan ik DiscreetVreemdgaan opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DiscreetVreemdgaan? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DiscreetVreemdgaan.nl account.

DiscreetVreemdgaan opzeggen

DiscreetVreemdgaan.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Contact Maken Met Anderen en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek van de pagina. Een menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel opzeggen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op DiscreetVreemdgaan.nl!

 

Laats bijgewerkt: 19 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---