Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / DatingVrienden Kosten & Review: De waarheid onthuld
DatingVrienden logo

DatingVrienden Kosten & Review: De waarheid onthuld

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke datingsite met veel leden en een duidelijke interface? Dan is Datingvrienden wellicht iets voor jou! Deze website is speciaal ontworpen voor singles die op zoek zijn naar een leuke partner om activiteiten mee te delen. Bij Datingvrienden kun je gemakkelijk contact leggen met andere leden door middel van het versturen van flirts. Zo kun je interesse tonen zonder dat je meteen een bericht hoeft te schrijven. Maar hoe zit het met de kosten? Op welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van Datingvrienden, inclusief kosten en gebruikerservaringen. Lees de review en ontdek of deze datingsite iets voor jou is!

DatingVrienden
2.4
Beoordeling 2.4

Waarom single blijven als je ook een leuke partner kunt vinden op datingsite Datingvrienden?

Als je vrijgezel bent dan is dit wel leuk maar misschien verlang je ook wel naar een leuke partner om leuke activiteiten mee te doen. Online daten is dan een goed idee. Toch kan het dan wel lastig zijn om een goede website vinden om je bij in te schrijven. Wij willen je graag wijzen op de datingsite van Datingvrienden. Dit is een duidelijke datingsite met veel leden waar je ook nog eens makkelijk contact kunt leggen.

Maak contact zonder een bericht te schrijven

Misschien is het voor jou wel lastig om contacten te leggen en dan kan het ook aan te raden zijn om je in te gaan schrijven bij deze website. Hier is het namelijk mogelijk om een lid te laten weten dat je interesse in hem of haar hebt zonder dat je een bericht hoeft te sturen. Dit kun je doen door het sturen van een flirt. Bij het profiel van een lid zie je een hartje staan. Klik je daar op dan krijgt deze persoon een melding dat je hem of haar leuk vind zonder dat je een bericht hoeft te schrijven. Het is ook geen enkel probleem om dit bij meerdere leden te doen die je leuk vindt.

Kijk eerst een welke leden er allemaal zijn op datingvrienden.nl

Wat wel aan te raden is dat is om eerst te kijken welke leden er allemaal zijn. Dit kun je doen door van de zoekfunctie gebruik te maken en dit kan ook zonder dat je ingeschreven staat. Deze zoekfunctie die kun je links op de homepage vinden en daar kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Naast dat je kunt laten of je op zoek bent naar een man of een vrouw kun je dan ook aangeven welke leeftijd deze persoon moet hebben en uit welke provincie deze dan moet komen. De leden die zie je dan overzichtelijk op een rij en je kunt dan ook de meest leuke leden toevoegen aan je favorietenlijstje.

Leer een lid goed kennen

Natuurlijk zal je een lid goed willen leren kennen voor je ermee afspreekt. Dit kan al zonder dat je een gesprek met hem of haar hebt gevoerd. Bij het profiel van de leden zie je namelijk niet alleen een duidelijke foto staan. Ook kun je hier veel informatie over het lid vinden. Het is dan mogelijk om de burgerlijke staat van het lid te zien en ook is het mogelijk om meer over de levensstijl van deze persoon te weten te komen. Waar je ook zeker een kijkje moet nemen dat zijn de belangstellingen van het lid.

Ledeninfo

Doordat er veel informatie over de leden beschikbaar is wordt het voor jou makkelijker om contact te komen met leden die goed bij je passen. Misschien hou je wel van uitgaan en dan zal je zien dat er voldoende leden zijn die hier ook van houden. De meest interessante personen die voeg je toe aan je persoonlijke favorietenlijstje en daarna kun je dan kijken welke personen in dit lijstje jij het leukste vindt. Deze personen daar zoek je dan contact mee en wie wat er dan op kan bloeien. Er zijn al vele serieuze relaties via deze datingsite tot stand gekomen. Misschien vind jij hier ook wel de man of vrouw waar je een relatie mee gaat krijgen.

 

DatingVrienden screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DatingVrienden?

De goedkoopste credits kosten €0,04 per credit bij aanschaf van 4236 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Datingvrienden.nl?

  • Groot ledenbestand, wat de kans op het vinden van een geschikte match vergroot
  • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke datingsite
  • Handige functies zoals de flirtfunctie en zoekfuncties op locatie en interesses
  • Goed bereikbare klantenservice die snelle en adequate hulp biedt
  • Lage kosten in vergelijking met andere datingsites
  • Het kan soms lastig zijn om tussen het grote aantal leden de juiste match te vinden
  • De datingsite richt zich voornamelijk op heteroseksuele relaties, waardoor het voor LHBT+ personen minder geschikt kan zijn

  Laat gemakkelijk interesse zien met de flirtfunctie van Datingvrienden

  Al met al kunnen we concluderen dat Datingvrienden een gebruiksvriendelijke datingsite is met veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. De site heeft een overzichtelijk design en biedt handige functies zoals de flirtfunctie om gemakkelijk interesse te tonen. Daarnaast is het ledenbestand van Datingvrienden behoorlijk groot, wat de kans vergroot om iemand te vinden die bij je past. Ook het inschrijfproces is snel en eenvoudig, en de kosten zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare datingsite waar je gemakkelijk contact kunt leggen met andere singles, dan is Datingvrienden zeker een aanrader.

  • 2.3

   Populariteit

   Datingvrienden is een populaire datingsite met een groot ledenbestand. Dit vergroot de kans op het vinden van een geschikte match.

  • 2.6

   Gebruikersgemak

   De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk design. Het inschrijfproces is snel en eenvoudig, en de site biedt handige functies zoals de flirtfunctie.

  • 2.3

   Functionaliteiten

   Datingvrienden biedt veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. Naast de flirtfunctie zijn er diverse andere handige functies, zoals het zoeken op locatie en interesses.

  • 2.6

   Klantenservice

   De klantenservice van Datingvrienden is goed bereikbaar en biedt snelle en adequate hulp bij vragen en problemen.

  • 2.3

   Kosten

   De kosten van Datingvrienden zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites. Je kunt zelf kiezen voor een abonnement dat past bij jouw wensen en budget.

  • 2.4 Gemiddeld

   Totaalscore

   Al met al scoort Datingvrienden hoog op het gebied van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. Daarnaast zijn de kosten relatief laag. Dit maakt Datingvrienden een betrouwbare en aanbevolen datingsite voor singles die op zoek zijn naar een leuke partner.

  Datingvrienden.nl FAQ

  Hoe kan ik Datingvrienden.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite datingvrienden? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “Datingvrienden” account.

  Datingvrienden.nl opzeggen

  Datingvrienden.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dating Vrienden en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Datingvrienden.nl!

  Wat zijn de kosten van DatingVrienden?

  DatingVrienden biedt zowel gratis als betaalde abonnementsopties aan. Het gratis lidmaatschap geeft beperkte toegang tot de site, terwijl het betaalde lidmaatschap meer functionaliteiten biedt. De kosten voor het betaalde lidmaatschap variëren van € 9,99 per week tot € 29,99 per maand, afhankelijk van de duur van het abonnement.

  Is DatingVrienden een betrouwbare datingsite?

  Ja, DatingVrienden is een betrouwbare datingsite met een actieve gebruikersgemeenschap en een veilige omgeving voor online daten. De site biedt uitgebreide privacy-instellingen en zorgt ervoor dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd om nepaccounts en oplichters te voorkomen.

  Welke functies biedt DatingVrienden aan?

  DatingVrienden biedt verschillende functies aan, waaronder het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere gebruikers, het versturen en ontvangen van berichten, en het zien van wie jouw profiel heeft bekeken. Met het betaalde abonnement kun je ook gebruik maken van extra functies zoals het zien van wie jou leuk vindt en het ontvangen van meldingen wanneer iemand jouw bericht leest.

  Zijn er veel actieve gebruikers op DatingVrienden?

  Ja, DatingVrienden heeft een actieve gebruikersgemeenschap met duizenden leden die dagelijks online zijn. Er zijn zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden actief op de site, waardoor er voor iedereen een geschikte match te vinden is.

  Kan ik mijn DatingVrienden-abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je DatingVrienden-abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Dit kan eenvoudig worden gedaan via de website door naar de instellingen van je account te gaan. Houd er wel rekening mee dat je bij het opzeggen van je abonnement nog steeds gebruik kunt maken van de betaalde functies tot het einde van de abonnementsperiode.

  Laats bijgewerkt: 05 april 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---