Home / DatingVrienden – Kosten, Review en Ervaringen
DatingVrienden logo

DatingVrienden - Kosten, Review en Ervaringen

Als je vrijgezel bent dan is dit wel leuk maar misschien verlang je ook wel naar een leuke partner om leuke activiteiten mee te doen. Online daten is dan een goed idee. Toch kan het dan wel lastig zijn om een goede website vinden om je bij in te schrijven. Wij willen je graag wijzen op de datingsite van Datingvrienden. Dit is een duidelijke datingsite met veel leden waar je ook nog eens makkelijk contact kunt leggen. 

DatingVrienden
2
Beoordeling 2

Misschien is het voor jou wel lastig om contacten te leggen en dan kan het ook aan te raden zijn om je in te gaan schrijven bij deze website. Hier is het namelijk mogelijk om een lid te laten weten dat je interesse in hem of haar hebt zonder dat je een bericht hoeft te sturen. Dit kun je doen door het sturen van een flirt. Bij het profiel van een lid zie je een hartje staan. Klik je daar op dan krijgt deze persoon een melding dat je hem of haar leuk vind zonder dat je een bericht hoeft te schrijven. Het is ook geen enkel probleem om dit bij meerdere leden te doen die je leuk vindt.

Kijk eerst een welke leden er allemaal zijn op datingvrienden.nl

Wat wel aan te raden is dat is om eerst te kijken welke leden er allemaal zijn. Dit kun je doen door van de zoekfunctie gebruik te maken en dit kan ook zonder dat je ingeschreven staat. Deze zoekfunctie die kun je links op de homepage vinden en daar kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Naast dat je kunt laten of je op zoek bent naar een man of een vrouw kun je dan ook aangeven welke leeftijd deze persoon moet hebben en uit welke provincie deze dan moet komen. De leden die zie je dan overzichtelijk op een rij en je kunt dan ook de meest leuke leden toevoegen aan je favorietenlijstje.

Leer een lid goed kennen

Natuurlijk zal je een lid goed willen leren kennen voor je ermee afspreekt. Dit kan al zonder dat je een gesprek met hem of haar hebt gevoerd. Bij het profiel van de leden zie je namelijk niet alleen een duidelijke foto staan. Ook kun je hier veel informatie over het lid vinden. Het is dan mogelijk om de burgerlijke staat van het lid te zien en ook is het mogelijk om meer over de levensstijl van deze persoon te weten te komen. Waar je ook zeker een kijkje moet nemen dat zijn de belangstellingen van het lid.

Ledeninfo

Doordat er veel informatie over de leden beschikbaar is wordt het voor jou makkelijker om contact te komen met leden die goed bij je passen. Misschien hou je wel van uitgaan en dan zal je zien dat er voldoende leden zijn die hier ook van houden. De meest interessante personen die voeg je toe aan je persoonlijke favorietenlijstje en daarna kun je dan kijken welke personen in dit lijstje jij het leukste vindt. Deze personen daar zoek je dan contact mee en wie wat er dan op kan bloeien. Er zijn al vele serieuze relaties via deze datingsite tot stand gekomen. Misschien vind jij hier ook wel de man of vrouw waar je een relatie mee gaat krijgen.

 

DatingVrienden screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DatingVrienden?

De goedkoopste credits kosten €0,04 per credit bij aanschaf van 4236 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Datingvrienden.nl?

  • Speciaal voor vriendschappen
  • Fictieve profielen
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Datingvrienden.nl FAQ

  Hoe kan ik Datingvrienden.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite datingvrienden? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “Datingvrienden” account.

  Datingvrienden.nl opzeggen

  Datingvrienden.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dating Vrienden en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Datingvrienden.nl!

  Laats bijgewerkt: 05 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *