datingsite parship

Home » Vijftig.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites senioren

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2015 | door Welke online datingsite?

0

Vijftig.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Vijftig.nl presenteert zich als een datingsite voor mensen van vijftig jaar en ouder. Wat dan wel vreemd is, is dat je bij het aanmelden ook gewoon kunt kiezen voor een andere leeftijdscategorie. Iedereen kan zich aanmelden, ongeacht de leeftijd. Hiermee lijkt de site zijn doelgroep voorbij te schieten. De website heeft als doel om mensen onderling met elkaar te laten flirten. Het is niet het belangrijkste streven van Vijftig.nl om menen met elkaar in contact te brengen voor een duurzame relatie. Dus als je op zoek bent naar een partner ben je bij deze datingsite niet aan het goede adres.

Gratis registratie, berichten versturen met credits

Je kunt je gratis aanmelden of, zoals dit in de voorwaarden wordt genoemd, een advertentie plaatsen. Wil je contact leggen met één van de andere members dan moet je hiervoor credits aankopen. Een eenmalig bericht versturen kun je via je mobiele telefoon aanvragen, dit kost € 1,40 per bericht. Als je een bundel met credits koopt ben je goedkoper uit, de grootste bundel van 300 credits kost 200 euro wat neerkomt op 66 cent per verstuurd bericht. Je eerder verstuurde en ontvangen berichten kun je wel altijd gratis inzien.

Vijftig.nl werkt met entertainment profielen

In de algemeen voorwaarden geeft Vijftig.nl onomwonden aan dat het doel van de website uitsluitend entertainment is. De site heeft niet als doel om mensen met elkaar in contact te brengen voor een duurzame relatie of een date. Of zoals het in de Algemene voorwaarden wordt vermeld: “Vijftig.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Vijftigl.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen.” Als je de voorwaarden niet leest en deze tekst dus niet hebt gezien dan denk je wellicht dat je via Vijftig.nl daadwerkelijk een afspraak met iemand kunt regelen. Dit is dus in de meeste gevallen niet zo. In de voorwaarden wordt ook vermeld dat de contacten met leden dor medewerkers worden gestuurd door gegenereerde berichten. Verboden is dit niet, en het wordt netjes vermeld in de voorwaarden. Maar er is toch wel enige sprake van misleiding, omdat de website de indruk wekt dat je met andere fysieke leden kunt flirten.

Kwetsbare doelgroep

Dat er op het internet veel datingsites zijn die op dezelfde manier werken, namelijk met betaalde credits en fake profielen, mag inmiddels als genoegzaam bekend worden verondersteld. Maar door je met een dergelijke site expliciet te richten op 50-plussers, een doelgroep waar relatief veel mensen tussen zitten die niet tot in detail op de hoogte zijn van hoe dingen op het internet werken, ga je als beheerder nog een stap verder. Of dit ethisch te verantwoorden is, dat is natuurlijk de vraag. Je mag van volwassen mensen verwachten dat ze weten wat ze doen. Maar je bent door het lezen van deze review in ieder geval gewaarschuwd dat de kans groot is dat je aan het “flirten” bent met een beheerder van Vijftig.nl, en niet met die leuke dame op de foto.

 


Pluspunten van Vijftig.nl

  • Je kunt je gratis aanmelden
  • De site richt zich op de doelgroep van 50+, hoewel er bij aanmelding geen leeftijdsrestricties gelden, behalve dan dat een deelnemer minimaal 18 jaar moet zijn
  • Vrijblijvend flirten met andere leden zonder verplichtingen

Minpunten van Vijftig.nl

  • Om berichten te kunnen versturen moet je credits kopen, dit kan qua kosten snel oplopen
  • De kans is groot dat je te maken krijgt met fake profielen
  • Deze datingsite is niet bedoeld om een relatie te vinden, dit wordt alleen in de Algemene Voorwaarden vermeld

 

 

Vijftig.nl Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Vijftig.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Vijftig.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Vijftig.nl opzeggen en account verwijderen

Vijftig.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Vijftig.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Vijftig.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Vijftig.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑